Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 15:19:10
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: najjda
za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro
U Kleku? Mi umalo da opet dole rezervisemo, jer bili smo prije 3 godine, i super bilo, bas u bungalovima...ali eto..odosmo na dr. stranu
o kakvim bungalovima pricate
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 22:04:26
Medić*
IZVORNA PORUKA: sabinos
molim one koji su isli u Bar na more,da opisu svoja iskustva...sasvim slucajno nam izlatila prilika da imamo smjestaj besplatnopa ako muz dobije godisnji-furamo
Ja sam prije udaje cesto ljetovala sa porodicom u Baru, jos je i moj otac rahmetli radio tamo pa smo cesto isli. Super nam je bilo, medjutim to je bilo prije nekoliko godina, sada kazu da je jos mnogo bolje. Dosta mojih prijatelja ide tamo. Jos velis da je besplatno, extra
Meni je takodjer super Herceg Novi. Mi za par dana idemo aBg par dana u Ulcinj.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 23:25:45
niki83
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: najjda
za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro
U Kleku? Mi umalo da opet dole rezervisemo, jer bili smo prije 3 godine, i super bilo, bas u bungalovima...ali eto..odosmo na dr. stranu
o kakvim bungalovima pricate
Majo, to su oni iznad teniskih terena, a odmah ispod glavne ceste...neka me neko ispravi ako nisam tacno objasnila, tad je bungalov sa 4 kreveta (dvije sobe) bio 40eura..ne znam kako je sada
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.7.2011 8:04:28
najjda
niki83 da jesu to su ti bungalovi samo su sada 45 eura a za dvoje kao 30 e stim kao osatalo je da su 40 e ali za djecu još plus 5 e pa tako da je sada 45 e
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.7.2011 12:06:40
Anoniman
jel tko od vas bio u makarskoj Mi imamo ponudu i tamo otici od mog taje prijatelj ga zvao da dodje sa mamom ako hoce sve ima besplatno jer moj tajo je radio kod njega . Oni ne mogu do septembra pa mozemo mi ici , kad ocemo samo moramo rec mu tacan datum da covjek zna . MM se bas ne ide nikad nije bio tamo nezna kako je a tajo je bio kaze super sve blizu extra a mm je za promjanu. Pa vidjecemo moramo se do sledeceg mjeseca odluciti gdje cemo da covjeku javimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.7.2011 12:09:08
Hannica
U makarskoj je extra,mozda je malo guzva na plazi ali meni to ne smeta toliko.Mi aBd idemo u Makarsku,jest malo poskupa ali tebi to ne bi trebalo smetati jer imas sve besplatno.Tamo imate sve,nece vam nikad biti dosadno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.7.2011 12:11:48
Anoniman
Jeste besplatno je sve al opet dat ce mm na kafu mislim nisam takva sramota me a taj covjek se zna sa tajom ihi hi godina ... Tamo moji ljetuju uvjek ..... kaze super. Opet mm kaze nije mu toliko za lovu (sto je besplatno) al mu se ne ide jer nezna dje je nikad nije bio bla bla.... Pa vidjecemo imamo jos vremena da se odlucimo i javimo covjeku
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.7.2011 15:21:44
HanaBana
Imam ti ja neke kontakte za Gradac pa da nazoves i pitas. A Felix sto se tice Makarske sve zavisi u kojem dijelu ste. Hlada ima i meni je tamo lijepo bez obzira na guzvu. Guzva mi je svudgej u sezoni Mi idemo pocetkom augusta.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.7.2011 18:01:13
MicoTico
Ima li neko kakav kontakt za apartman na Makarskoj rivijeri, manje mjesto (Podgora, Promajna, Igrane, ...) Nas je 4 (mm, djeca 5g i 1 g i ja).Isli bi 18.07.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.7.2011 14:21:22
Adana
Mi smo se sinoc vratili iz BRISTA... Bilo je prelijepo! :) Mjesto jeste malo, ali ne premalo!
Nije bilo previse guzve, pogotovo prvih nekoliko dana. Moglo se fino naci mjesta na plazi, a i u moru nije bilo guzve u ''sesnaestercu''. :)
Smjestaj nam je bio super, teta pravo fina i pristupacna. Prostrana soba sa 4 kreveta. Pravo fin balkon sa prelijepim pogledom. Nije bilo klime koja je par noci falila, ali bio je ventilator pa se izdrzalo nekako. :) Do plaze i nazad, a ima malo uzbrdo, nam nije trebalo vise od 5-6 minuta laganog hoda. Na plazi smo nalazili hlad do nekih 14h i onda u sobu, pa opet na plazu oko 18h. More je bilo cisto. Uglavnom su gosti Cesti, Poljaci, Slovaci...
U Bristu ima mala pijaca, pekara, 3-4 prodavnice, 2-3 kafica/restorana, vocarna, trampoline za djecu, suvenirnica, turist biro, 2-3 skrinje sa sladoledima. Blizu su i Gradac i Podace. Prelijepe su set_nice uz more, osvjetljene do oba mjesta. U Gracu ima doktor i apoteka, mjenjacnice, Konzum, Studenac, pekare, i svasta jos nesto. :) A samo je 2.5km udaljen od Brista.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.7.2011 18:03:56
Honey3
recite mi molim vas vi koje ste isle ka Jadranu da li gledaju na granici hranu,mi u nedjelju ako Bog da idemo za Neum prako Metkovica, mislim nositi samo meso pa ne znam da li da nosim ili ne,kad smo isli na jedan dan nisu nam gledali nista a Boga mi ne drnda mi se preko Svitave da ja znam da Mujanici imaju dole mesnicu ne bi razmisljala
Privatne skole salmy
Cesto se pise na tu temu oko privatnih skola...
Jeste li za to da vase djete ide u privatnu(osnovnu) skolu? Da ili Ne ..bez obrazlozenja....strasno me zanima....
DA (60%)
NE (36%)
ostalo (5%)
Broj svih glasova: 416
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!