|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
15.7.2011 9:28:14   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: najjda

evo drage moje samo da vam proslijedim email koji sam sada dobila pa pogledaj te možda vam nešto bude odgovaralo  www.darprirode.ba.

ja pokusavam da vidim sta imaju ali im je sve uradeno kroz pdf i ne mogu otvoriti user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 2026
15.7.2011 11:52:59   
Adana
IZVORNA PORUKA: MicoTico

Adana, koliko ste plaćali smjestaj  i znas li kakve su inace cijene smjestaja u Bristu?

Mi smo ovaj cetverokrevetni apartman placali 40€. A kod Ivane Knezevic ciji sam link stavila je trokrevetni 30€... Ostalo ne znam... Jos jedna nam je zena nudila trokrevetni za 45€, ali malo blize plazi...
Evo ti ovdje link za apartmane pa posalji upite: http://www.gdjenaodmor.com/mora/brist/brist.html

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2027
15.7.2011 11:55:41   
Adana
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

mi ove godine idemo u zivogosce, zna li ko kako je tamo?
po slikama se meni cini ok

Nisam bila ali kao i ti slike koje sam vidjela su me odusevile. Zivogosce je bio nas prvi izbor ali nismo nasli smjestaj prihvatljive cijene. Ono sto sam sa magistrale vidjela super je, puno borovine. Mislim da ima setnica uz samo more, nekih 5km duga, sva u borovini. Fine sljuncane plaze. Mirno i manje mjesto bez puno guzve. Makarska je blizu, pa sve sto treba tipa apoteke, doktora i sl. imate tamo... Meni je najvise svidjela Mala Duba u Zivogoscu, mada ni ostala 2 ili 3 mjestasceta nisu losa. :) Vjerujem da ce vam se svidjeti. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2028
15.7.2011 12:23:19   
mama2009
ala Duba u Zivogoscu, mada ni ostala 2 ili 3 mjestasceta nisu losa. :) Vjerujem da ce vam se svidjeti. :)
IZVORNA PORUKA: Adana

Nisam bila ali kao i ti slike koje sam vidjela su me odusevile. Zivogosce je bio nas prvi izbor ali nismo nasli smjestaj prihvatljive cijene. Ono sto sam sa magistrale vidjela super je, puno borovine. Mislim da ima setnica uz samo more, nekih 5km duga, sva u borovini. Fine sljuncane plaze. Mirno i manje mjesto bez puno guzve. Makarska je blizu, pa sve sto treba tipa apoteke, doktora i sl. imate tamo... Meni je najvise svidjela Mala Duba u Zivogoscu, mada ni ostala 2 ili 3 mjestasceta nisu losa. :) Vjerujem da ce vam se svidjeti. :)

majice imas Blato kod Živogošca super mjesto, i extra plaza sa mnogooooo borovine

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2029
15.7.2011 12:27:15   
maja78 RR
bas vam hvala :) bitno mi je da se ima puno za setati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 2030
15.7.2011 14:07:30   
koka i po

bila......meni se nije svidjelo ...ali ako volis mir i tisinu vjerovatno ce se tebi svidjetiuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2031
15.7.2011 18:39:33   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: zaha

recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitaveuser posted image da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljalauser posted image

Namam nikad nisu gledali,a isli smo dole.samo pasose gledaju.eto ja cu dole biti dan prije tebe aBd :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2032
16.7.2011 13:08:04   
d.dita

recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitaveuser posted image da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljalauser posted image

Mi se prošle sedmice vratili sa Sresera tako da je informacija prilično svježa! Nama su gledali samo djetetov pasoš, ništa više, ali sam čula da ako vide frižider da sve izvrnu tako da sam ja u rashladnu torbu stavila meso a preko torbe posteljinicu, a vala torba manje mjesta zauzme. Za one koji idu za Hrvatsku, mogu u metkoviću da sve pokupuju i bez problema prenesu sa računom, znači samo račun pokažu!

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2033
16.7.2011 14:10:09   
virgulina

mi smo se prekjuce vratili iz Hrvatske , nije nas carinik ni pogledao , samo policajac provjerio pasose i one boravisne takse kad smo se vracali a kad smo ulazili carinika nismo ni vidjeli , pitao nas policajac : imate li sta za prijaviti i to je bilo to
mi smo isli za SRB pa ne znam dal to ima veze ali rekoh , carinike nismo ni vidjeli

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2034
16.7.2011 15:14:43   
iv@ncica
ja  ne  znam  kako,  ali  nas  svako  malo  zeznu  za  smjestaj, em  sto  nece d a  uzmu  kaparu,  em  sto  ne  zele  rezervirati...pravae  probleme  imamo...mm  isao  prosli  tjedan na  dan  na  more  da  nam  za  ovaj    tjedanan rezervira,  ono  direkt  vise,  jer  telefonski  nije  vise  islo ni e-mailom,  i  nasao  nam ....i  danas  smo  zvali  da  provjerimo  opet,  ali  vec su  izdali  apartman,  a  tek  se  trebao  ujutro osloboditi, i  rekli  nam  da  ako  ne  dođemo  do 10, da  ce  ga  izdati..tako  da  mi sutra  ne  idemo..vec prekosutra pa polako jer  je  manja  guzva....trebali  smo u Drvenik..jer  smo  tamo  nasli  povoljno  po  40-45 E,  dok  je svugdje  bas  poskupo  ..inace   NE  ZELE  REZERVIRATI,   niti  uzeti  kaparu..pa  stavrno  sam  luda  vise

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 2035
16.7.2011 15:18:21   
iv@ncica
e  sad  imate  li  gdje  meni  za  prehranu na  moru  i  neko  brzo  kuhanje ili  sta  djeca  jedu ..ipak ne  bi d a  visim  za  sudoperom, ali  i  ne  mogun se  rastegnuti  za  restoran  svakodnevno..vidim  da  svi  nose  od  mesa  pa  na  dalje ;)))),  zar  nije  isto  in dolje  nesto  za  na  brzinu  kupit  i  napraviti...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2036
16.7.2011 15:39:36   
sabinos
postoji rizik da ti prave problem zbog mesa na granici.ja ga zato nikad ne nosim.prezivjecemo nekoliko dana i vegetarijanski

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2037
16.7.2011 15:41:32   
Sandrich
ima li neko kakvih ideja gdje bi se u Hrvatskoj moglo na medeni?user posted image ako ja budem ok,planIrali smo malo negdje otici s obzirom da ne mogu ja daleko putovati....

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2038
16.7.2011 21:31:17   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Sandrich

ima li neko kakvih ideja gdje bi se u Hrvatskoj moglo na medeni?user posted image ako ja budem ok,planIrali smo malo negdje otici s obzirom da ne mogu ja daleko putovati....

dubrovnik, opatija, istrauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2039
16.7.2011 21:33:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sabinos

postoji rizik da ti prave problem zbog mesa na granici.ja ga zato nikad ne nosim.prezivjecemo nekoliko dana i vegetarijanski

mi cemo tamo kupiti kilu-dvije piletine, pa nije 100km! a bez teletine se moze vala izdrzati nekoliko dana, necemo umrijeti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 2040
16.7.2011 21:34:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ja  ne  znam  kako,  ali  nas  svako  malo  zeznu  za  smjestaj, em  sto  nece d a  uzmu  kaparu,  em  sto  ne  zele  rezervirati...pravae  probleme  imamo...mm  isao  prosli  tjedan na  dan  na  more  da  nam  za  ovaj    tjedanan rezervira,  ono  direkt  vise,  jer  telefonski  nije  vise  islo ni e-mailom,  i  nasao  nam ....i  danas  smo  zvali  da  provjerimo  opet,  ali  vec su  izdali  apartman,  a  tek  se  trebao  ujutro osloboditi, i  rekli  nam  da  ako  ne  dođemo  do 10, da  ce  ga  izdati..tako  da  mi sutra  ne  idemo..vec prekosutra pa polako jer  je  manja  guzva....trebali  smo u Drvenik..jer  smo  tamo  nasli  povoljno  po  40-45 E,  dok  je svugdje  bas  poskupo  ..inace   NE  ZELE  REZERVIRATI,   niti  uzeti  kaparu..pa  stavrno  sam  luda  vise

mi smo bez problema rezervisali preko interneta, nisu nam trazili ni kaparu, samo se nadamo da ne bude neka izrada, pa da dodjemo tamo a ono izdato....

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2041
16.7.2011 21:35:40   
Lady26

Vodice-Sibenik-Zadar.....
Jeste da ima 7-8 sati voznje ali i manje sad autoputem...ali preporucujem, Zadar pogotovo, preeeelijep....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2042
16.7.2011 22:27:28   
Hanady RR

Opatijauser posted image
emotivno sma za istu vezana po pitanju mednoguser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2043
16.7.2011 23:34:58   
iv@ncica
sve  rjeseno..mi  sutrab idemo,  cak  se  i spakovali  na  vrat  na nos ;))))ali  sve  je stalo...oooooooooo...i  valjda  nas  nece  ovaj  put  izraditi....odoh  sad  sebe  izraditi  i sredit i   put  po noge..hrane  ne  nosim  nista  osim  par  vocnih  kasica i  keksica za A...sve  kupujem  dolje;))) , drvenik,  vila Casablanca ;))),al  sam  zato  DVD player  mali  spakovaka i  crtica,  za  nedaj  boze i domestos  naravno ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2044
16.7.2011 23:47:56   
klemzi

Dubrovnik user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2045
17.7.2011 0:00:05   
palachinken
Sandrich, obzirom da nisi za duga putovanja, možda da odete autom do Orebića, pa onda trajektom na Korčulu, grad Korčula je divan, a to je put od nekih 300km, preko Stona.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2046
17.7.2011 9:05:21   
Sandrich
pa i ja bih negdje na more user posted image zasad sam malo cackala dubrovnik,hvar,al kad vidim cijene hotela dodje mi u nesvjest da padnem user posted image user posted image nista,bacam se na istrazivanje vasih prijedloga user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2047
17.7.2011 9:39:58   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Opatijauser posted image
emotivno sma za istu vezana po pitanju mednoguser posted image

Isto..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2048
19.7.2011 17:08:21   
ena007
ako imate neki prijedlog za smjestaj u tucepima ili makarskoj, ili neko drugo mjesto po vasem misljenju,.. javite mi, pozzz

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2049
20.7.2011 2:07:32   
anonimna xd
da li je neko od vas vec bio u neumu ove godine. Planiramo ici sutra ili prekosutra. Mislili smo prenociti,samo jednu noć. I koliko ste vi placali to,zelim povoljno da prodjem. ako je neko povoljno prosao jel moze kontakt te osobe

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

posteljina
Zanana

Koliko cesto mijenjate posteljinu?

jednom sedmicno (60%)

svakih 15. dana (27%)

nesto drugo (13%)

Broj svih glasova: 122

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *