Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E. nas je zorom nadigla da hodamo po kući Ta mala ne staje. Eno sam je okupala i stavila na spavanjac, a ja kuham bajramski ručak, pa ćemo kod familije da im pojedemo kolače.
Dan dame ,´mi smo jutros ustali oko 10 ,ne mogu da vjerujem inace 7 sati je granica...Naspavani doruckovali i napolje izasli...Ruckili i idemo malo peglati krevet....
ne volim kad me boli glava, pogotovo praznikom, al' sta da joj blenti radim Kod mene mali predah, pa rekoh da se kratko javim...
Vama drage moje koje slavite Bajram...Bajram Serif Mubarek Olsun ....svima koje ste cestitale od hvala na lijepim zeljama ...
draga tekja , i mene je danas citav dan glava bolila neznam sto dvije sam tablete popila tek skoro me malo popustilo uzasss jedan, kud bas danas od svih dana da me bas pravo zaboli Kad sam dosla od mame legla ustala bol jos tu , ufff Nadam se da ce anel rano leci, jer sam zadrijemala .
bajram serif mubarek olsun svima koji slave jaj os nisam dosla sebi od juce, praaavo sam umorna a odmaram skoro citav dan. bilo je super na rodjendanu, lana je pravo uzivala, iskakala se, puna je utisaka, sto mi je najvaznije kad dodjem sebi postavicu par slicica
večer stigla ja opet..naradila se ovih danas,svaki dan ujutro ustaj radi,dodjem doma skuham ručak..alexa čuvam..ajme izludio me danas.vuče reu tamo vamo..muž viće ja vičem..uffff..sad viče da mu se maknem hoče djete dizalicu gledati...ajmeeee..
evo jedan padobranac izvinite sto upadam ovako ali hitno trebam savjet sta da uradim s lukom koji se stavlja pored krevetica bebe,jeli se izrenda ili se izreze ili se stavi samo onako oguljen hitno mi je pomozite bajram serif mubarek olsun!svim forumasicama koje slave
evo jedan padobranac izvinite sto upadam ovako ali hitno trebam savjet sta da uradim s lukom koji se stavlja pored krevetica bebe,jeli se izrenda ili se izreze ili se stavi samo onako oguljen hitno mi je pomozite bajram serif mubarek olsun!svim forumasicama koje slave
Ako je radi prehlade prepolovi ga do pola na 4 djela,
evo i nas malo u ovo kasno doba Bajram serif mubarek olsun forumasicama koje slave Mi smo danas odbajramovali,prvo radno oko kurbana,pa po slanisima i slatkisima...isli u Kakanj kod nane i daidze,toliko stigli za ovaj prvi radni dan moja mala cura se pravo umorila,dijelila je kurbane i naucila je sta je bajram banka evo je sad spava i to prva noc bez pelene,to su me Amani i tekja ohrabrile,pa vidjet cemo sta ce biti do ujutro....
MM radi a ja i djeca odmaramo... razmišljam dali neko zna kako se radi danas u gradu...jel ima neko da radi u tržnim centrima itd...mogle smo u skitnju...dobile smo sve tri bajramn banke pa da idemo trošiti žuljaju nas
Juce nam je dan zapoceo lijepo a kraj dana zavrsili u hitnoj,,Emana mi je pala i udarila se u cosak stola i odma pored usne puklo i u hitnoj zaljepili,,kzu pokusacemo ljepilom da ne sivamo i ok krenuli kuci ona zijevnu a ono se odljepi i otvori se rana,,opet nazad hitna i mi protiv sivanja i zaljepili su ponovo pa za sada je ok ali ona sama vazda prstom dira
sve dok je dijete prehalđeno , luk olakšava disanje... svaku noć staviš novu glavicu luka...ja je samo prepolovim... naravno svako jutro soba s emora izračiti al fakat olakšava disanje
Hanady super pa dan prodje fino,evo ovdje su sve prodavnice otvorene,hajde sa nama Ja kontam jos jedan skafandercic da kupim za igre,imamo jedan zeleno,smedjkasti,a vidjela sam i jedan plavi...Neki dan ga seka izvela napolje kad ga je uvela dijete crno od glave do pete,ko da ga je neko kroz furunu provukao ,odmah je morao na kupanje ....
E moja marina...ja ti vazda imama jakne i skafandere za ''napucat se'' i one za oko kuće... djeca ko djeca... kad ih pustiš vani ko sa lanca da ti ividš kad u duetu moje uđu u kuću...sreća wc nam odmasa vrata a u preulazu nam sve u pločicama...inače...nebi za njim čovjek načistio...ja to odma sve u ''halu'' zguram
e tekja to je super info BBi nam i treba... hoćemo da kupimo neke kretaivne igre one u one to play... fali man onaj lupko igrica slomiše od želje za istim
Dobro jutro drago mi je da vam je bilo lijepo zvecka...zao mi je sto ste zavrsil u hitnoj ...proci ce i to
Kod nas standardica...treba dan osmisliti Trebala bih mu cizme pogledati...a isto mi je pitanje ko i kod hanady ...samo sto meni treba intershop tj.ciciban
de virni kroz porzor...jel merkur tamo oživio...akor adi merkur radi onda sve ja ako krenem odvade sa ovoga brda..niđe nisma psipjela ako ne radi ništa