|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.5.2011 20:36:40   
Amrino
Samo da pozdravim lijepe, divne trudnice...user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10476
16.5.2011 20:37:58   
Amrino
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

a malena blizanci su karakteri..kao i vage...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM je vaga a ja blizanac i oboje smo prisustvovali porodu user posted image user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10477
16.5.2011 20:39:00   
malena27 RR
Amric user posted image
Dadada, boli tebe briga, ti si vitka, pa mozes i pitati ima li sta da se jede user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 10478
16.5.2011 20:42:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Amric user posted image
Dadada, boli tebe briga, ti si vitka, pa mozes i pitati ima li sta da se jede user posted image user posted image user posted image
nisam bila...ni prije trudnoce...a ni za vrijemeuser posted image user posted image ...a jela sam za sesterouser posted image ...i vala...uzivala u svakom zalogajuuser posted image user posted image ...uzivajte mi drage mojeuser posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10479
16.5.2011 20:57:11   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Amrino

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

a malena blizanci su karakteri..kao i vage...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MM je vaga a ja blizanac i oboje smo prisustvovali porodu user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro je Uma mi je vagauser posted image ...MM je bik pa nije prisustvovao...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 10480
16.5.2011 21:02:30   
malena27 RR
lude ste user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10481
16.5.2011 21:10:04   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kakve sad tablete za vraćanje maternice?
Ja isto tele.

user posted image user posted image user posted image Hajd sto ti nemas pojma ali sto ja.user posted image Ja bar imam trudnickog iskustva.user posted image
Ja samo pratim tvoja pitanja da se informisem a da se pri tome ne blamiram s pitanjima.user posted image
Ne znam sta cu kad rodis.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10482
16.5.2011 21:10:52   
Anoniman
Ja sam blizanac, ali valjda podznak preovladava jer ja bas i ne mijenjam misljenje...tvrdoglava user posted image ... Ma ja ne bih dala svome da prisustvuje nema sanse, a ne bi ni on ni da mu dam user posted image , on bi se onesvjestio samo kad bih vrisnula, a ne gledao porod user posted image . Kad sam se poradjala sa Anom ja oko pola osam uvece dobila bolove i nisam nikome govorila, bili na pola sata, kako krenu ja pobjegnem sa vidika mm i sveki, u pola jedanaest zove ga sef i pita moze li dodci po njega u Bg kao zakasnio na avion i ja ga posaljem, on govori pa kao moze te poceti boljeti pred terminom si, ma reko nece bolan jos za koji dan sigurno ja se super osjecam, a ja da poludim na onih svako pola sata user posted image . Jer da sam mu rekla on bi me istog trena u bolnicu odveo koji je panicar user posted image

Neposredna veza do poruke: 10483
16.5.2011 21:17:30   
mala86
moram malo uletit,ne mogu ovu hannicu nigdje drugo uhvatit user posted image user posted image
jel ides s nama na kafu u srijedu???user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10484
16.5.2011 21:19:34   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

E ja ne znam kako se to čita preko neta-malo sam glupson za to user posted image user posted image user posted image ...A ja sam se dugo mučila sa Gričkom vješticom ah oko 13 dijelova a knjige ogromne...Glava me je počela od nje boliti ali nisam odustala

ma skinula knjige kosto skines film il muziku i onda citas..kod mene je laptop pa je lakse, na znam da bi mogla bas sjedit ispred racunara cijelo vrijeme..ja to pred spavanje i onda do sabaha..pa ujutru drogi..ako hoces poslat cu ti na mail knjige pa citaj...da te malo zarazim user posted image user posted image

Hocu ja.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10485
16.5.2011 21:25:17   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

moram malo uletit,ne mogu ovu hannicu nigdje drugo uhvatit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ne mogu ja,ovu sedmicu sam bas zauzeta,blizi mi se kraj kursa pa sam pocela da ucim.user posted image Jedva cekam da zavrsim,zamrzit cu engleski na ovom kursu,vec pola godine me maltretira.
ABd skoro cu biti redovna na kafama,jedva cekam.user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10486
16.5.2011 21:26:54   
mala86

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: mala86

user posted image user posted image user posted image Ne mogu ja,ovu sedmicu sam bas zauzeta,blizi mi se kraj kursa pa sam pocela da ucim.user posted image Jedva cekam da zavrsim,zamrzit cu engleski na ovom kursu,vec pola godine me maltretira.
ABd skoro cu biti redovna na kafama,jedva cekam.user posted image

ok user posted image samo ti uci bit ce kafa user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10487
16.5.2011 21:40:36   
animagical
da vam mahnemuser posted image ispit sam razvalila ali je bio pismeno pa cu malo pricekati bodoveuser posted image doduse dvoje nas je pisalouser posted image malo cu vas citati dok popijem kafuuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10488
16.5.2011 21:44:02   
malena27 RR
animadzikal, super, pasce znaci visoka ocjena! user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10489
16.5.2011 21:51:41   
animagical
ja se nadam oko osmice ili gore...user posted image al kolko daju-dajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10490
16.5.2011 21:53:59   
palachinken
Joj bila sam maloprije kod mame, ona se, duša draga, baš nafurala na ulogu bake, nene, majke (rekla sam joj da moze prva izabrat titulu, preko štele user posted image ) a sva je u onom zdrav život fazonu, biće mi beba po feng shuiju sva haha

vidim vi o knjigama, meni na tapeti Parfem. Jesam gledala film poodavno, ali knjiga je knjiga. Doduše, počela sam ima pola godina, pa je šutam po kući i nekad uzmem par strana da pročitam.
Mene je Harry Potter prikovao uz kompjuter, čekala sam zadnju knjigu da izađe ko napeta puška, i onda 700 strana na engleskom...nisam se kanila dok ga nisam smirila user posted image Što je najgore i Twilight isto, sve s kompjutera, a pošto je to ofirno tinejdžersko štivo ja ko fol treniram engleski, a vamo crkoh od muke kad moram prekinuti čitanje user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 10491
16.5.2011 21:58:43   
animagical
kad spomenu parfem jesam muzu dobar kupila, ne da cita vec da mirisi ko cvjeticuser posted image tako mi se dopao, sve hodam za njim po kuci i probavamuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10492
16.5.2011 22:04:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

kad spomenu parfem jesam muzu dobar kupila, ne da cita vec da mirisi ko cvjeticuser posted image tako mi se dopao, sve hodam za njim po kuci i probavamuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Jel se vama muka od parfema u trudnoci? Ja nikako ne podnosim,a inace strasno volim parfeme.

Neposredna veza do poruke: 10493
16.5.2011 22:08:52   
Skvo RR
Evo malo kone pocastite se

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10494
16.5.2011 22:09:23   
animagical
ma sad mi nije muka a prva tri mjeseca mi bilo muka i na omiljeni gel za tusiranje, kupala se vjeruj dove sapunom od mukeuser posted image takodjer mi ej je smetala kafa, cigare, cimet, tek pecen hljeb, paprike...i dezodorans, pa presla na onaj u sticku, manje mirise...sve mi je smetalo i na sve sam mogla povratiti. hvala Bogu brzo prodje..al sad je fazon sto netaknut muz bolje mirise od dostupnoguser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10495
16.5.2011 22:09:59   
Anoniman
Vece drage user posted image . Vidim okuplja se drustvo...

Ja sad citam ovaj trudnicki kalendar na rr i ispade po njemu da sam ja prije dva dana usla u trece tromjesecje.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 10496
16.5.2011 22:12:23   
animagical
pa i jesiuser posted image cestitam, valjalo je i izdrzatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10497
16.5.2011 22:13:28   
Anoniman
Joj kako sam ljuta na sebe samuuser posted image . U prvoj trudnoci u po dana i noci sam znala koji sam mjesec, sedmica, ma dan, a sada da nema ovog tickera ne bih znala ni koji sam mjesec, a ne sta drugo. 

Neposredna veza do poruke: 10498
16.5.2011 22:14:50   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

ma sad mi nije muka a prva tri mjeseca mi bilo muka i na omiljeni gel za tusiranje, kupala se vjeruj dove sapunom od mukeuser posted image takodjer mi ej je smetala kafa, cigare, cimet, tek pecen hljeb, paprike...i dezodorans, pa presla na onaj u sticku, manje mirise...sve mi je smetalo i na sve sam mogla povratiti. hvala Bogu brzo prodje..al sad je fazon sto netaknut muz bolje mirise od dostupnoguser posted image

Ali mene nikako da popusti,poslije prve trudnoce sam sve parfeme morala podjeliti.Ni danas te iste parfeme ne podnosim,samo kad se sjetim nekih povraca mi se (na pr. D&G The One user posted image )user posted image
Tek nakon godinu dana sam ponovo pocela koristit parfeme,samo sto sam obnovila kolekciju sve opet isto.user posted image

Neposredna veza do poruke: 10499
16.5.2011 22:15:05   
animagical
hajde suti ja sam znala sebi prva tri mjeseca a sad morala pogledati ticker da vidim dokle sam...a prva beba.
hannice sad ne dijeli vec sacuvaj, proci ce teuser posted image ne isplati se

< Poruku je uredio animagical -- 16.5.2011 22:17:42 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *