Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da vas samo pozdravim,mene zeludac ubi..Nesto sam nenagodna ovo vrijeme grozno,sve me zivcira pa i mm...Nije mi se dalo ni javljati a evo cjeli dan u kuci
neka si se javila . Cuj ne pase ti vrijeme eee meraka jos da je anel ko malkice bolji ja bi ko grof uzivala al on me unervozi Sta je sad zeludcu
Da vas samo pozdravim,mene zeludac ubi..Nesto sam nenagodna ovo vrijeme grozno,sve me zivcira pa i mm...Nije mi se dalo ni javljati a evo cjeli dan u kuci
IMasla nekad gastritis zatrudnila smirio se SAd sam izmrsala i opet me zeludac boli EVo danima se borim.... Hocu da usjasunce i da przi sa svih strana ovo mi vrijeme n goidi nikako
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Kako sam se ja danas ismijala, posla da Anu vodim u krevet na spavanje, a ona nosala flasicu po kuci i ja joj otmem flasicu i dam mm da je ostavi, odvela je u sobu, presvukla i stavila u krevet, vracam se u dnevni...mm spava i drzi flasicu u rukama i to blizu glave, sa obje ruke ... ne kazem ja džabe da imam dvoje djece, i trece na putu
aa imam i ja gastritis znam kako ti je meni dodje to u prolece ili kad se nasekiram uu ludnica bas boli ,gadi mi se ne jedem smrsam naglo . Katastrofa kad se upali.Pokusaj sa cajem menta da smiris ...... ja sam pila pylomid za gadljivost i dan danas popijem .
IMa nesto smijesno od jutros da vam ispricam JUtros uletio Antonio mm u kupatilo ovaj obavljao nuzdu,vraca se Antonio meni u sobu i veli Mama tata zaljeva cvijece
ja se krijem od A. kad se presvlacim cim vidi siske vice daj dam on okrece ko serafe bradavice jednom me ujeo i rekla sam nikad vise a valja se od smjeha Jelena eto imat ces sad troje djece u kuci valja ti sad deverat snjima
A malo me nesto ovih dana sikira i na poslu i nisam u fazonu,a i krecenje me sredilo protezanje,propuh hladan sladoled....Ovih dana koristim ranital,espumisan i donat mg i nisam bas zadovoljna ucincima
hej evo i ja sam pogledala film Posejdon,svidio mi se.. Nikola mi je danas bio jako nervozan,samo se nadam da je do vremena il slicno , jer nismo izlazili vani. inace nikad ne place bezveze pa mi je danasnji dan s njim bio grozan,skoro citav dan je preplakao..
Hej marijanna i ovaj moj ANtonio je vec dva dana nesto nerovozan samo mu se spava i ima neke prohtjeve..DAnas spoavao 4 h u komadu kakva li ce noc biti,ma ovo vrijeme ubitacno i mama mu meteropata pa izgleda i on... Zivjelo sunce i toplo ljeto
i Nikola je danas puno spavao i veceras opet sam rekao da ce u krevet..ma samo da se nece razbolit. a navikli smo veci dio dana provesti vani,a danas nismo bili pa kontam da je do toga.. vidim muci te želudac i ja imam gastritis nažalost pa te razumijem
evo i nas bili smo na babinama kod nase Ziki.Bebi je isto Tarik,slatkis mali. Alen je zadnji dana bas nervozan,samo kmezi,a desne mu otekle,sve 4-ri cetvorke.Ajla mi pred vece dobi temp,toplomjer pokazuje 37,5.okupala se i sad nema,spava.neznam od cega bi mogla bit,prije 3-dana je ispila Almacin zbog upalr grla
< Poruku je uredio bebacha -- 24.7.2011 23:16:12 >
bebacha nadam se da se temperatura nece vracati.. ja moram Nikolu odvesti na vakcinu ,nismo primili onu s godinu ipo a nikako mi se ne ide.. dodje mi da ga uopce ne vodim..
vjerujte da sam sve iscitala al'' mozak blokirao...andjela, zao mi je malene princeze, nadam se da ce brzo ozdraviti i moci fino papati i pricati...ja se sjecam kad sam kao prvacic isto bolovala i bas se sjecam scene kad sam mami rekla, nemojte molim vas pojesti sav hljeb, ostavite mi malo kad ozdravim ...ona se i dan danas rasplace, kad to spomenemo...mislim da je isto 7 dana trajalo i da nista nisam jela
Sad si me rasplakala, znam kako se tvoja mama osjecala. Zamolit cu te da je pitas naravno ako se sjeca da li si ista jela i pila, da li si primala infuziju i ostale detalje koji bi bili od pomoci, jer se uzasno bojim sto moja princeza ne jede.
< Poruku je uredio andjela I -- 24.7.2011 23:35:38 >
gastritis je upala sluznice želuca,ja sam isla na pregled - mislim da se zove gastroskopija (uf kad se sjetim jako neugodan pregled), pa sam tako saznala da ga imam, a i žgaravica ti je jedan od simptoma. ma kad se pazim prehranom i ne pusim puno onda me nista ne muci
Poz svima kako ste? Mi smo maloprije dosli kuci super nam je bilo danas. A. je super slusao mamu, ali stariji braco iskusavao sabur srecom vole ga majka i deda pa sam ga drage volje odvela tamo . Koko bona ja zeljna pite od A. rjetko pravim, steta sto nemam curu kakvu finu da budemo prije hehe. Felix i Anelku, Mala, Bambi, tajra, Lady, tekja i svim zenicama .
Moja Ajla 7 dana nije apsolutno nista jela,cak ni mlijeko na flasicu,nije primala infuziju.i imal smo istu situaciju kao i Tekja,samo je bilo "de vi jedite,ja cu gledat"
Joj bas zalosno. Vec sam napisala da ona samo jede kinder milck snite, valjda je mekana pa joj odgovara. Boze samo da prodje, eto sinoc je pocela malo pricati i to je napredak.
draga apotekarka i meni ovo vrijeme nikako ne odgovara, ubi kisa u pojam.jutros sve hodam i psujem vidi ljeta i g....sta je ovo.fuj.jos malo i grijanje mogu upaliti