|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1097 1098 [1099] 1100 1101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.7.2011 17:37:45   
R&T@
Dobro jutro user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 27451
22.7.2011 17:41:21   
Hanady RR
vala tajra taman kao da je tek svanulo...vidi što se razljepota vaniuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27452
22.7.2011 17:44:38   
R&T@
Ja samo malo zazmirila i odose tri satauser posted image

Stvarno danas volim ovu moju Rianuuser posted image

kuc, kuc, da je ne ureknemuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27453
22.7.2011 17:47:31   
Lady26
user posted image user posted image
I ja sam, pola sata user posted image user posted image user posted image al zauhar, bar sam zazmirila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27454
22.7.2011 17:48:05   
Amani12
Zenice moje drage jedno pitanjce...
Amancek ima osip,sigurna sam da je od znoja,pa samo zanima naziv kreme kojom bih mogla namazati,da ne idemo doktoru,a i da odmah veceras djelujemo...
Hvalaaaa user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27455
22.7.2011 17:52:33   
Hanady RR
Amani ja sma u slučaju znoja samo bebi puder koristila...
Tuširala češće i ond anatalkam dijete...ali jednom dveno je rne trab previše da s epore ne zatvore...

a krema..pa ja mislim fenistil gel bi bio super da to smiri ako je alegijrki od znoja po djetetu,
jekoderm isto
bephanten isto

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27456
22.7.2011 17:53:50   
R&T@
Ne volim ja kreme i "trackanje" istim, ali reci ce ti MALA koja je dobra.
Rekla je i meni, a ja zaboravila...

Mozes ga okupati u onoj ljubicastoj vodi, trebalo bi pomoci...

Lady, dosta je pola sata...
Ja sam sad sva slomljena, pa moram skontati gdje da pobjegnemo iz kuceuser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27457
22.7.2011 17:55:23   
Amani12
Hanady hvala mnogo... user posted image

user posted image si...
Onda cu odmah bebi puder da stavim,a veceras uzmem i neku od krema.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 27458
22.7.2011 19:42:00   
tekja
Ja V. nisam nikad nista stavljala kad se pojavi osip od znoja...ja bih samo ucestala tusiranja samom vodom...nikad nije trajalo duze od dan-dva..Amani ti opet kako hoces, al' ja gdje god mogu izbjegavam hemiju...

tajra blago tebi kad si mogla odspavat...i ja sam bila legla al' se ova moja sveki nesto digla kroz kucu, pa joj nesto ispade i razbi, pa hajd sto ja ne zaspah, al' mi i dijete probudiuser posted image

Mi maloprije dosli kuci, V. se bas fino vozao po parku, kad dodje nekakav freak, sizofrenicar, svadja se sam sa sobom i mi user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27459
22.7.2011 20:39:37   
Anoniman
hejuser posted image mi se vratili iz setnje,bas nam je super bilo,Nikola slusao tako da smo i kavu popili.. skontala sam mu foru,samo mu kupim naljepnice neke sarene autice il slicno i on miruje barem pola sata ,lijepi dok ih sve ne potrosi i taman kad se uznemiri mi vec popili kavuuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 27460
22.7.2011 21:06:50   
dafri
veče,
Lady,tekja,Mala dječica su preslatka user posted image
marijanna i Una je u fazonu sličica ,vidjela od djece a najslađa je kada  ozbiljno kaže hajmo se mijenjati a ona pod tim misli premjestiti sličicu sa jedne stranice na drugu  a nikako dati je nekome,na žalost djece iz komšiluka user posted image
inače je škrta,na moru smo joj padali od smijeha ,nije nikada jela sladoled i napokon se odlučila probati i kada nije mogla više dala meni da joj čuvam,sladoled se topi a ona neda da ga ja pojedemuser posted image

iako kod nas nije tako hladno,Una čitav dan u šorcu, meni sunce već fali

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27461
22.7.2011 21:21:44   
Anoniman
sto se tice vremena kod nas je taman ova zadnja 2 dana ugodno, da se može normalno bez klime zaspati.. dafri ljubi nam malu slatkicuuser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 27462
22.7.2011 21:55:34   
Bambi09
Dobro vece svima...
Ja sam, pa malo je reci ko pseto... Grrrrrr... Svaki momenat treba da stigne user posted image pa samo ujedam...
Nane je danas opet imao proliv, doduse samo jednom... Ali je pustao gasove i to preglasne gasove user posted image user posted image user posted image user posted image Onako malesna guzicica a da onoliko tresti user posted image user posted image user posted image user posted image
Koko... user posted image
Sto se tice tog osipa Amani, primjetila sam i ja kod Naneta, ali ja nista ne mazem nego ga tusiram cesce... Nista strasno...
Uglavnom, htjela sam nesto napisati i ... jbg... zaboravih ... eeeeee starosti starosti, gdje ti je mladost??? user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27463
22.7.2011 22:19:22   
Hanady RR
Veče...
ja nakon posla tortu fondatala...noge mi kroz glavu prošleuser posted image

sad da jednu 3u 1 popijem uz kompić pa d azadam liščenje po kuhinji...malo je reć kako smo je ans tri sredileuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27464
22.7.2011 22:34:44   
Anoniman
Sto je tiho veceras... kao da su svi otisli na SFF.
Mene tako lazice drmaju da sve mislim krenulouser posted image , srece u nepravilnim je razmacimauser posted image .
Moja cura spava, mm otisao da mi kupi McD, jedva sam ga natjerala user posted image , ali sma bila dobra i rekla ako bude veliki red ne moras cekatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27465
22.7.2011 22:41:04   
Lady26
Vece i od mene, evo cekam da mi se skine film pa da furam u krevet, ne mogu sebi doci cijeli dan...toliko sam umorna i nenaspavana...trebat ce mi 18283 dana da se unormalim...

Jelo nisi ga valjda poslala user posted image , sta ti radi ona "druga Lady" user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27466
22.7.2011 22:43:00   
Anoniman
Poslala i zove i kaze ogroman red do ne znam dokle(rekao je, ali ja nisam htjela ni da cujem koliko mi krivo bilouser posted image ) i jos kaze pa otici cemo sutrauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27467
22.7.2011 23:05:47   
Hanady RR
e štetaaaaaaaaaa što nije doniouser posted image

zato sutra dupli meni zadajuser posted image

joj što me ovja film na BHT u oviru SFF.-a nasikira..kud ga i pogledahuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27468
23.7.2011 0:24:58   
Ella_H
Poz drage moje.
Koko sve sam te razumil i slazem seuser posted image ,
belaji su uvijek s djecom svi se trudimo
komuniciramo. Ja vec sad vidim kod H. a tek mu 5 godina,
neke stvari da nisu u "'trendu"" jer eto ja
se trudim neki vjerski zivot  zivjetuser posted image . Kaze mi sto mi mama
nemozemo ovo hocu i ja pilece nekakve dzidze
u dinosaur oblicima. Kazem reko kupit cemo
tamo kod cike ima halal i bez raznih dodataka.
Onda u vezi golotinje bazena ima "cool"' tobogan hajde mama tamo,
lijepa je rijeka i more  ali djete uvijek privlaci nesto drugacije ,i nekad mi kaze
nema veze ja sam djete jos. Valjda cuje nas kako brbljamouser posted image .
Na A. bas utice vrucina vazda pospan mi umoran, hladimo se i brckamo stalno
i on ima osip samo ga brckam i puderom sredim.
Mala i tekja djecaci suuser posted image user posted image . A. je danas nasao jaranicu na dzumi
i ko ce koga bosanac turkinju malu user posted image  ismijala sam se kad se
zena upoznala samnom a njih dvoje su se mazili po kosi, nogicama
nesto brbljali.  Takav je zivot moje zenice briga za brigom leti.
Evo vam od meneuser posted image user posted image . Jel OT il nije neJma veze.

Neposredna veza do poruke: 27469
23.7.2011 11:02:00   
Apotekarka
Jutro,nitko nas nije pozeliouser posted image
Meni se nije dalo javljati vec me pet dana zeludac boli skroz,da li sam pretjerala s krecenjem pa se strunila i jos ga prehladila....znam da mi nista ne pomAze....Udari mi u glavu,tlak nizak kako nema sunca grozno stanje....
Evo radna mi subota...
Lady vratila si se Lanci je med,a ta flekica vidi se malo na slici da nije sunce uzrok...
Kako su mi bolesni bebaci
Je li se teacherka javljala
Antonio hb dobro,jede,spava i pomalo navodi....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27470
23.7.2011 11:43:19   
Lady26
Jutrooooo, ili dan user posted image
Mene u 5 probudila user posted image , plaho sam joj se obradovala user posted image , dosad popila 3 neofena user posted image
Lana spava, mm ode na posao...cim L ustane odosmo kod moje nanci...
Apotekarkaaaaa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 27471
23.7.2011 12:14:17   
Niina
pozdravim i posaljem veeelikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27472
23.7.2011 13:31:52   
Anoniman
pozz i od nas .
Sta je ovo nidje nikog , Mi smo dobro hb skoro zaspo , pre toga smo se razveljanili ja i anel sredjivali po kuci cistili anel mi pomogao dusa moja smjesna user posted image user posted image dala mu krpu u ruke sjeo pored lavora s vodom i nije odmicao stavila ga na parket pod njim lokva isprosipo al nema veze mama posle izbrisala sredila ga malo isli van kisa nas potjerala sad jeo pa zaspo.
Ako ne bude kise idemo abd veceras na trg ima neka priredba folklor sa svojim dragim roditeljima MM na terenu nema ga do neka doba veceras , pa smo sami .Plaho  me slusa ne ureklo , se tako uvjek kad smo sami imamo nekog reda kad je mm tu sve helac user posted image
Pusa od nas ...

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 27473
23.7.2011 14:02:48   
leona81
curica opet bolesna, kasalj i nos, nema temperaturu, a mene isto boli grlo i nikad nisam imala vise afti u ustima, mora da nam je pao imunitet, eh da i curica je uspjela mami napraviti ragade nakon 20 mjeseci dojenja...grozno, pozz svima:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27474
23.7.2011 15:21:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

Zenice moje drage jedno pitanjce...
Amancek ima osip,sigurna sam da je od znoja,pa samo zanima naziv kreme kojom bih mogla namazati,da ne idemo doktoru,a i da odmah veceras djelujemo...
Hvalaaaa user posted image

ne pretjeruj sa bebi puderom jer zatvara pore.okupaj ga hipermanganom, daj mu 1/3 kalcijuma i namazi ga ako imas kamagelom ili fenistilom.Igor je imao bas jak osip prosle sedmice i poslije ovoga mu se sve povuklo .

ljubim user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1097 1098 [1099] 1100 1101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1097 1098 [1099] 1100 1101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *