Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hello, I love you, Won't you tell me your name? Hello, I love you, Let me jump in your game. Hello, I love you, Won't you tell me your name? Hello, I love you, Let me jump in your game.
She's walkin' down the street Blind to ev'ry eye she meets. Do you think you'll be the guy To make the Queen of the angels sigh?
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 19:37:33
reallove
Svaku noc te sanjam, svako mjesto me na tebe sjeca, zasto si daleko od mene, vrati se jos te se sjecam. blizu ili daleko,sto si tamo ostao? zaboravio si moje srce,a ono stalno misli na tebe. dva su srca stopljena u jedno i nista me od tebe nemoze odvojiti. i zasto je moja noc duga? svaki put kada ides daleko od mene, vrati se u moj san. svaki put kada zatvorim oci, vidim te, tvoja ljubav zivi u mom srcu i ne zaboravi nase dane zajedno. kada bi znao moju ljubav, umirem za tebe.. Evo Dano prijevod...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 21:07:47
frenkoza
zadnjih sedmica ne izlazi mi iz glave pjesma: modni guru.... ne jede slaninu ni puru.... modni macak... njezan je ko maslacak..... luda pjesma 100 na sat... love it
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 21:10:46
reallove
IZVORNA PORUKA: frenkoza
zadnjih sedmica ne izlazi mi iz glave pjesma: modni guru.... ne jede slaninu ni puru.... modni macak... njezan je ko maslacak..... luda pjesma 100 na sat... love it
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 23:33:46
Mirkica
pjevam danju, pjevam nocu, pjevam sele sto god hocu i sto hocu to i mogu SAMO JEDNO JOSSSS NEMOGU
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 23:38:03
teacher75
trci zeka iz daleka, oblijeva ga znoj. trci jadan zedan gladan i uzdise joj. prepao se jer je neko povikao stoj! pa sad trci da se skloni u kucerak svoj...:))
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 9.1.2010 23:39:09
Mirkica
e bas ti je slatka pjesmica :) :)))