Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moj je jos uvijek malen ne moze da dokuci solju stojeci a poslije mm bih stalno morala cistiti razmisljam da mm natjeram da sjedeci obavlja i malu nuzdu brate sve uprska.tako da sam o nastavku za wc solju jos uvijek pod velikim upitnikom...ipak mislim da mu je tuta puno cistija...
i ja ovo kontam, neka je na tuti sto duze
mi smo već 7 dana izbacili i noćnu pelenu gaćice, ajdin već godinu dana ide na tutu, ali ja sam mu zbog lijenosti stavljala noćnu pelenu, sad kontam bezveze. nit ustaje noću da se piški, ni se je dosad upiškio. on sam piški u šolju (tata mu od debelog stiropora napravio podmetač koji on sam stavi ispred šolje i piški) a kaki u tutu
Moj je jos uvijek malen ne moze da dokuci solju stojeci a poslije mm bih stalno morala cistiti razmisljam da mm natjeram da sjedeci obavlja i malu nuzdu brate sve uprska.tako da sam o nastavku za wc solju jos uvijek pod velikim upitnikom...ipak mislim da mu je tuta puno cistija...
i ja ovo kontam, neka je na tuti sto duze
mi sinoc vani kaze N, mama piski mi se, hocemo u parku da piskim, haj rekoh i super... tako da treba im pokazati i da se moze stojeci za nuzdu ali u pravu si, tuta zakon sto duže, a i on hoce... dok sam ga ucila da piski na solju stojeci haos, morala odmah prati sve... nesto mu baca piš u lijevo puno, je li to nromalno?!?!?!
on piski stojeci i u tutu i kad smo napolju,ali mali ne moze dohvatiti solju...ma ima vremena za solju A to za u lijevo kod nas je pravo :) malo na pocetku dok se formira mlaz je na sve strane i onda pravo, joj sto objasnih . A ja njemu nikad nisam stavljala navece pelenu kad je poceo na tutu.Jednom sam mu stavila pelenu kad smo bili u setnji a on se stisnuo i kaze piski,tad mi je bio znak za skidanje pelen i nismo je vise stavljali.
hurma i A. baca ulijevo kad piški, znači stoji ispred šolje, a mlaz ide na onu plastiku za duck osvježivač šolje , mislim da to ima veze s tim kako je osunećen
e kako uspjete da dječak piški sjedeći a da ne uprska sve oko šolje i tepih (ako je tuta) , ja ajdinu tutu moram okrenuti naopako , znači visoki dio naprijed, kako ne bi isprskao tepih, i još on mora da drži ćunčija prema dolje, ali opet je nekad mlaz tako jak da prsne gdje ne treba
Mi smo oko dvije sedmice na tuta treningu. Mislim, ona trenira mene Bar jednom dnevno nam se desavala "nezgoda" ali eto juce je hB prosao dan bez mijenjanja gacica Cak je i jutros ustala suha a ja sam mislila da ce se upiskiti jer je pila puno tecnosti +mlijeko prije spavanja. Doduse ja sam izabrala najgori moguci trenutak za skidanje pelene. Kad sam krenula s krecenjem tad sam i skinula joj pelenu a nisam joj se mogla 100% posvetiti ali dobro je, ona je brzo skontala pa je pocela traziti, ali eto desi nam se bar jedna nezgodica
e kako uspjete da dječak piški sjedeći a da ne uprska sve oko šolje i tepih (ako je tuta) , ja ajdinu tutu moram okrenuti naopako , znači visoki dio naprijed, kako ne bi isprskao tepih, i još on mora da drži ćunčija prema dolje, ali opet je nekad mlaz tako jak da prsne gdje ne treba
Na tuti nam se to redavno desavalo da ode mimo tute, a na solji ne, ode tamo gdje treba Zato smo i jako brzo presli na solju sa nastavkom. Fino sjedne i dok ne krene malo rukom drzi cunicu dole
tuta raport Digla je oko 12 da piski i napala me, naljutila se, nije htjela piskiti...i naravno u 2 napipam mokre gacice...presvucem je i zaspem, komirana, da bi me jutros u 5 probudila i hoce da piski i isto tako jutros u pola 8... Al evo vise nije otad piskila nikako...
hurma i A. baca ulijevo kad piški, znači stoji ispred šolje, a mlaz ide na onu plastiku za duck osvježivač šolje , mislim da to ima veze s tim kako je osunećen
ma ja i ja mislim, jer mu je jedan konac popustio koliko se vrtio, jos je sunecen u 2. mjesecu.... kaze svekrva da se i mm isto desavalo a osunecen je pre skolu pa dok ne savladaju tehniku... sta ja znam... nadam se da to nije velik problem... da mu neec smetati u zivotu...
tuta raport Digla je oko 12 da piski i napala me, naljutila se, nije htjela piskiti...i naravno u 2 napipam mokre gacice...presvucem je i zaspem, komirana, da bi me jutros u 5 probudila i hoce da piski i isto tako jutros u pola 8... Al evo vise nije otad piskila nikako...
Super, sama cinjenica da je ona tebe probudila jer je htjela piskiti je super!
Mi smo naucili odmah na solju bas zbog tih nezgoda
Moj Ameen sad sve fino obavlja u tutu,na wc solju,nema problema,eh jedino sto me malo naljutilo,poceo je vani kad se igra,nije bitno gdje je,ako mu se piski,skine se i piski To mi je malo ruzno
Moj Ameen sad sve fino obavlja u tutu,na wc solju,nema problema,eh jedino sto me malo naljutilo,poceo je vani kad se igra,nije bitno gdje je,ako mu se piski,skine se i piski To mi je malo ruzno
pa dobro to muški rade i onako gdje stignu, samo ga opomeni da se izmakne pored nekog drveta ili grma i da tamo piški
nadam se da mislis na djecu, ne generalno muske, jer moj muz za 8 god braka nikada nije izvrsio nuzdu osim u wc-u, u voznji zna ga stomak zažigati ali ceka benzinsku, jer da samo pomene da pored auta, ja bih se razvela, to mi je najnekulturnija stvar... fuj... da ne pricam o nehigijeni... samim tim i kao djecu treba ih sto manje na to navikavati.... ako su blizu kuce, neka malo trpe... ha ja...