RE: Dukan dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

leona81 -> RE: Dukan dijeta (23.2.2012 9:11:59)

ja sam ih nabila slatkisima i sokovima - koje zitav zivot ne pijem ali pocnem u trudnoci i nakon rodjenja M jer sam dojila i mislila da trebam, a i padao mi je secer stalno pa je organizam trazio slatko...a inace jedemo pogresno UH i proteine zajedno, ok ako bas mora ali da omjer bude npr 20 posto UH a ostalo proteini i povrce a mi vecinom jedemo obratno...ja bih voljela da mi ova dijeta pomogne u tome i da mi ubrza metabolizam...pa cu kasnije sa treningom nekako odrzavati to

Emica_sa -> RE: Dukan dijeta (23.2.2012 9:18:19)

Sokove sam zaboravila,ja sam znala litar đusa popiti za dorucak,i onda kasnije tokom dana 1,5 litar ledenog caja,koji je presladak,a vode nikako,inace ne volim vodu,nikada u zivotu nisam nesto pila vode...Valjda cemo barem malo smrsati do ljeta[sm=jezicek.gif]

Necu valjda citav zivot biti debela kao moja mama,ona kad se udebljala u prvoj trudnoci,vise nikada nije skinula kg[sm=smiley13.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (23.2.2012 9:32:56)

najgore je sto su kod mene svi normalne tezine...samo sam ja nabila ovo...moja mama doduse nije dojila nas 3...pa je opet bilo lakse jer su se meni hormoni poremetili i blokiraju mi mrsanje...ali ide polako

leona81 -> RE: Dukan dijeta (23.2.2012 23:51:52)

9 dan, prvo vaganje, -2,5 kg[sm=smiley1.gif] danas malo brljah cim sam ovo vidjela, svjesna sam da je samo voda ali je opet super...idemo dalje:)

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (23.2.2012 23:58:49)

ja cekam da neko podigne temu da ne trazim[sm=smiley36.gif]
samo naprijed leona[sm=bravo.gif]
ja se vagam sutra eto nako [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:00:27)

koji dan si ti? sutra mi je opet proteinski a danas cijeli dan gore dole po gradu i veceras predstava i zeznuh se s povrcem, oba dana nisam iskoristila uopste

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:05:20)

po redu 9.ako na to mislis, ako mislis na povrce i proteine, od sutra opet proteini

leona81 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:08:39)

ma ja, onda smo krenule isti dan:) meni je dosta tesko na proteinskom danu ali me vadi palacinak, hljeb se ne usudjujem praviti i palacinak mi se raspadne:) probat cu muffine sutra

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:13:57)

aaa pa kako ti se raspadnu palacinke, ja samo njih i pravim, a sve mi je doslo do grla [sm=smiley11.gif] svaku noc pomislim "kako cu sutra?"

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:14:50)

sve nesto kontam da vam se pridruzimm ... al moram da nadjem ono cudo za odredjivanje koliko dana [sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:17:11)

cudo je na str.1 [sm=smiley2.gif]

Adana -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:17:47)

Eno ti ga na prvoj stranici :) Ili ukucaj u Google 'Dukan diet' i eto. :)

leona81 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:20:02)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

aaa pa kako ti se raspadnu palacinke, ja samo njih i pravim, a sve mi je doslo do grla [sm=smiley11.gif] svaku noc pomislim "kako cu sutra?"

ne smijem mlijeko pravim s jogurtom i raspad sistema

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:21:37)

probaj staviti sira u njih

leona81 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:22:16)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

probaj staviti sira u njih

probala - raspad...

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 0:26:32)

e pa steta[sm=smiley13.gif]

dzeny_2103 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 8:38:28)

Poz, evo i ja sam odlucila da se ukljucim u ovu dijetu, i čitala sam malo i izracunala idealnu težinu ali ono što me interesuje je dali ste vi (i dali se smije) u ovoj prvoj fazi i piti kafa sa šećerom jer ja nemogu bez kafe fercerati :) a bez šećera je nemogu :)

Mala Selma -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 8:43:34)

Evo i mene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], po treci put ja mislim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Obzirom da 40 dana nejedem slatkise, hljeb i krompir i da sam smrsala malo (6 cm u stuku[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]), nisam se vagala, pokusat cu sad sa ovim nacinom ishrane.Volila bih skinuti jos 5-6 kila, ali kako ce ici pojma nemam.
I da , skontala sam da bez obzira sto sam smrsala i dalje sam sebi debela i puna sam kompleksa Boze dragi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 9:20:17)

vaga ne mrda, dakle 3kg manje i 4cm u struku[sm=smiley1.gif]

ananas_ze -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 9:22:28)

IZVORNA PORUKA: dzeny_2103

Poz, evo i ja sam odlucila da se ukljucim u ovu dijetu, i čitala sam malo i izracunala idealnu težinu ali ono što me interesuje je dali ste vi (i dali se smije) u ovoj prvoj fazi i piti kafa sa šećerom jer ja nemogu bez kafe fercerati :) a bez šećera je nemogu :)

pijem ja kafu sa secerom, al nemas pojma koliko je to malo malo samo da nije gorko i s to malo popijem citavu soljicu(manju), moze mi jedna kocka bit danima [sm=smiley36.gif]

shpagica -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 9:41:28)

Ja pijem kafu sa zasladjivacem za dijabeticare i to mi je btw dorucak [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jucer sam rucala veeeliku purecu sniclu koju sam naprije "pajcovala" u vegeti natur a potom izdinstala na teflonskoj tavi. Vecerala sam gljive sa jajima.

Danas za rucak gljive sa jajima, a za veceru jos uvijek ne znam sta cu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 10:06:37)

ja sam jela danas 2 jaja s jogurtom, rucak cu neke snicle i palacinak dukan a veceru lignje...uzina vecinom bude nesto usput ili sir ili jogurt

lilybeby -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 13:45:44)

meni ova dijeta ne odgovara!doduse ja i ne trebam nista specijalno skinti neka 3 kg koja niko sem ja ne vidi i mrsam brzo pa cemo vidjeti.nakon 1 dana drzanja dukan dijete ja sam na kraju dana bila polumrtva u bukvalnom smislu,a o povracanju i ukusu u ustima da ne govorim.ja nisam uopste neko ko ne moze bez hrane ali ovo je skroz tesko i nezdravo.cuj vockica se ne smije.ja sad jedem po svom,skroz bez hljeba i bez slatkisa i svega nezdarvog i ustanem kad mi je najsladje.evo nakon 3 dana ja ko da imam 10 kg manje,nemam vagu ali cim se izvagam javljam kako mi ide.

leona81 -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 14:20:52)

ma bogami ja ubacim vockicu i opet ide...i pijem kafu sa smedjim secerom...

shpagica -> RE: Dukan dijeta (24.2.2012 14:23:52)

leona koliko si ve c dugo na dijeti, koliko si kg "skinula"?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>