Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jao Lady pa gdje je otsla inspiracija, negdje na plaži jel
Ja ne gorim , crnim odmah, mada ovo ljeto suncanje nemoguce misija al hajd, nije bitno... Uh Lana, duuuga prica....postala je namazana samo tako, cim je naruzis odmah se nakezi i trci da te ljubi i grli...nema mira ni sekunde, ne znam kako smo pile kafu i jele majke mi...na smjenu Svasta pricaaaaaaaa, ne gasi se...
Hej da vas pitam, na stomaku ima bijelu fleku, znaci dosta svjetlija od ostatka stomacica tj koze...to sam primjetila na moru, bas sam se , palo mi je na pamet ne daj mi Boze ona pigmentacija koze...a i mama mi suhvu svezala s tim, 2 noci nisam spavala....sta mislite? Stavit cu sliku da vidite...
LADY Divne ste... Ne vidim ni ja nista na ovoj fotkici. Moj Amancek od rodjenja ima svjetliju mrljicu na dnu ledja,nikad nisam to posebno tretirala,valjda je to tako ok... Moj djecak je upravp zaspao,a prije toga je bio mamin glavni pomocnik u kuhinji. Napravili smo divan kolac
Pravo da vam kazem,i ja sam vec pozeljela vrucineee
Evo nas sa kontrole. Sve hvala Bogu dobro, bebi za sedam dana nesto vise od 200grama dobila, kontrakcija ima, lažice drmaju, na komisiju za carski me zakazali u cetvrtak u 8, kaze dr ako ne krene ranije sto je kao moguce, mada ja ne vjerujem. Rekla mi je da torbu spremim
dan kako ste...ja se malo "ofarbala" nisam na Krivaji...hm mozda bolje da se umocim u wc solju nego u Krivaju...hm...steta bila je to nekad lijepa rijeka...gledam slike ovih nasih trudnica pa mal vrat ne iskrivi dobrodoslicca "mornarima"..lady slike su prelijepe..nedostajao je tvoj optimizam jelo hajde izdrz ijos malkice .. ja se "vratila u stvarnost" pa se zabavila malo ozbiljnijim stvarima .. bambi......HVALA....ev ti jedno vise nemam mada zasluzujes poruka svim mamama...cuvajte zivce za pubertet....i da me pojedine ne shvate pogresno ,ozbiljno kazem. eto.....
dan kako ste...ja se malo "ofarbala" nisam na Krivaji...hm mozda bolje da se umocim u wc solju nego u Krivaju...hm...steta bila je to nekad lijepa rijeka...gledam slike ovih nasih trudnica pa mal vrat ne iskrivi dobrodoslicca "mornarima"..lady slike su prelijepe..nedostajao je tvoj optimizam jelo hajde izdrz ijos malkice .. ja se "vratila u stvarnost" pa se zabavila malo ozbiljnijim stvarima .. bambi......HVALA....ev ti jedno vise nemam mada zasluzujes poruka svim mamama...cuvajte zivce za pubertet....i da me pojedine ne shvate pogresno ,ozbiljno kazem. eto.....
Mene panika hvata što će biti kad bude bila u pubertetu jer već sad pokazuje svoju itekako zaj**** narav! Tek sad shvaćam onu - malo dijete mala briga, veliko dijete velika briga. Zaista je tako.