|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
31.5.2011 23:34:19   
taraG
Blur draga cestitam ti! Da bude sretno i da budete najbolji roditelji najboljoj djevojcici! Ljubim te puno!
A ja lose, dobila sam Ascaris lumbricoides gliste, uzas, gadi mi se, strah me! :(

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2501
1.6.2011 0:32:41   
BlackMagicWoman
cestitam blur, ljepotice moja ... stigla tvoja princeza, sad ces na nas zaboraviti :(, ali nema veze, nek je ona nama ziva o zdrava :*** ma, znam ja to sve, blizanac, ali jbga, ono nalete momenti, i nemam namjeru da propustim majcinstvo, ako mi bude sudjeno, do tada cu se skulirati i otjerati ovo sranje od sebe, aBda ... elmasa, vako cu ti ja reci :PP , a sto ne pokusas ugodno sa korisnim, nadji se s njom i svim silama se trudi da ne razmisljas o sebi i o svojim napadima i hoce li se to tebi desiti, nego pozorno slusaj svaku njenu rijec, i tek tada ces stvarno shvatiti sta joj je i mozes li joj pomoci ... nemoj ba biti paksu, sto bi ti ja rekla, prijatelj u dobru i u zlu moras biti, jbga, naoruzaj se tableticama i nadji se sa njom ...kod nas je i jedan veliki problem sto uzasno mnogo mislimo na sebe i sta god da je drugom, mi mislimo kako je nama ... ona sigurno nije trazila da bude takva, mozda joj samo treba neko ko ce je razumjeti i kome ce reci sta joj je u glavi ... ja sam jednom imala manji slom zivaca, ako se tako moze reci, sreca imala sam osobu blizu sebe koja me je uspjela dovesti u red, to bukvalno treba neko da te nasamara, da shvatis neke stvari ... a isto tako imam dva prijatelja koji su lezali na psihijatrijama, tim ljudima samo treba neko da ih slusa i nista vise, ostalo se psihici da urade... tara, wtf is that ? veliki poz za sveee

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2502
1.6.2011 9:23:05   
blizanac77
Blur čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image , bravouser posted image user posted image user posted image , tako treba... neka curica..ja ih malo više volimuser posted image , plus još jedan blizanac..... nismo loši...
Elmasa, skupi snagu i pomozi prijateljici... ne ostavljaj je...user posted image  Mi se samo plašimo tih stanja, ali ne treba- sve je za ljude i treba biti čovjek...
Pozdrav svima. Dobro došao juni.....

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2503
1.6.2011 10:34:00   
profa
Cestitam blur od srcane sve naj naj vam zelim i nek ste nam zive i zdrave user posted image user posted image Blizanac i ja pretpostavljam da cu biti takva jer se sad brinem za tudju djecu da nece ovo da nece ono,non stop na oprezu nekom kad sam u blizini djece pa je mene zato i strah da rodim.A to je to sto me nakon godinu dana i vratilo ponovo u ovo sranje pa sad kontam koja sam budala sama sebi stetim.Opterecujem se unaprijed.I mene interesuje kako to odagnati.Odoh da ponovo citam panic away program i da vidim imal sta jos tako pametno.Valja nekako izdrzat 2 sedmice dok doktor dodje s godisnjeg haha.Ljubim vas sve curke i sta nam jana radi ?

(odgovor članu blizanac77)
Neposredna veza do poruke: 2504
1.6.2011 18:27:40   
jana mk
Prema staroj priči, beba je prije rođenja upitala Boga:
- Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja ondje snaći ovako bespomoćna?
- Odabrao sam jednog anđela za tebe. On će te čekati i brinuti se za tebe. Svakog će se dana dana s tobom smijati, dobivat ćeš njegovu ljubav svakog dana i bit ćeš sretno biće - odgovorio je Bog.
- Kako ću se s ljudima sporazumijevati kad ne znam njihov jezik?
- Tvoj će te anđeo naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumijevati.
Dijete je podiglo glavu i upitalo:
- Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. Tko će me štititi?
- Tvoj će te anđeo čuvati makar po cijenu života - odgovorio je Bog.
- Hoćeš li mi barem reći ime mojeg anđela - upita dijete.
- Nije važno kako se zove. Ti ćeš ga zvati 'mama’ - odgovori Bog.

BLUR ...Djete ne znaci, ni puno, ni malo,ono znaci SVE!!!
CESTITAM OD SRCA MILA MOJA BLUR NEKA JE SRECA I ZDRAVLJE U ZIVOTU PRATI!!!!

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2505
1.6.2011 18:53:16   
lajlac
Prije svega, pozdrav svima!!!
Draga BLUR, kakva divna novost!!! Zelim vam oboma sve najljepse u zivotu, da vas uvijek služi zdravlje i rahatluk, da tvoja curica slatka uvijek bude zdrava, jaka i vesela i da se ti, uz pomoc tvog blaga, tvoje djece, konacno rijesis ovog sranja. Nek ti sve ovo donese novu, pozitivnu energiju i snagu.

Ja sam ovih dana bezveze, sat dobro, sat lose, misli me zaokupiraju bez obzira gdje sam, sjedim u drustvu i pitam se sta ako me sada uhvati panika, a lijepo mi u drustvu, kakva sramota bi to bila, pa mi nekakva glava teska, ponekad mi zamuceno pred ocima, ko da mi pritisak padne ili takvo nesto...isto ko da sam na ivici necega i cekam da puknem odjednom...zamislim sebi neki scenario, kao: sta ako me uhvati u tolikoj mjeri da ce se ljudi koji su oko mene, pogotovo roditelji moji, uspaniciti i odvesti me na psihijatriju, da se necu moci smiriti i da ce moj zivot takav do kraja biti... uzassss...

Elmic, pruzi podrsku kome je potrebno, pogotovo ako je tvoja prijateljica u pitanju. Mislim da ces se, umjesto kao sto mislis osjecati gore, zapravo ces se osjecati bolje, jer si skupila snagu i hrabrost pomoci nekome ko je tebi ranije pruzio podrsku i pomoc. Jesi ulovila ista? Sad je sezona lova, pa se pitam prati li te sreca?! :)

Nadez, ne brini draga toliko, to je sve subjektivan osjecaj, nerealan, izmisljen i nametnut od strane same tebe. Mislim da se sve vremenom prihvati, pa i takvo nesto, samo treba vremena...

Profa, doce doktor brzo, ne brini!!! Ti bar imas srecu sto si nasla nekog ko ti se dopada kako radi svoj posao, neko ko ima pozitivan pristup, neko ko lijepo utjece na tebe. Drago mi je zbog tebe. Drzi se!!!

Moja draga Black sta mi ima kod tebe? Citam redovno tvoje postove, ali nekad sam lose pa mi ni do ceg nije, ne da mi se pisati. Mnogo te cijenim!!!

Jana, Ivanai, Blizanac, Sanchez, Profa citam vas i u svemu se ponekad pronalazim... Osim u slucaju djece, nemam bebicu, ali rado bih je voljela imati, mada me i toga strah sada, kako cu ja izdrzati 9 mjeseci, kako ce porod teci, kako cu se nositi sa svim tim? jao jao grozno

Toliko od mene, ne znam sta vise da pisem, ja od vas jednostavno ucim, vi ste moje guru u ovom slucaju :)))

Cesto se pitam, kad bi ojacala kao licnost, u svakom pogledu, mislim da bi se s nekim stvarima puno lakse nosila u zivotu, ali kako to postici kad sam zbunjena, ne znam sta me vise pogađa a sta ne, sta uistinu volim, sto mi je uistinu potrebno, s kakvim ljudima zelim biti, sto mi predstavlja smisao i radost?
Da li ste i vi zbunjene cure moje? Sta je u pozadini svega? Kaze moja profesorica, kad se desi anksiozno stanje sa svojim popratnim simptomima i pojavama, to je signal da u zivotu nesto moras promjeniti, zivotnu filozofiju, navike i obicaje, nacin razmisljanja i sl. Ali mi je jako tesko definisati sto je to sto me zapravo muci i sto hocu?
Ponekad me toliko strah, da ne znam sta cu i gdje cu sa sobom... Tuzno

Ali se ne dam, kazem sebi, bice bolje... to je jedino sto mi preostaje

Cure moje, volim vas sve puno!!!!

Blur draga, javi nam se s novostima, zelimo znati sve detalje!!!

Sve vas pozdravljam i volim...

Lajla

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2506
1.6.2011 18:56:36   
lajlac
ah KOKA I PO, pozdravljam!!! Javi nam se, smiruj nas, to je tvoja misija, jer tvoje rijeci uvijek su ohrabrujuce, bar za mene!!!

Lajla

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2507
1.6.2011 19:55:27   
dalmatinka5
Pozdrav cure, evo da se  ja javim nakon duže vremena, pozdravi novim članicama.
Ja sam bila jedno vrijeme, skoro dva mjeseca skroz dobro, kao da sam prebrodila tu prokletu anks., onda me zadnjih dana nemam pojma radi čega opet počelo hvatati, nastojim sve ignorirati jer to je jedini izlaz, ali nije mi drago da se kao vraća, ne daj Bože. Nekad mislim da je organske prirode jer iz čista mira, bez negativnih misli počne, inače ja imam problema sa štitnjačom. Lajla, čitala sam i tvoje postove i slično ti je i meni, zbunjena sam i ja, načitala sam se svakakvih gluposti pa više ne znam šta da mislim, ali nadam se da će to sve doći na svoje.
Preporučujem svima da samo čitaju onu našu poznatu stranicu anksioznost.net jer tamo ima sve šta nam je potrebno, stvarno je sve točno, svi savjeti, a ostale stranice o anks. ne gledajte ni išta slično. Ja više ne tražim ništa o anks., al me proganja ono šta sam načitala, zato najbolje je sve ignorirati i ponašat se ko da nam nije ništa, jer nije, to je samo trenutno stanje u našim glavama koje nas je zadesilo, nažalost.
Pozdrav svima, a posebno članicama koje su me pozdravljale i pitale za mene, tara, blur, sanchez, jana i ostale :**
ne dajte se
p.s. čestitam blur na bebici user posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2508
1.6.2011 20:16:35   
taraG
Jano to je prelijepo napisano! U svome ovome sranju shvatimo da je zaista tako!
Bivsa trudnjacice uzivas li, javni nam se, ljubim vas najvise!
Ja sa anks. onako, sada me muci da li da idem u ribolov sa ovim glistama, kada vec ne smijem u WC lol!
Puno poljubaca svima!

(odgovor članu dalmatinka5)
Neposredna veza do poruke: 2509
1.6.2011 21:47:14   
nova_
user posted image user posted image user posted image Draga Blur, cestitam od srca, nek ti je ziva i zdrava a ako Bog da i ti i muz zajedno sa njom. Uzivaj u svojoj bebici i pisi nam kad budes mogla. user posted image user posted image user posted image

Cure moje pozdrav svima, nemam vremena za pisanje, imam goste pa nista ne stizem. Nadam se da ste mi sve dobro. Ljubac svima i user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2510
1.6.2011 22:26:55   
leki28
Hello drage moje ,aj jeste ispisale ne mogu stici sve procitati ,pozz novim "clanicama",mene komp zezao ...pa povremeno od kolegice samo na fb,samo da vas pozdravim i saljem vam puse kod mene sve isto dva dana super treci katastrofa...BLUR cestitam ,sve najljepse od srca,PUSAuser posted image

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 2511
2.6.2011 11:13:28   
BlackMagicWoman
hahahahhahhahahaa ... roki mokroguz moj ... hahahha ... svaka ti cast, tako si me nasmijala na sabahu da sam odmah bolje ... ljepotica moja ... elmasa, pricaj, kako prodje ? lajlac user posted image , samo naprijed ... velika pusa za sve

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2512
2.6.2011 11:25:40   
jaca76

IZVORNA PORUKA: lajlac

Da li ste i vi zbunjene cure moje? Sta je u pozadini svega? Kaze moja profesorica, kad se desi anksiozno stanje sa svojim popratnim simptomima i pojavama, to je signal da u zivotu nesto moras promjeniti, zivotnu filozofiju, navike i obicaje, nacin razmisljanja i sl. Ali mi je jako tesko definisati sto je to sto me zapravo muci i sto hocu?
Ponekad me toliko strah, da ne znam sta cu i gdje cu sa sobom... Tuzno

I te kako zbunjena lajlac!!! Ja sam od svog života napravila haos vjerujuci upravo u to da moram sebe i svoj život mjenjati iz temelja.Došla sam do zakljucka da je sve krenula nizbrdo kako sam se udala pa sam sad pred rastavom braka.Najgore je to što nisam sigurna da je to ispravan potez i da necu samo pogoršati stvar.Nisam više odlucna ni u cemu.Sad kažem da hocu nešto,kroz 10min promjenim mišljenje.Anksioznost je ostala po strani kako sam se zabavila oko toga šta mjenjati u mom životu,gdje sam pogriješila i može li se šta popraviti.Deset izgubljenih godina u braku koji me je unazadio.Nisam uspjela sa faxom,nisam uspjela sa majcinstvom,,,,sad sam ostala sama sa majkom koja je nepokretna,a koja je ipak bila ta koja se borila da mi pomogne i da mi otvori oci,ako je uopšte u pravu,,,,ne znam ni sama.Kako rece zbunjena sam do ludila.

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2513
2.6.2011 11:51:20   
sreća35
Moje mile ženice kako je samo život težak i onima koji nisu u ovom stanju a kamoli nama.....Idemo kroz život borimo se kao i svi a još se borimo i sa ovom kučkom ali eto neka nam je dragi Bog na pomoći i mi jedna drugoj sve vas dušice moje mnogo POZZZ....I PIŠITE ....BLUR naša kako si nam ti kao i user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2514
2.6.2011 13:16:09   
Elmasa
UUUU jeste se raspisale user posted image

Dok procitam sve.
Mene ovo vrijeme pere, ubi...user posted image Kisa pa sparno, sparno pa kisa...

Mrzim ovo nase stanje, jer ispadam sebicna... Biti cu tu za nju, mada sam skontala da joj ja nesto specijalno ne mogu pomoci user posted image Sad sam je bas zvala. Vidjet cemo se ovih dana. Negativna je dosta, i neaktivna...al eto, pokusala sam ja biti pozitivna i predlozit joj par stvari. Haj sto je negativna, nego je i tvrdoglava.
Al eto, ne mogu biti pakas, mada mi je zadnji put bas bilo lose od nje....

A sto se tice ''lova'' user posted image
Posebna prica...
Dok ne naidje pravi, imam potrebu da ih sve zaebajem user posted image

Ljubim vas sve.
Kratka sam sa javljanjem, jer moram ici.

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2515
3.6.2011 19:44:49   
nova_
Halooo zene, evo  da vam javim novosti, nakon dugo vremena (mozda i godinu dana) mene uhvatila uzasna nervoza, anksiozna sam k'o govno. Ali nedam se, nece me kuja zahebavati. Zaboravila sam kako je odvratno ovo stanje, fuj! Nadam se da ste sve dobro. Odoh se sad parkirati da gledam utakmicu. Pusa svima!!!
Posebno veliki ljubac za Blur i njenu malu Bluricu!!!

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2516
3.6.2011 20:54:33   
jaca76
Nova,baš mi je žao to cuti,nije ništa srašno al toga se ja plašim,nikad nisi miran,uvijek me prati ta neka misao,i kad sam duži period dobro,do kada ce tako biti.Ne želim tebe obeshrabriti,znam da si ti jaka i da te ova mala kriza nece uspijeti poljuljati puno..sutra ceš vec zaboraviti na to,ako bog da...Tebe na svu srecu anksioznost nije dovela do te mjere da obavljaš svakodnevne stvari koje si radila i prije,što samnom nije slucaj..Ja na žalost nisam uspijela otputovati na sestrinu svadbu,iako sam dobro vec duži period,a evo sad novi izazov za mene...ponuda da radim preko ljeta na moru i ponovo borba dali ja to mogu i šta ako mi se vrate pn i anksioznost,a sama moram dvije kuce održavati i izdavati,jer su gazde u inostranstvu...Ja na ovom forumu ispricah skoro svu svoju životnu pricu,nije mi drago,svako može citati,ali ja se nemam kome požaliti do vama..niko me ne razumije...pozdrav

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 2517
3.6.2011 21:48:02   
ivanai
pozdrav cure kod mene uvjek isto cas dobro cas lose kako mi se blizi inseminacija tako i nervoza raste al izdrzacu valjda nekako user posted image . jaco slobodno pise iz iskustva znam daje svaka muka laksa kad se sa nekim podjeli neznam sta bih ti savjetovala za taj posao kad ja licno kakva sam nesmjem ni pomisliti na tako nesto. odem van grada na jedan dan pa jedva izdrzim. elmasa sto se tice te tvoje prijateljice ja mislim da netrebas sebe forsirati ako se neosjecas dobro u njenom drustvu jel ona od tebe nemoze dobiti neku veliku pomoc a tebi njeno drustvo moze naskoditi dase posle danima neosjecas dobro. cure drage ja mislim dasmo i dogurale do ovoga zato sto smo gledale da drugima ugodimo da svima poravnimo a nama kako bude. tako da draga elmasa ja mislim da moras u toj situaciji staviti sebe na prvo mjesto. nova bas mi je zao sto se neosjecas dobro posle toliko vremena al mozda je to samo nesto trenutno nadam se da sutra kad ustanes nece biti ni traga od aksioznosti. veliki pozdrav za sve cure. kako su nam blur i bebica jedva cekam da nam se jave... veliki poljubac za sve....user posted image user posted image

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2518
4.6.2011 14:02:55   
sreća35
Blur moja lutko kako si vidim da si tu ,kako nam je naša bebana,jeli sve prošlo uredu ....Neplaši se ničega ni crnjaka ni napada sve to prolazi samo naprijed toliko divnih dana te očekuje zajedno sa tvojom kčerkicom ti ćeš biti divna mamica aBd......Ja sam vam juče bila fuj fuj mislila sam da je gotovo da mi se sve vratilo i da će biti još gore a evo danas novi dan nova nafaka nedam se i tačka.....pozdrav za sve ženice i da Jaco odmah da si prihvatila taj posao novi ljudi novi izazovi nešto če se dešavati pa češ jednom tu ank... staviti u drugi plan ne boj se probleme rješavaj kada dođu a ne unaprijed ja sam sebe tako tjerala pa sam malo i napredovala ko zna možda se desi i neka ljetna romansa nikad se ne zna valjda sebi bi trebale dati malo slobode sigurno je divan osječaj kada ti leptiriči prorade u stomaku možda je to dobar AD....ha ha ha ....se vas mnogo pozzz i pišite.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2519
4.6.2011 17:01:10   
ferhunde
Blur neka ti e ziva i zdrava bebica user posted image user posted image samosreca da je prati u zivotu i da vrti muske okomalog prsta user posted image

Inace ja sam tako zauzeta ovih dana cistim pa se ne salim tako da malo sam zaboravila da sam ank. user posted image
znaci samo rad coveka ups nas spasava tako da budite non stop preokupirane necim i lakse ce proci i dan a i bolje cete spavati ko bebice.
Pozdrav za sve pa i za onih koi me uvek zaboravljaju user posted image user posted image
Blur ajde mila pisi kako si kako bebica mala POMOCULJA user posted image GUS GUS ZA SVE user posted image user posted image user posted image

mnogu arno ne e na arno

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2520
4.6.2011 22:54:37   
nadez
zdravo dame kako ste mi evo i mene citam vas imam ja te moje napade juce mi je bilo mali krs setali smo sa muza i kao tesko sam disala nisam mogla dobro zraka da uzmemuser posted image  ali nisam se puno ispanicila pred njega i ako me je poznao,kod nas tema kada ce doci  beba  i kod nas a mene strah i panike koliko oces,moj muz kao da se malo nervira od mene jel ima neko neki sovet pozdrav do svi vas ljubim vas

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2521
5.6.2011 10:04:45   
sreća35
Cure moje teško mi je ali pravo teškouser posted image user posted image user posted image svašta se nešto izdešavalo juće i sinoć problemi i samo problemi neznam kako se nositi sa svim tim i još ova kučka neznam kako dalje....Vrijedili se više i boriti ali eto imam svoje divno dijete za nju sve..PIŠITE..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2522
5.6.2011 12:49:18   
BlackMagicWoman
nadez, sreco, prosle smo mi i gore, a ipak smo jos ovdje ... morate se boriti, ljepotice ... a i sta je zivot bez borbe ... samo hrabro user posted image moje ... ljubim vas

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2523
5.6.2011 14:51:23   
nadez
bas tako je BLEK proziveli smo i gore borim se ali nekad je teze i nadam se i ja da cu izaci od ovog haosa i usreciti moj predobar muz evo bas sada cu malo da izacem da prosetam pozdrav do svi ostali zelim vam ljep dan ljubim vas

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2524
5.6.2011 17:58:19   
profa
E curke moje i ja se borim non stop s ovim sranjem...Po cijeli dan imam nelagodu i tolike bolove ispod koze na ledjima i rukama koji traju po sat pa par minuta nista pa opet i po cijeli dan tako...Popijem pola misara navece da zaspim i pola Asentre.Ali po danu me handri haos,dal da uzmem vecu dozu i kad je najbolje uzet AD?Doktor je jos na godisnjem do one tamo sedmice :(( Stvarno su mi ovi simptomi cudni,nikad ih prije nisam imala a pogotov da me non stop peku tako ledja i ruke.Koja kucka i ova bolest.Da mi ju je prebit :) Pisitee

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *