|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
10.7.2011 10:46:23   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: ena0002

IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Da li možda ima neka od vas broj ili preporuku za Neum ,treba mi smještaj bila bih vam jako zahvalna user posted image

Idi onda tamo skroz na kraj.....kad skrenes sa magistrale drugo skretanje desno i fakticki kao da se vracas prema Kleku...imaju apartmani Porat ili tako nesto odmah uz more i imaju svoju privatnu plazu i lezaljke....nema puno guzve a imaju restoran i kafic sve uz more....a ima i u produzetku jos jedna vila (zaboravila sam naziv)...isto imaju svoju plazu i lezaljke....ali to je bas bas na samom kraju i ne moze se porediti sa glavnom plazom i onim krkljancem user posted image

To je Villa Alma, o kojoj sam ti pisala neki dan. Oni su skroz odvojeni i nisu ni blizu one gužve i gomile hotela.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1976
10.7.2011 18:45:13   
Honey3
IZVORNA PORUKA: bucasanja

Molim Vas bilo kakvu informaciju o Sreseru, kakva je plaza, imali trgovine, jeli mirno mjesto
Pozdrav svima 
prelijepo,malo mjesto,dvije plaze manja i veca,more plitko,cisto,mirno,ima restoran,kafic,dvije prodavnice,setaliste ma bas ugodno porodicno mjesto,eto malo sam ti opisala ako nisam zakasnilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bucasanja)
Neposredna veza do poruke: 1977
10.7.2011 23:07:43   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: de_de

Ide li neko od vas u oktobru u Neum, kakvo vrijeme bude, je li pusto. Mi tek tada mozemo na more ili je bolje da u to vrijeme odemo u Harkany?

ovako neum u oktobru, treba ti haman zimska jakna, ljeto u Turskoj u oktobru ništa ljepše, ja sam za ovu drugu opciju ako imaš mogućnosti.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1978
10.7.2011 23:13:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ide li neko od vas u oktobru u Neum, kakvo vrijeme bude, je li pusto. Mi tek tada mozemo na more ili je bolje da u to vrijeme odemo u Harkany?

ovako neum u oktobru, treba ti haman zimska jakna, ljeto u Turskoj u oktobru ništa ljepše, ja sam za ovu drugu opciju ako imaš mogućnosti.

i jauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1979
10.7.2011 23:30:33   
mama2009
dal neko zna gdje mogu vidjeti cijene trajekta....
treba mi najbliza opcija iz Sarajeva za Korculu
i Sarajevo -Trpanj

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1980
10.7.2011 23:32:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama2009

i Sarajevo -Trpanj

www.jadrolinija.hr

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1981
10.7.2011 23:34:20   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

i jauser posted image

U oktobru u Neumu je isto kao i u Makarskoj, Tučepima ili bilo gdje na moru. Kada puhne, treba ti jakna, a kada je sunce, onda je toplo. Ipak je jug, jug!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1982
10.7.2011 23:45:25   
mama2009

i Sarajevo -Trpanj

teacher hvala draga, trebam jos jednu info, do sada nikad nisam isla trajektom na godisnji, zanima me dal se placa karta za auto plus za osobe ....ili je kad platis auto to sve
www.jadrolinija.hr

Neposredna veza do poruke: 1983
10.7.2011 23:46:44   
mama2009

i Sarajevo -Trpanj

www.jadrolinija.hr

teacher hvala draga, trebam jos jednu info, do sada nikad nisam isla trajektom na godisnji, zanima me dal se placa karta za auto plus za osobe ....ili je kad platis auto to sve

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1984
10.7.2011 23:47:38   
teacher75

i Sarajevo -Trpanj

www.jadrolinija.hr

auto plus osobe nazalostuser posted image mi smo odlucili na izlet u korculu otici autom do orebica i tamo ostaviti autom pa ici brodicom- dodje puno jeftinije a i brodica pristane tacno u centru dok od pristanista za trajekte ima dosta hodanja do centra

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1985
10.7.2011 23:55:20   
mama2009

i Sarajevo -Trpanj

www.jadrolinija.hr

auto plus osobe nazalostuser posted image mi smo odlucili na izlet u korculu otici autom do orebica i tamo ostaviti autom pa ici brodicom- dodje puno jeftinije a i brodica pristane tacno u centru dok od pristanista za trajekte ima dosta hodanja do centra

ja sam nasla super ponude na korčuli i u Trpnju, pokusavamo se iskalkulisat jos da vidim za trajekt....korčula ALL 7 dana 546KM /osoba
Trpanj 7 dana/ALL/osoba 796KM

Neposredna veza do poruke: 1986
11.7.2011 0:10:35   
teacher75
ovo je bas jeftino, u kojem periodu idete?

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1987
11.7.2011 13:06:04   
teacher75
bice pakleno izgleda:
http://www.accuweather.com/en-us/hr/dubrovacko-neretvanska/zuljana/forecast2.aspx

Neposredna veza do poruke: 1988
11.7.2011 13:08:09   
Hannica
Joj mi jos nismo nasli nikakav smjestaj,a trebali bi krenuti pocetkom slijedece sedmice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 1989
11.7.2011 13:20:41   
henna ze
ako Bog da..Ulcinj od 24.07.- 01.,08. jedva čeeeeeeeeekam

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1990
11.7.2011 13:30:04   
palachinken

bice pakleno izgleda:
http://www.accuweather.com/en-us/hr/dubrovacko-neretvanska/zuljana/forecast2.aspx

Pelješac je nekako uvijek imao najbolje vrijeme i najtoplije more user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1991
11.7.2011 13:33:07   
Romali
teacher 75, vidim da idete na Pelješac. To je i naš plan aBd.
Ako ti nije problem da i napišeš cijenu vašeg apartmana, može i na pp ako ti je tako draže.
I mi planiramo na Pelješac, Sreser vjerovatno.

Hvala ti.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1992
11.7.2011 13:35:50   
niki83
oh palachinken, pa dok mi budemo sljedece sedmice na moru, vidim tebi se najavila roda user posted image
masallah, da bude sa srecom i sto manje treme vam zelim user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 1993
11.7.2011 13:40:59   
palachinken
IZVORNA PORUKA: niki83

oh palachinken, pa dok mi budemo sljedece sedmice na moru, vidim tebi se najavila roda user posted image
masallah, da bude sa srecom i sto manje treme vam zelim user posted image

najavila se, ali znas rode, nisu bas tačne ni precizne user posted image Hvala darlin' nauživajte se i vi!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1994
11.7.2011 14:12:58   
vila_7
i ove prognoze nemaju pojma: prije 10-tak dana bilo oko 23 da ce biti za Zadar-dane kad ja odem, onda prije 5-6 dana da ce oko 26-27, a sad 30-33 user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne bi me iznenadilo da na kraju snijeg padne!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1995
12.7.2011 14:46:58   
najjda
za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1996
12.7.2011 14:51:15   
niki83
IZVORNA PORUKA: najjda

za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro

U Kleku?
Mi umalo da opet dole rezervisemo, jer bili smo prije 3 godine, i super bilo, bas u bungalovima...ali eto..odosmo na dr. stranu user posted image

N&N

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 1997
12.7.2011 14:54:15   
najjda
niki83 moja greska pošto sam na poslu pa ujedno i vamo i tamo da u Kleku predobro nam je bilo al i duboka nije loša za djecu jer je kuca od mora 2 m tako da mi je dobro mislim da znam kako sam odmor provela jer djevojčicu uspavam i cujem je na plaži kada se probudi ,što mi odgovara

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1998
12.7.2011 14:55:49   
niki83
ah to je zaista super, i ja bih voljela da ne moram trcati u apartman s plaze kad je vrijeme spavanja, ali vidjecemo user posted image

N&N

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 1999
12.7.2011 14:57:12   
sabinos
molim one koji su isli u Bar na more,da opisu svoja iskustva...sasvim slucajno nam izlatila prilika da imamo smjestaj besplatnopa ako muz dobije godisnji-furamo

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cime zastititi djete od ujeda komarca?
slavuj

Cime zastititi djete od ujeda komarca?

molim odgovor (99%)

molim odgovor (1%)

Broj svih glasova: 102

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *