Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma nebih ja njega navikavala na to,mislim necu ga navikavati,ali mali je on jos i ne moze da trpi,nekad i kad smo u kuci,dok ga dovedem u wc,malo krene da piski,ne moze da trpi
Zasto si digla cilime? Evo moja je recimo prvi dan piskila vecinom u gacice pa ni kapi na podu nije bilo , i evo 2x je kakila u gacice nista nije proslo mimo njih... Ne kontam to dizanje cilima, itisona i sl...
mm i ja smo vjernici koji obavljamo 5 dnevnih namaza i nemozemo klanjati na mjestu gdje se neko pomokrio,i ako se pomokri to mjesto se mora saprati tri puta.nemoguce je izaprati cilim tri puta,pa lakse parket obrisati.a ova moja je bas znala lokvu ostaviti
Zasto si digla cilime? Evo moja je recimo prvi dan piskila vecinom u gacice pa ni kapi na podu nije bilo , i evo 2x je kakila u gacice nista nije proslo mimo njih... Ne kontam to dizanje cilima, itisona i sl...
mm i ja smo vjernici koji obavljamo 5 dnevnih namaza i nemozemo klanjati na mjestu gdje se neko pomokrio,i ako se pomokri to mjesto se mora saprati tri puta.nemoguce je izaprati cilim tri puta,pa lakse parket obrisati.a ova moja je bas znala lokvu ostaviti
tuta raport Digla je oko 12 da piski i napala me, naljutila se, nije htjela piskiti...i naravno u 2 napipam mokre gacice...presvucem je i zaspem, komirana, da bi me jutros u 5 probudila i hoce da piski i isto tako jutros u pola 8... Al evo vise nije otad piskila nikako...
Super, sama cinjenica da je ona tebe probudila jer je htjela piskiti je super!
Velika je to stvar...jest da je prvi put bila mokra ovo oko 2 ali me poslije budila 2x da piski...tj drugi put je bio kad smo se ujutro probudile ali je sama trazila tutu... Dizala sam ja nju oko ponoci ali me naruzila i kategoricno odbila da piski, i zaspala kao top
Iman mozes li to mjesto nekako "ograditi", zastiti na neki nacin? Moja nana na mjestu gdje klanja drzi stolicu (tu su svakako sto i stolice) i ta se stolica ne mrda...
Evo i drugi dan prosao a nije se upiskila u gace.Nego da vas pitam, jeste li vi odmah ukinuli i nocnu. Ja joj kad krene u krevet stavim pelenu jer ona bas ruzno spava i nema sanse da bi mi nesto ona plahta znacila. Ona doduse ustane suha ali me jos strah da ukinem nocnu bas zbog njenih akrobacija u krevetu
Ja neki dan okrecila kod svekrve i cijeli dan ribala i cistila i taman sve smjestila prostrla tepihe kad na laminatu nekakva lokva. Atija dosla i popiskila se na laminat
Evo i drugi dan prosao a nije se upiskila u gace.Nego da vas pitam, jeste li vi odmah ukinuli i nocnu. Ja joj kad krene u krevet stavim pelenu jer ona bas ruzno spava i nema sanse da bi mi nesto ona plahta znacila. Ona doduse ustane suha ali me jos strah da ukinem nocnu bas zbog njenih akrobacija u krevetu
Pcelice sam ja sam trecu noc ostavila Lanu u gacicama, jer je taj dan sama pocela traziti tutu da piski Jednom se upiskila u gacice u 2x me probudila da piski...nadam se da ce veceras biti ok
ja sam odmah ukinula pelene. nije mi se noci nijednom do sad upiskila ali jeste preko dana 2 puta, jednom mi se pomjerila ona prostirka pa je sve bilo mokro
Mi smo ovih dana poceli polako sa tutom. Uglavnom ponekada trazi i kada obavi posao fino donese i pokaze Od subote do cetvrtka sam slobodna i ako Bog da skidamo pelene i krecemo... Nadamo se uspjehu. Javljamo rezultate..
mi danas poceli sa odvikavanjem..stavili obicne gacice, milion puta pitali i stavila na tutu i nista, kad odjednom - vidi mama - voda i cudi se aaaaaaaaa . Kad gacice i laminat mokre a njoj uopce ne smeta- ko da nista nije bilo..... Sad spava al naravno s pelenom, pa vidjet cemo kako ce ovo odvikavanje ici....
i mi krećemo u četvrtak. njoj je 19 mjeseci i čini mi se da uopte ne konta šta ja hoću od nje. sjedne ona na tutu ali brzo ustane. ovih dana sam joj oblačila gaće ali samo jednom je piškila u tutu i to slučajno. sve ostalo je bilo u gaće. vrijedi pokušati ali više se nešto i ne nadam nekom uspjehu...
mi danas poceli sa odvikavanjem..stavili obicne gacice, milion puta pitali i stavila na tutu i nista, kad odjednom - vidi mama - voda i cudi se aaaaaaaaa . Kad gacice i laminat mokre a njoj uopce ne smeta- ko da nista nije bilo..... Sad spava al naravno s pelenom, pa vidjet cemo kako ce ovo odvikavanje ici....
To samo dan dva...i vec ce poceti kontati... Lana 2 dana piskila u gace, manje-vise a treci dan sama trazila tutu, sretno
i mi krećemo u četvrtak. njoj je 19 mjeseci i čini mi se da uopte ne konta šta ja hoću od nje. sjedne ona na tutu ali brzo ustane. ovih dana sam joj oblačila gaće ali samo jednom je piškila u tutu i to slučajno. sve ostalo je bilo u gaće. vrijedi pokušati ali više se nešto i ne nadam nekom uspjehu...
ladyblue ma moja konta i sta treba i govori da nece u gace da ce traziti tutu pa ce dobiti i bombonu , i konta kad se ukaki i upiski u pelenu pa obavijesti al valjda joj treba d prepozna trenutak prije obavljanja...
Znate sta mi je jos samo upitno? ako joj po kuci skidam pelenu,sta cu npr. kad idemo u set_nju,kafic, ne mogu je tamo bez pelene?
Onda neces dobti nista ako joj vratis pelenu kad ides vani.... Da ne izlazis dan, dva, tri...? Ja nisam bila sam kuci, doduse imam terasu pa nije mi bila frka.... Sad nesto kontam, evo ni ja dosad nijednom nisam izasla s njom negdje vani Na sta ce to liciti.... Doduse zbog bolesti ali ipak....hajd se usudi
Znate sta mi je jos samo upitno? ako joj po kuci skidam pelenu,sta cu npr. kad idemo u setnju,kafic, ne mogu je tamo bez pelene?
a sto ne mozes? poneses joj 2-3 presvlake i presvuces kad se upiski. moja se prvi dan 2 puta upiskila u parku u roku od pola sata, poslije vise nikad nije
pa ljeto je, sto se brinete, sta fali da se i popiski, ja sam svjesna da se nezgode mogu desavati narednih mjeseci, znam dosta djece koja su se odvikla od pelena pa im se mjesecima poslije znalo nekad omaci kad se zaigraju, sad nosim stalno presvlaku i samo cu je oprati vodom ako se upiski vani ili obrisati vlaznim maramicama i presvuci