Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 12.4.2010 21:56:24
Husic10
I ja slucajno nabasa na ovo neki dan na youtube-u...ovo ti sve govori nasim estradnim umjetnicima ovih dana...majko mila sta ce nam djeca slusati samo kako je krenulo...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 12.4.2010 22:01:26
frenkoza
LAKA---- king king king
hahahahaha
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 14.4.2010 0:56:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Hanady ti večeras ne pjevušiš ti pjevaš ženo, ono baš
taman tako...pjevam iza glasa...samo pjesmom mogu da se ispušem.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 15.4.2010 16:51:01
Jasnap.
Ja konstantno pjevušim ovo .....
Many times i've been a traveller I looked for something new In days of old When nights were cold I wandered without you But those days i thougt my eyes Had seen you standing near Though blindness is confusing It shows that you're not here
Now i feel i'm growing older And the songs that i have sung Echo in the distance Like the sound Of a windmill goin' 'round I guess i'll always be... A soldier of fortune... Deep purple....divna je pjesma , zaista...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 13.5.2010 23:36:07
Apotekarka
Zaboravljas sta smo jednom davno rekli, kad ostavljas,ostavljaj sve sto smo stekli sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu koij sam voleooooo, zaboravljas u sta sam te nekad kleo,kad ostavljas ostavljaj za zivot ceo... pjesma je bas do bola dobra
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 14.5.2010 8:28:28
acudesa
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Zaboravljas sta smo jednom davno rekli, kad ostavljas,ostavljaj sve sto smo stekli sacuvaj bar onaj ponos u tvom glasu koij sam voleooooo, zaboravljas u sta sam te nekad kleo,kad ostavljas ostavljaj za zivot ceo... pjesma je bas do bola dobra