Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo ja planiram aBd danas Lanu voditi u onaj luna park....potrudit cu se da piski prije nego krenemo.... Javim kako je proslo , sreca jako mi je blizu kuce...samo se nadam da ce kakiti prije toga....
Pa Tiki, sta bi ti Lani rekla da ti u parku trazi tutu, koju nemas? Hajde piski u gace, u redu je? Ne kazem da joj se omakne nego da ti trazi da piski a ti nemas tutu.... Fkt nisam pametna.... Ja bih pokusala sa piski negdje gdje nema nikoga, kuda se ne hoda i sl...ne znam sta drugo? Ima li ko iskusniji za savjet
Moja juce nije htjela kod prijateljice na tutu, jedva je nagovorih, krenula je piskiti u gacice, sreca ugledah je, kaze piskila sam kuci u svoju tutu , i onda govori mozemo li se sakriti... Pa sam joj objasnila, rekla kako i T piski u tutu, kako ima lijepu tutu, bla bla bla, treba se piskiti...poslije mi je trazila tutu...
Eeeeeeeee Lana pocne nabrajati, da ce nana Dada reci bravo, da ce daidja reci bravo, baka, dedo i jedan i drugi, i ovaj i onaj....sve tako Samo neka piske i kake, radovat cemo se Zamisli da te probudi u 5 ujutro da joj pljesces Tako je mm neki dan, piski Lana u noci u tutu, i zove tajoooooooooo taaaaaaajoooooooo vidi piskila sam reci mi bravo On
Drage moje..jesam ja uranila..Edvin prije 4 dana napunio 20mj. i ja bih pokušala da ga učim na tutu..
Svaki dan mu u dvorištu skinem pelenu..i polako ga učim..On nekad hoće ..neka neće da piški..Uglavnom..ne tjeram ga..ako piški..nagradim ga kockicom čokolade..
moj sad danima ne moze da kaki trazila je vec nekoliko puta tutu da kaki i ne moze a prosle sedmice joj je fino islo
isto tako i kod nas... kao da se plasi kad je malo tvrdja stolica. daj joj hranu i pice koji ce joj omeksati stolicu. tako je nama uspjelo. samo krenulo. malo obilno i mekano
Mojoj N je tuta još igračka igra se s njom ubacuje igračke u nju, al razmišljam sad na ljeto početi je učiti čim ustane ujutro skinuti pelene i na tutu.
isto tako i kod nas... kao da se plasi kad je malo tvrdja stolica. daj joj hranu i pice koji ce joj omeksati stolicu. tako je nama uspjelo. samo krenulo. malo obilno i mekano
Kod nas je isto bilo na pocetku tuta treninga. Morala sam cak drzati mu tutu ispod a on da stojeci obavlja nuzdu, jednostavno kada sjedne nije mogao kakiti, sta znam da li ga je bilo strah ili sta vec. Bas je jedno vrijeme imao tvrdu stolicu, mlijeko mu izbacila, ubacila jogurt, palentu, vise vode, krusku, hipp sljivu, kuhala mu corbu od brokule. Kada ni to ne bi pomoglo a u vecini situacija je, onda sam mu davala po kasiku obicnog ulja i odmah bi ga protjeralo. Vremenom se opustao i stolica se normalizovala.
evo hb kakila je maloprije, isto odrastao covjek koliko je toga bilo u tuti, nisam mogla sebi doci da u nju onolisnu moze onoliko stati i izaci jela je dosta voca ovih dana i jogurt al djaba, to je vise psiholoski vjerovatno, kao kad odemo na odmor pa ne mozemo danima
Naravno ne odosmo nigdje.... Sreca jer ju je oko 8 uhvatio proljev...ali je trazila tutu i dva puta u nju obavila i treci na plocice, nije mogla stici , a meni srce kao kuca sto je trazila tutu da kaki
evo i nas - drugi dan ko i prvi - osim sto imam 3 fleke na trosjedu . Samo kad se upiski lijepo javi da je "kakila" i to je to. Jutros stavila je na tutu-kad sam znala da otprilike kaki i dala joj crtani i lizalo da se sto duze zadrzi i dijete lijepo pojelo lizalo , ustala kaze ne moze piskiti ni kakiti, i prodje 10 minuta-kad ono kugla u gacama
Najgore sto za danas vise nemam cistih gacica - sve potrosene jucer i danas!
ma lijencuga sve kontam sad ce se nakupiti vesa pa cu masinu ukljuciti kontam nesto ne znam jel se dobro operu rucno, al morat cu tako-nema mi druge kad ova spisa sve zivo - eto od jutros do 12 sati 5-6 puta piskila