tekja
|
cao... vjerujte da sam sve iscitala al' mozak blokirao...andjela, zao mi je malene princeze, nadam se da ce brzo ozdraviti i moci fino papati i pricati...ja se sjecam kad sam kao prvacic isto bolovala i bas se sjecam scene kad sam mami rekla, nemojte molim vas pojesti sav hljeb, ostavite mi malo kad ozdravim ...ona se i dan danas rasplace, kad to spomenemo...mislim da je isto 7 dana trajalo i da nista nisam jela jelena drago mi je sto ces konacno imati malo pomoci sa strane, vrijeme je da malo odmoris...jos malo i eto nove slatke obaveze felix, imam ideju ...de ti rodi jos jedno, pa da vidimo kako ce A. reagovati V. nije ljubomoran, mogu maziti, nosati, posvetiti se bilo cijem djetetu, ljubiti muza, on mene, lezati pored njega, nikad nije scenu napravio...mozda je jednostavno i do karaktera djeteta, a ne umazenosti ... tajra, lady, mala, ostale, haj'mo kaficu ovih dana, MM radi dodatno i festival, nema ga nikad kuci, pa da se ne ucrvam , a nekako mi i godi ovo vrijeme...ja mogu i prije i poslije podne i navece i ujutru ...a sta mislite o Importaneu, ubacimo djecu u onu trampolinu, neka skacu, a mi cemo srknuti kaficu, ako nas potjera kisa, mozemo se preseliti unutra? koko, de ti sklopi ugovor sa jamijem, pa kad kuhas, da i zaradis ...nadam se da mene ne smatras ventilatorom joj koliki mi je post