|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
14.5.2011 20:05:04   
veeseelaa
nemogu ni zamisliti kako se osjeca zena koju mm vara,
a uz to je i drugi ljudi izbjegavaju.

user posted image strašno vjerovatno, izdano i poniženo... takvoj ženi treba dati punu podršku bez obzira na to odlučila ona ostati sa takvim partnerom ili ne....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 751
14.5.2011 20:39:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nemogu ni zamisliti kako se osjeca zena koju mm vara,
a uz to je i drugi ljudi izbjegavaju.

user posted image strašno vjerovatno, izdano i poniženo... takvoj ženi treba dati punu podršku bez obzira na to odlučila ona ostati sa takvim partnerom ili ne....

trenutno se druzim s takve dvije zene i obje se razvode, hvala bogu pa nisu presle preko toga!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 752
14.5.2011 21:10:00   
N_N

ja mislim kao teacher, garant oboje varaju pa ih boli briga što su prevareni user posted image

pa ja neznam da ima taj kojeg boli briga ako ga partner varauser posted image , pa i ne volio ga niko ne želi rogove da nosi.... e sad drugo je što se neko razidje a neko ne iz sebi znanih razloga
neznam jesmol na istoj talasnoj?

Mislila sam na onu kad i suprug vara suprugu a i supruga njega user posted image  varaju oboje a skupa su zbog nekog zajedničkog interesa user posted image   ili samo zbog djece isl.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 753
14.5.2011 21:16:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: N_N

ja mislim kao teacher, garant oboje varaju pa ih boli briga što su prevareni user posted image

pa ja neznam da ima taj kojeg boli briga ako ga partner varauser posted image , pa i ne volio ga niko ne želi rogove da nosi.... e sad drugo je što se neko razidje a neko ne iz sebi znanih razloga
neznam jesmol na istoj talasnoj?

Mislila sam na onu kad i suprug vara suprugu a i supruga njega user posted image  varaju oboje a skupa su zbog nekog zajedničkog interesa user posted image   ili samo zbog djece isl.

i ja sam na to mislila a naravno da to nije jedini razlog zasto neke zene ostaju s muzevima iako ih oni varaju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 754
14.5.2011 21:20:40   
Apotekarka
Da me prevari oprostaja nema NIKAD

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 755
14.5.2011 21:58:49   
Galicia
Prevara je losa, ali nije najgora sto mi se moze desiti. Recimo da me udari, to bi mu bilo zadnje sto me ikad vidio u zivotu. Preko toga ne prelazim.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 756
14.5.2011 22:34:49   
veeseelaa

trenutno se druzim s takve dvije zene i obje se razvode, hvala bogu pa nisu presle preko toga!

haj znaj jel to dobro, vrijeme će pokazati
treba sve dobro iskalkulirati pa naći pogodan momenat user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 757
14.5.2011 22:42:27   
Anoniman
ranije su zene trpele puno toga i svesno zanle da ih muz vara a i po koji samar eto cisto onako da se zna ko je musko dobiti bilo nesto ganc normaluser posted image al sve to sto nisu imale kud-svoj dinar, mesto gde otici uz obrazlozenje bliznih da je rastava sramota i za nju i za familiju, da obicno decu ako su imale nisu smele ni pomisliti da uzmu jer pripadaju muzu user posted image automatski i puno vise razloga.

Da li bi vi sutra recimo  da ima razloga i razmisljaju na rastavu , vasu decu , podrzali ako bi odlucili rastavit se ili pa ono "sacekaj ne izbrzavaj mozda ce se vremenski promeniti"?????????

< Poruku je uredio triputmama -- 14.5.2011 22:43:48 >

Neposredna veza do poruke: 758
14.5.2011 23:05:59   
veeseelaa
Da li bi vi sutra recimo da ima razloga i razmisljaju na rastavu , vasu decu , podrzali ako bi odlucili rastavit se ili pa ono "sacekaj ne izbrzavaj mozda ce se vremenski promeniti"?????????

naravno da bi, nekakva mi vala plaha podrška ne bi ni trebala al eto lijepo je kad ti tvoji bližnji kažu ok, slažemo se s tvojom odlukom...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 759
14.5.2011 23:09:21   
veeseelaa
jednom se ja nešto žalila mami kako mm sve razbaca i kako stalno moram da ga opominjem i da mi je to dozlogrdilo user posted image rekoh dodje mi da ga ostavim hahahah naleti to tako meni, glupost al me nervirauser posted image
a moja mama će: ćuti neznaš kakvih ima muževa user posted image

kako me to ras****lo, krenula je bujica iz mene user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 760
14.5.2011 23:16:17   
teacher75

haj znaj jel to dobro, vrijeme će pokazati
treba sve dobro iskalkulirati pa naći pogodan momenat user posted image

ma nema tu kalkulacije, ja ne bih vise mogla leci s njim nakon spoznaje da je bio s drugom i lagao me, nema sanse...a i ove dvije isto tako misle. kaze ova jedna: mozda sam u trenutnku i mogla preci preko toga ali bi citav zivot poslije sumnjala i pitala se jel istina sto mi govori

Neposredna veza do poruke: 761
14.5.2011 23:20:38   
veeseelaa
ma ono mislim ako nisu situirane, nemaju stana i nisu uposlene ja bi prvo to regulisala pa zatim otišla.... a sad ono grlom u jagode ne bi, treba hladne glave razmisliti i donijeti određene odluke
Zbog sebe same i djeteta
Nekad ishitrene odluke puno koštaju, mislim čuje žena večeras da je muž vara i onda odma odlazi
Pa stani.... sačekaj malo.... vidi kako i gdje dalje.... poredaj stvari
Njega garant isekirat neće, jer da mu je bilo stalno ne bi varao, pa ja
Tako da ne treba sebi u stomak skakati
To sam mislila

Meni bi npr trebalo dugo da se iselim.... e sad ja odem a stvari ostanu no no, nikako
ja bi se lagano selila ne bi on ni skontao user posted image a ponešto bi i njegovo dobilo noge user posted image  

< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.5.2011 23:21:43 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 762
14.5.2011 23:23:43   
teacher75

ma ono mislim ako nisu situirane, nemaju stana i nisu uposlene ja bi prvo to regulisala pa zatim otišla.... a sad ono grlom u jagode ne bi, treba hladne glave razmisliti i donijeti određene odluke
Zbog sebe same i djeteta
Nekad ishitrene odluke puno koštaju, mislim čuje žena večeras da je muž vara i onda odma odlazi
Pa stani.... sačekaj malo.... vidi kako i gdje dalje.... poredaj stvari
Njega garant isekirat neće, jer da mu je bilo stalno ne bi varao, pa ja
Tako da ne treba sebi u stomak skakati
To sam mislila

Meni bi npr trebalo dugo da se iselim.... e sad ja odem a stvari ostanu no no, nikako
ja bi se lagano selila ne bi on ni skontao user posted image

ovakav je slucaj: jedna ima svoj stan u kojem su prije razvoda zivjeli- na njenim je roditeljima tako da se on odselio u njihov zajednicki stan koji ona naravno ima namjeru da trazi preko suda (polovinu) a druga ne radi ali je ostala u kuci (iako bi je on rado istjerao) koju su pravili zajedno u braku i ima naravno i ona namjeru da trazi pola, tj. da ga oguli sto vise moze. on se odselio i podstanar je sa ljubavnicom.a ja bih se morala iseliti, posto sam dosla u njegov stanuser posted image al sreca pa imam gdjeuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.5.2011 23:25:01 >

Neposredna veza do poruke: 763
14.5.2011 23:24:05   
aida80

kao što rekoh onda ćeš imati jako malo prijatelja, jer prevare su masovna pojava

ne znam onda kako do sada imam jako puno prijatelja user posted image  a distancirala sam se od onih koji javno varaju svoje partnere. kada bih se s njima nastavila druziti to bi znacilo da opravdavam njihovu prevaru. ja takva nisam, takvi mi prijatelji ne trebaju, pa taman ostala sama. 

Neposredna veza do poruke: 764
14.5.2011 23:25:56   
veeseelaa
ma strašno, žalosno je kad se brak raspadne
da je Bog do bilo drugačije, niko se ne vjenča s namjerom da se razvede, al eto i to se desi....
ne treba tugovati, treba nastaviti dalje uzdignute glave
ja stvarno neznam šta je s pojedinim muškarcima?????? pa koji su se klinac ženili???????????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 765
14.5.2011 23:31:56   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: aida80

kao što rekoh onda ćeš imati jako malo prijatelja, jer prevare su masovna pojava

ne znam onda kako do sada imam jako puno prijatelja user posted image  a distancirala sam se od onih koji javno varaju svoje partnere. kada bih se s njima nastavila druziti to bi znacilo da opravdavam njihovu prevaru. ja takva nisam, takvi mi prijatelji ne trebaju, pa taman ostala sama. 

ma ok, tvoj stav, mene tudji ljubavni životi ne zanimaju, svak ima pravo na izbor, da neka od mojih prijateljica vara supruga rekla bi joj da to ne podržavam al svakako ne bi se prestala s njom družiti
Ne kontam zašto bi??? da li bi se neko prestao družiti se sa mm jer me vara??? ne vjerujem
malo je takvih što na takav način razmišljaju, ono kao moraš biti moralan totalno da bi se samnom družio??? neee i šta je uopće više moral??? žena rodi vanbračno dijete nemoj s njom biti dobra???? a zašto??? žena se razvede nije pogodna za društvo???? ne kontam
eno ukinu se tema gdje se neke izjasniše da nisu pogodne za druženje ni žene bez djece??? mislim, nidje veze
A ti muževi koji javnu varaju svoje supruge a one i dalje pored njih ko sam pa sad ja da im morališem a njegova supruga ćuti na sve to?????
zaista me to ne tangira, svak za sebe nek devera....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aida80)
Neposredna veza do poruke: 766
14.5.2011 23:34:56   
veeseelaa
Aida a možda ti ta i ima logike, totalno degradirati osobu koja je ne moralna, izopćiti ga iz društva, u ovom slučaju govorimo o preljubi
Kad bi se svi tako postavili prevara bi bilo manje, da ne kažem nikako user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 767
14.5.2011 23:36:50   
veeseelaa
e zamisli sad nekog lika konta ja bi prevario ženu, al gdje ću, pa  niko se neće samnom htjeti družiti user posted image
eh kad bi to bilo tako....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 768
15.5.2011 0:13:35   
Galicia
Eee cure, musko ce uvijek ostati prijatelj muskarcu koji vara. A zene to malo drugacije gledaju. Rijetko ce koja ostati uz svoju prijateljicu varalicu.

Neposredna veza do poruke: 769
15.5.2011 0:22:05   
d.dita
Muškarac koji vara faca je a žena koja vara, zna se šta je! Kaže jedan moj prijatelj, svi bi varali samo ne smiju!
Šalu na stranu, stvarno neznam šta bi da me muž prevari! Ja nisam ni malo ljubomorna, stvarno mu vjerujem i ne razmišljam o tome. Ali, svašta se dešava!

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 770
15.5.2011 0:29:17   
aida80
e o tome ti ja govorim user posted image

Neposredna veza do poruke: 771
15.5.2011 0:59:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

Eee cure, musko ce uvijek ostati prijatelj muskarcu koji vara. A zene to malo drugacije gledaju. Rijetko ce koja ostati uz svoju prijateljicu varalicu.

jbg, kad bi moja prijateljica to uradila naš odnos se ne bi promijenio

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 772
15.5.2011 1:02:31   
veeseelaa
Muškarac koji vara faca je a žena koja vara, zna se šta je!

fačica user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 773
15.5.2011 1:10:55   
Galicia
Meni je uvijek bilo fascinantno kad neko vara, odakle im muda.

Neposredna veza do poruke: 774
15.5.2011 9:21:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

Meni je uvijek bilo fascinantno kad neko vara, odakle im muda.

i zivciuser posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *