|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
11.5.2011 22:37:08   
rose
ti prvo trebas znati sta bi radila pa onda traziti honorarni posao user posted image , ovako ja nemam ideju sta bi ti mogla raditi jer ne znam ni sta si po struci nji sta je to sto bi ti radila ni koje su ti vjeszine...evo neke mame se bave izradomodjevnih predmeta za bebe i preko fb se reklamiraju i imaju svoje kupce...ili izrada kolaca, torti...a isto tako imas i poslove vezane za koristenje kompjuetra..pa ti skontaj sta bi..manuelni rad i prodaja vlastitih ideja ili da te neko angazuje da nesto kucas, analiziras, telefoniras i slicno

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 976
11.5.2011 22:38:29   
la bomba
IZVORNA PORUKA: milenium

LA BOMBA,ako znaš šivati baci se u taj posao.da barem ja znam,eee šta meni svašta treba.user posted image

Joj i meni, ,,,,user posted image  ovo mijenjanje kilaže me je ubilo, prosto nemam šta da obučem. A možda bih i smršala kad bih malo prestala da jedem. user posted image  Al šta ću kad volim jest. Nikad ja u staru gardarobu neću više uć. user posted image  Morat ću naučit da šijem. user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 977
11.5.2011 22:43:15   
rose
IZVORNA PORUKA: la bomba

LA BOMBA,ako znaš šivati baci se u taj posao.da barem ja znam,eee šta meni svašta treba.user posted image

Joj i meni, ,,,,user posted image  ovo mijenjanje kilaže me je ubilo, prosto nemam šta da obučem. A možda bih i smršala kad bih malo prestala da jedem. user posted image  Al šta ću kad volim jest. Nikad ja u staru gardarobu neću više uć. user posted image  Morat ću naučit da šijem. user posted image

ako volis da jedes vjerovatno onda dobro kuhas...pa eto...unovci...u cateringu je buducnost user posted image user posted image

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 978
11.5.2011 22:44:36   
la bomba
IZVORNA PORUKA: rose

ti prvo trebas znati sta bi radila pa onda traziti honorarni posao user posted image , ovako ja nemam ideju sta bi ti mogla raditi jer ne znam ni sta si po struci nji sta je to sto bi ti radila ni koje su ti vjeszine...evo neke mame se bave izradomodjevnih predmeta za bebe i preko fb se reklamiraju i imaju svoje kupce...ili izrada kolaca, torti...a isto tako imas i poslove vezane za koristenje kompjuetra..pa ti skontaj sta bi..manuelni rad i prodaja vlastitih ideja ili da te neko angazuje da nesto kucas, analiziras, telefoniras i slicno

user posted image  Mah, ... ja kad bih znala šta bih radila, ne bih ovako tražila. user posted image  Naravno da bih neki posao koji uključuje koištenje kompjutera, ... ako je kućni, ... obično je to prevođenje i pisanje seminarskih, samo je to sada, manje više, nekako uređeno, ... imaju stranice za te stvari, pa teško da pojedinac može tu da se uklopi.
KAd tražiš honorarni posao nekako ti struka nije ni bitna, .... fakultet takođe, .. mislim da  honorarci moraju biti redovni studenti i da bivaju plaćeni putem studentskog servisa, .. ili griješimuser posted image
Tako da, .. interesovalo me je, .. na koji način uopšte do honorarnog posla, ..  posla na pola radnog vremena, a da to nije tacna, .. jer očito kod nas samo to nude, .. a Bošnjak vazda ima za kafe.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 979
11.5.2011 22:46:06   
la bomba

ako volis da jedes vjerovatno onda dobro kuhas...pa eto...unovci...u cateringu je buducnost user posted image user posted image

Aaaaaajjjj, ne spominji mi privatluk, .... dignut ću kredit i otvorit nešto, fakat, ... aaaa.... malo mi fali, ... user posted image user posted image user posted image  Joj taman sam na to zaboravila. user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 980
11.5.2011 22:59:21   
rose

user posted image  Mah, ... ja kad bih znala šta bih radila, ne bih ovako tražila. user posted image  Naravno da bih neki posao koji uključuje koištenje kompjutera, ... ako je kućni, ... obično je to prevođenje i pisanje seminarskih, samo je to sada, manje više, nekako uređeno, ... imaju stranice za te stvari, pa teško da pojedinac može tu da se uklopi.
KAd tražiš honorarni posao nekako ti struka nije ni bitna, .... fakultet takođe, .. mislim da  honorarci moraju biti redovni studenti i da bivaju plaćeni putem studentskog servisa, .. ili griješimuser posted image
Tako da, .. interesovalo me je, .. na koji način uopšte do honorarnog posla, ..  posla na pola radnog vremena, a da to nije tacna, .. jer očito kod nas samo to nude, .. a Bošnjak vazda ima za kafe.

ma mislim da te ne moraju placati preko studnetskog servisa..ti budi sama sebi sef..skontaj sta bi..razgranaj se po sajtovima tipa posao.ba i reklamiraj svoje usluge...sta god to bilo...neko ce se javiti...e tu sad nemas stalna primanja ali koliko skontah to ti i nije toliko vazno jer ti bi radila "nesto"...pa eto probaj

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 981
11.5.2011 23:01:55   
rose

Aaaaaajjjj, ne spominji mi privatluk, .... dignut ću kredit i otvorit nešto, fakat, ... aaaa.... malo mi fali, ... user posted image user posted image user posted image  Joj taman sam na to zaboravila. user posted image

moj muz dobro kuha i da imamo kakvih mogucnosti za kredite ili da imamo para za to..on bi garant pokrenuo biznis vezan za kuhanje user posted image

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 982
12.5.2011 10:30:23   
la bomba
DM

Traže znanje njemačkog jezika i SSS.

http://www.posao.ba/job.php?user=a5d7390f241003c7fc2df187674fe4b5&jobID=55076

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 983
17.5.2011 19:28:24   
lila25
Zna li iko kada ce biti rezultati konkursa za pripravnike sluzbe za zaposljavanje kantona Sarajevo,zavrsio se 9 aprila a jos nista nema user posted image user posted image

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 984
17.5.2011 20:31:13   
muby
na ads stranici ima konkurs za pripravnike u RAK-u, 2 pravnika i 2 ekonomista, pa eto ako neko ispunjava uslove da mu ne promakne
link

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 985
4.6.2011 22:39:26   
lila25
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/38578-pripravnicki-staz-za-1-010-nezaposlenih.html#post-reply
mozda ce neko imati srece sa ovim povecanjem sredstava i broja pripravnika....

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 986
6.6.2011 19:08:01   
d.dita
Cure, trebam savjet!
Ja sam naravno na birou za zapošljavanje. Moj muž radi ali ima multiplu sklerozu. Skoro mi je došla prijateljica iz Hrvatske i pita da li sam rekla na birou da mi je muž bolestan. Kao njena rodica koja je takođe u Hrvatskoj i muž joj ima MS, veoma brzo dobila posao kako je rekla da joj je muž bolestan, samo morala odnijeti potvrdu od ljekara.
Šta vi mislite da li bi i ja trebala to naglasiti, mada se ne nadam zapošljenju od biroa.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 987
9.6.2011 23:02:43   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: lila25

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/38578-pripravnicki-staz-za-1-010-nezaposlenih.html#post-reply
mozda ce neko imati srece sa ovim povecanjem sredstava i broja pripravnika....

Ja sma se prijavila na ovaj konkurs... Valjda nesto bude! Dok studiras svi ti govore kad diplomiras nema frke,a onda diplomiras pa svi bjeze od tebe kao od kuge

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 988
9.6.2011 23:08:38   
N_N
IZVORNA PORUKA: d.dita

Cure, trebam savjet!
Ja sam naravno na birou za zapošljavanje. Moj muž radi ali ima multiplu sklerozu. Skoro mi je došla prijateljica iz Hrvatske i pita da li sam rekla na birou da mi je muž bolestan. Kao njena rodica koja je takođe u Hrvatskoj i muž joj ima MS, veoma brzo dobila posao kako je rekla da joj je muž bolestan, samo morala odnijeti potvrdu od ljekara.
Šta vi mislite da li bi i ja trebala to naglasiti, mada se ne nadam zapošljenju od biroa.

Ne možeš ništa izgubiti ako pitaš. Samo naprijed, ako može onda odlično!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 989
10.6.2011 0:04:10   
lila25

Ja sma se prijavila na ovaj konkurs... Valjda nesto bude! Dok studiras svi ti govore kad diplomiras nema frke,a onda diplomiras pa svi bjeze od tebe kao od kuge

[/quote]

Znam o cemu pricas :)))) meni malte ne samo sto nisu poceli donositi ugovore,a sad kad sam zavrsila ne mogu ni pripravnicki uradim.A kako,gdje si se prijavila?

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 990
10.6.2011 22:57:53   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: lila25

Znam o cemu pricas :)))) meni malte ne samo sto nisu poceli donositi ugovore,a sad kad sam zavrsila ne mogu ni pripravnicki uradim.A kako,gdje si se prijavila?

Ja sam dipl. pravnik,pa sma se prijavila na konkurse za odradjivanje pripravnickog staza sa tom strukom. Ti?

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 991
11.6.2011 9:34:25   
zeze
Imam jedno pitanje, nadam se da ce mi neko moci odgovoriti.
Ja sam prosle godine zavrsila fax- profesor. Stvarno nisam upuceno kako to ide sa prosvjetom i tako te stvari. Zanima me da li ja bas moram cekati da izadje neki konkurs pa da se prijavim za pripravnicki ili mogu poslati samoinicijativnu molbu? Cekajuci konkurse, osijedi haha .

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 992
11.6.2011 9:40:02   
Apotekarka
Mi smo izgubili svaku nadu da ce moj muz naci posaouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 993
11.6.2011 11:44:10   
sabinos
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

i ja se pridruzujem tvom muzuuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 994
11.6.2011 15:59:34   
mama75
IZVORNA PORUKA: zeze

Imam jedno pitanje, nadam se da ce mi neko moci odgovoriti.
Ja sam prosle godine zavrsila fax- profesor. Stvarno nisam upuceno kako to ide sa prosvjetom i tako te stvari. Zanima me da li ja bas moram cekati da izadje neki konkurs pa da se prijavim za pripravnicki ili mogu poslati samoinicijativnu molbu? Cekajuci konkurse, osijedi haha .

Nisam sigurna kako ide za pripravnicki, ali za ono regularno zaposlenje znam sigurno da je kadakonkurs izadje  to mjesto vec popunjeno. Zato ti je mozda bolje da odes u skolu i tamo se raspitas na licu mjesta da li mozes da se prijevis. Znam sada da vecina skola prima pripravnike koji im rade kao ispomoc - ako je neko bolestan i sl. ili su asistenti u razredima (ovo govorim o osnovnim skolama), ali mislim da oni ne dobivaju nikakvu naknadu za to. Mozda da pitas i na birou za zaposljavanje. Uglavnom, nemoj cekati nego ti poduzmi nesto. Sretno!

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 995
11.6.2011 16:02:39   
mama75
IZVORNA PORUKA: sabinos

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

i ja se pridruzujem tvom muzuuser posted image

Mozda ste vec pisale o tome, ali ja nisam u toku, pa ako mozete ponovite - kakav posao trazite (sabinos i muz od apotekarke), sta ste po struci i sl. Mozda mogu pomoci ili neko drugi.

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 996
11.6.2011 20:25:11   
primula
Zeze i ja sam prof.biologije, ne moraš čekati konkurs za pripravnički možeš naci sama skolu koja ce te primiti kao volontera 6 mjeseci, poslije toga možeš polagati stručni. Nažalost ni ja nisam odradila pripravnički, pitala sam u nekoliko skola da volontiram s tim da cu sama finansirati polaganje strucnog i opet nista ,par direktora mi je uzelo podatke i kao javice mi, ali nista od toga. A sto se tice konkursa svaka skola moze primiti dva pripravnika.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 997
11.6.2011 22:26:09   
Hannan
Primula, odakle si ti? Zanima me gdje je to za VSS 6mj za strucni?
Ja koliko znam da je za VSS 12 mj, s tim da se u skolama  racunaju i raspusti pa dodje oko 9mj aktivnog rada.

Zeze, ja ne znam nikog ko je tek tako poslao molbu u skolu i bio primljen... volontirati mozes jedino ako si negdje zaposlena ( a to mozes  da te neko prijavi kao da radis pa sama sebi uplacujes ) i onda u skoli radis samo pola radnog vremena koje ti se racuna kao pripravnicki, i to opet skola mora dobiti odobrenje ministarstva. Barem kod nas u TK ovo vazi.
Sad bi trebalo u julu i augustu da krenu konkursi.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu primula)
Neposredna veza do poruke: 998
11.6.2011 22:39:47   
primula
Ja sam iz Sarajeva i kod nas 6 mjeseci, ja sam bila kod savjetnice za biologiju i ona mi je bas predlozila volontiranje. Nekoliko mojih kolegica su uspjela na ovaj nacin poloziti strucni, ne znam kako je u ostalim kantonima.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 999
11.6.2011 22:40:48   
zeze
Hvala vam u svakom slucaju.
Ja sam prijavljena na biro, oni samo "valjaju" gluposti, da se tako izrazim. Nafilovali nas da sami pisemo, saljemo molbe user posted image . Zato sam i pitala.
Kod nas opstina financira 10 pripravnika ali to su uglavnom pravnici, ekonomisti i tako ti strucni fakulteti. Ja sam razgovarala sa nacelnikom i on je isto rekao da to ide preko ministarstva. I pokajala sam se sto sam se prijavila na biro. Stalno me zovu na neke seminare, a fakat nemaju veze sa mojom strukom.

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *