|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
12.7.2011 15:00:12   
niki83
Ja sam za Bar cula samo pozitivno...iskreno, ako se u buducnosti odlucimo ljetovati  u CG, sto do sada nismo, obavezno smo rekli Bar..

N&N

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 2001
12.7.2011 15:19:10   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: najjda

za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro

U Kleku?
Mi umalo da opet dole rezervisemo, jer bili smo prije 3 godine, i super bilo, bas u bungalovima...ali eto..odosmo na dr. stranu user posted image

o kakvim bungalovima pricate

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2002
12.7.2011 15:22:24   
M kao Mama
Bar nema plažu ali ima u okolini, lijepo je svugdje kada je đabaleske

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2003
12.7.2011 22:04:26   
Medić*
IZVORNA PORUKA: sabinos

molim one koji su isli u Bar na more,da opisu svoja iskustva...sasvim slucajno nam izlatila prilika da imamo smjestaj besplatnopa ako muz dobije godisnji-furamo

Ja sam prije udaje cesto ljetovala sa porodicom u Baru, jos je i moj otac rahmetli radio tamo pa smo cesto isli. Super nam je bilo, medjutim to je bilo prije nekoliko godina, sada kazu da je jos mnogo bolje. Dosta mojih prijatelja ide tamo.
Jos velis da je besplatno, extra user posted image

Meni je takodjer super  Herceg Novi. Mi za par dana idemo aBg par dana u Ulcinj.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 2004
12.7.2011 23:25:45   
niki83
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: najjda

za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro

U Kleku?
Mi umalo da opet dole rezervisemo, jer bili smo prije 3 godine, i super bilo, bas u bungalovima...ali eto..odosmo na dr. stranu user posted image

o kakvim bungalovima pricate

Majo, to su oni iznad teniskih terena, a odmah ispod glavne ceste...neka me neko ispravi ako nisam tacno objasnila, tad je bungalov sa 4 kreveta (dvije sobe) bio 40eura..ne znam kako je sada

N&N

Neposredna veza do poruke: 2005
13.7.2011 8:04:28   
najjda
niki83 da jesu to su ti bungalovi samo su sada 45 eura a za dvoje kao 30 e
stim kao osatalo je da su 40 e ali za djecu još plus 5 e pa tako da je sada 45 e

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2006
13.7.2011 12:06:40   
Anoniman
jel tko od vas bio u makarskoj  Mi imamo ponudu i tamo otici od mog taje prijatelj ga zvao da dodje sa mamom ako hoce sve ima besplatno jer moj tajo je radio kod njega .
Oni ne mogu do septembra pa mozemo mi ici , kad ocemo samo moramo rec mu tacan datum da covjek zna .
MM  se bas ne ide nikad nije bio tamo nezna kako je a tajo je bio kaze super sve blizu extra a mm je za promjanu.
Pa vidjecemo moramo se do sledeceg mjeseca odluciti gdje cemo da covjeku javimo

(odgovor članu teta berta)
  Neposredna veza do poruke: 2007
13.7.2011 12:09:08   
Hannica
U makarskoj je extra,mozda je malo guzva na plazi ali meni to ne smeta toliko.Mi aBd idemo u Makarsku,jest malo poskupa ali tebi to ne bi trebalo smetati jer imas sve besplatno.Tamo imate sve,nece vam nikad biti dosadno.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2008
13.7.2011 12:09:45   
Emica_sa
felix makarska je ok mjesto,samo sto slabo ima hlada i uvijek je bas guzva,ali ako je besplatno onda navaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2009
13.7.2011 12:11:48   
Anoniman
Jeste besplatno je sve user posted image al opet dat ce mm na kafu mislim nisam takva sramota me user posted image user posted image user posted image a taj covjek se zna sa tajom ihi hi godina ...
Tamo moji ljetuju uvjek .....user posted image kaze super.
Opet mm kaze nije mu toliko za lovu (sto je besplatno) al mu se ne ide jer nezna dje je nikad nije bio bla bla....
Pa vidjecemo imamo jos vremena da se odlucimo i javimo covjekuuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2010
13.7.2011 12:16:23   
Hannica
Felix da nije lijepo ne bi bila guzva.user posted image Meni je Makarska br.1.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2011
13.7.2011 12:17:14   
Anoniman
mi smo vecinom bili u tucepima, promajnoj a nikad dalje jer mm gdje navikne neda se odlijepitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vidjecemouser posted image hvala na odg .

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2012
13.7.2011 14:54:59   
esmina i bebina mam
Pomagajte mi da nadem smjestaj u Hr negdje na Makarskoj rivijeri MM moze od 16-21.08 da krenemo

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2013
13.7.2011 15:21:44   
HanaBana
Imam ti ja neke kontakte za Gradac pa da nazoves i pitas.
A Felix sto se tice Makarske sve zavisi u kojem dijelu ste. Hlada ima i meni je tamo lijepo bez obzira na guzvu. Guzva mi je svudgej u sezoniuser posted image user posted image
Mi idemo pocetkom augusta.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2014
13.7.2011 15:27:18   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

mi smo vecinom bili u tucepima, promajnoj a nikad dalje jer mm gdje navikne neda se odlijepitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vidjecemouser posted image hvala na odg .

Makarska je blize od Tucepa.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2015
13.7.2011 15:31:00   
sabinos
ja isto imam neki kontakt za Gradac pa ko hoces...javi

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2016
13.7.2011 18:01:13   
MicoTico
Ima li neko kakav kontakt za apartman na Makarskoj rivijeri, manje mjesto (Podgora, Promajna, Igrane, ...) Nas je 4 (mm, djeca 5g i 1 g i ja).Isli bi 18.07.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 2017
14.7.2011 14:21:22   
Adana
Mi smo se sinoc vratili iz BRISTA... Bilo je prelijepo! :) Mjesto jeste malo, ali ne premalo!

Nije bilo previse guzve, pogotovo prvih nekoliko dana. Moglo se fino naci mjesta na plazi, a i u moru nije bilo guzve u ''sesnaestercu''. :)

Smjestaj nam je bio super, teta pravo fina i pristupacna. Prostrana soba sa 4 kreveta. Pravo fin balkon sa prelijepim pogledom. Nije bilo klime koja je par noci falila, ali bio je ventilator pa se izdrzalo nekako. :)
Do plaze i nazad, a ima malo uzbrdo, nam nije trebalo vise od 5-6 minuta laganog hoda.
Na plazi smo nalazili hlad do nekih 14h i onda u sobu, pa opet na plazu oko 18h.
More je bilo cisto. Uglavnom su gosti Cesti, Poljaci, Slovaci...

U Bristu ima mala pijaca, pekara, 3-4 prodavnice, 2-3 kafica/restorana, vocarna, trampoline za djecu, suvenirnica, turist biro, 2-3 skrinje sa sladoledima.
Blizu su i Gradac i Podace. Prelijepe su set_nice uz more, osvjetljene do oba mjesta.
U Gracu ima doktor i apoteka, mjenjacnice, Konzum, Studenac, pekare, i svasta jos nesto. :) A samo je 2.5km udaljen od Brista.

Sve u svemu bilo je lijepo, samo da je duze trajalo. ;o)
Toplo preporucujem: http://www.gdjenaodmor.com/mora/brist/veronika_numic.html

A odmah iznad nje teta izdaje apartmane, zove se Ivana Knezevic i prelijepo je i kod nje!  http://www.makarskaapartments.net/makarska-apartments/accommodation-2168.html

< Poruku je uredio Adana -- 14.7.2011 14:23:06 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2018
14.7.2011 14:25:33   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Adana

U Gracu ima doktor i apoteka, mjenjacnice, Konzum, Studenac, pekare, i svasta jos nesto. :) A samo je 2.5km udaljen od Brista.

Da sam ja znala da si ti tamo, ja bih pjesacila ta dva kilometra...

I, sandalice su diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivneeeeeeeeeeeeeeeee
Ti si user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2019
14.7.2011 14:35:27   
Adana
user posted image
Hvala mila moja! user posted image

I drago mi je da su sandalice posluzile!

Pa bili smo par puta u Gracu... eeeeeee da sam znala da si ti tamo.... user posted image  
Sto se setnje tice treba nekih 20-ak minuta lagane setnje, bas je blizu...

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2020
14.7.2011 18:03:56   
Honey3
recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitaveuser posted image da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljalauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2021
14.7.2011 18:34:26   
MicoTico
Adana, koliko ste plaćali smjestaj  i znas li kakve su inace cijene smjestaja u Bristu?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2022
15.7.2011 8:06:01   
najjda
evo drage moje samo da vam proslijedim email koji sam sada dobila pa pogledaj te možda vam nešto bude odgovaralo  www.darprirode.ba.

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2023
15.7.2011 8:24:59   
maja78 RR
mi ove godine idemo u zivogosce, zna li ko kako je tamo?
po slikama se meni cini ok

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 2024
15.7.2011 9:24:57   
esmina i bebina mam
Jeli neko isao u vilu Paskal u Zaostrogu trebaju mi utisci user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Najbolji losion za tijelo?
Neky

Koji vam je najbolji losin, mlijeko za tijelo? I koliko cesto se mazete?

odg (94%)

odg (6%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *