Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sreca pa se nije udarila kazem, ali pravo nestasna je postala. Maloprije se popela na naslon od dvosjeda i za sekundu je mm uhvati da ne skoci, fino dijete zalet uhvatilo da skace.
Meni sveki sutra dolazi pa sam sva . Da mi je neko pricao da cu se radovati kad mi svekrva dolazi ubila bih ga, a vidi me sada. Jos ja joj govorim da ne treba do dan-dva pred moj odlazak u bolnicu, ali kaze nece eto je zna ona kako je biti deveti mjesec trudnoce
MM ode na posao ja odmah na rr , bio nam i kum na kafi... Pravila 2 rucka, nama lazanje a Lani grasak sa mesom i krompiricima (i nama za sutra), slomila se....on pojeo komadic lazanja , a Lana 3 kasike rucka....od toga evo je drzi zalogaj ima 15min...odustala sam, nek bude gladna...pa hebo te, da nisam kuhala bilo bi 1001 , bas mi krivo sad bih plakala majke mi... PS dobila sam juce, valjda je to razlog
Nema nikoga....ja pojela koliko sma planirala i to je to...Ova jos drzi zalogaj i rusi mi sve po kuci... A ja....pijem kafu, citam RR fkt ne mogu i necu da se nerviram!!! E da, jos sam se i oprzila po palcu al to niko ne cijeni
Ah jela standardna jela, ono laganije, spinat, tikvice, supicu, tjesteninu, carsko povrce i sl...jela ali u manjim kolicinama...ma pojela bi ona i sad to isto ali hocu da promijeni...mada meni se cini nema od toga nista, jede 5-6 vrsta jela za rucak i to je to....
Hocemo li opet biti nemajke ako dogovorimo kahvu bez djece
Ove sedmice mi je muzek neka luda smjena, od 13-19,30 tako da priljepak ide uz mene ...a more i ujutro samo sto ja do 11 moram onda biti kuci...ili oko 3 popodne Jel iko ista skontao
Moram vam ovo reci, ova rodica od mm gdje sam bila na moru, ima curicu od 3 godine i 3-4mjeseca....dijete BUKVALNO ZIVI posljednja 2-3mjeseca na sladoledu, eurokremu i sokovima, znaci apsolutno nista drugo ne jede...a oduvijek je bucka...vodila je pedijatru oni joj ne vjeruju da ne jede nista... Tad sam se ja prestala zaliti na Lanu
kod mene kao da je grom puko u sobi a tako bilo cisto sredjeno dok je spavao kisa pada dosadnu mu pa oce da sav namjestaj trosjede na sred sobe izmaknem da on sa bi bi kruzi i voza sta cu morala sam sve za sutnju samo da ne zanovjeta . Lady , Tko nauci L.pjesmicu
Zenice moje, kako ste? Mogla bi vam roman napisati sta sam sve prosle u protekla 3 dana. Pisala sam vam u cetvrtak da moja Sara ima ranice u ustima i temperaturu i da nista ne jede. Isti dan odemo u hitnu po uputnicu i pravac pedijatrija. Gore nam kazu da ima stomatitis (infekcija usta) i da bi trebala ostati. Primili su nas u dnevnu bolnicu u kojoj mozemo ostati 24 sata, jer ne primaju trudnice na odjeljenje, a ja nisam mogla da je ostavim bez sebe. Za to vrijeme primila je 3 infuzije, antibiotike u venu (jer je bo povsen CRP) i cistili su joj usta stomatidinom. Malo joj je bolje, jede samo kinder milk cokoladu, pije sok i vodu. Kazu da se ovo lijeci oko 7 dana, a vjerujte mi da ludim jer je mi je tesko gledati moju djevojcicu bespomocnu, malo prica jer je i govor bolan. Molim boga da sve samo sto prije prodje i da ona malo zivne. Ljubim vas sve redom.
andjela bit ce dobro abd zao mi je sto je boli usta dusa draga . Nego jesul vasa djeca ljubomorna Ja se pocinjem da brinem bas jer anel je bas bas ljubomoran Ja stavila dvd kad je imao 5mjes. i sad nosa ga mm kad je on usto istog trena pa vise putiiiiiiiiiiiiii,putiiiiiiiiiii ga nedija nedijaaaaa (pusti ga nediraj) tataaaaaaaaaaaaaa dere se Morala sam istog trena ugasi dvd jer je scenu napravio. Pa nam dolazili gosti dok je bilo lijepo dana , i mali ima 2, 5 god pametnica aman ja se zijanila kako slusa a moj nikako . Taj mali je maza samo bi se noso , nagne glavu na ramena bas se mazi Ja ga uzela malo anel place neda oce i on da i njega nosam odjednom a inace se neda nosa Znaci ni meni ni mm neda da pipnemo drugo djete a kamoli sta drugo. Jel ovo faza , ili sta vec nadam se da ce proci .
kako ste mi vi? kod nas sve o starom, Igor divlja po kuci a Luka spava...
juce im je zaova kupila pipelice nove, naravno isli smo zajedno i super su se ponovili.Igo je dobio nove cicibanke a Luka frodo iz Astre.u astri ima pravo lijepe obuce i dobro je snizena, a ciciban je katastrofa, nema brojeva sve 18,19.
vidim moja kona se namucila da skuha a niko nista, ti fino sutra nemoj nista napraviti i to je to, pa kad pitaju sta je to a ti fino reci , ha ja i ne sekiraj se.
jelena bas mi je zao da je Anuska pala, Nadam se da se nije puno udarila. Igor najgore pada kada smo mi svi tu, a iz kreveta uspije izaci ali na stranu gdje je bracni krevet srecom.....
po meni to ti Bgm nije faza, on je felix razmazen i sve se vrti oko njega i naravno da vam nece dati da dirate drugu djecu kao i svako drugo dijete.
ma nije razmazen bolan cini ti se samo je navikao da ima sve sam . Znaci , ljubomoran ne umazen ..... Kad jednog uzmem moram i njega odma ....MM pogotovo neda njega voli ko vise Neznam samo se mislim sta da imam djete drugo sta bi kako bi . Jetrva kad se porodila mala imala 3 god kaze toliko je mala bila ljubomorna da se znala od ljubomore razboliti . Malog nije htjela da pogleda kad je dosla iz boln. sve vikala baci ga necu batu.
po meni to ti Bgm nije faza, on je felix razmazen i sve se vrti oko njega i naravno da vam nece dati da dirate drugu djecu kao i svako drugo dijete.
ma nije razmazen bolan cini ti se samo je navikao da ima sve sam . Znaci , ljubomoran ne umazen ..... Kad jednog uzmem moram i njega odma ....MM pogotovo neda njega voli ko vise Neznam samo se mislim sta da imam djete drugo sta bi kako bi . Jetrva kad se porodila mala imala 3 god kaze toliko je mala bila ljubomorna da se znala od ljubomore razboliti . Malog nije htjela da pogleda kad je dosla iz boln. sve vikala baci ga necu batu.
dobro onda je ljubomoran , a da ima drugo dijete onda bi razmisljala kako bi, srecom ti ne moras o tome razmisljati. a ne ljuti se kad ti neko kaze da je razmazen.
dobro onda je ljubomoran , a da ima drugo dijete onda bi razmisljala kako bi, srecom ti ne moras o tome razmisljati. a ne ljuti se kad ti neko kaze da je razmazen.
ma neljutim se samo nekontam kako razmazen kad sam mu bas stroga bar ja