|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1101 1102 [1103] 1104 1105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.7.2011 19:27:26   
tekja
cao...

vjerujte da sam sve iscitala al' mozak blokirao...andjela, zao mi je malene princeze, nadam se da ce brzo ozdraviti i moci fino papati i pricati...ja se sjecam kad sam kao prvacic isto bolovala i bas se sjecam scene kad sam mami rekla, nemojte molim vas pojesti sav hljeb, ostavite mi malo kad ozdravimuser posted image user posted image user posted image ...ona se i dan danas rasplace, kad to spomenemo...mislim da je isto 7 dana trajalo i da nista nisam jelauser posted image

jelena drago mi je sto ces konacno imati malo pomoci sa strane, vrijeme je da malo odmoris...jos malo i eto nove slatke obavezeuser posted image

felix, imam idejuuser posted image ...de ti rodi jos jedno, pa da vidimo kako ce A. reagovatiuser posted image user posted image user posted image  V. nije ljubomoran, mogu maziti, nosati, posvetiti se bilo cijem djetetu, ljubiti muza, on mene, lezati pored njega, nikad nije scenu napravio...mozda je jednostavno i do karaktera djeteta, a ne umazenostiuser posted image ...

tajra, lady, mala, ostale, haj'mo kaficu ovih dana, MM radi dodatno i festival, nema ga nikad kuci, pa da se ne ucrvamuser posted image user posted image user posted image , a nekako mi i godi ovo vrijeme...ja mogu i prije i poslije podne i navece i ujutruuser posted image user posted image ...a sta mislite o Importaneu, ubacimo djecu u onu trampolinu, neka skacu, a mi cemo srknuti kaficu, ako nas potjera kisa, mozemo se preseliti unutra?

koko, de ti sklopi ugovor sa jamijem, pa kad kuhas, da i zaradisuser posted image ...nadam se da mene ne smatras ventilatoromuser posted image  

joj koliki mi je postuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27551
24.7.2011 19:30:52   
Anoniman
e jesi pametna tekja user posted image user posted image user posted image user posted image ne svidja mi se ideja daj druguuser posted image user posted image user posted image .
Vjerovatno sve je od djeta do djeta . Nijedno nije isto moj neda ni da pridjem mm odma skace na nas mene tuce vise bizi i uvali se medju nas .
Niti da nekom da mene bilo tko grli,ljubi dira .....
Smjesan je , kad mu mm kupi svasta  donese s posla ja kazem daj mami salim se a on ce nemeje , će moe .....
Nauci neku novu rijec a bog me neubio ako znam sta znaci user posted image ćuma ćuma  pokusavam odgonetniti al neznam sta je nije suma user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 24.7.2011 19:33:30 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 27552
24.7.2011 20:12:46   
tekja
ima i V. jednu koju ne razumijem - memnjauser posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27553
24.7.2011 20:21:42   
Anoniman
nija ne kontam ćumi i ćumiiiiiii a ja nemam pojma sta je znam rec a sta je anel ajd pokazi mi on nista  samo po svom nastaviuser posted image user posted image .
Zna svasta pricat danas kaze dedi , dedo ade idemo apoje , kaze on njemu ne mogu kisa pada a on ce ne pada iša ebeti adeeeeeeuser posted image user posted image etaj puva -vjetar puse ko ne pada kisa .
Ili kad ocemo van da obucem cipele neda vise anju ce ćam bobuc pipeje . Reko ne mozes sam a on ce memogu -a to ustavi znaci moguuser posted image user posted image
Kod nas bas osvjezilo kisa citav dan lijeeeeeeeee a anel neda carape obutuser posted image citav dan se svadjam snjim uzaluduser posted image
Cim jesen odma strample navlacim moram nac neke sa stopalima da se ne sklizu po parketu sve sto ove imam lete noge pod njim .

< Poruku je uredio felix -- 24.7.2011 20:26:58 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 27554
24.7.2011 20:50:47   
Anoniman
Ja ispratila goste, mm ode da proseta cuka, cekam ga da dodje da kupa Anu i nju da spmestim u krevet pa malo sve cetiri u vazduh da dignemuser posted image

Lady ako ti je za utjehu ja u zadnje vrijeme i po tri vrste rucka znam praviti Ana nece ni da proba. Danas je bolje jela u odnosu na protekla dva dana, sve me strah da je opet grlo nije uhvatilo jer obicno cim grlo pocne da je zeza i ona zeza sa  hranom i jelom.

Mala sto se tice pada iz krevetca, za divno cudo i na srecu nije se udarila, malo se prepala jedino, ali to je ne sputava da i dalje dize nogu da izadje.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27555
24.7.2011 20:55:39   
Lady26
Evo i mene, Lanu sam smjestila u krevet bez pjevanja, cuvanja za ruku...zasad me samo koji put "zvala" user posted image ...ignorisem user posted image
Uh jest mi vruce u kuci, prokuhat cu, kod mene cim se sporet ukljuci, makar i za kafu, katastrofa, a danas i rerna i kolo pa sigurno 2h user posted image

Mi bi trebali u petak aBd za Makarsku, strininom djecaku 2.rodjendan user posted image , ali oni izdali stan na 10 dana user posted image , sad su kod jetrvine mame...A mm molio da mu nastimaju smjenu i da mu daju subotu slobodnu (a to je jaaaaako tesko srediti, ne daju vikende im slobodne) a vidi sad ovo...pa govori kao da idemo na dan, tj da odemo i vratimo se isti dan user posted image , aha - pa da mi je ne znam ti ko, ja da dijete mucim 10h voznje ma nema sanse, da mi je od mog brata dijete...Sutra ce brata zvati pa cemo vidjeti...

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.7.2011 20:56:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27556
24.7.2011 21:17:42   
Anoniman
Joj miline kako je mm poceo kupati Anu, eno sad njih dvoje se ganjaju po sobi oku susenja kose, a ja na netu user posted image .
Lady iskreno ma da mi je neko najrodjeniji nedaj boze umro ne bih isla na toliki put na dan sa djetetom, ok da ne ide Lana, ali sa njom toliko putovati, nema sanse da bih ja.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27557
24.7.2011 21:30:05   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj miline kako je mm poceo kupati Anu, eno sad njih dvoje se ganjaju po sobi oku susenja kose, a ja na netu user posted image .
Lady iskreno ma da mi je neko najrodjeniji nedaj boze umro ne bih isla na toliki put na dan sa djetetom, ok da ne ide Lana, ali sa njom toliko putovati, nema sanse da bih ja.

user posted image user posted image user posted image user posted image jesi grozna, prava nemajka user posted image
Pozeljela sam vas user posted image

A ovo drugo, ma nema sanse, al fakat, pa kad bi i razvod braka bio user posted image
Odoh sad gledati dobar film, Posejdon - volim filmove katastrofe i sl...
Ljubim puno, pusa svimaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27558
24.7.2011 21:33:10   
Anoniman
Nemajka, nego sta user posted image ... do prije deset dana sve sam se ja ganjala sa njom oku susenja kose, neka i njega sad malo nek osjeti te čari očinstva user posted image
Valjda se uspijemo uganjati da popijemo kafu dok se ne porodimuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27559
24.7.2011 21:49:59   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Jel ovo faza , ili sta vec nadam se da ce proci .

po meni to ti Bgm nije faza, on je felix razmazen i sve se vrti oko njega  i naravno da vam nece dati da dirate drugu djecu kao i svako drugo dijete.

ma nije razmazen bolan cini ti se samo je navikao da ima sve sam .
Znaci , ljubomoran ne umazen .....
Kad jednog uzmem moram i njega odma ....MM pogotovo neda njega voli ko viseuser posted image user posted image
Neznam samo se mislim sta da imam djete drugo sta bi kako bi user posted image .
Jetrva kad se porodila mala imala 3 god kaze toliko je mala bila ljubomorna da se znala od ljubomore razboliti . Malog nije htjela da pogleda kad je dosla iz boln.
sve vikala baci gauser posted image user posted image user posted image necu batu.

dobro onda je ljubomoran user posted image , a da ima drugo dijete onda bi razmisljala kako bi, srecom ti ne moras o tome razmisljati.
a ne ljuti se kad ti neko kaze da je razmazen.

ma neljutim seuser posted image user posted image samo nekontam kako razmazen kad sam mu bas strogauser posted image bar ja

ti si stroga sa A.kao ja sa L.nemoj me zezati felix, mustra te kao i mene moj.ne sumnjam ja da se ti trudis kao i ja ali popustis mu u nekim stvarima.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27560
24.7.2011 21:55:57   
Malenaoduvijek
jelo kod vas kao iz one reklame sa onom curicom slatkom....user posted image user posted image neka ga neka se on malo muci.

tekja moze kafa kad god hoces osim srijeda i petak prije podne, a inace nemamo nikakvih obaveza...user posted image

a ova moja kona mene fino ignorise, dobro, dobro..otici cu ja negdje pa ces ti pitati za mene....user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27561
24.7.2011 21:57:58   
Malenaoduvijek
Valjda se uspijemo uganjati da popijemo kafu dok se ne porodim

a gdje si ti u mc don.guzva jelda jos uvijek, ja gledam onaj svijet i kontam niste vi  normalni pa ne bih ja u redu ispred vrata cekalla nema sanseuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27562
24.7.2011 22:05:21   
Lady26
Skontala sam da mogu gledati film i biti na RR user posted image
Uzela sam laptop iz spavace sobe hihihihi

Ne ignorisemmmmmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27563
24.7.2011 22:07:20   
Malenaoduvijek
a koji film gledas

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27564
24.7.2011 22:09:44   
Lady26
Posejdon - Nova tv user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27565
24.7.2011 22:13:24   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Posejdon - Nova tv user posted image user posted image

ja se ziva istravim od tih filmova vezanih za smak svijeta i slicno, odmah sanjam isto...ja brate najvise volim kakvu komediju ili ljubavni neki lagani romantika i sl.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27566
24.7.2011 22:18:31   
Anoniman
Mala neces vjerovati ali juce ujutru smo bili u McD, mm vodio mene i anusku i za divno cudo nije bilo guzve i nije se cekalo ispred varata vec odmah ulazilo i cak nisam ni na kasi cekala, bile dvije prazne. Ona ciganija i cekanje ispred vrata je za plakati stvarno, ne zna se ko je gori ili oni iz rukovodstva, pa nigdje nema da obezbjedjenje u Mc cuva ulaz ili oni sto cekaju red.

Neposredna veza do poruke: 27567
24.7.2011 22:18:38   
Lady26
Nije smak svijeta, samo katastrofa user posted image , potone brod a ljudovi user posted image se bore da se spasu....ja volim takve filmove.... "dan poslije sutra" sam gledala mislim 3x....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27568
24.7.2011 22:23:27   
Malenaoduvijek
jelo bas za plakati, meni je ono fuj...pa nece pobjeci, dodji za dva dana i gotovo.

a lady gledala sam i ja armagedon i njemu slicne, ali u sustini me stvarno strah takvih filmova jer se ja bojim vremenskih nepogoda i katastrofa jer znam da se protiv toga ne moze....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27569
24.7.2011 22:26:52   
Anoniman

Jel ovo faza , ili sta vec nadam se da ce proci .

po meni to ti Bgm nije faza, on je felix razmazen i sve se vrti oko njega  i naravno da vam nece dati da dirate drugu djecu kao i svako drugo dijete.

ma nije razmazen bolan cini ti se samo je navikao da ima sve sam .
Znaci , ljubomoran ne umazen .....
Kad jednog uzmem moram i njega odma ....MM pogotovo neda njega voli ko viseuser posted image user posted image
Neznam samo se mislim sta da imam djete drugo sta bi kako bi user posted image .
Jetrva kad se porodila mala imala 3 god kaze toliko je mala bila ljubomorna da se znala od ljubomore razboliti . Malog nije htjela da pogleda kad je dosla iz boln.
sve vikala baci gauser posted image user posted image user posted image necu batu.

dobro onda je ljubomoran user posted image , a da ima drugo dijete onda bi razmisljala kako bi, srecom ti ne moras o tome razmisljati.
a ne ljuti se kad ti neko kaze da je razmazen.

ma neljutim seuser posted image user posted image samo nekontam kako razmazen kad sam mu bas strogauser posted image bar ja

ti si stroga sa A.kao ja sa L.nemoj me zezati felix, mustra te kao i mene moj.ne sumnjam ja da se ti trudis kao i ja ali popustis mu u nekim stvarima.user posted image

sve je moguce user posted image user posted image
Mi imali goste bila nam beba od 2 mje pravo slusala dok moj anel onak al dobro hajd user posted image sta cemo sad.....
Lady , cura spava  lutka lijepa
Moj zuijjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i daljeeee , ....
Jelena tebi se primice masallah neka ti je sa srecomuser posted image
Sto se tice kose susenja ja sama ne mogu mora mm cuva anela dok osusim jer se izvija bjezi place histerise jednom rijeci pa hajd .kud zacupavio cura moja sad je prava user posted image user posted image user posted image + kovrdzava user posted image user posted image user posted image necu ga sisat mada mi sveki mozak popi kad ces kad ces sto ne odvedes vrucine dok su bile , ubila me u pojam jednom sam odbrusila necu ga vodi ne vici vise i vozdra
Nije bilo po volji ama kako moze biti rob dosadan user posted image user posted image i uporan ako necu necu moja briga kako mu je....

Neposredna veza do poruke: 27570
24.7.2011 22:30:07   
mala86
vece svima user posted image

vrijeme i dalje bezveze user posted image ,mi bili kod kumova,i na povratku se zahvaljujuci mm zamalo Leon izgubi user posted image !usli u neku trgovinu u Vitezu,i ja krenula da vidim neke zacine,a malac krenuo mm!i ja ga zovnem imenom,on mene pogleda,ja kazem-mali ti je tu!on kaze dobro,pazim ga!ja se zagledala u one zacine user posted image ,krenem prema mm,nema malog-a on mrtav-hladan kaze s tobom je user posted image !a iza mene prodavacica govori-gospodjo djete vam je ovdje,pa mislim stvarno...bila sam bjesna ko pas,kaze prodavac ga zaprico user posted image user posted image user posted image !a nalac fino krenuo napolje user posted image ,uh ne smijem ni pomisliti na dalje sta je moglo biti user posted image

joj kako sam ja pozelila pogledat neki fini romaticni film,ajd preporucite koji user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27571
24.7.2011 22:30:11   
Lady26
A trebala si ga mozda osisati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lijepo ti sveki rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27572
24.7.2011 22:36:18   
Lady26
Mala - Beastly user posted image (tema -bajka "ljepotica i zvijer" samo savremena verzija)
Sleeping dictionary
The switch
Autumn in New York
Poruka u boci
Maid in Manhattan

Reci da je dosta user posted image user posted image user posted image , mogu ja do ujutro ovako user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.7.2011 22:43:54 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27573
24.7.2011 22:44:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

A trebala si ga mozda osisati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lijepo ti sveki rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj mi biti druga svekrva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma nesto mi zao al stvarno najgore smo vrucine prosli mislimuser posted image neka ga vako mi je pepi ,  sa kosicom je da je gusta sto je isto najgore i malo teze odrzavati al pokusat cemo.Hebote da se on da sisat , ja bi isla al dva puta sam dobro najebuser posted image rekla sam treci puta necu.
Kad me bilo tko pita od sveki svekra pa i  mm . da ga sisam kazem  bujrum evo vam ga vodite ga al BEZ mene .....
Nezelim vrisku, ciku,histerisni ,plac izvijanje dlaka nema dje ne bude po meni njemu u ocima ustima mokra budem do gacica dok ga osisa e pa , nece moci ove noci viseuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27574
24.7.2011 22:46:21   
Apotekarka
Da vas samo pozdravim,mene zeludac ubi..Nesto sam nenagodna ovo vrijeme grozno,sve me zivcira pa i mm...Nije mi se dalo ni javljati a evo cjeli dan u kuci

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1101 1102 [1103] 1104 1105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1101 1102 [1103] 1104 1105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *