Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 17:59:13
sweet insanity
A meni su i torte i pite visa matematika, ja se tek ucim Naucila sma polagane pite pravit, jednom sma davno nekad napravila onu i skontala da znam i nisma vise i ja to zaboravila. Vidjet cu kad mama dodje da govori, a ja pravim pa da se podsjetim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 18:37:16
enči80
Selma drago mi je što je sa bebicom sve ok.Ti se malo strpi sa solju a ne znam ako koristiš vegetu gledaj da nju skroz izbaciš.Tako je barem meni dr.rekla mada trenutno hvala Bogu još ne otičem.
Sweet drago mi je zbog urinokulture a što se tiče imena meni se više sviđa Iris,Nela mi dođe nekako kao nadimak.
Odoh sad malo prošetati sa mužekom
MalenaRR nadam se da ti je bolje stanje sa stomakom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 19:31:26
animagical
gdje ste zene jesam pozeljela zasjesti da se izmahalamo ja cijeli dan cistim po kuci, evo sad pravim sataras za veceru, kupim ideje od selme selma vidim bebi je super hvala Bogu da i ti dahnes dusom svima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:06:40
Selma.A.M
Što se ja napati sa onom vrećicom iz sočno-moćno ,jedva sam zavezala kesu jer ona trakica što dođe unutra je tako mala i kratka i plastična ,a ubacila sam i tri krompira u kesu pa da probam ako ne bude valjalo nikom-ništa .....
Eto sad samo čekamo do 9 sati da se ispeče i da muž dođe kući i da raspakuje,jer kakav sam baksuz opržit ću se od one pare što izađe.......... Javim vam kakvo je .....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:19:56
Anoniman
Ja pecem u obicnim kesama za pecenje i bude njami...pecem i meso i krompir, ribu, povrce, ma sve moze, ali ja malo probijem kesu samo tackicu jer moze explodirati u rerni. Bebice cuvaj se i odmaraj. Malena nadam se da si bolje, ja od kako sam zatrudnila svaki dan imam minimalno 2-3 puta proliv, a jos povracam i nista apsolutno mi ne pomaze pa ja navikla Selma sad se mani kuvanja i odmaraj , kod mene je odavno skracen grlic i bio je na grlicu glavom nalegao, ali srecom pomjerio se tako da je sad guzom.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:27:53
animagical
evo mene da vam slucajno ne zafalim i ja koristim obicne vrecice za pecenje i super mi bude narocito piletina i krompir i skoro na sve stavljam curry malo cilija i paprike, maslinovo ulje i vegeta i promuckam a one njihove zacine socno mocno nisam stavljala, ne znam jesu fini? e jest mi fino legao sataras, bas volim kad me neko napomene na nesto sto nisam odavno pravila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:40:00
Selma.A.M
Nego ovo neće eksplodirati jeli ?
A sad sam se sjetila i da kažem da ogradici za krevetić što je jučer bila tema,tokom pranja ostala ista,evo i osušila se sad je savila,kakva je bila takva je i ostala
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 13.5.2011 20:41:00 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:43:03
drznica
Pa ja necu da se javim dok ne vidim sta je sa ogradicom heheheh Sve vas pozdravljam, ubih se na poslu dosadom i hranom...jedva cekam kući da idem...a vikend ne radim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:44:39
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
A sad sam se sjetila i da kažem da ogradici za krevetić što je jučer bila tema,tokom pranja ostala ista,evo i osušila se sad je savila,kakva je bila takva je i ostala
Ma nece.meni nije explodirala a nisam je bockala. Sto se tice ogradice...vec sam pisala da Haninu perem na 90 stepeni a nije prosivena.Ma ko nova i dalje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:49:39
sanela.asja
Jao Malena pa ti se jos uvjek mucis bas mi je zao jesil probala sa sluzi od rize ili coca cola i stapici uhh pa cjeli dan se mucite i ti i bebac Animagical pa di si ti zato je danas tmurno vrjeme i ti se javila.. Tata mi izasao iz bolnice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:50:19
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica
Pa ja necu da se javim dok ne vidim sta je sa ogradicom heheheh Sve vas pozdravljam, ubih se na poslu dosadom i hranom...jedva cekam kući da idem...a vikend ne radim
Eto,mozes odahnut.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:53:29
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:55:08
malena27 RR
sanela, jela sam jednu bananu, pa cokoladu za kuhanje, pa onda kolu i stapice, poslije malo caja od mente da malo zgrijem stomak... malo se smirilo, nije vise onako rijetka stolica ali me stomak i dalje bolucka... kasnije cu rizu i sluz od rize, mada mi je to gadno bez zacina....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:57:28
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Jao Malena pa ti se jos uvjek mucis bas mi je zao jesil probala sa sluzi od rize ili coca cola i stapici uhh pa cjeli dan se mucite i ti i bebac Animagical pa di si ti zato je danas tmurno vrjeme i ti se javila.. Tata mi izasao iz bolnice
super,bas mi je drago. Idem vam ja,sad ce mi zaova doci na kafu,necete vjerovati ali bas se veselim.