Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi nismo nikad primile onu vakcinu sto se mora primiti do 2. godine jer je lana imala upalu pluca, rekli su nam da kasnije moze dobiti samo dio te vekcine (za odredjene bolesti), jer je neka revakcinacija koja se mora primiti do 2. godine sada propala
bgm kod nas nista nema za markicu linex je oko 9km cini mi se onaj prah baby zaboravila sam, tako dobila recept il sama uzela isti mi djavo . Tako i pro life , i ostali sirupi . Naravno na svoju ruku nebi djetu nista od sirupa dala al i kad da platim punu cjenu . Jedino za odrasle mene ima za markicu i to bezzz tab sto meni ne pomazu ampicilin , amoxpibos, ...
moze kod nas samo pro life na komad. Ostalo NE . aL kupim recimo linex to uvjek imam, tako sinoc mi propisiva reko imam linexs tako da to nisam morala kupovati.
Bile u šetnji, divno vani, ma predivno, ... izgleda da će ovako biti cijeli mjesec...
Dadada, .. Bila sam ti u Atlasu, imaš bodiće do 110, dugi rukav, 9KM, šareni su svi, ima muških.
....moram vas sad prelistat...
grazias
Mi bili standardno...kupovina za rucak, igraona, pijaca, parkic ...svaki dan 'vako
E...moram vam ispricati sta mi se desiloooooool...ne znam kako da to nazovem...slucajnost nevidjena...tolika da je vec zastrasujuca Sjedi u igraoni zena ...10-ak god. starija od mene...zena ne da lici...nego strasno lici, tako reci, ista je moja poznanica koja je jedno 2 god. mladja od mene...zivi inace u neboderu do...i sad ja zenu tako gledam...ne mogu da vjerujem koja slicnost...samo eto ova ima vise bora...sve u svemu vidi se da je starija zena...i tako ja zeni pridjem ...reko izvinite...imate li vi rodicu da se zove Amina...kaze ona meni...nemam...al se ja zovem Amina...ja ...zena u neka doba pobjegne...valjda je kontala da sam vidovita dzemila ...i sad ja nastavim sa ovm Eminom (cura koja radi u igraoni) pricam ja njoj...kako sam se sokirala...reko...a ova Amina je zavrsila medicinu...oba roditelja su joj ljekari...tek meni ce Emina...i ova Amina radi u Domu zdravlja...ja opet ...onda sam ja odlucila da pobjegnem ...elem ...nevjerovatno nesto...i sto je najgori...slicna stvar mi se vec jednom desila...al tome ima 20 god.
ladyblue ti si juce bila u Vrazovoj, jeli velika guzva.ti si kod dr Adnana a ima li kod Mujesire guzve jesi vidjela ?
izvini tek sad sam vidjela poruku...bili smo u drugoj smjeni tako da nije bilo nikakve gužve
nema frke bila sam jutros, bile dr.Mujesira i Aida naravno cekala sam ali nije to strasno kako to zna biti....a Adnan je sam popodne zato nema guzve....
Vece dame evo mi vecerali a prije toga smo bili u setnji 3 sata,istrcao se ,slikali smo se,izigrali u liscu...Evo i moj pomahnitao ne zna kud udara,ko da mi po mozgu skace
virusi haraju, nama od 14 pozvane djece na rodjendan vec troje otkazalo zbog viroze, prehlade nadam se da nece vise niko, bas mi je zao svih bolesnih drugara
Ja se farbala.Nisam u crno,ali jesam u smedje- Boja najslicnija mojoj prirodnoj. I odlicno se osjecam. Ipak sam ja tamnokosa. I da,sa mnom je isao i moj djecak. Doduse samo kao posmatrac,ali je bio super,uzvao u FS a mislila sam da ce biti guravo. Poslije smo isli i u shoping,kupila mama sebi haljinu za Bajram. Sad pajki,pa kad babi dodje idemo i u zvanicnu bajramsku kupovinu.
Felix kako je Anel?
Ola dame. A je isto fantastican s jajima i ostalim stvarima. MM i ja smo odlucili da smanjimo kupovinu i malo da gladujemo jer nam djete sve prosipa i razbija i uz to uziva u belajima . Ja sam sad rahat stariji momcic u skoli a mm i A na dzumi, pa sam zadala sebi posla ciscenja i pravljenja nekog kolacica neznam sta mi je neznam uzivati . Slatkise sakriva na najcudnijim mjestima i onda se opet sakrije i nadjem ga svog umazanog dok starijem cokolada moze biti 2 mjeseca.