|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1099 1100 [1101] 1102 1103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.7.2011 0:20:33   
iv@ncica
ehej  bambi...jeste  ozdravili ;)))

ma  i  meni  je  Andrej jeo  prije  voce,  razne  mixeve  sa  svim  i svacim....ali  od ove  kobne  zime  i silnih  bolescina..ma  nece  nista, ni  sokove..osim  onih bezeze i  cajeve  neke...jedno vrijeme je  htio bar  one kasice  hippove  sa  zitaricama vocne..ma  sad  ni  to...zao  mi jer  je  sad  stavrno  sve  prepuno  voca....jos  ja  nabavim  kod  nas  svega  domacega,  ma nista...lubenice  jedva  par  zalogaja..bananu  nece da  vidi,  breskvu, naktarinu, dinju, jagode ,  tresnje nije  htio  ni  lizniti, nece da  pipne..šprobala sam  na sve nacine , ali  ne  ide,  nece  bas  ni  slatko..nekad  monte  jedva,  ni  smokije ni grickalice nece,  ono malo  nekad..slano  pojede ono  sto  voli, a  na  moru  mu  je  pizza bila  zakon ;))), a ja  pustila  samo  nek  jede;)))  ma  super  on  izgleda cak  sad,  popravio se,  jos  mu  je  hemoglobin  nizak ...pa  vise  ne  znam sta  da  mu  dajem..kad  nece  dosta stavri uhh

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27501
24.7.2011 0:29:29   
Bambi09
Ni Nane ne voli slatko... Cokolade ni pod razno, jedino kinder cokoladu, a ostale samo redam ili ih Sabina sredjuje user posted image Al zato slano, hvala Bogu, nema da nesto ne voli... Sve hoce... Danas se bas tako slatko najeo buranije... Meni srce ko Trebevic... Al opet mi djeluje mrsavuhan... Jos mi mama suhvu stvara jer mi kaze da bi trebao vise rasti, ali trudim se da ne mislim na to, jer sam i ja bila sitna do nekih 12-13 godina, a onda sam se razbuktala za pola godine skoro 50 cm narasla... Bas je bilo drasticno... Ma samo nek su zdravi, pa neka jedu sta im godi i sta zele... 

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 27502
24.7.2011 0:36:48   
iv@ncica
slazem  se..valjda  i  oni  znaju sto  im  treba..i  nek  jedu  pa  biulo  sta, kad  malo  skontam.  nisam  ni ja  vocar...da  ne  ganjam njega  ne bi  ni  ja  nesto  pojela..osim lubenice,  sad  je  taman  tucem ;)))),  ane  brini  ti  za  to  jeli sitan  ili  ne....ja sam  isto bila  presitna..za razliku od  saduser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27503
24.7.2011 1:07:50   
N_N
Juhuuuu user posted image  Kako ste? Nadam se da nam je generacija dobro. Ja sam se prilično ulijenila pa mi se ne da javljati a općenito sam se od neta prilično udaljila user posted image  Navečer kad se sve smiri pogledam kakav film ili čitam knjige, uhvatilo me neko prezasičenje user posted image
Inače kod nas je sve dobro, guza nas opet s vremena na vrijeme zeza ali sam sve više ubjeđena da time B privlači pozornost user posted image  pa se manje sekiram. Počeo je psovati user posted image  prosto me sramota, nakostriješim se kad čujem i nije mi jasno odakle mu to user posted image  Dobro se sjećam da S nikada, ali baš nikada nije psovala al joj je brat..... user posted image  užas!!!
Ljubac za našu dragu generaciju, mahanje user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 27504
24.7.2011 8:44:19   
tekja
jutro....

mi smo sinoc vec u 22 zaspali, zato se jutros u 7 probudio i kaze, mama babo puki ljebaa, dado juca piteuser posted image ...probudio se gladanuser posted image ..neka,nekauser posted image

N_N, pa zar to ne treba tako, da ponekad malo zezajuuser posted image ...mislim, V. 90% koristi tutu, al'' mu se ponekad omakne, meni to normalnouser posted image user posted image user posted image ...a nista ti ne fali da se ponekad javisuser posted image

Ella, gluho bilo, ja sam se samo s MM zezalauser posted image ...nemam ja iluzije da je tudja trava zelenija, ne, ne...meni je moje sve najbolje, hBuser posted image

Bambi, sta pricasuser posted image ..Nane je bas buco mali...a ne moze tu covjek nista...oni imaju svoj tempo rasta, sta god mi ciniliuser posted image

Tajra, eto te k''o Nisvet Dzankouser posted image user posted image user posted image ...user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 24.7.2011 8:47:56 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 27505
24.7.2011 10:01:14   
Anoniman
jutro.
A poranio mogla sam jos al et saduser posted image
Bambi meni je nane bas buca lijepiuser posted image nije mrsav ba cini ti se ...... Moj anel voli slatko o bozava a i slano hb .
Tekja jutrooooo
Tajra samo se ti furaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady sta ima .
Lady dje si?
Mala gdje si ti nejavljas seuser posted image
Mala 86 , imal kise kod vas .
Ella-H user posted image
N-N i moj anel voli opsovat user posted image svaka druga rijec mu je ebetiiiiiiiii i naucio se pljuvati od koga neznamuser posted image user posted image kad je hujav nesto ja ga ruzim ili ignorisesm on nezna sta ce od huje pa me tuce vuce, i pljuje al neznam pljuniti sad pljunit nego prsce iz usta treba mi kisobranuser posted image user posted image user posted image
Stvarno neznam odakle mu to ?!

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 27506
24.7.2011 11:39:43   
Bambi09
Dobar vam dan zelim...
Ah meraka... Nigdje nikoga... Mislim u mene u kuci... U stvari imamo ja i Nane, al on spava sto znaci ja saaaaaamaaaaaa... kao list na vjetru, sama na ovom svijetu... tralaaaallaaaalalalllalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Pukla... 100%
MM otisao sa babom na selo, Sabina otisla sa mamom kod neke zene, ja uspavala malenog i odmah na RR... A i meni se oci preklapaju mogla bih i ja malo dremnuti...
felix, tekja, ma na slikama je on bas buco, ali nije toliko uzivo... Ma najgore je to sto ne mogu da utuvim svojima u glavu da su djeca sa kojima ga porede ili starija od njega po 4-5 mjeseci ili su rodjeni puno veci... Mah... Necu se opterecavati s tim... Bitno je da on meni ruca slano kako treba, a zasladit ce i slatkim kad mu guzi prahne...
Eto ja samo malo da vas pozdravim u ovoj dosadnoj nedjelji...
Odoh spavati user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27507
24.7.2011 11:57:36   
R&T@
Nedjelja, prokleta nedjelja, nigdje nikog, pustinja....
tra...la...la...lauser posted image

Pale su meni na pamet moje Zenicanke jucer, ali nisam bila sama i ona kisa...
bit ce kahvi, aBduser posted image

Sad je mm skuhao, pa se zrtvujem i kahvenisem dok djeca spavaju...user posted image

Bambi, kako noci na festivalu?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27508
24.7.2011 13:18:56   
koka i po
ko kaze da nema nikoga user posted image
ima jedna "u klimaksu"user posted image
dan...
od jutros mislim...ako operem jos jedan sud ima da se upucam user posted image
tikvenjaca.krem supa od povrca,przene paprike,salata, kruh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
ccccc mogla bih u javnoj kuhinji da radim user posted image
oj bambika moja....ko mi te nasekirao ....koja nana user posted image
joj nano,nano sto katkad provalis glupost user posted image ..
evo tebi jedan user posted image a nanu pusti garant nema pojma sta je u stvari izjavila user posted image
ej prijo moja user posted image
haj skoci malo do ove svoje prije seljanke sto samo pite razvija user posted image dok sam jos raspolozena za oklagijeuser posted image user posted image
N_N i ja sam se malo "ohladila" ko kad pojedini "ventilatori" stalno pusu user posted image al zato nisu jaci od "klima uredjaja"user posted image
ELLA_H...poseban selam.....svidjaju mi se tvoji postovi user posted image
ostalima user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27509
24.7.2011 13:35:28   
R&T@
Prijo moja, ne zauser posted image

i bjezi iz kuhinje...ti to tvoje "muskinje" bas razmazi...

Rashladi se ti jednom setnjom, pa nek ti pusu pravi vjetrovi...

I da znas, imam i ja i oklagiju i siniju i bakrenu tepsiju i sac, samo sam kukavica, pa ne smijem pokusati...
ali ja imam i vozacku vise od 10 godina, a nikada po gradu vozila nisam...
toliko o tome kolika sam dama, citaj. papanka...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27510
24.7.2011 13:40:24   
koka i po

IZVORNA PORUKA: tajra

I da znas, imam i ja i oklagiju i siniju i bakrenu tepsiju i sac, samo sam kukavica, pa ne smijem pokusati...

ma nauci te tvoja prijka pa nek sve ide.....user posted image
a vozacku nema mene drugi vozaju user posted image
et vidis da sam te presisala u "damstvu"user posted image
al zato imam srce ko planetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sto pita ima da ti napravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27511
24.7.2011 13:43:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ma nauci te tvoja prijka pa nek sve ide.....user posted image
a vozacku nema mene drugi vozaju user posted image
et vidis da sam te presisala u "damstvu"user posted image
al zato imam srce ko planetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sto pita ima da ti napravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a bome imas velikackouser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 27512
24.7.2011 13:57:12   
koka i po
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27513
24.7.2011 14:06:26   
mala86
pozzic i od nas user posted image

samo da se prijavimo user posted image !svs staro,malac spava,ja cekam vrijeme je za bebe user posted image !poslije cemo kod kumova u N.Bilu

vrijeme nikakvo ,opet kisa user posted image ,ovo me sve podsjeca na jesen,ne na 7 mjesec

nadam se da je onima koji se "moraju" ljepse vrijeme user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 27514
24.7.2011 14:08:27   
mala86
koko nakon koliko pocinje da djeluje ona cudesna jutarnja vodica user posted image ,kod mene jos nista ni grama

sredio me dobro onaj B complex user posted image user posted image user posted image user posted image ,dbro ucvrstio kile user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27515
24.7.2011 14:14:39   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

sredio me dobro onaj B complex user posted image user posted image user posted image user posted image ,dbro ucvrstio kile user posted image

Ne diraj mi B complexuser posted image

ja jutros dvoje pantalone odlozila u stranu jer mi ne moguuser posted image user posted image user posted image user posted image

U Sa je bas super vrijeme, ni kisa ni vruceuser posted image

Koko, hebo geografski polozaj i "dame", bitno je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27516
24.7.2011 14:16:41   
Anoniman

pozzic i od nas user posted image

samo da se prijavimo user posted image !svs staro,malac spava,ja cekam vrijeme je za bebe user posted image !poslije cemo kod kumova u N.Bilu

vrijeme nikakvo ,opet kisa user posted image ,ovo me sve podsjeca na jesen,ne na 7 mjesec

nadam se da je onima koji se "moraju" ljepse vrijeme user posted image

koliko sam vidjela javlja i sledece sedm ovako vrijemeuser posted image user posted image user posted image max23 step.
Nadam se da je na moru fino .Kad li ce ticher kuciuser posted image jos nisu dosli .
i kod nas kisa padala skoro stala .

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 27517
24.7.2011 14:19:25   
R&T@
felix, molim te, hajde pogledaj sta predvidjaju za 30.7.

Hoce li nam svatovi pokisnutiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27518
24.7.2011 14:32:50   
koka i po

koko nakon koliko pocinje da djeluje ona cudesna jutarnja vodica user posted image ,kod mene jos nista ni grama

e ovako pocnes da djeluje...
ujutro ustanes na desnu nogu pa tom istom nogom odes do cudesne vode.
pa onda nesto proucis ili se pomolis ,uzmes desnom rukom i popijes naiskap podrignes i kazes masallah user posted image user posted image user posted image user posted image
zezam se user posted image
ne ocekuj rezultate odmah .tek nakon dva do tri mjeseca kad se tijelo oslobodi od toksina dijeta djeluje.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27519
24.7.2011 14:35:46   
Anoniman

hebiga sad tajra nisam toliko vidovitauser posted image user posted image user posted image nista neznam do sledece sedm. nadam se da vam nece biti kisauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27520
24.7.2011 14:48:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

hebiga sad tajra nisam toliko vidovitauser posted image user posted image user posted image nista neznam do sledece sedm. nadam se da vam nece biti kisauser posted image

Sta je 7 dana za tebe...
Hajde onda kad ti naleti predosjecanje javiuser posted image

Da je ticerka ovdje, sad bi ona "iskopala" neku stranicu sa dugorocnom prognozom...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27521
24.7.2011 14:56:29   
Anoniman
Da se i mi prijavimo...ja svoju djecu nahranila i uspavala pa da nastavim sta po kuci raditi. Hvala Bogu super se osjecam, nista ne boli user posted image . I ja sam Koko danas pite pravila, Ana mi slabo skroz u zadnje vrijeme slano jede, ali zato dijete pite bi moglo svaki dan za svaki obrok, tako da sam pravila zeljanicu, krompirusu i burek, kao da nas je desetoro u kucu, ali njoj reko zeljanicu imala zelja i sira domaceg, a kako je ja ne volim nisam mogla da se odlucim hocu li krompirusu ili burek pa napravim oboje user posted image . Skontala sam posto slabo nesto povrce hoce da jede da pocnem pite od raznog povrca praviti user posted image , znam luda samuser posted image .
Odoh sad kakav brzinski ljetni kolac napraviti i malo krpom po kuci mahnuti imam neke goste veceras pa da bas ne ograisu user posted image

Nisam vam prijavila da mi je Ana juce ujutru izletila iz krevetca, i to sve sa dvije cucle u rukama, ja uletila u sobu kako sam cula udar, ona sjedi pored krevetca vristi, nigdje ni jedne suze i mjenja cucle, malo jedna, malo druga...nisam znala da li da placem ili se smijemuser posted image . Krevetac bas dubok, kad stoji dodje joj vrh do ispod nosa, ali moja atleticarka fino zakoracila i rukama se odigla i preletila.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27522
24.7.2011 14:57:27   
Anoniman
Tajra meni ova prognoza gotovo uvijek pogodi

http://search.conduit.com/Results.aspx?q=Sarajevo&SearchType=SearchWeather&wbl=1&WeatherLocationId=BKXX0004&WeatherCityLocation=Sarajevo,Bosnia%20and%20Herzegovina&ctid=CT1592999&wunits=c&octid=CT1592999

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27523
24.7.2011 14:59:17   
Anoniman
http://www.google.ba/url?q=http://www.weather2umbrella.com/hr/vremenska-prognoza-sarajevo/eta/1/140358/7/3h&sa=U&ei=oRYsToOjIMzasgbX3vDVCw&ved=0CAsQFjAA&usg=AFQjCNET_w6Fzq4eM0qOmrCex7_rE_kImA

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27524
24.7.2011 14:59:52   
R&T@
Joj, jelena, zao mi sto je djevojcica pala, ali ona se stvarno pretvara u moju R.user posted image ...
otkako spava na krevetu ja odahnula...
jeste da seta po noci, ali barem ne letiuser posted image
Neka nam je objema Bog dragi na pomoci s nasim atleticarkamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1099 1100 [1101] 1102 1103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1099 1100 [1101] 1102 1103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *