Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 10:46:23
ElmaB
IZVORNA PORUKA: ena0002
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa
Da li možda ima neka od vas broj ili preporuku za Neum ,treba mi smještaj bila bih vam jako zahvalna
Idi onda tamo skroz na kraj.....kad skrenes sa magistrale drugo skretanje desno i fakticki kao da se vracas prema Kleku...imaju apartmani Porat ili tako nesto odmah uz more i imaju svoju privatnu plazu i lezaljke....nema puno guzve a imaju restoran i kafic sve uz more....a ima i u produzetku jos jedna vila (zaboravila sam naziv)...isto imaju svoju plazu i lezaljke....ali to je bas bas na samom kraju i ne moze se porediti sa glavnom plazom i onim krkljancem
To je Villa Alma, o kojoj sam ti pisala neki dan. Oni su skroz odvojeni i nisu ni blizu one gužve i gomile hotela.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 18:45:13
Honey3
IZVORNA PORUKA: bucasanja
Molim Vas bilo kakvu informaciju o Sreseru, kakva je plaza, imali trgovine, jeli mirno mjesto Pozdrav svima
prelijepo,malo mjesto,dvije plaze manja i veca,more plitko,cisto,mirno,ima restoran,kafic,dvije prodavnice,setaliste ma bas ugodno porodicno mjesto,eto malo sam ti opisala ako nisam zakasnila
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 23:34:20
ElmaB
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: de_de
Ide li neko od vas u oktobru u Neum, kakvo vrijeme bude, je li pusto. Mi tek tada mozemo na more ili je bolje da u to vrijeme odemo u Harkany?
ovako neum u oktobru, treba ti haman zimska jakna, ljeto u Turskoj u oktobru ništa ljepše, ja sam za ovu drugu opciju ako imaš mogućnosti.
i ja
U oktobru u Neumu je isto kao i u Makarskoj, Tučepima ili bilo gdje na moru. Kada puhne, treba ti jakna, a kada je sunce, onda je toplo. Ipak je jug, jug!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 23:45:25
mama2009
IZVORNA PORUKA: mama2009
dal neko zna gdje mogu vidjeti cijene trajekta.... treba mi najbliza opcija iz Sarajeva za Korculu i Sarajevo -Trpanj
teacher hvala draga, trebam jos jednu info, do sada nikad nisam isla trajektom na godisnji, zanima me dal se placa karta za auto plus za osobe ....ili je kad platis auto to sve www.jadrolinija.hr
teacher hvala draga, trebam jos jednu info, do sada nikad nisam isla trajektom na godisnji, zanima me dal se placa karta za auto plus za osobe ....ili je kad platis auto to sve
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 23:47:38
teacher75
dal neko zna gdje mogu vidjeti cijene trajekta.... treba mi najbliza opcija iz Sarajeva za Korculu i Sarajevo -Trpanj
teacher hvala draga, trebam jos jednu info, do sada nikad nisam isla trajektom na godisnji, zanima me dal se placa karta za auto plus za osobe ....ili je kad platis auto to sve www.jadrolinija.hr
auto plus osobe nazalost mi smo odlucili na izlet u korculu otici autom do orebica i tamo ostaviti autom pa ici brodicom- dodje puno jeftinije a i brodica pristane tacno u centru dok od pristanista za trajekte ima dosta hodanja do centra
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2011 23:55:20
mama2009
auto plus osobe nazalost mi smo odlucili na izlet u korculu otici autom do orebica i tamo ostaviti autom pa ici brodicom- dodje puno jeftinije a i brodica pristane tacno u centru dok od pristanista za trajekte ima dosta hodanja do centra
ja sam nasla super ponude na korčuli i u Trpnju, pokusavamo se iskalkulisat jos da vidim za trajekt....korčula ALL 7 dana 546KM /osoba Trpanj 7 dana/ALL/osoba 796KM
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2011 13:33:07
Romali
teacher 75, vidim da idete na Pelješac. To je i naš plan aBd. Ako ti nije problem da i napišeš cijenu vašeg apartmana, može i na pp ako ti je tako draže. I mi planiramo na Pelješac, Sreser vjerovatno.
Hvala ti.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2011 14:12:58
vila_7
i ove prognoze nemaju pojma: prije 10-tak dana bilo oko 23 da ce biti za Zadar-dane kad ja odem, onda prije 5-6 dana da ce oko 26-27, a sad 30-33 . Ne bi me iznenadilo da na kraju snijeg padne!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 14:46:58
najjda
za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 14:51:15
niki83
IZVORNA PORUKA: najjda
za vikend smo bili u Klaku u bungalovima i duper nam je bilo, od ponedjeljka smo u Dubokoj i dole nam je super,bar meni jer djevojčicu pustimo da se sama igra a mi sjedimo na terasi i tako da mi odmor baš bude odmor,dok ćemo za 2 sedmice ići u Dubrovnik, i onda u septembru idemo na krk ili korčulu kako se sa prijateljima dogovorimo, nadam se da ću konačno po prvi put godišnji koji imam mjesec dana iskoristiti dobro
U Kleku? Mi umalo da opet dole rezervisemo, jer bili smo prije 3 godine, i super bilo, bas u bungalovima...ali eto..odosmo na dr. stranu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 14:54:15
najjda
niki83 moja greska pošto sam na poslu pa ujedno i vamo i tamo da u Kleku predobro nam je bilo al i duboka nije loša za djecu jer je kuca od mora 2 m tako da mi je dobro mislim da znam kako sam odmor provela jer djevojčicu uspavam i cujem je na plaži kada se probudi ,što mi odgovara
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.7.2011 14:57:12
sabinos
molim one koji su isli u Bar na more,da opisu svoja iskustva...sasvim slucajno nam izlatila prilika da imamo smjestaj besplatnopa ako muz dobije godisnji-furamo