Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.11.2009 23:48:25
acudesa
Kako je lepo biti glup, stoka ume da nervira, gutaj sta ti se servira, kako je lepo biti glup. Kako je lepo biti glup, bolje mozak sakrivati, pa cutati i plivati, kako je lepo biti glup. Ne bavi se politikom, spavaj, radi, cuti, jedi i ne veruj vise nikom, lezi, dig se, ustaj, sedi!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.11.2009 23:53:30
dafri
Pored noblice,noblice koja je hit , non stop mi se vrti od Hladnog piva: Ne volim te nit sam te ikad volio na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor bio sam mlad i totalno zagorio tako je valjda sve to krenulo
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.11.2009 23:54:32
Crvena
IZVORNA PORUKA: acudesa
Kako je lepo biti glup, stoka ume da nervira, gutaj sta ti se servira, kako je lepo biti glup. Kako je lepo biti glup, bolje mozak sakrivati, pa cutati i plivati, kako je lepo biti glup. Ne bavi se politikom, spavaj, radi, cuti, jedi i ne veruj vise nikom, lezi, dig se, ustaj, sedi!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 30.11.2009 8:11:25
mala mu
e meni se ova od Balaševića stalno vrti u glavi,evo refren : ...Mirka ljubavi jedina moja ti ko te sada dirka i ko to pod prozore dolazi da ti svirka...Mirka možda bi i sretno živjeli samo da si ti našla pravi put do mog tužnog srcaaaa......
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 8.12.2009 18:46:44
acudesa
Moja kraljica:) Janis
...Take another little piece of my heart now, baby Break another little bit of my heart now, darlin' Have another little piece of my heart now, baby Well, you know you got it if it makes you feel good, oh yes indeed...
uzmi sve, možda ćeš znati cijeniti