Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobro znaci svaki 5 min po kasiku sad moram sacekat jer je skoro opet vode trazio tecnosti da mi nebi opet povratio, koliko da sacekam popio 35ml u pola 7. Koliko da cekam da mu dam a da ne povrati , a nece inf iz kasike nece da otvori usta sve prospem
Felix Ljubi nam ljepotana Probaj sa onom spricom sto dodje uz panadol baby,ako imas. Aman pije svaki sirup s to spricom. Jos uvijek uzima imunoglukan i sad sam trazi i sam uzme da popije. Da sto prije stane povracanje,odmah bi mu bilo lakse...
Dobar vecer Ja evo vecerala,dragi se potrudio za veceru,momci cejfe... Laganini jos radim,ali 70% posla zavrseno. Amancek se probudio s placem.Ja utrcala u sobu,on place,dusa mamina, i govori : Gdje su mi nogice? A dekica mu se omotala ispod njega pa nije mogao da ustane i plakio...
ajde baš mi je drago da su dobro,a M kako kad nekad je dobar a nekad i ne baš al izdrži se ,a o druga bebica,uh rado bi ja želje mi ne nedostaje al još me strah abd na ljeto se bacam na poso
Felix...nemoj mu toliko tecnosti odjednom davati...saamo gutljaj...svakih 5 min. po gutljaj...ni meni se drugacije nije moglo zadrzati osim tako...odmah bi povratila cim bi vise popila i samo rizu na vodi s malo soli...i te rize kasiku...ne vise...pa nakon sat opet kasiku...sve tako...uzasan je virus...iscrpi pravo...ja sam jos petit mogla jesti...mada je bolje da mu dajes neki keks bez secera ili sa jako malo ...i dvopek...naravno ako ti to bude htio sutra mu mozes probat dati supicu...onu podravku...s kokom na slici...ona je slana...al nemoj puno jer je i ona mene tjerala na riganje...ma ja ba ljudi nisam mogla hranu na slici vidjeti da ne povratim...a gladna ko pas
a sta da radim do sad nije povratio hb dajem svaki 5min kasiku inf. aL on jadnicak facu slozi i umiljato vice mama ocu ćoka-soka puno reko ne moze anel povratices znas , a one pa daj oda majo-onda malo zapricam ga zaigram dok ne dodje 5min i opet tako .
jao dadada, kako ovo izgleda njami..sta ti je ovo..kako se pravi?
nekad sam ja davno pisala recept...al niko da skonta kako se pravi...znam da je Mya jednom pokusala...al ne rece je li joj uspjelo Kada savladas ovo znas tri jela praviti njoke, knedle i ovo sto je na slici tj. sufnudle Ovih dana cu njoke napraviti pa cu staviti na foto kuhanje da vidite korak po korak...sad nisam mogla jer sam sama sa A.
a sta da radim do sad nije povratio hb dajem svaki 5min kasiku inf. aL on jadnicak facu slozi i umiljato vice mama ocu ćoka-soka puno reko ne moze anel povratices znas , a one pa daj oda majo-onda malo zapricam ga zaigram dok ne dodje 5min i opet tako .
sok ni slucajno
ma znam al on i za caj i vodu vice soka To ne dajem odavno mislila sam na caj ne sok al anel zove sve soka dalje mi gnjavi daj soka....... tj caj voda bilo koja tecnost ... smijem li dat oko 8 il pola 9 50ml max caja???
sok ni slucajno
ma znam al on i za caj i vodu vice soka To ne dajem odavno mislila sam na caj ne sok al anel zove sve soka dalje mi gnjavi daj soka....... tj caj voda bilo koja tecnost ... smijem li dat oko 8 il pola 9 50ml max caja???
ma bitno je da mu ne das odmah vecu kolicinu...sve po malo...ja kad kazem 5 min. ne mislim da striktno gledas na sat..neg gutljaj...pa za par min. opet gutljaj...samo polako...nemoj mu dati da odjednom utali zedj
a sta cu veceras ako se bude budio , strah me dat da jede sta da radim kako da postupim a i nije gladan nudila sam keks petit nece samo tecnosti trazi
nece ti on umrjeti od gladi ako ne jede jedan dan sad mu skuhaj rizu da vodi da imas...ako bude trazio da mu imas sta dati...nemoj mu keks ni nuditi...on je sladak...ja sam ipak odrasla...lakse podnosim nego dijete i secer. samo nastavi sa tecnosti...daj mu vode...ja sam uvijek vise za vodu nego caj...jer se caj pravi u prokuhaloj vodi u kojoj nemas nista...i samo polako...pomalo tecnosti...samo da nedehidrira
veče, felix ljubi nam druga,nadam se da neće više povraćati ove sufn... izgledaju ukusno,a kad smo već kod ukusa moja U. odbijajući da jede mandarine kod tete kaže znaš od njih se ne raste ,raste se od graha
mala na spavanju a ja kujem lukavi plan kako da bar malo očistim kuću sutra. danas bila na vakcini pa je ne smijem vratiti u jaslice ali pokušat ću je sestri uvaliti na par sati.
felix, žene su ti sve rekle pa da se ne ponavljam. želim vam brzo ozdravljenje.
anel nije povracao hb od pola 7 vise . Davala ssam inf svaki 5 min i malo vode obicne poslusala dadau hvala teta dada oko 8 .pojeo pola kifle same , i malo vode opet . Dobro je zasad hb . vidicemo sta nas veceras ceka noc ....nadam se mirnoj noci abd eh sad da vas pitam ako anel ne bude povracao veceras vise dal da ga vodim ujutro ped ili ne strah me gore da sta ne pokupi jer pune su boln.i hitne cekaone ?? Posto je upitanju virus , da ne idem dzaba sve sam na hitnoj dobila sem esbesula -to ne dajem . Dala sam skoro pylomid sirup za gadljivost, jer je povratio ga u 6 kad sam dala . Eh da dala nam linex da sacekam do sutra dok se smiri zeludac ha??Neznam zasto nam to, da nema proliva ? Bil to davala? Dusa moja malo zivnula igra se al mi je blijed ko krpa , .Odma usitnio (tako mi rece sveki, kao da mi je to sad bitno na njemu se primjeti i jedan gram ako opane a kamoli vise jer je sitan ) Mene to ne zanima nimalo , samo Boga molim da ozdravi jest ce kad bude bolje Al me ta izjava pufff , ono nije mi trebala al et....