Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma i meni je Andrej jeo prije voce, razne mixeve sa svim i svacim....ali od ove kobne zime i silnih bolescina..ma nece nista, ni sokove..osim onih bezeze i cajeve neke...jedno vrijeme je htio bar one kasice hippove sa zitaricama vocne..ma sad ni to...zao mi jer je sad stavrno sve prepuno voca....jos ja nabavim kod nas svega domacega, ma nista...lubenice jedva par zalogaja..bananu nece da vidi, breskvu, naktarinu, dinju, jagode , tresnje nije htio ni lizniti, nece da pipne..šprobala sam na sve nacine , ali ne ide, nece bas ni slatko..nekad monte jedva, ni smokije ni grickalice nece, ono malo nekad..slano pojede ono sto voli, a na moru mu je pizza bila zakon ;))), a ja pustila samo nek jede;))) ma super on izgleda cak sad, popravio se, jos mu je hemoglobin nizak ...pa vise ne znam sta da mu dajem..kad nece dosta stavri uhh
Ni Nane ne voli slatko... Cokolade ni pod razno, jedino kinder cokoladu, a ostale samo redam ili ih Sabina sredjuje Al zato slano, hvala Bogu, nema da nesto ne voli... Sve hoce... Danas se bas tako slatko najeo buranije... Meni srce ko Trebevic... Al opet mi djeluje mrsavuhan... Jos mi mama suhvu stvara jer mi kaze da bi trebao vise rasti, ali trudim se da ne mislim na to, jer sam i ja bila sitna do nekih 12-13 godina, a onda sam se razbuktala za pola godine skoro 50 cm narasla... Bas je bilo drasticno... Ma samo nek su zdravi, pa neka jedu sta im godi i sta zele...
slazem se..valjda i oni znaju sto im treba..i nek jedu pa biulo sta, kad malo skontam. nisam ni ja vocar...da ne ganjam njega ne bi ni ja nesto pojela..osim lubenice, sad je taman tucem ;)))), ane brini ti za to jeli sitan ili ne....ja sam isto bila presitna..za razliku od sad
Juhuuuu Kako ste? Nadam se da nam je generacija dobro. Ja sam se prilično ulijenila pa mi se ne da javljati a općenito sam se od neta prilično udaljila Navečer kad se sve smiri pogledam kakav film ili čitam knjige, uhvatilo me neko prezasičenje Inače kod nas je sve dobro, guza nas opet s vremena na vrijeme zeza ali sam sve više ubjeđena da time B privlači pozornost pa se manje sekiram. Počeo je psovati prosto me sramota, nakostriješim se kad čujem i nije mi jasno odakle mu to Dobro se sjećam da S nikada, ali baš nikada nije psovala al joj je brat..... užas!!! Ljubac za našu dragu generaciju, mahanje
mi smo sinoc vec u 22 zaspali, zato se jutros u 7 probudio i kaze, mama babo puki ljebaa, dado juca pite ...probudio se gladan ..neka,neka
N_N, pa zar to ne treba tako, da ponekad malo zezaju ...mislim, V. 90% koristi tutu, al'' mu se ponekad omakne, meni to normalno ...a nista ti ne fali da se ponekad javis
Ella, gluho bilo, ja sam se samo s MM zezala ...nemam ja iluzije da je tudja trava zelenija, ne, ne...meni je moje sve najbolje, hB
Bambi, sta pricas ..Nane je bas buco mali...a ne moze tu covjek nista...oni imaju svoj tempo rasta, sta god mi cinili
Tajra, eto te k''o Nisvet Dzanko ...
< Poruku je uredio tekja -- 24.7.2011 8:47:56 >
jutro. A poranio mogla sam jos al et sad Bambi meni je nane bas buca lijepi nije mrsav ba cini ti se ...... Moj anel voli slatko o bozava a i slano hb . Tekja jutrooooo Tajra samo se ti furaj Hanady sta ima . Lady dje si? Mala gdje si ti nejavljas se Mala 86 , imal kise kod vas . Ella-H N-N i moj anel voli opsovat svaka druga rijec mu je ebetiiiiiiiii i naucio se pljuvati od koga neznam kad je hujav nesto ja ga ruzim ili ignorisesm on nezna sta ce od huje pa me tuce vuce, i pljuje al neznam pljuniti sad pljunit nego prsce iz usta treba mi kisobran Stvarno neznam odakle mu to ?!
Dobar vam dan zelim... Ah meraka... Nigdje nikoga... Mislim u mene u kuci... U stvari imamo ja i Nane, al on spava sto znaci ja saaaaaamaaaaaa... kao list na vjetru, sama na ovom svijetu... tralaaaallaaaalalalllalaaaaaaaaaaaaa Pukla... 100% MM otisao sa babom na selo, Sabina otisla sa mamom kod neke zene, ja uspavala malenog i odmah na RR... A i meni se oci preklapaju mogla bih i ja malo dremnuti... felix, tekja, ma na slikama je on bas buco, ali nije toliko uzivo... Ma najgore je to sto ne mogu da utuvim svojima u glavu da su djeca sa kojima ga porede ili starija od njega po 4-5 mjeseci ili su rodjeni puno veci... Mah... Necu se opterecavati s tim... Bitno je da on meni ruca slano kako treba, a zasladit ce i slatkim kad mu guzi prahne... Eto ja samo malo da vas pozdravim u ovoj dosadnoj nedjelji... Odoh spavati
ko kaze da nema nikoga ima jedna "u klimaksu" dan... od jutros mislim...ako operem jos jedan sud ima da se upucam tikvenjaca.krem supa od povrca,przene paprike,salata, kruh .. ccccc mogla bih u javnoj kuhinji da radim oj bambika moja....ko mi te nasekirao ....koja nana joj nano,nano sto katkad provalis glupost .. evo tebi jedan a nanu pusti garant nema pojma sta je u stvari izjavila ej prijo moja haj skoci malo do ove svoje prije seljanke sto samo pite razvija dok sam jos raspolozena za oklagije N_N i ja sam se malo "ohladila" ko kad pojedini "ventilatori" stalno pusu al zato nisu jaci od "klima uredjaja" ELLA_H...poseban selam.....svidjaju mi se tvoji postovi ostalima
Rashladi se ti jednom setnjom, pa nek ti pusu pravi vjetrovi...
I da znas, imam i ja i oklagiju i siniju i bakrenu tepsiju i sac, samo sam kukavica, pa ne smijem pokusati... ali ja imam i vozacku vise od 10 godina, a nikada po gradu vozila nisam... toliko o tome kolika sam dama, citaj. papanka...
I da znas, imam i ja i oklagiju i siniju i bakrenu tepsiju i sac, samo sam kukavica, pa ne smijem pokusati... ali ja imam i vozacku vise od 10 godina, a nikada po gradu vozila nisam... toliko o tome kolika sam dama, citaj. papanka...
ma nauci te tvoja prijka pa nek sve ide..... a vozacku nema mene drugi vozaju et vidis da sam te presisala u "damstvu" al zato imam srce ko planetu sto pita ima da ti napravim
Rashladi se ti jednom setnjom, pa nek ti pusu pravi vjetrovi...
ma nauci te tvoja prijka pa nek sve ide..... a vozacku nema mene drugi vozaju et vidis da sam te presisala u "damstvu" al zato imam srce ko planetu sto pita ima da ti napravim
samo da se prijavimo !svs staro,malac spava,ja cekam vrijeme je za bebe !poslije cemo kod kumova u N.Bilu
vrijeme nikakvo ,opet kisa ,ovo me sve podsjeca na jesen,ne na 7 mjesec
nadam se da je onima koji se "moraju" ljepse vrijeme
nadam se da je onima koji se "moraju" ljepse vrijeme
koliko sam vidjela javlja i sledece sedm ovako vrijeme max23 step. Nadam se da je na moru fino .Kad li ce ticher kuci jos nisu dosli . i kod nas kisa padala skoro stala .
koko nakon koliko pocinje da djeluje ona cudesna jutarnja vodica ,kod mene jos nista ni grama
sredio me dobro onaj B complex ,dbro ucvrstio kile
e ovako pocnes da djeluje... ujutro ustanes na desnu nogu pa tom istom nogom odes do cudesne vode. pa onda nesto proucis ili se pomolis ,uzmes desnom rukom i popijes naiskap podrignes i kazes masallah zezam se ne ocekuj rezultate odmah .tek nakon dva do tri mjeseca kad se tijelo oslobodi od toksina dijeta djeluje.
Da se i mi prijavimo...ja svoju djecu nahranila i uspavala pa da nastavim sta po kuci raditi. Hvala Bogu super se osjecam, nista ne boli . I ja sam Koko danas pite pravila, Ana mi slabo skroz u zadnje vrijeme slano jede, ali zato dijete pite bi moglo svaki dan za svaki obrok, tako da sam pravila zeljanicu, krompirusu i burek, kao da nas je desetoro u kucu, ali njoj reko zeljanicu imala zelja i sira domaceg, a kako je ja ne volim nisam mogla da se odlucim hocu li krompirusu ili burek pa napravim oboje . Skontala sam posto slabo nesto povrce hoce da jede da pocnem pite od raznog povrca praviti , znam luda sam . Odoh sad kakav brzinski ljetni kolac napraviti i malo krpom po kuci mahnuti imam neke goste veceras pa da bas ne ograisu
Nisam vam prijavila da mi je Ana juce ujutru izletila iz krevetca, i to sve sa dvije cucle u rukama, ja uletila u sobu kako sam cula udar, ona sjedi pored krevetca vristi, nigdje ni jedne suze i mjenja cucle, malo jedna, malo druga...nisam znala da li da placem ili se smijem . Krevetac bas dubok, kad stoji dodje joj vrh do ispod nosa, ali moja atleticarka fino zakoracila i rukama se odigla i preletila.
Joj, jelena, zao mi sto je djevojcica pala, ali ona se stvarno pretvara u moju R. ... otkako spava na krevetu ja odahnula... jeste da seta po noci, ali barem ne leti Neka nam je objema Bog dragi na pomoci s nasim atleticarkama