|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
3.11.2011 21:18:10   
ladyblue RR
po meni, nema potrebe za Linex-om. nema proljev a on reguliše crijevnu floru. povraćanje nema veze s tim.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5126
3.11.2011 21:41:34   
R&T@
Felix, iskreno se nadam da nije virus vec nanina supa...
i sad je sve izaslo iz njega i bit ce super...

Mm i ja postavljali plocice oko novog prozora...
i sad vidim zasto majstori dobro zaradjujuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5127
3.11.2011 21:54:00   
Anoniman
Vece i od nas...
Felix zao mi je Anela, da brzo ozdravi...

Moji razbojnici hvala bogu bolje, nema temperature od juce ujutru kod Ane pa mi odmah malo lakse, juce zadnji penicilin primila, a danas pocela sa pancefom.Luka jos slini, ali vrlo malo. Meni se glas polako vraca, ali me kasalj ubi, kao kakav tuberan samuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5128
3.11.2011 21:55:29   
Anoniman
a niko mi ne rece dal da ga vodim sutra il ne ako ne bude povracao vise ? Nadam se da nece a mislim da veceras necu spavat da cu dezuratuser posted image joj jesam ja , al sta cu ne mogu iz ove kože , da sam bogdom drvena . A ne vaaka osjetljiva , mi u autu anel povraco do bolnice sve i mene se dize zeludac da povratim grcam mm ronda , a ne grca mi se od gadljivosti prema njemu vec  od straha .
Moram vam nesto priznat , znam ruzit cete me al moram mozda je od toga ja juce pravila picu anel je jeo dobro se najo mada nije mu prvi puta da je jede da nije od toga svasta mi na um pada ,
Al Tajra ako nije nanina supa ako je virus jer moguce da opet moze povracat al nadam se da nece ...
I da kad je povraco danas oko 5 bilo je i zutila nekog kad je sve ispovraco, samo onda grco pljuvacku treso se na momente gubi , sledila sam se od straha zajedno sam snjim plakala .
Rekla sam nes vise nikad jest nanine supe, ni pice kako me prepo.
Inace uvjek jede frisko al uvjek eto neznam sta mi bi da danas dam supu naninu sto stoji u frizderu mozda od juce a mozda i od prekjuce user posted image
NISAM znala al nikad vise , rekla sam Inace ja mu kuham i samnom jede sta i ja nikad mu ne podgrijavam jela nikakva .
Al eto danas je tako .Nemogu povratit dan .

< Poruku je uredio felix -- 3.11.2011 21:57:59 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5129
3.11.2011 21:56:01   
ladyblue RR
Jelo, extrica. mogle bi se i vidjeti ovih dana, prije nego što se vratim na posao.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5130
3.11.2011 21:57:38   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: felix

a niko mi ne rece dal da ga vodim sutra il ne ako ne bude povracao vise ? Nadam se da nece a mislim da veceras necu spavat da cu dezuratuser posted image joj jesam ja , al sta cu ne mogu iz ove kože , da sam bogdom drvena . A ne vaaka osjetljiva , mi u autu anel povraco do bolnice sve i mene se dize zeludac da povratim grcam mm ronda , a ne grca mi se od gadljivosti prema njemu vec  od straha .
Moram vam nesto priznat , znam ruzit cete me al moram mozda je od toga ja juce pravila picu anel je jeo dobro se najo mada nije mu prvi puta da je jede da nije od toga svasta mi na um pada ,
Al Tajra ako nije nanina supa ako je virus jer moguce da opet moze povracat al nadam se da nece ...

ako ne bude povraćao nema potrebe. ako nastavi tim tempom, morala bih ga odvesti da ne dehidrira neka dr.pogleda. nadam se da je to izbacio iz sebe i da više neće povraćati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5131
3.11.2011 21:59:08   
ladyblue RR
felix, znaš li provjeriti da li je dijete dehidrirano?

Neposredna veza do poruke: 5132
3.11.2011 21:59:42   
R&T@
Hvala bogu, Jelena...
Mazite se i pazite sve troje...
user posted image

Felix, vidjet ces ujutro...
kakva noc bude, kako on bude izgledao,...
ne zamaraj se unaprijed...
pusti da sve ide svojim tokom...

Za te savjete ja ti nisam kompetentna jer izbjegavam pedijatre u sirokom luku...

I sta ako je pojeo picu?
Nema tu nista lose...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5133
3.11.2011 22:01:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue

neznam kako , znasli ti kazi.
Tajra hvala mila user posted image necu unaprijed dumat .Evo on se igra fino dajem redovno inf. i vode je pio u par navrata po 30ml .
Jelena drago, mi je da su djeca bolje hb user posted image .

< Poruku je uredio felix -- 3.11.2011 22:02:17 >

Neposredna veza do poruke: 5134
3.11.2011 22:03:50   
ladyblue RR

neznam kako , znasli ti kazi.
Tajra hvala mila user posted image necu unaprijed dumat .Evo on se igra fino dajem redovno inf. i vode je pio u par navrata po 30ml .

uhvati ga prstima za kožu, nekih 10-15 cm ispod brade, na grudnom košu i povuci malo prema sebi. ako se koža vrati za par sekundi onda je ok a ako ostane onako dignuta i sporo se vraća onda je dehidriran.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5135
3.11.2011 22:08:50   
Anoniman
ladyblue  evo pokusala sam vraca se odma koza user posted image   a popio je oko  300ml inf  ima jos 200ml ostalo . Ovo sto ostane cu u frizider tako pise ,. Jel tako?

Neposredna veza do poruke: 5136
3.11.2011 22:11:26   
ladyblue RR

ladyblue  evo pokusala sam vraca se odma koza user posted image   a popio je oko  300ml inf  ima jos 200ml ostalo . Ovo sto ostane cu u frizider tako pise ,. Jel tako?

eh super, da si mirna. ako se odmah vraća onda je dobar. ja ne stavljam inf. u frižider jer ne mogu dati direktno iz frižidera. ja ostavim na sobnoj temperaturi pa joj dajem ujutro čim se probudi. ako se budi u toku noći, opet mu malo ubaci u usta.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5137
   [Obrisana poruka]
3.11.2011 22:11:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 5138
3.11.2011 22:14:03   
R&T@
ladyblue, cime se ti bavis?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5139
3.11.2011 22:14:44   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

Kako je prošla kontrolica, kako je N podnijela MMR?

sve prođe extra. opet nije ni skontala da su joj dali bocu. znaš, Nađu...kod nje sve easy. dobra je, nikakvih nuspojava nije bilo. dala joj Paracetamol kada smo došle, spavala 2,5 sata, poslije jela, igrala se i eno je spava. samo da ostane ovako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5140
3.11.2011 22:15:29   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: tajra

radim u pravosuđu, zašto?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5141
3.11.2011 22:16:05   
Anoniman
puno hvala ladyblue na savjetu i pomoci . user posted image
Iman ne brini ne mora znaciti da ce, i ona imati turu .
Ja sam u ovom svemu zaboravila rec, da sam mu danas nasla jos jedan zub trica ide jos jedna nije probila meso i donji isto ide zubic do dvica  Nije ni on probio meso Al se desne crvene usjale se . A zub se vidi bjelo al probilo meso nije jos .
Joj, ti zubi nasi !

Neposredna veza do poruke: 5142
3.11.2011 22:17:48   
bananica
veceruser posted image

felix draga ne pati se i ne dumaj previse, brzo cete vi to prevazici, samo polako
nemoj ga forsirati da jede, nek ima nesto za gricnuti na stolu, pa ako bude htio on ce sam uzeti,a ako i ne uzme nista mu nece biti
sto se pedijatra tice najbolje ces sutra znati, vidjet ces kakvo ce ti dijete biti i sama ces znati sta dalje
esbesul ne bih ni ja davala, bas ne znam zasto su mu ga propisaliuser posted image je li mu grlo ok??
da sto prije ozdraviteuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5143
3.11.2011 22:17:51   
ladyblue RR
i mi smo muku izmučile sa svakim zubom, tako da znam kako vam je...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5144
3.11.2011 22:20:56   
R&T@

Mahalam...user posted image

Neposredna veza do poruke: 5145
   [Obrisana poruka]
3.11.2011 22:21:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 5146
3.11.2011 22:23:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica

veceruser posted image

felix draga ne pati se i ne dumaj previse, brzo cete vi to prevazici, samo polako
nemoj ga forsirati da jede, nek ima nesto za gricnuti na stolu, pa ako bude htio on ce sam uzeti,a ako i ne uzme nista mu nece biti
sto se pedijatra tice najbolje ces sutra znati, vidjet ces kakvo ce ti dijete biti i sama ces znati sta dalje
esbesul ne bih ni ja davala, bas ne znam zasto su mu ga propisaliuser posted image je li mu grlo ok??
da sto prije ozdraviteuser posted image user posted image

dala nam esbesul na (hitnu isli) nema upale nikake sem ti zubi desni se upalile .
Kao evo ti esbesul sirup,on je za povracanje vako rece ovim rijecima i ako ima neke upale a nema sem desni da ga popusti .
I daji dok ne stane povracanje .
Nisam ga ukljucivala stoji a u zurbi mm izasao uzeo recepte i kupio nije znao ja bila u autu anel povraco nisam mogla izac .
Bit ce bolje nadam se abd  .
Kako tvoja djeca user posted image Joj kod nas zime zene magla vani prst se pred okom ne vidi .

< Poruku je uredio felix -- 3.11.2011 22:25:04 >

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 5147
3.11.2011 22:24:43   
ladyblue RR

user posted image user posted image user posted image družimo se godinu dana a ja cijelo vrijeme mislim da ti radiš u N.K. Željo...zašto li je tako, pitam se user posted image !

radim ja i u Željiuser posted image , to je honorarno

i nije NK nego FKuser posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 3.11.2011 22:25:45 >

Neposredna veza do poruke: 5148
3.11.2011 22:28:11   
Anoniman
Lady bujrum vam, povedi curu nek se iskace sa Anuskom, vidjela si ima kuda puzati, a nema sta polomiti... kako je Ana pocela se dizati pola kuce smo iseliliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5149
3.11.2011 22:30:52   
R&T@

user posted image user posted image user posted image družimo se godinu dana a ja cijelo vrijeme mislim da ti radiš u N.K. Željo...zašto li je tako, pitam se user posted image !

radim ja i u Željiuser posted image , to je honorarno

i nije NK nego FKuser posted image

Jos reci da ti ime pocinje sa S i sve sam izmahalalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 5150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *