Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:10:04
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Kakve sad tablete za vraćanje maternice? Ja isto tele.
Hajd sto ti nemas pojma ali sto ja. Ja bar imam trudnickog iskustva. Ja samo pratim tvoja pitanja da se informisem a da se pri tome ne blamiram s pitanjima. Ne znam sta cu kad rodis.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:10:52
Anoniman
Ja sam blizanac, ali valjda podznak preovladava jer ja bas i ne mijenjam misljenje...tvrdoglava ... Ma ja ne bih dala svome da prisustvuje nema sanse, a ne bi ni on ni da mu dam , on bi se onesvjestio samo kad bih vrisnula, a ne gledao porod . Kad sam se poradjala sa Anom ja oko pola osam uvece dobila bolove i nisam nikome govorila, bili na pola sata, kako krenu ja pobjegnem sa vidika mm i sveki, u pola jedanaest zove ga sef i pita moze li dodci po njega u Bg kao zakasnio na avion i ja ga posaljem, on govori pa kao moze te poceti boljeti pred terminom si, ma reko nece bolan jos za koji dan sigurno ja se super osjecam, a ja da poludim na onih svako pola sata . Jer da sam mu rekla on bi me istog trena u bolnicu odveo koji je panicar
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:17:30
mala86
moram malo uletit,ne mogu ovu hannicu nigdje drugo uhvatit jel ides s nama na kafu u srijedu???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:19:34
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
E ja ne znam kako se to čita preko neta-malo sam glupson za to ...A ja sam se dugo mučila sa Gričkom vješticom ah oko 13 dijelova a knjige ogromne...Glava me je počela od nje boliti ali nisam odustala
ma skinula knjige kosto skines film il muziku i onda citas..kod mene je laptop pa je lakse, na znam da bi mogla bas sjedit ispred racunara cijelo vrijeme..ja to pred spavanje i onda do sabaha..pa ujutru drogi..ako hoces poslat cu ti na mail knjige pa citaj...da te malo zarazim
Hocu ja.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:25:17
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86
moram malo uletit,ne mogu ovu hannicu nigdje drugo uhvatit jel ides s nama na kafu u srijedu???
Ne mogu ja,ovu sedmicu sam bas zauzeta,blizi mi se kraj kursa pa sam pocela da ucim. Jedva cekam da zavrsim,zamrzit cu engleski na ovom kursu,vec pola godine me maltretira. ABd skoro cu biti redovna na kafama,jedva cekam.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:26:54
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86
Ne mogu ja,ovu sedmicu sam bas zauzeta,blizi mi se kraj kursa pa sam pocela da ucim. Jedva cekam da zavrsim,zamrzit cu engleski na ovom kursu,vec pola godine me maltretira. ABd skoro cu biti redovna na kafama,jedva cekam.
ok samo ti uci bit ce kafa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 21:53:59
palachinken
Joj bila sam maloprije kod mame, ona se, duša draga, baš nafurala na ulogu bake, nene, majke (rekla sam joj da moze prva izabrat titulu, preko štele ) a sva je u onom zdrav život fazonu, biće mi beba po feng shuiju sva haha
vidim vi o knjigama, meni na tapeti Parfem. Jesam gledala film poodavno, ali knjiga je knjiga. Doduše, počela sam ima pola godina, pa je šutam po kući i nekad uzmem par strana da pročitam. Mene je Harry Potter prikovao uz kompjuter, čekala sam zadnju knjigu da izađe ko napeta puška, i onda 700 strana na engleskom...nisam se kanila dok ga nisam smirila Što je najgore i Twilight isto, sve s kompjutera, a pošto je to ofirno tinejdžersko štivo ja ko fol treniram engleski, a vamo crkoh od muke kad moram prekinuti čitanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 22:09:23
animagical
ma sad mi nije muka a prva tri mjeseca mi bilo muka i na omiljeni gel za tusiranje, kupala se vjeruj dove sapunom od muke takodjer mi ej je smetala kafa, cigare, cimet, tek pecen hljeb, paprike...i dezodorans, pa presla na onaj u sticku, manje mirise...sve mi je smetalo i na sve sam mogla povratiti. hvala Bogu brzo prodje..al sad je fazon sto netaknut muz bolje mirise od dostupnog
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 22:13:28
Anoniman
Joj kako sam ljuta na sebe samu . U prvoj trudnoci u po dana i noci sam znala koji sam mjesec, sedmica, ma dan, a sada da nema ovog tickera ne bih znala ni koji sam mjesec, a ne sta drugo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 22:14:50
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical
ma sad mi nije muka a prva tri mjeseca mi bilo muka i na omiljeni gel za tusiranje, kupala se vjeruj dove sapunom od muke takodjer mi ej je smetala kafa, cigare, cimet, tek pecen hljeb, paprike...i dezodorans, pa presla na onaj u sticku, manje mirise...sve mi je smetalo i na sve sam mogla povratiti. hvala Bogu brzo prodje..al sad je fazon sto netaknut muz bolje mirise od dostupnog
Ali mene nikako da popusti,poslije prve trudnoce sam sve parfeme morala podjeliti.Ni danas te iste parfeme ne podnosim,samo kad se sjetim nekih povraca mi se (na pr. D&G The One ) Tek nakon godinu dana sam ponovo pocela koristit parfeme,samo sto sam obnovila kolekciju sve opet isto.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 22:15:05
animagical
hajde suti ja sam znala sebi prva tri mjeseca a sad morala pogledati ticker da vidim dokle sam...a prva beba. hannice sad ne dijeli vec sacuvaj, proci ce te ne isplati se
< Poruku je uredio animagical -- 16.5.2011 22:17:42 >