|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
19.5.2011 18:15:30   
dafri
Vodice user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 1276
19.5.2011 23:14:33   
kaktuscic
IZVORNA PORUKA: Lady26

MM rodica izdaje sobe, tj njena svekrva....zato znam kako je u sobama, cisto, sve imam na raspolaganju..."na domacem terenu" user posted image user posted image user posted image
Nikad nisam setala po Podgori, uvijek odemo kad je neko slavlje ili sl pa se zarobimo u kucu....pa eto taman da istrazim od-do user posted image

Mi smo prosle godine bili u Podgori i bilo nam je super! Svidjelo mi se sto imaju "igraonicu" na otovrenom :) navecer smo izlazili prvo tu, mali se igrao po sat vremena, odnosno trco ko mahnit, i nakon toga koma, u kolica ga smjestimo i onda rahat na pive :)
I ove godine cemo najvjerovatnije u Podgoru.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1277
20.5.2011 9:20:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dafri

Vodice user posted image

Me like a lot user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo bili 2008 na bracnom u vodicama...meni je bilo prelijepo, jel zbog razloga putovanja ili je do Vodica ne znam... user posted image user posted image user posted image

Dafri, moze prijedlog, ne propustite otici u Sibenik i Zadar (ako niste vec bili), Zadar je fenomenalan user posted image user posted image ....u Zadru orgulje u betonu....wow....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1278
20.5.2011 9:34:35   
mamabb
IZVORNA PORUKA: mamabb

Ja sam sebi i svojoj sunčici danas kupila kupaći a gdje ćemo i da li ćemo ovog ljeta na more ne znam.

Dogovor je pao!user posted image Sunčica i ja idemo 18.6. u Pulu, a ako tatko uspije dobiti slobodne dane prije kolektivnog i on će s nama.user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1279
20.5.2011 9:35:44   
maja78 RR

Vodice user posted image

Me like a lot user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo bili 2008 na bracnom u vodicama...meni je bilo prelijepo, jel zbog razloga putovanja ili je do Vodica ne znam... user posted image user posted image user posted image

Dafri, moze prijedlog, ne propustite otici u Sibenik i Zadar (ako niste vec bili), Zadar je fenomenalan user posted image user posted image ....u Zadru orgulje u betonu....wow....

ma ti da si tada otisla na mars bilo bi ti fino user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1280
20.5.2011 9:42:33   
Lady26
Pstttttttttt user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam i pisala da nisam sigurna do cega je user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1281
20.5.2011 9:53:13   
mamadi
Hej zene
Imam bebu od godinu i mislili smo ici na Trpanj, nekako mi izgleda mirno i porodicno :)
Je li neko bio, kakve su cijene? Utisci?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1282
20.5.2011 10:50:29   
gvendolina

Vodice user posted image

I mi smo isli isli iste godine i sa istim povodom,kao sto kazes bilo je fenomenalno nikad se bolje nisam odmorilauser posted image
ja bi najradije opet tamo,ali mi je predaleko a necemo moci ostati mnogo danauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1283
20.5.2011 10:53:09   
N_N

IZVORNA PORUKA: mamadi

Hej zene
Imam bebu od godinu i mislili smo ici na Trpanj, nekako mi izgleda mirno i porodicno :)

Trpanj je odličan!! Ima dosta hladovine, što ti je bitno zbog bebija. Mi smo bili 2008 i ja bih opet.user posted image Cijene su, tad, bile solidne. Imaš na netu dosta ponuda sa cijenama pa pogledaj, to ti je info iz prve ruke.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu mamadi)
Neposredna veza do poruke: 1284
20.5.2011 10:57:59   
ivanak
i ja bi.... bar se malo maknuti na dva dana negdje.
samo mi je problem gdje će mi spavati ova dječica kad iznajmimo apartman ili šta već.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 1285
20.5.2011 11:02:29   
salmy
IZVORNA PORUKA: ivanak

i ja bi.... bar se malo maknuti na dva dana negdje.
samo mi je problem gdje će mi spavati ova dječica kad iznajmimo apartman ili šta već.

Ti zivis na moruuser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1286
20.5.2011 11:05:11   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mamadi

Hej zene

Mirno, porodično, čisto more cijene povoljnije nego u ostatku Hrvatske. Pokušaj naći smještaj blizu tzv Češke plaže, jer ćete na njoj boraviti, ima hladovine  user posted image

user posted image
Moja omiljena jutarnja kota...kafa, novine, sladoled user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mamadi)
Neposredna veza do poruke: 1287
20.5.2011 23:28:14   
mamadi
Ihhhhhhhhh vec se vidim na ovoj plazici,
bebi bi trebalo odgovarati pogotovu zbog bronhitisa :(
Kako me ova slika oraspolozilaaaaa idem "popoditi" kofer bar sa kupacim ;)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1288
20.5.2011 23:45:40   
leli§
neko je jednom napisao nema mora do "naseg" user posted image user posted image user posted image ja more vidim malte ne sa prozora ali iskreno sam se zadnji put okupala u junu 2010user posted image jednostavno mi nije to to... ali isto tako ne planiram ici u hrvatsku... voda jeste divna, cetinari, miris, plaza sve to stoji ali ja licno ne mogu preko neke stvari usluge, golih ceha, dlakavih madjarki itd itd...

na ljeto kad dodjem u BiH ako Bog da planiram sa sestrom u Tursku a muntam mm da mi idemo u Crnu Goru u Bar/Sutomore kod "familije" pa cemo da vidimo

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu mamadi)
Neposredna veza do poruke: 1289
24.5.2011 20:24:05   
delfin
Dok smo bili sami često smo išli u Tučepe, čak i bez rezervacije, al sad se ne bih usudila.
Milsila sam da skoknemo krajem juna ili Mali Drvenik  ili Tučepi, pa ako neko ima preporuku i info za cijene smještaja blizu plaže. Nama sad treba apartman zbog bebaća.
A svima koji mogu preporučujem Antaliju, mi smo preptprošle godine bili u drugoj polovici juna i bilo je super vrijeme , ne pretoplo kao usred ljeta, a sva ugodnostuser posted image , išči bi možda i sad al ja se nesmijem usuditi ipak još jedno bebče uskoro stiže :)

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 1290
24.5.2011 20:27:25   
klemzi
Je li neko bio u Svetom Stefanu, kako je tamo, cijene, smještaj, plažeuser posted image sve me zanima user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1291
24.5.2011 20:31:04   
Skvo RR
Ja sam bila poslom..ali u hotelskom smjestaju. KliK

plaza je divna..moze se lijepo i prosetati ..sve 5...mislim da je povoljnije traziti privatno...cijene su okej.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1292
24.5.2011 20:33:59   
klemzi
Aaaaaaaaa, Skvo, ja se zaljubila user posted image user posted image user posted image Odluka je pala user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala!!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1293
   [Obrisana poruka]
26.5.2011 13:07:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 1294
26.5.2011 13:10:22   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Iman83

Još dva dana user posted image user posted image user posted image

Ništa te ne volim
user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1295
   [Obrisana poruka]
26.5.2011 13:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1296
26.5.2011 13:16:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: gvendolina

Vodice user posted image

I mi smo isli isli iste godine i sa istim povodom,kao sto kazes bilo je fenomenalno nikad se bolje nisam odmorilauser posted image
ja bi najradije opet tamo,ali mi je predaleko a necemo moci ostati mnogo danauser posted image

Bas predaleko, mm brat zivi u Makarskoj pa smo i na putu prema Vodicama i u povratku nocili kod njega....
Mislim nije da smo morali, nego da max iskoristimo sve, ali sa Lanom se ne bih usudila....5-6 ili vise sati voznje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1297
26.5.2011 13:20:38   
Nedi
Izvršili smo predrezervaciju za idući vikend u Tučepimauser posted image user posted image user posted image samo da nam bude lijepo vrijeme. A nadam se da ćemo na licu mjesta uspjeti pronaći smještaj i za juli

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1298
26.5.2011 13:21:20   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

Još dva dana user posted image user posted image user posted image

Ništa te ne volim

Ma povešću ja vas dvije sa sobom...user posted image

Ej, nismo više dvije, haman smo sad dvoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1299
   [Obrisana poruka]
26.5.2011 14:01:06   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Iskrenost
milenium

Koliko ste iskreni prema drugima?Da li ste ikada ikome rekli da ima lijepe cipele a ustvari mislite da nema,ili rekli nekome kako ukusno kuha i pravi kolače a ustvari to ne mislite?

uvijek sam iskrena (62%)

ponekad slažem (20%)

moram lagati radi pristojnosti (19%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *