|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.7.2011 15:03:37   
R&T@
Jelena, ova "tvoja" prognoza mi se svidjauser posted image

felix, "tvoju" ne mogu otvoritiuser posted image Sta pise?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27526
24.7.2011 15:05:44   
Anoniman
Sreca pa se nije udarila kazem, ali pravo nestasna je postala. Maloprije se popela na naslon od dvosjeda i za sekundu je mm uhvati da ne skoci, fino dijete zalet uhvatilo da skace.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27527
24.7.2011 15:09:07   
Anoniman
Meni sveki sutra dolazi pa sam sva user posted image . Da mi je neko pricao da cu se radovati kad mi svekrva dolazi ubila bih ga, a vidi me sada. Jos ja joj govorim da ne treba do dan-dva pred moj odlazak u bolnicu, ali kaze nece eto je zna ona kako je biti deveti mjesec trudnoceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27528
24.7.2011 15:13:17   
Lady26
Hello.......

MM ode na posao ja odmah na rr user posted image , bio nam i kum na kafi...
Pravila 2 rucka, nama lazanje a Lani grasak sa mesom i krompiricima (i nama za sutra), slomila se....on pojeo komadic lazanja user posted image , a Lana 3 kasike rucka....od toga evo je drzi zalogaj ima 15min...odustala sam, nek bude gladna...pa hebo te, da nisam kuhala bilo bi 1001 user posted image , bas mi krivo user posted image user posted image sad bih plakala majke mi...
PS dobila sam juce, valjda je to razlog user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27529
24.7.2011 15:20:32   
R&T@
Dje si, ba, Ladyuser posted image

Ko je gladan, jest ceuser posted image

Kod mene pravi nedjeljni rucak: konzerva kukuruza, konzerva tunjevine, brdo salate i domaca corba...user posted image
Pa zar nema za sve ukuseuser posted image user posted image user posted image

user posted image  za sveki, jelena...
Kad ti dosadi, ti se sjeti dadade i zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27530
24.7.2011 15:23:24   
Lady26
Nema nikoga....ja pojela koliko sma planirala i to je to...Ova jos drzi zalogaj user posted image i rusi mi sve po kuci...
A ja....pijem kafu, citam RR user posted image fkt ne mogu i necu da se nerviram!!!
E da, jos sam se i oprzila po palcu al to niko ne cijeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.7.2011 15:26:39 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27531
24.7.2011 15:25:54   
Lady26
Nego, kad ce ta nasa kafa?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27532
24.7.2011 15:26:06   
R&T@
Kako ti je jela na moru?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27533
24.7.2011 15:28:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nego, kad ce ta nasa kafa?

ZDogovorit cemo se...
stvarno ne znam, svaki dan negdje zujim kako mi je muz slobodan, a mama na godisnjem...

Iskoristavam ih maksimalnouser posted image user posted image user posted image

Hocemo li opet biti nemajke ako dogovorimo kahvu bez djeceuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27534
24.7.2011 15:28:30   
Lady26
Ah jela standardna jela, ono laganije, spinat, tikvice, supicu, tjesteninu, carsko povrce i sl...jela ali u manjim kolicinama...ma pojela bi ona i sad to isto ali hocu da promijeni...mada meni se cini nema od toga nista, jede 5-6 vrsta jela za rucak i to je to....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27535
24.7.2011 15:30:35   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Hocemo li opet biti nemajke ako dogovorimo kahvu bez djeceuser posted image

Ove sedmice mi je muzek neka luda smjena, od 13-19,30 tako da priljepak ide uz mene user posted image ...a more i ujutro samo sto ja do 11 moram onda biti kuci...ili oko 3 popodne user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel iko ista skontao user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27536
24.7.2011 15:31:20   
R&T@
Evo R. jede grozde, a tako je kiselouser posted image
ne da nikome ni jednu bobuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27537
24.7.2011 15:33:19   
Lady26
Sta mi je uradila od kuce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27538
24.7.2011 15:35:11   
R&T@
Ja nista ne skontahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali mi se cini da nas ceka ili moja terasa ili Titouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27539
24.7.2011 15:37:56   
Lady26
Moram vam ovo reci, ova rodica od mm gdje sam bila na moru, ima curicu od 3 godine i 3-4mjeseca....dijete BUKVALNO ZIVI posljednja 2-3mjeseca na sladoledu, eurokremu i sokovima, znaci apsolutno nista drugo ne jede...a oduvijek je bucka...vodila je pedijatru oni joj ne vjeruju da ne jede nista...user posted image
Tad sam se ja prestala zaliti na Lanu user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.7.2011 15:39:20 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27540
24.7.2011 16:08:17   
Lady26
Lana naucila "pjesmicu" user posted image user posted image

- Maja beba, ta ti teba, teba penene, jute i zejene user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27541
24.7.2011 17:00:47   
Anoniman
kod mene kao da je grom puko u sobi a tako bilo cisto sredjeno dok je spavaouser posted image kisa pada dosadnu mu pa oce da sav namjestaj trosjede na sred sobe izmaknem da on sa bi bi kruzi i voza user posted image sta cu morala sam sve za sutnjuuser posted image samo da  ne zanovjeta .
Lady , Tko nauci L.pjesmicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27542
24.7.2011 18:00:48   
Lady26
Ne znam user posted image , juce iz cista mira poce pjevati...doduse jesmo joj par puta pjevali onako iz zezancije, i sveki i moja mama...ona je nauci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27543
24.7.2011 18:17:09   
andjela I
Zenice moje, kako ste?
Mogla bi vam roman napisati sta sam sve prosle u protekla 3 dana.
Pisala sam vam u cetvrtak da moja Sara ima ranice u ustima i temperaturu i da nista ne jede.
Isti dan odemo u hitnu po uputnicu i pravac pedijatrija.  Gore nam kazu da ima stomatitis (infekcija usta) i da bi trebala ostati. Primili su nas u dnevnu bolnicu u kojoj mozemo ostati 24 sata, jer ne primaju trudnice na odjeljenje, a ja nisam mogla da je ostavim bez sebe. Za to vrijeme primila je 3 infuzije, antibiotike u venu (jer je bo povsen CRP) i cistili su joj usta stomatidinom. Malo joj je bolje, jede samo kinder milk cokoladu, pije sok i vodu. Kazu da se ovo lijeci oko 7 dana, a vjerujte mi da ludim jer je mi je tesko gledati moju djevojcicu bespomocnu, malo prica jer je i govor bolan. Molim boga da sve samo sto prije prodje i da ona malo zivne. Ljubim vas sve redom.

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27544
24.7.2011 18:32:37   
Anoniman
andjela bit ce dobro abd user posted image user posted image zao mi je sto je boli usta dusa draga .
Nego jesul vasa djeca ljubomorna Ja se pocinjem da brinem bas jer anel je bas bas ljubomoran Ja stavila dvd kad je imao 5mjes. i sad nosa ga mm kad je on usto istog trena pa vise putiiiiiiiiiiiiii,putiiiiiiiiiii ga nedija nedijaaaaa (pusti ga nediraj) user posted image user posted image user posted image tataaaaaaaaaaaaaa dere se Morala sam istog trena ugasi dvd jer je scenu napravio.
Pa nam dolazili gosti dok je bilo lijepo dana , i mali ima  2, 5 god pametnica aman ja se zijanila kako slusa a moj nikako .
Taj mali je maza samo bi se noso , nagne glavu na ramena bas se mazi Ja ga uzela malo anel place neda oce i on da i njega nosam odjednomuser posted image a inace se neda nosa
Znaci ni meni ni mm neda da pipnemo drugo djete a kamoli sta drugo.
Jel ovo faza , ili sta vec nadam se da ce proci .

(odgovor članu andjela I)
  Neposredna veza do poruke: 27545
24.7.2011 18:53:28   
Malenaoduvijek
dobro vece

kako ste mi vi?
kod nas sve o starom, Igor divlja po kuci a Luka spava...

juce im je zaova kupila pipelice nove, naravno isli smo zajedno i super su se ponovili.Igo je dobio nove cicibanke a Luka frodo iz Astre.u astri ima pravo lijepe obuce i dobro je snizena, a ciciban je katastrofa, nema brojeva sve 18,19.

vidim moja kona se namucila da skuha a niko nista, ti fino sutra nemoj nista napraviti i to je to, pa kad pitaju sta je to a ti fino reci , ha ja i ne sekiraj se.

jelena bas mi je zao da je Anuska pala, Nadam se da se nije puno udarila.
Igor najgore pada kada smo mi svi tu, a iz kreveta uspije izaci ali na stranu gdje je bracni krevet srecom.....

ostale ljubim vas user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27546
24.7.2011 18:55:15   
Malenaoduvijek

po meni to ti Bgm nije faza, on je felix razmazen i sve se vrti oko njega  i naravno da vam nece dati da dirate drugu djecu kao i svako drugo dijete.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27547
24.7.2011 19:03:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

po meni to ti Bgm nije faza, on je felix razmazen i sve se vrti oko njega  i naravno da vam nece dati da dirate drugu djecu kao i svako drugo dijete.

ma nije razmazen bolan cini ti se samo je navikao da ima sve sam .
Znaci , ljubomoran ne umazen .....
Kad jednog uzmem moram i njega odma ....MM pogotovo neda njega voli ko viseuser posted image user posted image
Neznam samo se mislim sta da imam djete drugo sta bi kako bi user posted image .
Jetrva kad se porodila mala imala 3 god kaze toliko je mala bila ljubomorna da se znala od ljubomore razboliti . Malog nije htjela da pogleda kad je dosla iz boln.
sve vikala baci gauser posted image user posted image user posted image necu batu.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27548
24.7.2011 19:16:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Kad jednog uzmem moram i njega odma ....MM pogotovo neda njega voli ko viseuser posted image user posted image
Neznam samo se mislim sta da imam djete drugo sta bi kako bi user posted image .
Jetrva kad se porodila mala imala 3 god kaze toliko je mala bila ljubomorna da se znala od ljubomore razboliti . Malog nije htjela da pogleda kad je dosla iz boln.
sve vikala baci gauser posted image user posted image user posted image necu batu.

dobro onda je ljubomoran user posted image , a da ima drugo dijete onda bi razmisljala kako bi, srecom ti ne moras o tome razmisljati.
a ne ljuti se kad ti neko kaze da je razmazen.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27549
24.7.2011 19:26:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

dobro onda je ljubomoran user posted image , a da ima drugo dijete onda bi razmisljala kako bi, srecom ti ne moras o tome razmisljati.
a ne ljuti se kad ti neko kaze da je razmazen.

ma neljutim seuser posted image user posted image samo nekontam kako razmazen kad sam mu bas strogauser posted image bar ja

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *