Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vala tajra taman kao da je tek svanulo...vidi što se razljepota vani
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Amani ja sma u slučaju znoja samo bebi puder koristila... Tuširala češće i ond anatalkam dijete...ali jednom dveno je rne trab previše da s epore ne zatvore...
a krema..pa ja mislim fenistil gel bi bio super da to smiri ako je alegijrki od znoja po djetetu, jekoderm isto bephanten isto
Ja V. nisam nikad nista stavljala kad se pojavi osip od znoja...ja bih samo ucestala tusiranja samom vodom...nikad nije trajalo duze od dan-dva..Amani ti opet kako hoces, al' ja gdje god mogu izbjegavam hemiju...
tajra blago tebi kad si mogla odspavat...i ja sam bila legla al' se ova moja sveki nesto digla kroz kucu, pa joj nesto ispade i razbi, pa hajd sto ja ne zaspah, al' mi i dijete probudi
Mi maloprije dosli kuci, V. se bas fino vozao po parku, kad dodje nekakav freak, sizofrenicar, svadja se sam sa sobom i mi
hej mi se vratili iz setnje,bas nam je super bilo,Nikola slusao tako da smo i kavu popili.. skontala sam mu foru,samo mu kupim naljepnice neke sarene autice il slicno i on miruje barem pola sata ,lijepi dok ih sve ne potrosi i taman kad se uznemiri mi vec popili kavu
veče, Lady,tekja,Mala dječica su preslatka marijanna i Una je u fazonu sličica ,vidjela od djece a najslađa je kada ozbiljno kaže hajmo se mijenjati a ona pod tim misli premjestiti sličicu sa jedne stranice na drugu a nikako dati je nekome,na žalost djece iz komšiluka inače je škrta,na moru smo joj padali od smijeha ,nije nikada jela sladoled i napokon se odlučila probati i kada nije mogla više dala meni da joj čuvam,sladoled se topi a ona neda da ga ja pojedem
iako kod nas nije tako hladno,Una čitav dan u šorcu, meni sunce već fali
Dobro vece svima... Ja sam, pa malo je reci ko pseto... Grrrrrr... Svaki momenat treba da stigne pa samo ujedam... Nane je danas opet imao proliv, doduse samo jednom... Ali je pustao gasove i to preglasne gasove Onako malesna guzicica a da onoliko tresti Koko... Sto se tice tog osipa Amani, primjetila sam i ja kod Naneta, ali ja nista ne mazem nego ga tusiram cesce... Nista strasno... Uglavnom, htjela sam nesto napisati i ... jbg... zaboravih ... eeeeee starosti starosti, gdje ti je mladost???
Sto je tiho veceras... kao da su svi otisli na SFF. Mene tako lazice drmaju da sve mislim krenulo , srece u nepravilnim je razmacima . Moja cura spava, mm otisao da mi kupi McD, jedva sam ga natjerala , ali sma bila dobra i rekla ako bude veliki red ne moras cekati
Vece i od mene, evo cekam da mi se skine film pa da furam u krevet, ne mogu sebi doci cijeli dan...toliko sam umorna i nenaspavana...trebat ce mi 18283 dana da se unormalim...
Jelo nisi ga valjda poslala , sta ti radi ona "druga Lady"
joj što me ovja film na BHT u oviru SFF.-a nasikira..kud ga i pogledah
Poz drage moje. Koko sve sam te razumil i slazem se , belaji su uvijek s djecom svi se trudimo komuniciramo. Ja vec sad vidim kod H. a tek mu 5 godina, neke stvari da nisu u "'trendu"" jer eto ja se trudim neki vjerski zivot zivjet . Kaze mi sto mi mama nemozemo ovo hocu i ja pilece nekakve dzidze u dinosaur oblicima. Kazem reko kupit cemo tamo kod cike ima halal i bez raznih dodataka. Onda u vezi golotinje bazena ima "cool"' tobogan hajde mama tamo, lijepa je rijeka i more ali djete uvijek privlaci nesto drugacije ,i nekad mi kaze nema veze ja sam djete jos. Valjda cuje nas kako brbljamo . Na A. bas utice vrucina vazda pospan mi umoran, hladimo se i brckamo stalno i on ima osip samo ga brckam i puderom sredim. Mala i tekja djecaci su . A. je danas nasao jaranicu na dzumi i ko ce koga bosanac turkinju malu ismijala sam se kad se zena upoznala samnom a njih dvoje su se mazili po kosi, nogicama nesto brbljali. Takav je zivot moje zenice briga za brigom leti. Evo vam od mene . Jel OT il nije neJma veze.
Jutro,nitko nas nije pozelio Meni se nije dalo javljati vec me pet dana zeludac boli skroz,da li sam pretjerala s krecenjem pa se strunila i jos ga prehladila....znam da mi nista ne pomAze....Udari mi u glavu,tlak nizak kako nema sunca grozno stanje.... Evo radna mi subota... Lady vratila si se Lanci je med,a ta flekica vidi se malo na slici da nije sunce uzrok... Kako su mi bolesni bebaci Je li se teacherka javljala Antonio hb dobro,jede,spava i pomalo navodi....
pozz i od nas . Sta je ovo nidje nikog , Mi smo dobro hb skoro zaspo , pre toga smo se razveljanili ja i anel sredjivali po kuci cistili anel mi pomogao dusa moja smjesna dala mu krpu u ruke sjeo pored lavora s vodom i nije odmicao stavila ga na parket pod njim lokva isprosipo al nema veze mama posle izbrisala sredila ga malo isli van kisa nas potjerala sad jeo pa zaspo. Ako ne bude kise idemo abd veceras na trg ima neka priredba folklor sa svojim dragim roditeljima MM na terenu nema ga do neka doba veceras , pa smo sami .Plaho me slusa ne ureklo , se tako uvjek kad smo sami imamo nekog reda kad je mm tu sve helac Pusa od nas ...
curica opet bolesna, kasalj i nos, nema temperaturu, a mene isto boli grlo i nikad nisam imala vise afti u ustima, mora da nam je pao imunitet, eh da i curica je uspjela mami napraviti ragade nakon 20 mjeseci dojenja...grozno, pozz svima:)
ne pretjeruj sa bebi puderom jer zatvara pore.okupaj ga hipermanganom, daj mu 1/3 kalcijuma i namazi ga ako imas kamagelom ili fenistilom.Igor je imao bas jak osip prosle sedmice i poslije ovoga mu se sve povuklo .