Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.8.2008 11:56:51
camm
Dan za dan tako zivim da te prezivim sam sam,sam sam pod ovim nebom sivim sad bih ti djelio komplimente ali se ljudi uvjek kasno sjete ,kad povrijede one koje vole i odu dozvole. osmjeh ne izlazi na moje lice otkad postali smo stranci sam sa svojim bolom zivim, da nas vidis ko da smo blizanci ko da smo braca rodjena brojis li srca slomljena voljena....
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.8.2008 13:48:56
batterfly
Djevojcicee,djevojke.zene..... Nocas pjevam za vas zaljubljeneee, znat i vi refren stari sto su smislili mornari dok su sirom svjeta cure ganjali!!!.....
Ja malo po ovim starim hitovima "udarila"..iskopala ih negdje na mp3 pa sam trenutno u tom fazonu a duuugo mi se motala po glavi ona od Kiketa...
".....idem eto hocu bas da probam ljuti paprikas........
i ona...."papirni brodici zele svuda stici zele oni ploviti i kitove loviti zele oni poci cak i na kraj svijeta smo im je mana sto im voda smeta..."
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.8.2008 17:14:06
Emina*
And we were trying different things We were smoking funny things Making love out by the lake to our favorite song Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow Singing Sweet home Alabama all summer long Singing Sweet home Alabama all summer long
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.8.2008 21:23:34
jasmina_mm
Ona je ljepsa od noci njen miris u kosi do neba me nosiiiiiiiiiii i zanosiiiiiiiiiiiiiiii od sake i dade duet i od djoganija znam ja kako ti je s njom..............
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.8.2008 21:39:27
ziki
Jedino sam ja u fazonu djecijih pjesmica, siri siri i sl. Poneke i samam smisljam kao npr prdi, prdi Tarik, prdi cijeli dan... sa veselom melodijom kao podsticaj da na guzu ispuse grceve....
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 30.8.2008 1:18:39
ziki
Ja sa Tarikom ponovo prozivljavam svoje djetinjstvo kad mi je sestra bila beba i ja mastala da je ja kupam, previjam...sad mi se ostvarila zelja pa otkacila nacisto
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 30.8.2008 20:29:38
lejlaze
Sad idem kuci iz ovih stopa da stavim srce pod kljuc jer krivoj rici u krivo doba treba joj stati na put I nije tajna da te stedim i uvijek preskacem stih iz kog se vidi da ne vrijedi na tebe racunati iz kog se vidi da ne vrijedi
Tesko te zaboravljam i kad mi dodje stisnem zube istu pricu ponavljam pustam sjecanjima da me kupe da me kupe i onda sam tvoj i sve po starom ostaje I nije tajna da te stedim i uvijek preskacem stih iz kog se vidi da ne vrijedi na tebe racunati iz kog se vidi da ne vrijedi
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 1.9.2008 22:44:28
Najdraza mama
Ovaj period je Dino zauzeo moju glavu pjesmama.. sve su dobre definitivno..od maloprije mi u glavi ona o ramazanuu Ramazan dolazi Ramazan mirise a ja nisam sa onim kojeg volim najvise