|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
27.5.2011 12:01:08   
ena23
Posto sam od onih koje ovo ljeto nece na more a ipak se zele odmoriti jer baby no.2 uskoro stize, ja sam pronasla dvije fantasticne ponude, pa odlucih da podjelim. Mozda i neka od vas razmisli da jadran zamjeni brdskim ljepotama nase BiH. Mislim, more je more, ali kad se ne moze, ni valsic ni boracko jezero se ne cine losima:

vlasic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

boracko jezero:

user posted image

user posted image

user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1301
27.5.2011 21:29:49   
M kao Mama
Nedi, ma bit će vrijeme OK, raja se već kupaju, info iz prve ruke

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1302
29.5.2011 11:54:30   
mama2009
mi smo rezrvisali u Podgri od 11.06, ako ne bude ok lady cemo da user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1303
29.5.2011 12:14:59   
lila25
ena23 kakve imas informacije vezano za Boracko jeli se ima gore iznajmiti smjestaj ? Nekad davno user posted image sam kampovala sa drustvom i bas extra priroda ljepota za odmoriti se.Ali nisam odavno isla da li su oni bungalovi u funkciji bas bi voljela jedan vikend gore provesti.Ako imas informacija sarni mi ili tu ili pp.pozzzz.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1304
29.5.2011 12:45:46   
Anoniman
Mi reservisali u Brelima, jos malooooo i nadajmo se  da ce nam biti lijepo vrijemeuser posted image

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 1305
29.5.2011 15:07:05   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

Mi reservisali u Brelima, jos malooooo i nadajmo se  da ce nam biti lijepo vrijemeuser posted image

i mi rezervisali u brelima, ali mi idemo aBd početkom augusta..nadamo se da će nas poslužiti lijepo vrijeme i da neće biti gužvancijeuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1306
29.5.2011 22:18:22   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mama2009

mi smo rezrvisali u Podgri od 11.06, ako ne bude ok lady cemo da user posted image

nema fule, podgora je predivno mjesto. Mirno u odnosu na Makarsku ili Tučepe, ali i živo u odnosu na Podace, Drvenik i slično.

Ja sam tamo provela jedan dio svog života i zaista me vežu prelijepe uspomene.

Plaže su odlične, imaš borovu plažu u drugom dijelu Podgore, tamo prema Tučepima. Gdje si rezerve smještaj.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1307
29.5.2011 22:22:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image user posted image user posted image very funny....
samo da ti kazem da ja u sobe nisam ulazila user posted image user posted image , tj u to novo sto su radili....ti meni javi kako je user posted image user posted image
Meni je odlicna reklama sto im je uvijek puno, i to vecinom stranci dolaze....
I da, sama si trazila broj nisam ti ja nista nudila - ovo je u moju odbranu....user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 29.5.2011 22:31:24 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1308
29.5.2011 22:24:42   
teacher75
i meni je podgora superuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1309
30.5.2011 12:51:31   
amy09
jel znate koliko se ove godine krecu cijene privatnog smjestaja,koja bi bila cijena koju bi vi dali za dvokrevetnu sobu 2 osobe plus dijete od 2 godine i 3 mjeseca...koliko bi vi dali za dan,znaci samo spavanje poz...i ako mi neko ima preporuciti mjesto da nije skupo privatni smjestaj da mi se javi u inbox i da mi br tel ili web stranicu,jer ne mogu se upustiti i krenuti na slijepoo...zelim bas odmor za dusu,da nije smjestaj preskup a cisto da je ako neko netso zna za preporucit sa malim djetetom bujrum pomozite mi i javite mi se ..user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1310
31.5.2011 21:53:18   
Anoniman
da vas pitam , da li ustajete izjutra rano da bi setali ili trcali pored obale i kakve su temperature sta bi trebala obuc ???  nisam nikad rano utajala al sada bih a kako gledam po filmovima obi nosaju jakneuser posted image user posted image user posted image pa da pitam iskustva, savete

(odgovor članu amy09)
  Neposredna veza do poruke: 1311
31.5.2011 21:56:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

da vas pitam , da li ustajete izjutra rano da bi setali ili trcali pored obale i kakve su temperature sta bi trebala obuc ???  nisam nikad rano utajala al sada bih a kako gledam po filmovima obi nosaju jakneuser posted image user posted image user posted image pa da pitam iskustva, savete

ne pada mi napamet da trcim, ionako jedva ustanem kad me porbudi, nije mi nidocegauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1312
31.5.2011 21:57:49   
Anoniman
o.k ,mozda se javne neko sto je user posted image  

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1313
31.5.2011 22:02:54   
R&T@
Nema nista ljepse od ranojutarnje set_nje uz moreuser posted image

Tako mirno, tiho, cisto, a tek mirisi...uh...

Ne odgovorih: Da, svi nose neke tanke dukserice, vjetrovke jer je prilicno svjeze, a i zbog znojenja...

< Poruku je uredio tajra -- 31.5.2011 22:05:43 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1314
31.5.2011 22:04:23   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: triputmama

Ako ustanes npr. oko 6h...radi rekreacije..onda mozes u tankoj majici dugih rukava, ja osobno nosim kratkih rukava, a ako trcis npr. da mrsas..onda gornji dio trenerke.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1315
31.5.2011 22:04:57   
maja78 RR
sta tebi znaci rano?

Ja ustanem u sest, nekad i prije i dok nije bilo A smo obavezno setali prije kafe, a sad na smjenu, jer A jos spava. Ako ides u julu i augustu a dobro vrijeme ne treba ti nista, ako juni i septembar neku skroz laganu majicicu mozes dugih rukava, ali bas laganu, mada ni to nekad nije potrebno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1316
31.5.2011 22:06:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Nema nista ljepse od ranojutarnje set_nje uz moreuser posted image

Tako mirno, tiho, cisto, a tek mirisi...uh...

slažem s es atobom...
ja sma i kao djeojka najviše voljela uatsti oko 6.30 ujutro i odem na rivu, prošetam jedno 45 min, kupim ako treba što za doručak, novine ili knjigu i pijem kafu i juss do 10 na riviuser posted image

i sa djecom sam obavezno rano zizlazila u šetnju ujutro...posebno ss mlsđom zsdnje 2 godine...jer sma naprosto svjež jutarnji morski zrak za njeh brohitis osjetila lijekomuser posted image

ja oabvezno nosim dukes pamučni na more i jednu-dvije majice pamučne tanje dugih rukava...jutra znaju biti svježa...ali jako prijatnauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 31.5.2011 22:07:17 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1317
31.5.2011 22:06:51   
Skvo RR
Ja sam gore napisala za trcanje..a za set_nju..mozda dugih rukava majicu...

< Poruku je uredio Skvo RR -- 31.5.2011 22:07:40 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1318
31.5.2011 22:08:08   
teacher75
zene ja vam se divim kad ste u 6 raspolozene za set_nju a kamoli za trcanje. meni i ovo ustajanje u 7 i metiljanje po kuci do 8-9 jako tesko padauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1319
31.5.2011 22:09:37   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

zene ja vam se divim kad ste u 6 raspolozene za set_nju a kamoli za trcanje. meni i ovo ustajanje u 7 i metiljanje po kuci do 8-9 jako tesko padauser posted image

probaj jednom, ali ne sa predrasudom kako si pospana, i izadji u mir i tisinu i udahni punim plucima i pogledaj sunce.
evo i sama pomisao sad na to me ispunila srecom

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1320
31.5.2011 22:12:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

probaj jednom, ali ne sa predrasudom kako si pospana, i izadji u mir i tisinu i udahni punim plucima i pogledaj sunce.

user posted image uh jedva čekam...smao ovo mi trebauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1321
31.5.2011 22:14:01   
teacher75

par puta sam poranila jos kao cura i bilo je stvarno lijepo, al sada ce to biti setnja sa vragolankom malom i nema tisine i mira, a kad mi pocne skakati po glavi a ja pospana uhhhhhh

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1322
31.5.2011 22:16:05   
Visnja RR
ko rano rani cijeli dan zjeva user posted image

ja i na moru kasno lijezem a budim se za more kasno... u 8 a to je cik zore za meneuser posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1323
31.5.2011 22:18:06   
škorpija

par puta sam poranila jos kao cura i bilo je stvarno lijepo, al sada ce to biti setnja sa vragolankom malom i nema tisine i mira, a kad mi pocne skakati po glavi a ja pospana uhhhhhh

bože sačuvaj, kakvo ranjenje na moru i trčanje, user posted image , imam prijateljicu koja kad ode na more navija sat u osam da stigne da obiđe sve što je zamislila. zvala jedne godien da idemo zajedno na more, reko hvala lijepo, na moru i godišnjem psavam koliko mi se spava, jedme kad mi se jede, idem na plažu ako mi se i kad ide itduser posted image

mi još ništa nismo našli, 15. avgusta sve zauzeto u pm. makarska rivijera ne dolazi u obzir, ne mogu te gužvancije, ali i pelješac je katastrofa, sve zauzeto što valja

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1324
31.5.2011 22:18:16   
Lady26
Jedva cekam aBd ovo ljeto set_nju sa Lancikom user posted image user posted image
To nece ni biti tako rano, oko 8 ako ostane ovaj tempo spavanja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vakcine
Cenzura83

Da li ste vakcinisale svoju djecu?

Da (80%)

Ne (20%)

Broj svih glasova: 249

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *