Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 14:41:16
Anoniman
smatrate li da ima i zena koje znaju da ih muz vara ali se prave da ne znaju ili pa ima dobrih da kazem glumaca te to dobro glume : sinoc nam bili par koji sam nedavno doznala da nju muz vara mislim vara je on redovno al po njemu nesto nisam mogla u to da verujem dok se ne uverih . Koji smijeh sinoc koja atmosfera on uz nju igra se sa njihovo 4 dece a ona i ona nesto mi ne izgledase ugrozena , ja ih iz coska onako gledam i nekako mi behu gadni i oni i to njihovo ljigavo ponasanje pa se opet upitah mozda zena i sumlja ili pa se pravi da ne zna???? Jel moguce da zena to ne moze bas nikako , nikad primetiti i sto covek vara a vraca se opet zeni ako nema ljubavi onda razlaz sta to moze da nekog veze il je zivot nazor ili sta vec
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 14:46:02
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: triputmama
smatrate li da ima i zena koje znaju da ih muz vara ali se prave da ne znaju ili pa ima dobrih da kazem glumaca te to dobro glume : sinoc nam bili par koji sam nedavno doznala da nju muz vara mislim vara je on redovno al po njemu nesto nisam mogla u to da verujem dok se ne uverih . Koji smijeh sinoc koja atmosfera on uz nju igra se sa njihovo 4 dece a ona i ona nesto mi ne izgledase ugrozena , ja ih iz coska onako gledam i nekako mi behu gadni i oni i to njihovo ljigavo ponasanje pa se opet upitah mozda zena i sumlja ili pa se pravi da ne zna???? Jel moguce da zena to ne moze bas nikako , nikad primetiti i sto covek vara a vraca se opet zeni ako nema ljubavi onda razlaz sta to moze da nekog veze il je zivot nazor ili sta vec
Ja ovo isto necu nikada skontati,po meni je razlaz ok i logican kad nema ljubavi,ali ovo sto se vraca mi je misterija
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 14:49:25
Blue rose RR
Svako ima drugačiju definicija braka, šta želi od braka, šta želi od sebe u tom braku, i od svog partnera. Brak je skup interesa - dobrih ili loših. I o nama dvome, i o našim poimanjima istog, ovisi kakav ćemo brak proživjeti.
Vjerujem (znam) da postoji brakova u kojima supružnici znaju da ih ono drugo vara, postoji brakova u kojem ono drugo odlično glumi (ubilo se za Zlatnu malinu :) ).
Iskreno takvi me ljudi ne zanimaju, niti ih želim u svojoj blizini, samo se nadam da će djeca biti pošteđena psihičke (ne dao Bog fizičke ) boli.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 14:49:29
dijana79
ko će znati možda jadna i ne zna niko joj se ne usudjuje reći ja stvarno neznam šta bi kad bi mene muž varao i kako bi reagovala možda bi bila sretnija da neznam da živim u zabludi pa kako bude.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 14:51:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83
Znam jedan par, on nju vara, ona zna da on nju vara, ma cijeli grad zna da on nju vara, čak je bio izbio i jedan skandal tu, al nehaje žena. Kao to nju ne smeta! Kakav je to brak, majko mila?
tko ce znat mila , sta se njima desava kuci..... I zasto to ona mozda " trpi" presucuje ......ili zasto nece da ode.! Moj tetak je varao tetku po starim danima sto se kaze unucad ima tukao je jos ona sa masnicama hodala al nije htjela da ode nema gdje .Tj ima gdje kod brace sestara al nije htjela da sve sto je stekla cjeli zivot da neka druga"rospija" dodje tu u kucu gdje je ona godinama. Imaju odnos sad , kao dva na putu a zive zajedno. O tom covjeku sve najgore mislim</ ne volim ga kad odem odem kad ga nema ,vece zivotinje moram tako rec u svom zivotu nisam vidjela/srela.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 15:00:43
veeseelaa
većina žena oprašta odnosno ne reagira baš na prevaru... ono ko nešto se ponubi al ta niđe ne mrda e sad razlozi su svakojaki :-) od finansijske nestabilnosti do ogromne ljubavi, nesamostalnosti, do toga "baš me briga, imam svoj život a on svoj".... pa da djeca ne ispaštaju itd
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 15:02:51
salmy
Doso neki zaheban vakat,cesto vidim u parku kad vodim zenu koja se"voda" sa vozacem trole.Mozda zvuci smijesno ali Bogami su stalno u parku.Prvo ona dođe,pa on(valjda prije posla),i tu se cmacu,ljubakaju,jedu pitu redovno....i sto puta pomislim kako je njegovoj zeni? a vidi se iz aviona da se kriju mozda nemaju love za restorane i hotele,pa se snasli ljudi ps:znam dosta osoba koje zive dvostruki zivot(muske i zene)Tako da MM kroz iglene usi provlacim A opet kazem da se nista ne moze sakrit
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 15:55:50
na korak
Imam dug i fantastican brak, veoma volim muza, ali NIKAD ne bih oprostila nevjeru. To je ponizenje i ako mu je bila potrebna prevara znaci da s nama nesto ne stima. A znam more parova i prevara i otvorenih (zna pola grada, kako da ona/on ne zna) i ne razumijem te ljude, ali nikako, jer danas je takvo vrijeme da ne mora niko nikoga trpiti.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 18:02:06
klemzi
Ne daj mi Bože samo takvog iskušenja Ne mogu zamisliti da moj muž, svojim rukama, dotakne bilo koju drugu ženu, u smislu da je miluje ili šta slično, a kamoli nešto više pu,pu, daleko bilo
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 18:07:30
palachinken
Ako i prevari, lako mu je za mene...i sakrit mi i kaznu pretrpit, nego šta će kad pred Boga ode, kad mu se gore bude vagalo. E pa ako mu to može stati u obraz, moral i odgoj, to što pipka drugu žeMsku mi je najmanji problem.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2011 22:13:40
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
vjerovatno neki od tih sto tolerisu prevaru i samo imaju nekoga sa strane pa im svejedno
ne mora da znači pa hiljadu je razloga što neko "trpi" nekog.... to bi mi isto bilo kao da kažem žena trpi zlostavljača (bilo fizičkog il psihičkog) jer je sama isto ma neeee osim toga vjerovatno se partneri pravdaju, a ljubav je slijepa itd
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 0:02:51
aida80
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Svako ima drugačiju definicija braka, šta želi od braka, šta želi od sebe u tom braku, i od svog partnera. Brak je skup interesa - dobrih ili loših. I o nama dvome, i o našim poimanjima istog, ovisi kakav ćemo brak proživjeti.
Vjerujem (znam) da postoji brakova u kojima supružnici znaju da ih ono drugo vara, postoji brakova u kojem ono drugo odlično glumi (ubilo se za Zlatnu malinu :) ).
Iskreno takvi me ljudi ne zanimaju, niti ih želim u svojoj blizini, samo se nadam da će djeca biti pošteđena psihičke (ne dao Bog fizičke ) boli.
slazem se sa ovim iznad... hiljadu ljudi - hiljadu cudi
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 0:15:38
veeseelaa
a zašto ih ne želiš u svojoj okolini??? pa to je diskriminacija meni ima mnogo gorih stvari kod ljudi od varanja svog partnera.... u biti svako sebi....nije prelazno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.5.2011 0:18:00 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 0:18:17
N_N
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne mora da znači pa hiljadu je razloga što neko "trpi" nekog.... to bi mi isto bilo kao da kažem žena trpi zlostavljača (bilo fizičkog il psihičkog) jer je sama isto ma neeee osim toga vjerovatno se partneri pravdaju, a ljubav je slijepa itd
Ma ne možeš ovo baš porediti sa varanjem I ja mislim kao teacher, garant oboje varaju pa ih boli briga što su prevareni
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 0:31:55
aida80
a zašto ih ne želiš u svojoj okolini??? pa to je diskriminacija meni ima mnogo gorih stvari kod ljudi od varanja svog partnera.... u biti svako sebi....nije prelazno
inace se u zivotu trudim da u mom okruzenju budu ljudi koji pozitivno uticu na mene.... osobe koje varaju svoje partnere (a za koje se naravno zna da varaju) smatram licemjernim... i naravno da postoje gore stvari koje covjek moze da uradi.. e tek te ljude ne volim ni da vidim.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 1:14:27
veeseelaa
ja mislim kao teacher, garant oboje varaju pa ih boli briga što su prevareni user posted image
pa ja neznam da ima taj kojeg boli briga ako ga partner vara , pa i ne volio ga niko ne želi rogove da nosi.... e sad drugo je što se neko razidje a neko ne iz sebi znanih razloga neznam jesmol na istoj talasnoj?
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 1:19:14
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: aida80
inace se u zivotu trudim da u mom okruzenju budu ljudi koji pozitivno uticu na mene.... osobe koje varaju svoje partnere (a za koje se naravno zna da varaju) smatram licemjernim... i naravno da postoje gore stvari koje covjek moze da uradi.. e tek te ljude ne volim ni da vidim.
ma na mene niko ne utiče pa mi je valjda svejedno niti me ko može popraviti niti pokvariti, u tudje intime i ne ulazim... šta da kažem nekom izvini jel ti varaš svog partnera? odgovor: da e Boga ti mene nemoj više zvati hahahha pa dajte molim vas, onda bi se s malo njih i imalo sjesti a sve mi se čini da ih više i nema.... osobito muškaraca a ako su u pitanju dojave, od kuda da znate da su tačne?
tako da... ne zanima me.... ako mi je neko prijatelj, naći ću valjda i razumjevanja za njegovu/njenu prevaru, pri tom ne mislim na bahate prevare .... ono večeras jedna sutra druga.... s takvima ne volim da komuniciram, gade mi se nekako
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 12:06:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
vjerovatno neki od tih sto tolerisu prevaru i samo imaju nekoga sa strane pa im svejedno
mislila sam neki a ne svi a ima ih i sto su se udale (ozenili) iz nekog interesa (obicno materijalnog)pa partneru tolerisu sve i gledaju kroz prste jer im je bitno samo da su materijalno obezbjedjeni. a ima i zena sto su finaisijski ili emotivno ovisne o partneru pa ga ne mogu napustiti, a i osoba kojima preljuba nije neki big deal
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 12:24:50
aida80
ma na mene niko ne utiče pa mi je valjda svejedno niti me ko može popraviti niti pokvariti, u tudje intime i ne ulazim... šta da kažem nekom izvini jel ti varaš svog partnera? odgovor: da e Boga ti mene nemoj više zvati hahahha pa dajte molim vas, onda bi se s malo njih i imalo sjesti a sve mi se čini da ih više i nema.... osobito muškaraca a ako su u pitanju dojave, od kuda da znate da su tačne?
tako da... ne zanima me.... ako mi je neko prijatelj, naći ću valjda i razumjevanja za njegovu/njenu prevaru, pri tom ne mislim na bahate prevare .... ono večeras jedna sutra druga.... s takvima ne volim da komuniciram, gade mi se nekako
kada sam rekla ljudi koji pozitivno uticu na mene nisam mislila na mogucnost da me neko popravi, nego da mi je ugodno i lijepo u tom drustvu - iskljucivo mislim na osobe koje mi se ne gade. triputmama je lijepo navela primjer muskarca koji bas bahato vara svoju zenu - znaci misli se na takvu vrstu prevare. muz koji pravi budalu od svoje zene, a u u gostima je on super prema njoj mi je odvratan i ja sa takvim ljudima ne mogu da se druzim - opet kazem, ne volim licemjerne ljude, a ne mogu se pretvarati da su mi oni super - takve ljude distanciram od sebe (negativno uticu na mene, odnosno na moje raspolozenje). ps. ja ne okrecem glavu od takvih ljudi (i to nema veze sa diskriminacijom), mogu ih pozdraviti, zadrzati se pet minuta sa njima, ali da se druzim i da ih cesto gledam u svojoj blizini, neka hvala.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 19:11:50
veeseelaa
kao što rekoh onda ćeš imati jako malo prijatelja, jer prevare su masovna pojava
tiki naravno da ima svega, al mi malo zapara uši onaj tvoj post da žene tolerišu prevaru jer i same varaju.... ja znam par finih žena koje muževi varaju a zašto to one toleriraju neznam 100%, mogu da nagađam....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.5.2011 19:44:32
Ella_H
Veesela insan i ima jako malo prijatelja, iako kolicinski mozda izgleda puno. Ja se cesto sjetim Asje zene faraonove, nema goreg bica na zemlji i veceg nevjernika a ona je zasluzila Dzenet. Nisu zene krive zato sto ih neki kreten vara, a i rjetke ce to priznati nekome. I bas u tim momentima mislim da bi trebale biti prijateljice s tom zenom, jer kroz takvo iskusenje nije lako prolaziti sigurno. Ja sam imala jedan krah na pocetku braka pa sam sva podbuhla od placa nemogu ni zamisliti kako se osjeca zena koju mm vara, a uz to je i drugi ljudi izbjegavaju.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.