|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
16.5.2011 21:13:28   
_Brown_Lady_
Pa baš zbog toga i ćutim. Nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć, niti u kojem grmu se krije zec! user posted image

● Ne iskačite iz vlastite kože, drugu nećete naći po mjeri❢

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 801
17.5.2011 8:31:40   
Leki76
IZVORNA PORUKA: koka i po

ne zamarajte se takvim stvarima.
niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo...dok se ne desi.

Mislim da si potpuno u pravu. Nikad ne reci nikad. Nije sve ni crno ni bijelo, situacije mogu biti razlicite, iako za prevaru nema opravdanja. Razvedi se ko insan, pa idi hodaj.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 802
17.5.2011 11:19:10   
veeseelaa
ja lično poznajem ženu čiji je muž silovao djevojku i ona nakon toga ostala s njim u braku.... nije luda, mislim ne izgleda tako, privređuje i lijepa je žena ali malo vaspitana u duhu da je brak svetinja
u pohode s njenim suprugom išao je i njihov rođak kojeg je žena ostavila odmah nakon tog dešavanja
Čula sam priče da nije trebala user posted image  zamislite kako ljudi razmišljaju?? a obje žene su jako lijepe, Boga mi bi im mnoge pozavidjele, baš onako aktraktivne al šta je to u glavi ove koja je ostala u braku ptice znaju
da bi stvar bila gora, nakon izlaska iz zatvora ubrzo je našao ljubavnicu i sa njom bio u "ozbiljnoj vezi" da bi ga njegova zena i njegova mati uhvatile na djelu dok su njih dvoje iskakali kroz prozor user posted image
i to mu je oprostila, naravno

< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.5.2011 11:20:00 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Leki76)
Neposredna veza do poruke: 803
17.5.2011 12:19:16   
aida80
majko moja mila... pa to ko' u filmovima ccccccc. e svega Bozijoj basci...
ali, eto, svakom svacije.....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 804
17.5.2011 12:33:57   
Blue rose RR
Ja ovakve priče ni u filmovima nisam gledala, a nekamoli u stvarnom životu.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu aida80)
Neposredna veza do poruke: 805
17.5.2011 12:45:24   
salmy
Nikad covjek ne moze tacno znati kakav je ko? bracni par naizgled ok,pametni kulturni skolovani......a sa druge strane cirkus.Pisala sam bas ovdje nekad da sam imala komsinicu ( dvoje divne djece,muz laf,ona lijepa....imaju dobre poslove bla bla......) ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene)user posted image user posted image user posted image  i to traje godinama......
Ili su ljudi totalno pukli,ili se furaju na zapad....ili je sve otislo u 3 pmuser posted image user posted image
Ali cudan neki vakat dosao,da neznas sta  komsija misli o tebi,ili protiv tebeuser posted image   

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 806
17.5.2011 13:02:34   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ja ovakve priče ni u filmovima nisam gledala, a nekamoli u stvarnom životu.user posted image

e tako ti je to.... i još ih neki dan sretnem u Konzumu, ona nekako oborlla pogled a on sav pun sebe piiiih
mnogi ih znaju al ne znaju situaciju cijelu....
nikad neznaš ko je kakvom belaju user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 807
17.5.2011 13:03:22   
veeseelaa
ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene) i to traje godinama......

misliš na sex sa dvije žene??

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 808
17.5.2011 13:06:11   
salmy
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene) i to traje godinama......

Ma ja,ako ona hoce da nađe djevojku/zenu,ili ce on dovesti neku.Tacno mi je zao,ali covjek se ne moze mjesati u tuđi zivot

Neposredna veza do poruke: 809
17.5.2011 13:08:39   
Galicia
Nek se hebu izmedju sebe, ako im je stalo do toga. Meni su gore te zene sto ostaju sa takvim kretenima. Pa ce te iste zene kad ostare, reci za sebe kako su imale teeeeeeeeezak zivot. Ma mrs.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 810
17.5.2011 13:12:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Nikad covjek ne moze tacno znati kakav je ko? bracni par naizgled ok,pametni kulturni skolovani......a sa druge strane cirkus.Pisala sam bas ovdje nekad da sam imala komsinicu ( dvoje divne djece,muz laf,ona lijepa....imaju dobre poslove bla bla......) ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene)user posted image user posted image user posted image  i to traje godinama......
Ili su ljudi totalno pukli,ili se furaju na zapad....ili je sve otislo u 3 pmuser posted image user posted image
Ali cudan neki vakat dosao,da neznas sta  komsija misli o tebi,ili protiv tebeuser posted image   

Hahahha bas cirkus al na zapadu nema harema...

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 811
17.5.2011 13:14:46   
Anoniman

ja lično poznajem ženu čiji je muž silovao djevojku i ona nakon toga ostala s njim u braku.... nije luda, mislim ne izgleda tako, privređuje i lijepa je žena ali malo vaspitana u duhu da je brak svetinja
u pohode s njenim suprugom išao je i njihov rođak kojeg je žena ostavila odmah nakon tog dešavanja
Čula sam priče da nije trebala user posted image  zamislite kako ljudi razmišljaju?? a obje žene su jako lijepe, Boga mi bi im mnoge pozavidjele, baš onako aktraktivne al šta je to u glavi ove koja je ostala u braku ptice znaju
da bi stvar bila gora, nakon izlaska iz zatvora ubrzo je našao ljubavnicu i sa njom bio u "ozbiljnoj vezi" da bi ga njegova zena i njegova mati uhvatile na djelu dok su njih dvoje iskakali kroz prozor user posted image
i to mu je oprostila, naravno

Cuj nije luda a vala nijeni normalna, zivjeti sa siledzijom user posted image user posted image user posted image  to je slucaj za psihijatrije

Neposredna veza do poruke: 812
17.5.2011 13:16:13   
veeseelaa

Ma ja,ako ona hoce da nađe djevojku/zenu,ili ce on dovesti neku.Tacno mi je zao,ali covjek se ne moze mjesati u tuđi zivot

nemoj da ti je bude žao, ima parova koji vole takve stvari i upražnjavaju ih....iz zadovoljstva...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 813
17.5.2011 13:17:20   
salmy

nemoj da ti je bude žao, ima parova koji vole takve stvari i upražnjavaju ih....iz zadovoljstva...
Zao mi je jer on to nece,a on navaljujeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 814
17.5.2011 13:19:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

imas zato svingere..i to je pravo popularno u zadnje vrijemeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 815
17.5.2011 13:24:00   
klemzi
OT dadada, ja lijepog dječaka na sličici user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 816
17.5.2011 13:24:19   
veeseelaa
Zao mi je jer ona to nece,a on navaljuje

e to je nešto drugo a možda se i ona dvoumi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 817
17.5.2011 13:26:10   
salmy

Zao mi je jer ona to nece,a on navaljuje

e to je nešto drugo a možda se i ona dvoumi
Ne do mi  Bog da se nađem u takvoj situacijiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 818
17.5.2011 13:27:02   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  salmy

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 819
17.5.2011 13:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi

OT dadada, ja lijepog dječaka na sličici user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 820
17.5.2011 13:43:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Svingeri postoje vec haman 50 godina , svingaju ovdje ko koga stigne ....I sve je normala nekad pomislim jbt ovi danci se nicemu ne cude ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 821
17.5.2011 13:58:10   
henna ze

IZVORNA PORUKA: dadada

Svingeri postoje vec haman 50 godina , svingaju ovdje ko koga stigne ....I sve je normala nekad pomislim jbt ovi danci se nicemu ne cude ....user posted image user posted image user posted image

pa lijepo mu kažeš može..al sljedeći put ću nam ja nabavit jednog frajera..a on će posluživat prvo tebe, pa mene..vidjećeš kako će zaboravit drugu žensku..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 822
17.5.2011 14:00:14   
veeseelaa
pa naravno, samo nek je uzajamno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 823
17.5.2011 14:06:08   
veeseelaa
ok su mi svingeri, možeš misliti kako su to opušteni i sretni ljudi
a neko mi Balkanci, ako parner pogleda drugu odmah ga mlatni motikom po glavi, bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 824
17.5.2011 14:18:07   
D_K

ok su mi svingeri, možeš misliti kako su to opušteni i sretni ljudi
a neko mi Balkanci, ako parner pogleda drugu odmah ga mlatni motikom po glavi, bezveze

nije vala da ga mlatim motikom, malo ga kutljačom čvaknem kad ga uhvatim da u retrovizoru zraka ali i ti pretjera sa hvalom za svingere..
kome su dobri neka ih vodi kuci - user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *