Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 23:46:49
aida.
ja takodjer... i onu ... "cik pogodi sta mi je za veceru budjav lebac, budjav lebac............. a u komsije u frizideru uvijek svega, mortadela i nutella..." i ako je slucajno cujem ne izlazi mi iz glave po cijeli dan a bas mi se sazali na pjesmu... hehhe
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 31.1.2010 16:06:38
elkina_mala
kad se samo sjetim ove pjesme...ee.... Na badnje vece Dok su zvona Zvona zvonila. Pred crkvom svetog Blaza ti si Duso stajala.
I nekim starim salom Kosu si Malo pokrila. Da je ne bi Neka kapljica Valjda smocila.
Pricaju mi Da se sramis Kada cujes za mene. Al' nisam ja Ni pola tol'ko los Ko sto kruze glasine.
Ja imam samo Jednu nesrecu Unistim sve sto dotaknem. Al sam svoju Ljubav cuvao Samo za tebe.
Zbog mene ne placi Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam.
Milijun puta Prosao sam Ispod tvoga prozora. Da si rekla samo rijec Dosao bi Krilima divljih gusaka. ....
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 8.2.2010 16:24:13
acudesa
Daleka obala
Stani malo pogledaj me ti U mojim zjenama ces sebe viditi To nije odraz to je istina To je ljubav sto nas sebi uzima
Uvijek sam bio samom sebi dovoljan A tek sad vidim da pola bio sam Taj drugi dio donjela si ti I sad se ne mogu od tebe dijeliti
I sve ja imam samo kada ti si tu A kad te nema samo ti mi ostajes I sebe pitam da li sada sam u snu Il' tek se budim sad po prvi put Il' mozda ludim Jer sto te vise gledam To te vise nikom nedam ja
Tvoja ljepota sto s neba dodir je Iz mene gura sile dosad skrivene I dok te ljubim topim se u bunilu Na moje usne cudne rijeci naviru
Moje tijelo tek uz tvoje osjecam Moja jutra tek uz tvoja nose dan U tvome osmjehu cujem i svoj glas I cijeli svijet tu je samo radi nas
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 8.2.2010 17:03:06
mamine oci
tomas i prijatelj (crtani)
vesele su tracnice tomice i druzine, crve zelen,smedj i plav, sareni je taj svet sav, svako ima ulogu tesku ili laganu, upoznajte ih redom sve male vlakoveeee.....