Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 10.10.2009 15:28:18
mamine oci
zagrli me ti i oproti mi stegni srce nemoj plakati,jedno drugom smo bili sve prva ljubav,sreca i proljerce sada proslo je proslo sve...i ako nisam u tim vodama po cjeli dan pjevusim usla mi usi
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 10.10.2009 23:24:06
Apotekarka
Svaki dan pjevam U sjevernoj Americi rodio se slon,umjesto da pise slusa gramofon, majka mu je kobila,otac krokodil,sestre su mu dame sto citaju romane, romani su skupi,djecaci su glupi,suknjice su kratke,djevojcice su slatke...bim,bam,bom...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 10.10.2009 23:31:22
minica81
bio jedan mexsikanac hrabar kao indijanac , indijanku voleo -za nju dao život svoj ali poglavica neda. sakupi se cijelo pleme poglavica na to reče: hej ti mladi mladiču preplivaš li rječicu indijanka bit će tvoja. momak skide košuljicu i baci se u rječičicu valovi se sklopiše mladog momka nestade ugasi se ljubav žarka,ugai se ljubav žarka
OVA JE PJESMICA IZ MOG DJETINSTVA I PJEVUŠIM JE OVIH DANA
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 17.10.2009 15:20:12
Ilhana RR
Samo se jednom za kunesssssssss u Bosnu dodjes da ostaneeeeeeeees, samo se jednom za kuneeeeeeeeeeeeeeees KUCI SE VRATIS DAAAAAAAAAAAAAAAA UMREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!
Fata me ponovo nostalgija za domovinom.... oj kako bi mi dobro lego jedan milion na lutriji...