|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
12.6.2011 14:03:53   
sabinos
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: sabinos

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mi smo izgubili svaku nadu da ce moj muz naci posaouser posted image

i ja se pridruzujem tvom muzuuser posted image

Mozda ste vec pisale o tome, ali ja nisam u toku, pa ako mozete ponovite - kakav posao trazite (sabinos i muz od apotekarke), sta ste po struci i sl. Mozda mogu pomoci ili neko drugi.

mama75 imas pp

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1026
12.6.2011 14:58:36   
Apotekarka
mama 75 mm je dipl.ing.elektrotehnike smjer telekomunikacije

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1027
14.6.2011 16:43:42   
scarlett
Redovno vidim u novinama oglase za pakovanje koverti u vlastitom domu, zarada 200 - 250 ,- KM sedmično.
Znali neka od vas o čemu je riječ, jeli legalno?user posted image Jeli neka ovo već radila?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1028
14.6.2011 16:46:30   
sabinos
IZVORNA PORUKA: scarlett

Redovno vidim u novinama oglase za pakovanje koverti u vlastitom domu, zarada 200 - 250 ,- KM sedmično.
Znali neka od vas o čemu je riječ, jeli legalno?user posted image Jeli neka ovo već radila?

ja sam jednom poslala na datu adresu i dobila pismo gdje pise da uplatim 20 km i odustala...idi na google i upisi pakovanje koverti pa ce ti izbaciti forume gdje se pisalo o tome.ja sam to kasnije tek procitala a vec bila poslala.uglavnom,niđe veze.nema ba ljudi lake zarade

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1029
14.6.2011 16:51:06   
scarlett
IZVORNA PORUKA: sabinos

nema ba ljudi lake zarade

user posted image user posted image user posted image

ma da, mogla sam i pomisliti user posted image , hvala u svakom slučaju

< Poruku je uredio scarlett -- 14.6.2011 16:52:16 >

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1030
14.6.2011 17:09:23   
scarlett
aha, evo pročitala sam šega živa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1031
14.6.2011 17:24:47   
Niobe
pakovanje koverti u vlastitom domu, zarada 200
IZVORNA PORUKA: scarlett

Nije prevara. Znam ljude, tj. muz i zena koji sklapaju igracke. Zena je morala otvoriti racun na svoje ime u banci na koji joj nakon svakog zavrsenog posla biva uplacen dogovoren iznos, plata. Starija gospodja je bila kontakt i paketi stizu iz Amerike. Po zavrsenom poslu ceka novi paket dijelova za igracke, iz poste je obavijeste da je stiglo na njeno ime i tako ukrug. Ta zena je pokrivena, ne radi nigdje, samo se tim bavi. Ukljucila je i mnoge druge zene koje su imale slobodnog vremena i mogle se baviti time kod kuce. Nisam cula da je bilo losih iskustava. Imala sam ponudu da se ukljucim ali posto radim u firmi nemam puno slobodnog vremena takoda nisam mogla prihvatiti. U svakom slucaju to nije tabu...

P.S. Zaboravila sam dodati da zive u Sarajevu... Nedzarici!

(ja našla na forumu nekom ovaj odgovor)

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1032
14.6.2011 18:04:36   
scarlett
Thanks Niobe, pogledat ću onda malo oko ovih igračaka, ali ove koverte... eh baš se ismijah. Sjećam se, prije je bila neka univerzalna igra, na fazon ovih koverti, kao pošalješ jednu knjigu iz kućne biblioteke onome od koga ti je stiglo pismo i onda pošalješ 5 takvih pisama, a onda od tih osoba kojima si poslala pisma dobiješ po jednu knjigu, a oni šalju dalje i tako ukrug...user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1033
14.6.2011 19:02:18   
Anoniman
scarlet to ti je isto ono
kako postati milioner
uplati samo 1KM i saznat ćeš
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 1034
23.6.2011 2:03:15   
Visnja RR
http://www.facebook.com/Ringeraja.ba#!/event.php?eid=200932239952794

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1035
23.6.2011 2:09:27   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ne radi ti ovaj linAk

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1036
23.6.2011 2:18:21   
Visnja RR
Meni radi user posted image otvara FB Tvornica snova...traze terenskog komercijalistu za SA

03.04.`08

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1037
23.6.2011 7:43:45   
Niobe
mozda jer nisam prijatelj s njima na fb user posted image
Svejedno, ne bi bilo lose da kopiras tekst oglasa, kako bi svi mogli vidjeti user posted image

Neposredna veza do poruke: 1038
23.6.2011 8:23:00   
vila_7
za ovo pakovanje koverti-i mene zanima. zavla sam par oglasa i svi traze naravno novac,tako da od toga nista, ali jednom prije 2-3 godine sam naletila na zenu koja je imala isti oglas i objasnila da nikakve pare ne saljem nego samo kovertu s povratnom markicom u kojoj ce ona poslati neki letak ili sl.u kojem je objasnjeno o kakvom se poslu radi,pa ako prihvatim, da posaljem kopiju licne i da ce ona poslati koverte , letke i adrese nekih firmi i ljudi, pa da ja to sve spojim al eto bit ce objasnjeno i u tom letku-al ja glupaca nisam tad jer mi je nesto iskrslo,izgubila njen broj,i kontam ima jos takvih oglasa-al eto nikad vise nisam naletila n atakav nego svi traze pare.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1039
24.6.2011 14:26:04   
la bomba
IZVORNA PORUKA: Niobe

ne radi ti ovaj linAk

Ni kod mene user posted image

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1040
24.6.2011 17:30:27   
edijevamama
IZVORNA PORUKA: helena_7

za ovo pakovanje koverti-i mene zanima. zavla sam par oglasa i svi traze naravno novac,tako da od toga nista, ali jednom prije 2-3 godine sam naletila na zenu koja je imala isti oglas i objasnila da nikakve pare ne saljem nego samo kovertu s povratnom markicom u kojoj ce ona poslati neki letak ili sl.u kojem je objasnjeno o kakvom se poslu radi,pa ako prihvatim, da posaljem kopiju licne i da ce ona poslati koverte , letke i adrese nekih firmi i ljudi, pa da ja to sve spojim al eto bit ce objasnjeno i u tom letku-al ja glupaca nisam tad jer mi je nesto iskrslo,izgubila njen broj,i kontam ima jos takvih oglasa-al eto nikad vise nisam naletila n atakav nego svi traze pare.

mislim da nisi luda, jer ko zna sta bi sa tvojom licnom uradila :) mozda nekom zirant bila :) hehehehhehehehe

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1041
24.6.2011 17:47:16   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: la bomba

IZVORNA PORUKA: Niobe

ne radi ti ovaj linAk

Ni kod mene user posted image

evo da copy
Tvornica snova trazi terenskog komercijalistu za podrucje Sarajeva.
Stalni radni odnos.
Pozeljno je prijasnje iskustvo na slicnim poslovima i posjedovanje vlastitog automobila. Probni rad u trajanju od mjesec dana sa mogucnosti produzenja (ovisno o rezultatu).
Prijave za posao na e-mail:
info@tvornicasnova.co.ba
ili licno na adresu: Antuna Branka Šimića 2a (zgrada mali Bosmal, Hrasno)

03.04.`08

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1042
27.6.2011 14:00:02   
myb@by
Moram da vam se pohvalim. Dobila sam posao u struci. Pocinjem aBd u petak. Želim da vam kažem da ne očajavate, da svako ima svoju nafaku koja ga čeka. Ja posao iz snova dobih bez ikakve štele. Doduše visila sam na birou za zapošljavanje user posted image user posted image user posted image , ali ispaltilo se. U petak aBd pocinjem user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 1043
27.6.2011 14:04:48   
Medić*
IZVORNA PORUKA: myb@by

Moram da vam se pohvalim. Dobila sam posao u struci. Pocinjem aBd u petak. Želim da vam kažem da ne očajavate, da svako ima svoju nafaku koja ga čeka. Ja posao iz snova dobih bez ikakve štele. Doduše visila sam na birou za zapošljavanje user posted image user posted image user posted image , ali ispaltilo se. U petak aBd pocinjem user posted image user posted image user posted image

Svaka cast user posted image  Eto ispatilo se cekanje. Neka je sa srecom aBg.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1044
27.6.2011 14:08:10   
Lady26

HB, neka je sa srecom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1045
27.6.2011 14:17:27   
*pcelica*

Cestitam mila od user posted image Da nam puuuno para zaradis i da se puno ne umoris jer onda necemo moci kafenisati Drago mi je ko da i ja pocinjem user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1046
27.6.2011 14:41:22   
10 mart 2009

Sa srećom mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ova vijest je stvarno ohrabrujuća za sve one ženice koje traže posao a nemaju veze i vezice user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1047
27.6.2011 14:47:06   
salmy

Čestitam ti draga user posted image user posted image user posted image user posted image  znas kako mi je dragouser posted image  da ti bude sretno i beričetnouser posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1048
27.6.2011 17:08:04   
sabinos

i od mene cestitke i sve najbolje...
sta znaci ovo visila na birou?

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1049
   [Obrisana poruka]
27.6.2011 17:16:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tuširanje
nita

Da li se tuširate svaki dan?

DA (62%)

NE (38%)

Broj svih glasova: 135

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *