Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tako sam cijeli dan slomljena, noge mi kao staklene, uspjela sam malo odspavati...V. evo rucki, hB, vec primjecujem da mu se apetiti vraca ili je od theiss-a ili zbog pada temperature..kako god, lijep je osjecaj kad ti dijete smaze pun tanjir necega
felix i V. se isto tako ponasa, kad smo sami tako slusa, trazi tutu, igra se...ma sve 5...cim se svi skupe, on pomahnita
apotekarko, vrijeme se pokvarilo i ti odmah lose. ..evo jedan za nasu pahuljicu
Joj svi negdje idete veceras, ja ne znam kome bih mogla dosadjivati ..MM nocna, kisa, preostaje mi samo rr
ja danas nisam iz kuce izasla,jos ni u trgovinu ,bas mi nesto mrsko,vani kisa!
tekja bas si me utjesila hvala ti da nismo jedini takvi mm sad vise po terenu pa kad dodje kuci anel ga voza ovaj popusta pa meni ronda , cuj reko ja necu niti sam recimo po suncu ga vodala a ti ako ti se da bujrum neka te pegla onda se ona navije uh reko kako je fino kad te nema mirna bosna a i anel zvuci ruzno al tako je I anel je komirano spavao 3 sata ja se pojela od dosade skoro usto spremila ga danas dosla od jetrve mala pa ga seta van dobro sam ga zbundala hladno je samo 19 step. ko u po jeseni kisa lila pa stala vidim oblaca se moglo bi je opet biti . Mala i tvoji drinjaju neka ih godi ovo vrijeme ubilo se za spavanje .
tako sam cijeli dan slomljena, noge mi kao staklene, uspjela sam malo odspavati...V. evo rucki, hB, vec primjecujem da mu se apetiti vraca ili je od theiss-a ili zbog pada temperature..kako god, lijep je osjecaj kad ti dijete smaze pun tanjir necega
felix i V. se isto tako ponasa, kad smo sami tako slusa, trazi tutu, igra se...ma sve 5...cim se svi skupe, on pomahnita
apotekarko, vrijeme se pokvarilo i ti odmah lose. ..evo jedan za nasu pahuljicu
Joj svi negdje idete veceras, ja ne znam kome bih mogla dosadjivati ..MM nocna, kisa, preostaje mi samo rr
Dabogda da dje odemo kisa pada i padat ce .Znaci dosadjivat cemo si medjusobno . Nego pristavi nam veceras litrenjacu kahve da se druzimo i mm nema do neka doba gluhe noci .... A dje je Marinciiiiiiiiiiiiiii jel vama u MO osvjezilo ???
o dobri dan.tiho ovdje nesto i kod nas kisa padala,ljepota.mene su one vrucine izmucile tako da sad uzivam Alen spavo 3 sata a Ajla nikako.glavu mi probiila pricom.a sad su me obadvoje posteno slomili,poklopili me na podu i gnnjavili
sute neka kise neka Mene je anel skoro dobro prepo i presjeko jeo peko kad je usto oko 4 . posle oko pola 5 trazio adu-cokoladu dam bananice (nisam imala ade) i pojeo jedno 4 Sveki nas zvala na veceru sidjem dala mu u tanjir malo pire i riba bila .Uzeo par zalogaja i jedan zalogaj ribe dam kad nakon 10 min pokazuje usta da mu se ko gadi ,ko da ima nesto u ustima a nema neprodje malo iz njega kljuc sve povrati sve ... A ja se jezim povracanja , valjda se pretrpo nema sta trece biti
a joj uvijek nam je vikendom zatisje ...felix, moze li 'vako
ako bude malo, pristavit cemo jos jednu ...
V. je na podu, ima 20-ak autica oko sebe, uzeo moj kais i parkira ih po njemu ...to mu je zadnjih dana prava fora ...prica mi MM sad, od poznanika se zena preudala, samo dosla kuci, pokupila stvari i bebu i rekla odoh ja sad za drugog ...ovaj moj se ukekektio, kaze je l' da duso, ti to nikad ne bi napravila ..ma, rekoh, ne znam, nijedan se nije jos ponudio, mislim, nikad ne reci nikad...
Dobro vece, vecina me ovdje ne zna jer sam uglavnom na temi bebe 0-1 . Medjutim, ovo sto me zanima cu najprije ovdje saznati . Vecina se vas vratila na posao i imate tete cuvalice Naime, moj djecak ima 9 mjeseci i u potrazi smo za tetom cuvalicom jer se uskoro vracam na posao. Eh, sada me zanima ako nije problem, koliko placate tete, da li vam samo cuvaju bebe i kako ste dogovorili za hranu tete u toku dana? Hvala vam unaprijed
Dobro vece, vecina me ovdje ne zna jer sam uglavnom na temi bebe 0-1 . Medjutim, ovo sto me zanima cu najprije ovdje saznati . Vecina se vas vratila na posao i imate tete cuvalice Naime, moj djecak ima 9 mjeseci i u potrazi smo za tetom cuvalicom jer se uskoro vracam na posao. Eh, sada me zanima ako nije problem, koliko placate tete, da li vam samo cuvaju bebe i kako ste dogovorili za hranu tete u toku dana? Hvala vam unaprijed
< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.7.2011 19:43:57 >
tekja moze samo jos fale mi cigarete . Mi skoro dosli setali tj anel me prvi put u zivotu da POSLUSA kazem mu dace mama motor plasticni imam dobio al nedam jer neslusa neda se gura cuva itd. Ali mama mora anela gura cuva kad dodjemo do igralista mama pusti i anel ide sam a on ce moze. Odvela ga dole jos dosta djece znas kako me slusao vozo se sam gurao , nogicama pedalat jos nezna niti ih moze dokuciti . I kisa nas potjera , malo je histeriso kad smo kuci isli al dobro razumim ga i ja bi ....bilo mu je lijepo-Rekla sam posto me slusao cim bude lijep dan ides opet se oza-voza -
Pa super da ste makar malo izasli, kod nas ne prestaje padati, a meni odgovara, mislim da sam jedina osoba na svijetu sto bas voli kisu ...tako me smiruje, a volim i setati po kisi...bas sam romantik, il' blesava, haj ga znaj
...a i cigare su tu, samo ih ne vidis, one se ne smiju reklamirati
curica opet bolesna, kasalj i nos, nema temperaturu, a mene isto boli grlo i nikad nisam imala vise afti u ustima, mora da nam je pao imunitet, eh da i curica je uspjela mami napraviti ragade nakon 20 mjeseci dojenja...grozno, pozz svima:)
Nadam se da ste veceras bolje... Moj Nane danas imao 2 stolice, ali nisu onako vodenaste kao prethodnih dana, malo su tvrdje, ali zato iz nosica voda curi
Apotekarko Nadam se da ti je stomi bolje i da je u pitnju samo premor... Kakav ti je pritisak ovih dana???
tekja imal jos ove kafice il ste je slistile
Uh kako sam danas imala grozno iskustvo sa autom, vozila tetku kuci na podhrastove i vodi ona mene nekim putem preko Carsije, pa nekakve uske ulice, strme, pada kisa meni lose gume...nije meni frka te ulice i to, ali kisa + moje gume , vozila sam jedno vrijeme ok, al moradoh stati nekom idiotu na sred strmine i da krenem slajdra auto nece maknuti, pa se vracala 200-300m u rikverc i molila Boga da mi ne proklize auto odosmo sve 4 u klinac...jeeeedvaaaa....i lijepo se spustim na glavnu i "normalnim" putem, hebo te kratice...
Dodjemo kuci, Lana sjedila za kompjuterom i mm joj podigao stolicu da fino viid ekran, ona se nagne i direkt na glavu se nasadi...hajd smirim je jedva, poslije se igrali, da se podigne sa poda potiljkom udari od ivicu stola....nije proslo 5min opet se udari na isto mjesto.... nas oboje tu...Boze sacuvaj, kad hoce....
lady ajd neka te ceska , fino je to . Zao mi je zbog L. ebemu bas se nesto joj okrenulo danas vidi ove tajre , ccccc ne poznaje kak je s mora dosla toliko o njenom "imenjaku" ajd dobro . Pusa curama lijepim.
sto se ne javi organizovali bi jednu brzinsku kaficu
uh ja imam vozacku(oko godinu i nesto) rijetko vozim,al mrzim sebe zbog toga !juce sam vozila 2 puta,jednom do centra,poslije do mame!i ako cesce vozim svaki put lakse sjedam u auto,ali ako ne vozim par dana sve mi se teze nakanit ,i stvaram sebi izgovore!a uvijek sam govorila da necu da mi vozacka stoji u novcaniku
Tekja mani se corava posla bona , ko bi se navikavao na nova ostavljanja carapa po coskovima, hrkanja, podrigivanja i ostale muske gadosti . I meni bi sjela jedna kafa komirani smo i ja i djeca ove vrucine stvarno ubise. Nadam se da ste svi dobro i bebare cuvajte se i hladite, posaljite malo kise i meni. Pusa svima .
vecer mame, vidim bilo je dosta bolesnih bebara ..brzo nam se rijesite tih antibiotika,pa ni ljeti mira se nema...ja opet ocekujem sve to na jesen kad krenemo u vrtic..sad namirujemi zalihe svega,ali voce tesko da uzme i to 2-3 zalogaja, a svega imamo..popravio se, udebljao, uci na tutu, zapisava mi kucu..sreca pa sam dogla tepihe.. mi se vratili s mora sinoc, bilo nam fino, A. bio drugo dijete , poslusno, divno, od prehrane, spavanja, setnji za ruku, igre, kupanja...ma super....ali cim smo dosli kuci vratio se moj vragolasti Denis hihiih ..sad trebam 5 dana odmora od odmora hahahaha... e propricali smo pravo..ima pravih bisera , jer izvrcce rijeci...i sad nam slijedi demoliranje i uređenje stana..kad nam se izmjeni tura gostiju..tako da nema ti tu odmora ehhehe
Joj meni se ne spava... Ja danas odspavala sa Nanetom, sad ne mogu da spavam... Tajra jel Zenica gdje je nekad bila Chuci nam se odavno ne javlja, nadam se da je dobro i da su negdje na plavome Jadranu... Joj sto meni fali zvecka, al sta nju briga, ona se zvecka po Bosni a nece ni da se javi
iv@ncice... zato vas nije bilo... i vi se morali... hajd neka ste, drago mi je da drug dobro slusa i da je fino rucao... a sto se tice voca, interesantna stvar... i moj Nane je volio voce vise od svega, ali kako koji dan prolazi sve manje i manje pokazuje zelju za vocem... jedino sto ovih dana tamani kruske, a bananu nece ni da vidi, lubenicu pljuje, dinju samo drzi u ustima i na kraju pljune, visnje je jeo dok ih je bilo friskih, tresnje je samo gnjavio... maline i jagode je rucao ali vrlo malo... neku noc sam mu kupila sljiva reko da probam da vidim reakciju, samo pljuje... ne svidja mu se...