|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  419 420 [421] 422 423   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.5.2011 22:16:35   
palachinken
Čestitke Jelena, dobro došla u klub trećetromjesečnih
Joj ja slikala stomačinu pa mi prljavo ogledalo hahahahaha (to su one slike kad sama sebe slikaš u ogledalu ormara a blic ti sakrije glavu user posted image ) Jedva se naštimah da se ne vide packe user posted image Odoh sad tamo na temu postavit

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10501
16.5.2011 22:17:13   
Hannica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj kako sam ljuta na sebe samuuser posted image . U prvoj trudnoci u po dana i noci sam znala koji sam mjesec, sedmica, ma dan, a sada da nema ovog tickera ne bih znala ni koji sam mjesec, a ne sta drugo. 

Ja sam jos uvijek u toku.user posted image Negdje pred kraj sedmice se zbunim ali opet na pocetku uhvatim ritam.user posted image Sutra mi je prvi dan 15-e sedmice.user posted image
Dobro ovo ide,bar za sada.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10502
16.5.2011 22:17:22   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj bila sam maloprije kod mame, ona se, duša draga, baš nafurala na ulogu bake, nene, majke (rekla sam joj da moze prva izabrat titulu, preko štele user posted image ) a sva je u onom zdrav život fazonu, biće mi beba po feng shuiju sva haha

vidim vi o knjigama, meni na tapeti Parfem. Jesam gledala film poodavno, ali knjiga je knjiga. Doduše, počela sam ima pola godina, pa je šutam po kući i nekad uzmem par strana da pročitam.
Mene je Harry Potter prikovao uz kompjuter, čekala sam zadnju knjigu da izađe ko napeta puška, i onda 700 strana na engleskom...nisam se kanila dok ga nisam smirila user posted image Što je najgore i Twilight isto, sve s kompjutera, a pošto je to ofirno tinejdžersko štivo ja ko fol treniram engleski, a vamo crkoh od muke kad moram prekinuti čitanje user posted image user posted image user posted image

Hoću Harry Pottera i jaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Gdje ga nađe ??? Ja sam zaluđena sa njime a pročitala sam samo prvi dio,a filmove imam sve-ali knjiga je knjiga ..........

Hoću Potteerrraaaaaaaaaaa

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10503
16.5.2011 22:19:30   
malena27 RR
meni je u pocetku smetao miris hljeba iz pekaca.... i miris cigareta.... kad muz legne kraj mene, ja se automatski okrecem i pokrivam preko lica user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10504
16.5.2011 22:19:37   
palachinken
Selma, ja skidala s neta, na inglišu. Ako hoćeš, naguglacu ti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10505
16.5.2011 22:21:46   
Selma.A.M

Vece drage user posted image . Vidim okuplja se drustvo...

Ja sad citam ovaj trudnicki kalendar na rr i ispade po njemu da sam ja prije dva dana usla u trece tromjesecje.

Ček-ček kako to user posted image  meni kaže da sutra ulazim u treće tromjesečje jer nastupa 29 nedelja,ej nemože preko reda user posted image user posted image user posted image user posted image ............Ja se još tamo po fb-u hvalim sutra u 3 tromjesečje a ono ja već 3 nedelje u njemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10506
16.5.2011 22:22:59   
Hannica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

meni je u pocetku smetao miris hljeba iz pekaca.... i miris cigareta.... kad muz legne kraj mene, ja se automatski okrecem i pokrivam preko lica user posted image user posted image user posted image

Nazalost ovaj miris jos nisam osjetila jere nemam pekaca,a miris cigara je i meni smetao.Na svu srecu,moram reci,da nisam zatrudnila sigurno bih poovo pocela pusiti,bilo me krenulo pravo,svaki dan sam pusila bar po jenu ili dvije cigare.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10507
16.5.2011 22:23:00   
animagical
ja sam mm natjerala da prestane pusiti pred posljednju ovulacijuuser posted image a i ja sam tada prestalauser posted image i sada mi isto smrde
ej ne zbunjujte-zar nije trece od 27 sedmice tj 26+ nesto?

< Poruku je uredio animagical -- 16.5.2011 22:24:17 >

Neposredna veza do poruke: 10508
16.5.2011 22:24:46   
palachinken
Meni ništa nije smetalo, čak štaviše, samo mi je, a i sad, se njuh izoštrio i odmah sam mogla skenirati ko šta prži, peče, pohuje po komšiluku dok se penjem kuci.

fino sebi ovdje napravite:
http://www.baby2see.com/timeline.html
svoj lični i personalni kalendarčić pa ga na print i u torbu user posted image i nema zbunjoze kad i šta

< Poruku je uredio palachinken -- 16.5.2011 22:26:15 >

Neposredna veza do poruke: 10509
16.5.2011 22:25:31   
Anoniman
Trudni ste: 27 tjedna
Kako čudesno je vaše veliko i nezgrapno tijelo. Iskoristite zavodljive čari trudnoće.Dobrodošli u zadnje tromjesečje! Ulazite u period brzog dobivanja kilograma. U njih spada težina maternice, plodne vode, povećane količine krvi u tijelu i naravno ploda te ponekad i koji gram suvišne masnoće (vaše, ne plodove).

Selma jesi li ti citala ovo user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 16.5.2011 22:26:55 >

Neposredna veza do poruke: 10510
16.5.2011 22:30:30   
malena27 RR
meni je posebno smetao smrad iz usta radnog kolege user posted image user posted image user posted image user posted image fuj user posted image user posted image user posted image
kad mi se priblizi, ja hocu u nesvijest a moze pricati za 10 ljudi user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10511
16.5.2011 22:31:09   
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

meni je posebno smetao smrad iz usta radnog kolege user posted image user posted image user posted image user posted image fuj user posted image user posted image user posted image
kad mi se priblizi, ja hocu u nesvijest a moze pricati za 10 ljudi user posted image user posted image user posted image

ooo Boze... ja se zalila na cimetuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10512
16.5.2011 22:34:04   
palachinken
user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro ti uvijek smetaju...kao recimo jedan slučaj s mog posla, sintetika+vrućina+cigara+meni 10cm od face sve to i onda satima. Bjezala sam u wc da uzmem svježeg vazduha.

Neposredna veza do poruke: 10513
16.5.2011 22:38:08   
Selma.A.M

Trudni ste: 27 tjedna
Kako čudesno je vaše veliko i nezgrapno tijelo. Iskoristite zavodljive čari trudnoće.Dobrodošli u zadnje tromjesečje! Ulazite u period brzog dobivanja kilograma. U njih spada težina maternice, plodne vode, povećane količine krvi u tijelu i naravno ploda te ponekad i koji gram suvišne masnoće (vaše, ne plodove).

Selma jesi li ti citala ovo user posted image

Jesam,ali nisam ga skontala dobro user posted image user posted image user posted image user posted image  ..........

Palachinken šalji namah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10514
16.5.2011 22:43:40   
idacha
dobro vece, drage nase..
evo, da se javimo, da prijavimo da smo zdravi i zivi i poput vremena, fuj, bljak..
ja, zesci metereopata, pa mi se nista ne mili po ovoj kisi i sivilu...
da hoce vise prestati ove vremenske oscilacije, ubise me u pojam, bas sam ko ona stvar...da izvinete...

odoh na brzaka prelistati sta se kod vas dogadja..
kod mene je sve manje vise ok, samo me nervira ovaj otok na nogama, koji je sve gori i gori...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 10515
16.5.2011 22:51:48   
palachinken
Selma, enno sam ti bombardovala inbox na FB poterrima  user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10516
16.5.2011 22:57:27   
malena27 RR
ja sam inace imala otoke ljeti i prije trudnoce... idacha pomaze li naizmjenicno tusiranje hladnom-toplom vodom? ili da podignes none malkice?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10517
16.5.2011 23:05:19   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selma, enno sam ti bombardovala inbox na FB poterrima  user posted image

Eno odoh sad downald user posted image user posted image  hvala još jednom.........A kako ide kod ovog postupak jeli samo run-run ili ??

Idacha ja sam za jedan dan pojela kilo krušaka i zato sam ponovo mogla savijati prste na rukama i počela sam opet prepoznavati stopala...Tako da probaj,dobre su za izmokravanje ..........Meni je pomoglo

Neposredna veza do poruke: 10518
16.5.2011 23:06:05   
animagical
idacha meni najbolje godi za noge kad ih navece uz rr koji sat dignem na stouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10519
16.5.2011 23:06:28   
idacha
joj, malena, draga, ja inace oticem ljeti, ali, naravno, ne ovoliko... danas su mi i ruke cak otekle tj zglobovi..
a, noge su haos... kad hodam imam osjecaj da su mi tegovi na polovini listova, bas ruzno, fuj... zgloboi se vec ne vide.. sve isto kao i u prosloj user posted image
a, pritisak i dalje 90/50, pa jedno lijecim, drugo kvarim.. slano za pritisak, a neslano za tj protiv otoka.. ma, joooooj, ne znam ni ja sta bih sa sobom...
na brzaka prelistah sta ste pisale, vidim zalite se na povecan apetit.. ja juce i danas kad nisam crkla koliko sam jela, i, prepuna svega, opet razmisljam sta bih mogla ubaciti u usta... a, ovamo mi bude mukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....fuj...
mislim da je to malko i na nervnoj bazi, bas sam nesto nervozna u posljednje vrijeme... HA, bas se pitam zbog cegauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10520
16.5.2011 23:10:13   
Selma.A.M
Žene neidite na temu Foto-kuhanje danasa su ženice bile vrijedne...Meni se sad tako jede ona štrudla -by Skvo...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10521
16.5.2011 23:10:44   
idacha
Selma, hvala za savjet za kruske.. probacu, volim ih... mada, ja nemam problema sa izmokravanjem.. cim sam pocela da oticem,. pocela sam i pratiti unos i izlaz tecnosti i sve se cini ok.. 
nego, valja se pomiriti da je ovako kako je, bebi je hem krupan hem nestasan, pa vjerovatno pritiska sve sto moze...
animagical, ja rijetko dizem none...nazalostuser posted image user posted image user posted image salim se... mada, salu na stranu, fakat rijetko kad da sam u lezecem polozaj ili bar dignutih nogu.. ako dignem noge, ne mogu da sjedim, jer bebi UBI tada...

ma, hajde, jos saaaaaamooooooooo 46 dana....
kakko ste vi?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10522
16.5.2011 23:18:07   
malena27 RR
idacha onda ce i meni bas da oticu... ako su i tebi ranije isto tako ko i kod mene...
neki dan kad sam isla na BB u sarajevo, kad sam se kuci vratila, nije bilo clanaka, nego samo ravno sve oko njih... i bas sam osjecala da su mi none teske.... trebala su mi 2 dana lezanja i odmaranja da ponovo vidim zglobove.... i da, i kod mene je inace pritisak nizi...a volim i poslano... divno user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10523
16.5.2011 23:19:34   
animagical
mene je danas moj klipan natjerao da se malo upiskim u graduuser posted image inenada je odlucio da nalegne na mjehur i sutne istovremenouser posted image jel vama mjere na pregledu onu udaljenost fundus simfiza? meni je vazda po tome veca trudnoca za 2 sedmice... nije mi sto sam debela, vec mi nekako osjecaj da mi je stomak bas ogroman...idem sutra raditi nalaze, sve redom od antifosfolipidnih, pa cu na endokrinu za tsh pa obicne kks i tako to, pa na ogtt...ima da mi litar uzmuuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10524
16.5.2011 23:23:52   
idacha
eh, malena, ne bi da te plasim, ali najvjerovatnije ce biti tako..
ko je inace sklon oticanju, u trudnoci narocito otice... zapravo, sve ''boljke'' koje su uobicajene u ''normalnom'' stanju, u trudnoci su udvostruce,.. barem...
mene su u prvoj user posted image i porodili zbog otoka... da znas samo kolika sam bila.. mada, tada su mi fakat svi govorili da je to zbog toga sto sam se mnogo tj previse udebljala.. evo, sada nisam, skolska sam skroz, pa opet sve isto.. u isto vrijeme poceli problemi sa oticanjem.. prosli put u 9om mj, nisam mogla biti na nogama duze od sat vremena...
iskreno se nadam da tebi nece biti u tolikoj mjeri... izbaci slano pod hitno, ako ti pritisak dozvoljava..

Neposredna veza do poruke: 10525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  419 420 [421] 422 423   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  419 420 [421] 422 423   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *