Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 17:26:02
Sonja
a zena sto mahalajuuuu bas ste neumorne nikad iscitat
joj ja samo jedem od jutros 1000 puta ma stalno gladna...da mi nije rano za otvaranje apetita sutra 11 sed
i meni su prepisali neke tab. za matericu poslije poroda al ja jednu popila i kad umrla nisam koliko me je bolio stomak ko da cu se opet porodit i ja ih fino i bacim a i one kapi sto u bolnici daju ja pljunula (skroz malo progutala) i zene se raspadale a meni nista ma hajd jesul nase nene pile kapi i tab. za vracanje maternice..jesu malo sutra bilo mi je vala dosta bolova i nisam mogla vise...
ja citam vi sve nesto pisete smijel se ono jest ili ovo..de se malo opustite nece vam nista biti od case kole ili kriske sa pastetom ili kugla sladoleda..kula jagoda ja sam i u prvoj jela sta mi se jelo pa svi zdravi..naravno nevalja pretjerivat al vala ni oskudjevat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 17:50:07
sanela.asja
I ja sam stalno gladna a kobejagi na dijeti pojela sad pola hljeba sta cu i opet sam gladna..Jos muz kupio cevapa i pljeskavica kaze veceras cu ja nama u pica tavi pa do sljedece nedelje dobicu jos 3 kg .. A sto se tice tableta za vracanje maternice ja sam popila jedno 5 i stala boli brate stomak pravo to su one male smedje sto vam daju kad se porodite i kad vas otpustaju... Sta ima novo nisam sve citala boli me glava bila kod zubara ,a sad odo da se farbam da budem muzicu svom ljepa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 17:57:32
Gift
evo i mene..zima brr...vrijeme za dekice, filmica i spavanja... iscitala sam vas i ismijala se..sega ziva.. zvala zubara da se narucim moze teeek u cet... samo da mi do tad ne ode zub skroz..a vec sad vidim naci ce mi jos bar dva pokvarena..nikad se nisam bojala zubara, al sad nesto popravljat dvicu bez anestezije..uh..
Sweet nadam se da se nisi smrzla..
zar su vec pocele tresnje????da saljem muza u tresnje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:04:04
Anoniman
Ja nocas nisam znala sta od sebe da radim koliko me glava boljela nisam mogla spavati i ja zdjelu sa tresnjama pored kreveta i jela . Ja sam prodana dusa za tresnje...u subotu mm zove kao kupio sam ti nesto i eto njega natrpao se dozavrat kupio mi komplet kofera samsonite sve sa kozmetickom torbicom i nosi kilogram tresanja, reko kofere uzmi sebi, a tresnje meni daj , kaze tebi sam kofere kupio...reko posto ti putujes non stop ja ih tebi poklanjam, a ko zna kad cu ja na put sa dvoje male djece, ali tresnje ti nedam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:06:28
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
evo i mene..zima brr...vrijeme za dekice, filmica i spavanja... iscitala sam vas i ismijala se..sega ziva.. zvala zubara da se narucim moze teeek u cet... samo da mi do tad ne ode zub skroz..a vec sad vidim naci ce mi jos bar dva pokvarena..nikad se nisam bojala zubara, al sad nesto popravljat dvicu bez anestezije..uh..
Sweet nadam se da se nisi smrzla..
zar su vec pocele tresnje????da saljem muza u tresnje
Nisam se smrzla al je sad pohladno, malo sma ev ukljucila klimu da se ugrije...sutra bi kao trebalo mal ugrijat opet..... A de mi reci kakav je taj film plan B il kako vec....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:31:16
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Gift Mala supruga je o ženi sa sela koju oženi doktor zbog miraza da bi pomogao svom bratu, a voli drugu... Đurđica i Branko se zovu likovi
ja sam to 100% citala al et ne sjecam se nicega..a ono s kineskinjom se zove nesto vjetar neki..ako nisam opet polupala loncice..
Joj ja nešto ne znam da ima i jedan sa kineskinjom ili ja nemam tu knigu....Ja imam kolekciju u kojoj su ;
Mala supruga, To je bilo jedne noći na Jadranu, Samac u braku, Djevojka sa zelenim očima, Dama u plavom, U Slovenačkim gorama, Ranjeni orao i Grijeh njene mama.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:32:02
Semica
Evo da vas i ja pozdravim... Zacas sam preletila sta ste pisale i vidim samo vam hrana na pameti Tresnje,cevapi...itd. Ja bi opet mogla od sladoleda zivjeti cini mi se...jednom sam pojela pola kg -sve odjednom i kad nisam pukla ali nisam odustala dok nisam vidjela dno posude hehe Tada sam za manje od 15 dana dobila 3kg Danas sam isla na pregled i ulzvuk-da se pohvalim heheh...i gledala sam svoju djevojcicu ..Zaista poseban osjecaj..Jedva cekam da je uzmem u narucje... Vidim ima vas jos iz Tuzle ovdje ...pa da i vas pitam namjerava li ko ici naredni mjesec u skolu za trudnice-jer ja planiram a nikako mi se ne da bez drustva da idem -pa da odemo skupa
Eto svasta vam ja napisa...valjda cete imati strpljenja da procitate :) Pozz
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:35:36
Selma.A.M
Semice ja se mislim prijaviti npr možda sutra skoknem do DZ da vidim ali pošto mi je druga beba ne znam da li ću moći.....A moram se i raspitati jer kažu da su vježbice utorkom i subotom,ja možda mogu utorkom ali subotom nikako jer nemam gdje ostavlajti malca tako da je sve pod znakom upitnika...Ali eto tu smo,posjećuj RR pa ćemo se i dogovoriti samo da vidim hoću li moći ja opet
Sweet kakvo je vrijeme sutra ?
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.5.2011 18:36:25 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:37:58
Semica
Ja eto danas isla i kako sam vidjela bebu totalno sam zaboravila da se prijavim za skolu :))) Ali nema veze...Kad planiras sutra..I ja cu tu u blizini biti oko 10h pa mozemo zajedno do DZ i onda na kaficu ako imas vremena? :D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:39:13
Gift
Selma nije ovo Mirjam..vec neko drugi al ja sam to citala davno..kad i njene knjige pa pomijesala..zove se Istocni vjetar zapadni vjetar i bila je onako pravo fina knjigica..procitaj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:50:16
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Semice ja se mislim prijaviti npr možda sutra skoknem do DZ da vidim ali pošto mi je druga beba ne znam da li ću moći.....A moram se i raspitati jer kažu da su vježbice utorkom i subotom,ja možda mogu utorkom ali subotom nikako jer nemam gdje ostavlajti malca tako da je sve pod znakom upitnika...Ali eto tu smo,posjećuj RR pa ćemo se i dogovoriti samo da vidim hoću li moći ja opet
Sweet kakvo je vrijeme sutra ?
Poboljsanje je ali ne tako toplo kao zadnjih dana i opet ce biti od srijede A mozes u skolicu iako ti je drugo, no sikiriki, subotom su ti predavanja od 10h a vjezbe su utorkom od 13h......Ja da se polako odjavim, mm pocinje u 19h da radi pa ce zaposjest komp. U pauzama malo uletim Uzivajte! (Bit cu ja tu jos koji min al da se odjavim na vrijeme)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:51:40
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Semica
Ja eto danas isla i kako sam vidjela bebu totalno sam zaboravila da se prijavim za skolu :))) Ali nema veze...Kad planiras sutra..I ja cu tu u blizini biti oko 10h pa mozemo zajedno do DZ i onda na kaficu ako imas vremena? :D
Ma meni svejedno nemam nikakvi obaveze do 12 sati jer tada moram na bulevar ali sa taksijem sam za 5 minuta gore...Nije problem,samo ako bude iole lijepo vrijeme jer je malac sa mnom, mrsko mi ga maksuz ostavljati nekome
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.5.2011 18:53:36
Selma.A.M
Selma nije ovo Mirjam..vec neko drugi al ja sam to citala davno..kad i njene knjige pa pomijesala..zove se Istocni vjetar zapadni vjetar i bila je onako pravo fina knjigica..procitaj
Ja je skoro dobila od svekrve na čitanje i jako je lijepa,jeli pisac Perl Bak ili sam ja polupala lončiće
Sweet ajde ulijeći na rr kada on odmara I sutra za vrijeme nema veze to je hladno,samo da ne pada kia
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.5.2011 18:54:48 >