|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
8.7.2011 12:15:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bucasanja

Molim Vas bilo kakvu informaciju o Sreseru, kakva je plaza, imali trgovine, jeli mirno mjesto
Pozdrav svima 

kazu da je pravo fino za porodicni mirni odmor, misim da ima jedan kafic, jedna trgovina, jedna pizzeria i tako to

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bucasanja)
Neposredna veza do poruke: 1951
8.7.2011 12:22:30   
vila_7
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: helena_7

teacher na kojoj ti gledas-na ovoj sto ja,i dalje je od 27-29 sve dane od 15-22 ?

www.accuweather.com

aha! a ja sam na onoj myweather2.com

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1952
8.7.2011 14:48:46   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: taurus

ja ne bih nikada u ovom narednom periodu u makarsku rivijeru- kad pomislim na onu guzvu-peskir do peskira i prljavo more, odmah mi muka bude

isto mislimo
zato ćemo mi uživati na pelješcuuser posted image

i mi abduser posted image user posted image user posted image user posted image

znaci tamo nije guzvauser posted image user posted image ...Mi smo aBd isto mislili ove godine na Peljesac,samo se jos dvoumimo trpanj ili orebicuser posted image ...ja nisam nikada isla,gdje je bolje za djecuuser posted image

Na Orebiću puše vjetar, poznat je po wind surfingu.
A u Trpanj mozes naslijepo ali obavezno otidji u turist-biro, jedna preljubazna djevojka (ako je jos ona tu) radi, nama je lani našla smještaj, a također smo došli naslijepo s trajekta user posted image

hvala puno na odgovoru palacinkenuser posted image

ja se za vrijeme ne brinem uopste,pa kada ce ugijati ako ne sad dosta smo kisnuliuser posted image
Moja A je takodje lud za kamencicima i vodom i ne treba nam dodatna zanimacija,prosle godine je uzivao na plazi i nije se cuouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1953
8.7.2011 22:26:35   
Dalila Sa
Da li možda ima neka od vas broj ili preporuku za Neum ,treba mi smještaj bila bih vam jako zahvalna user posted image

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1954
8.7.2011 22:39:15   
ElmaB
Ima superkuća, vila, sa privatnom plažom u Neumu, hrana je extra a idelano za odmor sa malom djecom.
Villa Alma, tel:           +387 61 131 900      

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Dalila Sa)
Neposredna veza do poruke: 1955
8.7.2011 22:46:38   
M kao Mama
joj, pa što Neum, ja vala nikako ne volim, jeste da je naše, ali isto kao da je Jablaničko jezero, a ne mora, takav dojam sam imala, te 2006. godine, bila pola sata i produđila dalje, i nikada više,turistički, poslovno bila nekoliko puta, dobri su hotelski bazeni.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1956
9.7.2011 1:11:27   
malecka60
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Da li možda ima neka od vas broj ili preporuku za Neum ,treba mi smještaj bila bih vam jako zahvalna user posted image

Pogledaj na txt ftv ponude za more, ima dosta oglasa i uglavnom se odnose oglasi na Neum user posted image .Mozda nadjes nesto sto bi ti odgovaralo user posted image

D 23.09.2006. :(
A 10.10.2008. :)

Neposredna veza do poruke: 1957
9.7.2011 9:15:24   
Dalila Sa
Hvala vam puno na odgovorima ,a zašto baš Neum ma A mi nem pasoš a ovo nam je ispalo pravo iznenada da idemo

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1958
9.7.2011 9:36:17   
Trnoruzica
Ja visim na ovoj temi, sve dok ne odemo na more user posted image

Na jednoj stranici vremenske prognoze vrijeme fantasticno za Makarsku, a na drugoj stranici moguce kise user posted image
Kako gledam, ovo ce se 1000 promijeniti do 20-og user posted image

Neposredna veza do poruke: 1959
9.7.2011 13:39:46   
niki83
Trnoruzice, i vi idete 20.og? I ja sam kao malo dijete, jedva cekam..user posted image user posted image user posted image user posted image
a vrijeme bi trebalo biti ok, mislim ipak je to juli, kad ce ako nece tad user posted image

N&N

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1960
9.7.2011 13:41:11   
Anoniman
ako imate novu tv procitajte txt pa ce te vidjet sta pise "paklene vrucine idu " iduca dva jos mjeseca nezapamcene vrucine na moru javlja +37 stepeni .....
I ja jedva cekam moreeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 1961
9.7.2011 13:42:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

joj, pa što Neum, ja vala nikako ne volim, jeste da je naše, ali isto kao da je Jablaničko jezero, a ne mora, takav dojam sam imala, te 2006. godine, bila pola sata i produđila dalje, i nikada više,turistički, poslovno bila nekoliko puta, dobri su hotelski bazeni.
takodje kao ni MM . nebi tam nikad otisli i da ne mozemo u hrvatsku .
Kaze mm ebo more kad ga ja vidim mogu preplivat user posted image user posted image user posted image za mene je more kad ne vidim gdje je kraj obale user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 1962
10.7.2011 9:06:29   
tukica
mi cemo vjerovatno u septembru, poslije Bajrama, par dana do Dubrovnika... Svekar i sveki imaju nekog tamo ko ima super smjestaj, povoljan, pa cemo tamo sigurno zavrsiti user posted image ali par dana, 5-6, jer je bebi jos mali, pa da ne pretjerujemo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1963
10.7.2011 9:43:22   
Hannica
Kakve su cijene dvokrevetnih apartmana u Makarskoj 100-500 m udaljenih od plaze? 

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 1964
10.7.2011 9:52:53   
de_de
Ide li neko od vas u oktobru u Neum, kakvo vrijeme bude, je li pusto. Mi tek tada mozemo na more ili je bolje da u to vrijeme odemo u Harkany?

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1965
10.7.2011 9:59:16   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Hannica

Kakve su cijene dvokrevetnih apartmana u Makarskoj 100-500 m udaljenih od plaze? 

Zavisi od perioda u kojem ideš. Sada u sezoni, pa negdje do 10. avgusta su ti oko 50 eura po danu, a kasnije su malo jeftiniji.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1966
10.7.2011 10:06:51   
Hannica
Planirali smo,aBd,sad u julu,mozda za 7 dana,cim Hanin pasos bude gotov.Malo sam istrazivala po internetu i vidjela neke cjene od 85 -120 Eura pa mi se user posted image .To mi je ipak previse.user posted image   50 Eura mi je vec prihvatljivo,valjda.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1967
10.7.2011 10:10:15   
ElmaB
Pa jeste napucaju oni cijene, ali se tako manji kao što tebi treba može naći za 50 eur. Ja sam prošle godine u avgustu plaćala dnevno 80 eura, ali je apartman bio za nas petero, 60 kvadrata, baš veliki.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1968
10.7.2011 10:15:45   
Hannica
Nama treba za dvoje,mene i mm,a predpostavljam da djete od nepune dvije godine ne racunaju.user posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1969
10.7.2011 10:18:54   
ElmaB
Najam apartmana se plaća po danu, ne po broju osoba, tako da ako uzmeš manji, recimo dvokrevetni, uvijek ima mjesta i za treću osobu, dijete posebno. Mislim da ćeš naći u toj cijeni, pretraži malo po internetu ili agencijama.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1970
10.7.2011 10:20:31   
Hannica
Hvala ti. user posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1971
10.7.2011 10:32:07   
ena0002
IZVORNA PORUKA: de_de

Ide li neko od vas u oktobru u Neum, kakvo vrijeme bude, je li pusto. Mi tek tada mozemo na more ili je bolje da u to vrijeme odemo u Harkany?

Ja sam jednom bila u oktobru u Neumu....bude pravo pusto ali onda mozes naci smjestaj tik uz more i cijene su dosta nize nego u sezoni

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1972
10.7.2011 10:37:24   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Idi onda tamo skroz na kraj.....kad skrenes sa magistrale drugo skretanje desno i fakticki kao da se vracas prema Kleku...imaju apartmani Porat ili tako nesto odmah uz more i imaju svoju privatnu plazu i lezaljke....nema puno guzve a imaju restoran i kafic sve uz more....a ima i u produzetku jos jedna vila (zaboravila sam naziv)...isto imaju svoju plazu i lezaljke....ali to je bas bas na samom kraju i ne moze se porediti sa glavnom plazom i onim krkljancem user posted image

< Poruku je uredio ena0002 -- 10.7.2011 10:38:45 >

Neposredna veza do poruke: 1973
10.7.2011 10:39:08   
de_de
IZVORNA PORUKA: ena0002

IZVORNA PORUKA: de_de

Ja sam jednom bila u oktobru u Neumu....bude pravo pusto ali onda mozes naci smjestaj tik uz more i cijene su dosta nize nego u sezoni

Hvala Ena za informaciju.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1974
10.7.2011 10:40:06   
ena0002
http://www.hotel-porat.ba/
evo linka

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dohrana
Admin

Tek sam posla sa dohranom,i nemam bas iskustva u svemu tome,jos me vise bune ove tablice dohrane,jer se ne podudaraju.Na jednoj pise od 6mj meso,na drugoj od 7,,itd.Imate li neki savjet ili neku pouzdanu tablicu,brosuru o dohrani ili slicno.Hvala

Da (83%)

Ne (17%)

Broj svih glasova: 117

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *