Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jedina Ponoć odzvanja Jesi li zaspala Na ruci dragoga
Znaš li, tu sam i ja Provodim noć bez sna Ispod tvoga prozora Kraj tvojih uzdaha
Hajde, sklopi oči Nestani u san Doći ću ti u snovima Kad noć proguta dan
Doći ću ti u snovima Kad noć proguta dan Pašću kao kaplja rose Nježno na tvoj dlan Doći ću ti u snovima Da ti ukradem poljupce Neka vrijeme samo leti Još uvijek volim te
Onda jutro je Tiho budiš se Pogledaš čovjeka Što spava kraj tebe
Onda zaplačeš Jer to nisam ja Koga si voljela Prekasno jedina
Ali ne plači Čekaj do večeri Kad zvijezde Na nebu zasjaju Mi ćemo se ljubiti
predivna je
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 10.2.2010 20:55:30
Hanady RR
e mi djeca iz rata smo na ISV radiu ovo slušali svaki dan po jedno 50 puta...i da dobra je
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 10.2.2010 22:24:31
elkina_mala
acudesa uhhhh bas znas koja je ono ....
pjevusim: nisam sama u zivotu a ni s onim s kim bih htjela kod njega je moje tjelo A kod tebe dusha cjela....
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 11.2.2010 12:51:30
mamine oci
u mom srcu uvjek ostace jedna Sanja jedno proljece, secas li se Sanja dali mozes da zaboravis, pozelis li Sanja bar ponekad da me zagrlis...(ta mi bas usla u usi i po cjeli dan pjevusim )i ako sam skroz u nekim drugim vodama al fina pjesma nema sta
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 11.2.2010 12:57:31
Nejrica
mm je tu pjevao 3 dana uzastopno,pa sam bila poludila.A meni udju u glavu sve nekakve glupe,nazalost.Ovih dana je insomnia,al sreca pa ne znam tekst,nego mumljam!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 24.2.2010 1:01:13
Anoniman
Ne volem..Nikog, lutko.. Takva mi je narav.. Kao odzak star i garav.. Puno dima je kroz mene proslo..
Ne volem.. Ujne, strine, sogore, komsiluk.. Nataknem ih na civiluk.. Od njih nista dobro nije doslo..
Ne volem.. Semenkare..Cigane trubace.. Burek..Ulicne pisace.. Nek mi moju lepu varos vrate..
Ne volem.. Dzipadzije..Dizel Butikase.. Restoteke..Tamburase.. Svaku pesmu bar za strofu skrate.. Mater im..
Al tebe volem, to je fakat.. Ti si mi ljubav jedina.. Prodacu onu nasu kucerdu "na lakat".. Pa nek je stoput dedina.. Da kupim cetir konja besna.. Da ih u oblak upregnem.. Pa s tobom di nas niko ne zna uteknem..
Ne volem.. Kad mi gace udu.. Di vec udu..Te sto brinu brigu tudu.. Kosticu u strudli od visanja..
Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja..
Ne volem.. Krvolocne pse i gospodare.. Nadubrene trotoare.. Maskirne kad navale na pendzer..
Ne volem.. Lopuze sto voze tuda kola.. Znaju azbuku do pola.. Micu usnama dok sricu pejdzer.. (nji` se malko gadim, pravo da ti kazem...)
Al tebe volem, to je fakat.. Da kupim camac na dva vesla.. I onaj sesir rogozan.. Pa tebe di nas niko ne zna odvozam..
E, ne volem sizove i nervne bolesnike.. Pre ih pustali za vikend.. Sad ih puste pravo pred kamere..
E, ne volem.. Sve te lezibejke, da prostite... Prorocice...Travestite... Nek mi gospon-dame ne zamere...
Ne volem.. Teget girtlu na teget mantilu.. Sestu licku..Sedmu silu.. Opa-cupa preko Okucana..
Ne volem.. Izbore..Televizor..Plakate.. Dosta, ako boga znate.. Ludnica je kanda otkljucana sirom ostala.. (provert'e, molim vas?)
Al tebe volem, to je fakat.. Da kupim adicu od peska.. Na njoj sumarak nakrivljen.. Da tebe di nas niko ne zna sakrijem..
Ne volem.. Uzdrzane..Trezvene..Pa dzoging.. Takve najpre trefi sloging.. Al ni krkanje mi nije blisko..
Ne volem.. Sto odasvud samo cujes daj mi! Il se prosi il se zajmi.. Jebo te, ja nikad nisam isko?
Ne volem.. Strebercine... Vecne odlikase.. Crne rolke isektase.. Ne padam na Tibet..Ili Burmu..
Ne volem.. Skrtariju..Intelektuatce..Koji vazno vrte palce.. Kupis ih za spricer i kavurmu.. (koju ja licno ne volem...)
Al tebe volem to je fakat.. Napuklo srce na dve pole.. Ljubav je teret pregolem.. Bas ni to sto tol'ko volem.. Ne volem...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 12.3.2010 10:38:09
veeseelaa
Voz pospani voz za Harkov Gomelj, Lenjingrad znam kako je nocas dalek Beograd
Nece moci nikada olovka ni hartija ni svi Ruski postari ne mogu ti odneti pismo koje pisem ja, marka s likom Lenjina i u pismu jedina tuga sto me razbija
Nije votka rakija, mada nocas udara tuga mi je velika, velika ko Rusija ja ne mogu poslati ljubav jer se ljubav ne salje nit sam mogo poneti s sobom tvoje poljupce
Voz, u vozu izguzvana lica putnika ti si tamo negde iza onih planina dal' si mozda zaspala il' si budna kao ja dal' te muce nemiri il' te nista ne muci
Kada budes citala pismo koje pisem ja tajna bice skrivena iza ovih redova
inače volim Bajagu, svaka mu je dobra brate
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 10:40:20 >