Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma nije mi jasno,on se igra,skace,nije nervozan,malo se na okicama vidi da ima temp.ali neda se,evo sada cu probati sa supicom,mada nisam sigurna,nece nista samo vodu pije
samo ti njemu daj da pije,nama je doktorica rekla da ne forsiramo hranu kad ima temperaturu,samo dosta tecnosti nadam se da temperatura nece rasti i da je od zubica
napravila sam mu supu,nece da jede,dajem mu vodu stalno,popio malo mlijeka sa okusom jagode,dala mu paracetamol,pa vidjet cemo
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
probali smo paracetamol,ne djeluje,samo cepici djeluju,u pitanju su krajnici,jaka upala,jucer smo isli doktoru i dobili sirup,samo problem sto je jutros dobio proljev,sta da radim,sta mislite
Draga da nije od sirupa dobio proliv. Mi smo skoro imali jaku upalu grla i krajnika, sa visokom temperaturom. Dobio je antibiotike i onda je od njih dobio proliv i osuo se. A sta mislis da nazoves doktora i da pitas za savjet.
i moja malena nekada od sirupa zna dobiti proljev meni je dr rekla da je to normalno i da nastavim sa sirupom a da će proljev prestati, veli ništa strašno, samo mu daj da pije tečnosti
probali smo paracetamol,ne djeluje,samo cepici djeluju,u pitanju su krajnici,jaka upala,jucer smo isli doktoru i dobili sirup,samo problem sto je jutros dobio proljev,sta da radim,sta mislite
meni je doktorica rekla da cepice cuvam dok bas ne prigusti jer i od njih se moze dobiti proljev
evo i mi dobili temperaturu, nocas u 2 se probudila da ide piskiti, kad se vracala kaze da je boli glava, ja izmjerim temp, bila 37,7, dala joj kasikicu dalsya i zaspala, jutros oko 10 temp bila 37,4, opet sam joj dala dalsy na pitanje da li je nesto boli, odgovara negativno, ne kise, ne kaslje, ne slini, gledala sam joj grlo, i ne djeluje mi crveno, ama bas nikakvih simptoma moze li biti da je od sunca iako i nije prevruce ovih dana, al je ona stalno vani sa djecom da je vodim pedijatrici? da sacekam malo? sta ovo moze biti?
< Poruku je uredio bananica -- 7.6.2011 12:42:35 >
Bananice , pedijatri kazu da temp do 38 ne treba skidati . Verovatno neki virus trci kroz nju ali ako temp bude stigla do 38 ili dobila proliv ili pocne da kaslje obavezno kod dr . Proveri da mozda nisu usi
bananice i ja se slažem sa bebachom ta temperatura nije visoka da bi se skidala sa dalsiy sirupom...Samo više tečnosti i lagana ishrana za danas ...... Jedino ako bi došlo do skoka temperature do 37.9 onda skidati a možda i tad da probaš prvo sa parcetamol sirupom .............
ima 4 god znam da je temp bila niska za dalsy, al me tacno strah bilo zaspati bez da joj ista dam evo sada joj je 38,4, a dalsy sam oko 09:30 dala, smijem li ga na 4 sata davati??
Bananica , idi najbolje kod dr da proveri kakvo je grlo i usi , mozda da se uradi urinokultura , ja nikada pacijentima ne savjetujem naslijepo , pogotovo djeci a posto radim u drugoj drzavi ne znam koja je akivna supstanca lijeka , ako napises koja je reci cu ti da li smijes davati na 4 sata
Bananica , idi najbolje kod dr da proveri kakvo je grlo i usi , mozda da se uradi urinokultura , ja nikada pacijentima ne savjetujem naslijepo , pogotovo djeci a posto radim u drugoj drzavi ne znam koja je akivna supstanca lijeka , ako napises koja je reci cu ti da li smijes davati na 4 sata