lajlac
|
Moja Elma, jos mi neke stvari nisu jasne, zbunjena sam, ali se polako privikavam, hocu da upoznam svoje stanje temeljito, da bih ga mogla napasti :)))) Sinoc nam bilo nevrijeme, nestalo struje (a ja se uzasno bojim mraka, jos od malena) odmah sam se uspanicila, sta ako mi bude ovo, sta ako mi bude ono, kako ce mi neko doci pomoci, itd. Pucaju me neki valovi tjeskobe i uznemirenosti, konstatno iscekivanje neceg, nemogucnost potpunog opustanja, itd. I uvijek i iznova strah je isti, ponekad veceg intenziteta, ponekad manjeg, ali priroda mu je ista. Pitam se sta ako me moje opsesivne misli odvedu u gore stanje, da ne uradim nesto lose i nenormalno i sl. Ali dosta o svemu ovome... Nadez draga, vidim da konstantno razmisljas o svojoj boli. Nije mi jasno, ako si vadila sve potrebne nalaze i oni su bili uredu, onda nemas potrebe brinuti. Opusti se zeno, a mozda te dijete i spasi, nemoj se plasiti toga, mislim normalno je da se plasis, ali ko ga j..., ta sta ti moze biti? Zasto ne pokusas? Jano pravo zboris tako mi Boga :))))) Nego vidim da se druzite preko Facebook-a, ja, zbog poslovnih potreba, moram kreirati profil, pa bih voljela da nekog od vas imam među prijateljima, ako nije problem, znam da sam nova na forumu, ali eto, ako moze ok, a ako ne, isto je ok :)))) Pozdrav moje cure...