|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tuta i kako naučiti!?
17.6.2012 9:34:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: lila25

Moj je jos uvijek malen ne moze da dokuci solju stojeci user posted image a poslije mm bih stalno morala cistiti razmisljam da mm natjeram da sjedeci obavlja i malu nuzdu brate sve uprska.tako da sam o nastavku za wc solju jos uvijek pod velikim upitnikom...ipak mislim da mu je tuta puno cistija...

i ja ovo kontam, neka je na tuti sto duzeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1951
17.6.2012 10:17:31   
škorpija
mi smo već 7 dana izbacili i noćnu pelenu gaćice, ajdin već godinu dana ide na tutu, ali ja sam mu zbog lijenosti stavljala noćnu pelenu, sad kontam bezveze. nit ustaje noću da se piški, ni se je dosad upiškio. on sam piški u šolju (tata mu od debelog stiropora napravio podmetač koji on sam stavi ispred šolje i piški) a kaki u tutu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1952
17.6.2012 10:26:57   
Hurma

IZVORNA PORUKA: teacher75

Moj je jos uvijek malen ne moze da dokuci solju stojeci user posted image a poslije mm bih stalno morala cistiti razmisljam da mm natjeram da sjedeci obavlja i malu nuzdu brate sve uprska.tako da sam o nastavku za wc solju jos uvijek pod velikim upitnikom...ipak mislim da mu je tuta puno cistija...

mi sinoc vani kaze N, mama piski mi se, hocemo u parku da piskim, haj rekoh i super... tako da treba im pokazati i da se moze stojeci za nuzdu ali u pravu si, tuta zakon sto duže, a i on hoce... dok sam ga ucila da piski na solju stojeci haos, morala odmah prati sve... nesto mu baca piš u lijevo puno, je li to nromalno?!?!?!

Neposredna veza do poruke: 1953
17.6.2012 10:38:21   
lila25
on piski stojeci i u tutu i kad smo napolju,ali mali ne moze dohvatiti solju...ma ima vremena za solju user posted image A to za u lijevo kod nas je pravo :) malo na pocetku dok se formira mlaz je na sve strane i onda pravo, joj sto objasnih .
A ja njemu nikad nisam stavljala navece pelenu kad je poceo na tutu.Jednom sam mu stavila pelenu kad smo bili u setnji a on se stisnuo i kaze piski,tad mi je bio znak za skidanje pelen i nismo je vise stavljali.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1954
17.6.2012 10:42:52   
škorpija
hurma i A. baca ulijevo kad piški, znači stoji ispred šolje, a mlaz ide na onu plastiku za duck osvježivač šoljeuser posted image , mislim da to ima veze s tim kako je osunećen

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1955
17.6.2012 10:44:07   
Medić*
Moj djecak od pocetka piski sjedeci, prv na tuti a onada i na solji. Stojeci jedino piski vani.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1956
17.6.2012 10:50:21   
škorpija
e kako uspjete da dječak piški sjedeći a da ne uprska sve oko šolje i tepih (ako je tuta) , ja ajdinu tutu moram okrenuti naopako , znači visoki dio naprijed, kako ne bi isprskao tepih, i još on mora da drži ćunčija prema dolje, ali opet je nekad mlaz tako jak da prsne gdje ne treba

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1957
17.6.2012 10:51:03   
*pcelica*
Mi smo oko dvije sedmice na tuta treningu. Mislim, ona trenira mene user posted image Bar jednom dnevno nam se desavala "nezgoda" ali eto juce je hB prosao dan bez mijenjanja gacica user posted image Cak je i jutros ustala suha a ja sam mislila da ce se upiskiti jer je pila puno tecnosti +mlijeko prije spavanja. Doduse ja sam izabrala najgori moguci trenutak za skidanje pelene. Kad sam krenula s krecenjem tad sam i skinula joj pelenu a nisam joj se mogla 100% posvetiti ali dobro je, ona je brzo skontala pa je pocela traziti, ali eto desi nam se bar jedna nezgodica

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1958
17.6.2012 10:54:12   
Medić*
IZVORNA PORUKA: škorpija

e kako uspjete da dječak piški sjedeći a da ne uprska sve oko šolje i tepih (ako je tuta) , ja ajdinu tutu moram okrenuti naopako , znači visoki dio naprijed, kako ne bi isprskao tepih, i još on mora da drži ćunčija prema dolje, ali opet je nekad mlaz tako jak da prsne gdje ne treba

Na tuti nam se to redavno desavalo da ode mimo tute, a na solji ne, ode tamo gdje treba user posted image Zato smo i jako brzo presli na solju sa nastavkom. Fino sjedne i dok ne krene malo rukom drzi cunicu dole

Pcelice user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1959
17.6.2012 11:01:41   
Lady26
tuta raport user posted image
Digla je oko 12 da piski i napala me, naljutila se, nije htjela piskiti...i naravno u 2 napipam mokre gacice...presvucem je i zaspem, komirana, da bi me jutros u 5 probudila i hoce da piski i isto tako jutros u pola 8... user posted image
Al evo vise nije otad piskila nikako...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1960
17.6.2012 11:33:24   
Hurma

hurma i A. baca ulijevo kad piški, znači stoji ispred šolje, a mlaz ide na onu plastiku za duck osvježivač šoljeuser posted image , mislim da to ima veze s tim kako je osunećen

ma ja i ja mislim, jer mu je jedan konac popustio koliko se vrtio, jos je sunecen u 2. mjesecu.... kaze svekrva da se i mm isto desavalo a osunecen je pre skolu user posted image pa dok ne savladaju tehniku... sta ja znam... nadam se da to nije velik problem... da mu neec smetati u zivotu... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1961
17.6.2012 11:58:03   
škorpija
hej hurma jel se mi privatno, znamo, nedavno sma pričala sa ženicom koja ima isti problem s malcem i ima dva sinauser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1962
17.6.2012 12:13:49   
Hurma

hej hurma jel se mi privatno, znamo, nedavno sma pričala sa ženicom koja ima isti problem s malcem i ima dva sinauser posted image

gdje ste/smo pričale? user posted image veze nemam... mozda smo sjedile u istom drustvu... :)))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1963
17.6.2012 13:19:07   
škorpija
kod nore na rođendanuuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1964
17.6.2012 13:20:11   
Hurma

user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1965
17.6.2012 13:22:45   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Hurma

user posted image

ma ja, to je touser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1966
17.6.2012 13:26:52   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Lady26

tuta raport user posted image
Digla je oko 12 da piski i napala me, naljutila se, nije htjela piskiti...i naravno u 2 napipam mokre gacice...presvucem je i zaspem, komirana, da bi me jutros u 5 probudila i hoce da piski i isto tako jutros u pola 8... user posted image
Al evo vise nije otad piskila nikako...

Super, sama cinjenica da je ona tebe probudila jer je htjela piskiti je super!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1967
17.6.2012 14:08:09   
Hurma

user posted image

user posted image de napravi djetetu tortu neka puše svijeće :)))
pozz :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1968
17.6.2012 14:09:09   
nanika

Mi smo naucili odmah na solju bas zbog tih nezgodauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1969
17.6.2012 14:56:48   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: teacher75

nece ni da cuje za tutu

Neposredna veza do poruke: 1970
17.6.2012 15:56:48   
teacher75

user posted image

user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1971
17.6.2012 16:02:29   
reallove
Moj Ameen sad sve fino obavlja u tutu,na wc solju,nema problema,eh jedino sto me malo naljutilo,poceo je vani kad se igra,nije bitno gdje je,ako mu se piski,skine se i piskiuser posted image To mi je malo ruznouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1972
17.6.2012 16:15:17   
škorpija

IZVORNA PORUKA: reallove

Moj Ameen sad sve fino obavlja u tutu,na wc solju,nema problema,eh jedino sto me malo naljutilo,poceo je vani kad se igra,nije bitno gdje je,ako mu se piski,skine se i piskiuser posted image To mi je malo ruznouser posted image

pa dobro to muški rade i onako gdje stignu, samo ga opomeni da se izmakne pored nekog drveta ili grma i da tamo piški

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1973
17.6.2012 16:18:44   
reallove
Opominjem ga uvijek,ali zaboravi on to,ma hajde naucit ce,bitno je da smo skinuli pelenu,napokon

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1974
17.6.2012 16:31:00   
Hurma

IZVORNA PORUKA: reallove

pa dobro to muški rade i onako gdje stignu, samo ga opomeni da se izmakne pored nekog drveta ili grma i da tamo piški

nadam se da mislis na djecu, ne generalno muske, jer moj muz za 8 god braka nikada nije izvrsio nuzdu osim u wc-u, u voznji zna ga stomak zažigati ali ceka benzinsku, jer da samo pomene da pored auta, ja bih se razvela, to mi je najnekulturnija stvar... fuj... da ne pricam o nehigijeni...
samim tim i kao djecu treba ih sto manje na to navikavati.... ako su blizu kuce, neka malo trpe... ha ja...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *