Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 19:12:57
Selma.A.M
E ja ne znam kako se to čita preko neta-malo sam glupson za to ...A ja sam se dugo mučila sa Gričkom vješticom ah oko 13 dijelova a knjige ogromne...Glava me je počela od nje boliti ali nisam odustala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 19:23:54
Gift
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
E ja ne znam kako se to čita preko neta-malo sam glupson za to ...A ja sam se dugo mučila sa Gričkom vješticom ah oko 13 dijelova a knjige ogromne...Glava me je počela od nje boliti ali nisam odustala
ma skinula knjige kosto skines film il muziku i onda citas..kod mene je laptop pa je lakse, na znam da bi mogla bas sjedit ispred racunara cijelo vrijeme..ja to pred spavanje i onda do sabaha..pa ujutru drogi..ako hoces poslat cu ti na mail knjige pa citaj...da te malo zarazim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 19:25:30
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
ma skinula knjige kosto skines film il muziku i onda citas..kod mene je laptop pa je lakse, na znam da bi mogla bas sjedit ispred racunara cijelo vrijeme..ja to pred spavanje i onda do sabaha..pa ujutru drogi..ako hoces poslat cu ti na mail knjige pa citaj...da te malo zarazim
Ej ako ti nije problem,bila bih ti zahvalna..... Kako ćeš da ti pošaljem e-mail? na pp ili preko fb-a
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.5.2011 19:26:54 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 20:19:09
malena27 RR
kao i moj a ja vec polako pripremam teren da prisustvuje rodjenju nase bebe ima da ga ne bude u nekom trenutku
joj odmah se sjetim moje prijateljice koja radi na porodjajnom kad je pricala za neku porodilju.... dok se poradjala vikala je, kao porucuje muzu:''hebem li ti tvoje jos malo, ma neces vise majcin sine ni malo, vidi sad, ja opet dosla da se porodim, ma ne dam ti vise, pa makar crkla''
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 20:25:51
Selma.A.M
A meni je mm rekao kao eto nebih ja na porođaj,kao valja nama opet leći zajedno,a žena kad se porađa svašta kaže ...Nagledao se previše filmova .... A i ja sam nekako hrabrija kad sam sama,a pa mu nisam plaho ni predlagala ,samo sam ponudila ono kao radi reda