Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2011 14:48:46
gvendolina
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja ne bih nikada u ovom narednom periodu u makarsku rivijeru- kad pomislim na onu guzvu-peskir do peskira i prljavo more, odmah mi muka bude
isto mislimo zato ćemo mi uživati na pelješcu
i mi abd
znaci tamo nije guzva ...Mi smo aBd isto mislili ove godine na Peljesac,samo se jos dvoumimo trpanj ili orebic ...ja nisam nikada isla,gdje je bolje za djecu
Na Orebiću puše vjetar, poznat je po wind surfingu. A u Trpanj mozes naslijepo ali obavezno otidji u turist-biro, jedna preljubazna djevojka (ako je jos ona tu) radi, nama je lani našla smještaj, a također smo došli naslijepo s trajekta
hvala puno na odgovoru palacinken
ja se za vrijeme ne brinem uopste,pa kada ce ugijati ako ne sad dosta smo kisnuli Moja A je takodje lud za kamencicima i vodom i ne treba nam dodatna zanimacija,prosle godine je uzivao na plazi i nije se cuo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2011 22:46:38
M kao Mama
joj, pa što Neum, ja vala nikako ne volim, jeste da je naše, ali isto kao da je Jablaničko jezero, a ne mora, takav dojam sam imala, te 2006. godine, bila pola sata i produđila dalje, i nikada više,turistički, poslovno bila nekoliko puta, dobri su hotelski bazeni.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2011 9:36:17
Trnoruzica
Ja visim na ovoj temi, sve dok ne odemo na more
Na jednoj stranici vremenske prognoze vrijeme fantasticno za Makarsku, a na drugoj stranici moguce kise Kako gledam, ovo ce se 1000 promijeniti do 20-og
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2011 13:41:11
Anoniman
ako imate novu tv procitajte txt pa ce te vidjet sta pise "paklene vrucine idu " iduca dva jos mjeseca nezapamcene vrucine na moru javlja +37 stepeni ..... I ja jedva cekam moreeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2011 13:42:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
joj, pa što Neum, ja vala nikako ne volim, jeste da je naše, ali isto kao da je Jablaničko jezero, a ne mora, takav dojam sam imala, te 2006. godine, bila pola sata i produđila dalje, i nikada više,turistički, poslovno bila nekoliko puta, dobri su hotelski bazeni.
takodje kao ni MM . nebi tam nikad otisli i da ne mozemo u hrvatsku . Kaze mm ebo more kad ga ja vidim mogu preplivat za mene je more kad ne vidim gdje je kraj obale
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 9:06:29
tukica
mi cemo vjerovatno u septembru, poslije Bajrama, par dana do Dubrovnika... Svekar i sveki imaju nekog tamo ko ima super smjestaj, povoljan, pa cemo tamo sigurno zavrsiti ali par dana, 5-6, jer je bebi jos mali, pa da ne pretjerujemo...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 10:06:51
Hannica
Planirali smo,aBd,sad u julu,mozda za 7 dana,cim Hanin pasos bude gotov.Malo sam istrazivala po internetu i vidjela neke cjene od 85 -120 Eura pa mi se .To mi je ipak previse. 50 Eura mi je vec prihvatljivo,valjda.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 10:10:15
ElmaB
Pa jeste napucaju oni cijene, ali se tako manji kao što tebi treba može naći za 50 eur. Ja sam prošle godine u avgustu plaćala dnevno 80 eura, ali je apartman bio za nas petero, 60 kvadrata, baš veliki.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 10:18:54
ElmaB
Najam apartmana se plaća po danu, ne po broju osoba, tako da ako uzmeš manji, recimo dvokrevetni, uvijek ima mjesta i za treću osobu, dijete posebno. Mislim da ćeš naći u toj cijeni, pretraži malo po internetu ili agencijama.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 10:37:24
ena0002
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa
Da li možda ima neka od vas broj ili preporuku za Neum ,treba mi smještaj bila bih vam jako zahvalna
Idi onda tamo skroz na kraj.....kad skrenes sa magistrale drugo skretanje desno i fakticki kao da se vracas prema Kleku...imaju apartmani Porat ili tako nesto odmah uz more i imaju svoju privatnu plazu i lezaljke....nema puno guzve a imaju restoran i kafic sve uz more....a ima i u produzetku jos jedna vila (zaboravila sam naziv)...isto imaju svoju plazu i lezaljke....ali to je bas bas na samom kraju i ne moze se porediti sa glavnom plazom i onim krkljancem
< Poruku je uredio ena0002 -- 10.7.2011 10:38:45 >
Dohrana Admin
Tek sam posla sa dohranom,i nemam bas iskustva u svemu tome,jos me vise bune ove tablice dohrane,jer se ne podudaraju.Na jednoj pise od 6mj meso,na drugoj od 7,,itd.Imate li neki savjet ili neku pouzdanu tablicu,brosuru o dohrani ili slicno.Hvala
Da (83%)
Ne (17%)
Broj svih glasova: 117
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!