|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.5.2011 20:59:37   
Selma.A.M
Samo vi zezajte,da je šta bilo ogradici uh user posted image user posted image user posted image ..........

A ono se i dalje peče,nije još eksplodiralo, ali ja sam za svaki slučaj malca poslala u njegovu sobu,a ja se izmakla od kuhinje user posted image  što je sigurno,sigurno je user posted image

Malena samo kafe mljevene na kašikicu i progutaj,sigurno će te još samo jednom potjerati u wc i stat će..Vjeruj da je to provjeren lijek za proljev......

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9951
13.5.2011 21:00:45   
sanela.asja
I ja vam odo kompjuter mi u Asjinoj sobi ona zaspala pa hocu da je prenesem pa odo i ja da odmorim papkeuser posted image user posted image laka vam noc cure moje......user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9952
13.5.2011 21:02:53   
Selma.A.M
Sanela baš mi je drago za tatu user posted image ...

m.i.n.a. nema na čemu user posted image .........

Hannice to se ti i malena upoznale user posted image ....Ajde ti sa zaovom sjedi ko šiša mene i što ja moram mirovati ....

A šta mislite hoće li šta biti ako onaj moj hepek od jela se bude duže pekao,hoće li onda eksplodirati?
Joj meni dok ovo jelo ne ode kvragu ja se okaniti neću user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9953
13.5.2011 21:05:40   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

A ono se i dalje peče,nije još eksplodiralo, ali ja sam za svaki slučaj malca poslala u njegovu sobu,a ja se izmakla od kuhinje user posted image  što je sigurno,sigurno je user posted image

Malena samo kafe mljevene na kašikicu i progutaj,sigurno će te još samo jednom potjerati u wc i stat će..Vjeruj da je to provjeren lijek za proljev......

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nece nista biti, samo pazi kad budes otvarala kesu...
uh mljevena kafa user posted image user posted image

nismo se upoznale hannica i ja, nego imamo nekog zajednickog prijatelja haman sa foruma, pa sam vidjela njeno ime i nick hana zajedno i skontam da je ona...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9954
13.5.2011 21:09:18   
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nece nista biti, samo pazi kad budes otvarala kesu...
uh mljevena kafa user posted image user posted image

nismo se upoznale hannica i ja, nego imamo nekog zajednickog prijatelja haman sa foruma, pa sam vidjela njeno ime i nick hana zajedno i skontam da je ona...

Ta sam, sad cu vam procenat uzet za provodadžisanje user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9955
13.5.2011 21:10:40   
malena27 RR
hajde kazi koliko je tvoje? user posted image user posted image user posted image user posted image kako ti je zglob?

sanela, bas mi je drago da ti je tajo izasao iz bolnice user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.5.2011 21:15:23 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9956
13.5.2011 21:15:55   
palachinken
Ma nikako, haman sam ja trčala u snu pa ga izvrnula user posted image
Kako tvoje stolice?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9957
13.5.2011 21:19:17   
malena27 RR
malo je bolje, ali me boli stomak... sva sreca ne povracam... jutros sam se bas ispovracala....
najela sam se svega sto zatvara, pa valjda se vrati u prvobitno stanje user posted image user posted image user posted image tj. stignem do zatvora user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9958
13.5.2011 21:22:26   
palachinken
Pazi samo da se ne zaključaš od silnog zatvaranja, user posted image valja s hemeroidima onda deverat

Sanela, drago mi je sto ti je tata bolje, sad i i ti odahni napokon

Neposredna veza do poruke: 9959
13.5.2011 21:23:04   
animagical
hocu i ja da vas vidim kod palachinken na fejsuuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 9960
13.5.2011 21:23:55   
palachinken
20% meni, sve cu ti ih pokazat user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9961
13.5.2011 21:25:45   
animagical
interesdzijouser posted image

Neposredna veza do poruke: 9962
13.5.2011 21:26:20   
Skvo RR
haj zene..user posted image
meni haos u kuhinji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zavrsila sada reformu......samo meni moze pasti napamet da od okruglih kora pravim srce....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 9963
13.5.2011 21:29:58   
palachinken
Kako ti naumpade od tih kora išta pravit, joj koliko se one mrve.....
user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9964
13.5.2011 21:31:36   
Skvo RR
Pa zamisli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ubila sam se..user posted image .user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9965
13.5.2011 21:33:26   
animagical
sad se uhvati usisivaca, kod mene kad pravim kolace bude pola po radnom stolu a pola po poduuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9966
13.5.2011 21:34:30   
Skvo RR
Ma nema mrvica...samo ima cokolade...svuudaaaa....jos sam imala lijevo smetalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kada mi je na kraju gruhnula rukicu....user posted image user posted image user posted image user posted image ..ali popravila sam...user posted image

Neposredna veza do poruke: 9967
13.5.2011 21:35:40   
palachinken
Spas u igranju s kolačima  je onaj aspirator, ono malo plastično čudo što taj hamelj koji završi na podu začas pojede. I mašina za suđe user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 13.5.2011 21:36:16 >

Neposredna veza do poruke: 9968
13.5.2011 21:39:48   
animagical
heheh mi smo se pravili pametni pa sve kupili one veoma cupave cilime i staze, nema sile nicim osim usisivacemuser posted image i naravno plocice i parket krpomuser posted image smislila sam sutra praviti jabukovacuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9969
13.5.2011 21:40:19   
Anoniman
Selma bona nece explodirati user posted image , to sam hipoteticki rekla explodiralo, mislila sam pukla kesa i malo se razletilo po rerni user posted image , ali ja sam stavila sad kad se sjetim na malo vecu temperaturu od preporucene, zurilo mi se user posted image

Hocu i ja da vidim ove lijepe trudnice...Malenu sam upoznala, med je medeni, Skvo nikad ne bih rekla da je trudna, vec da se zena malo vise najela da i enu sam upoznala ona je tu negdje kao ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 9970
13.5.2011 21:44:04   
animagical
hajd mi se pokazite na fejsuuser posted image ove koje nisam vidjelauser posted image imam palachinken, jelenu i selmu i sve ste zene lijepeuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9971
13.5.2011 21:48:50   
Skvo RR
sta da ti pokazemo
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 13.5.2011 21:49:04 >

Neposredna veza do poruke: 9972
13.5.2011 21:50:27   
palachinken
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj skvo, odmah mi ovo naumpade

user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9973
13.5.2011 21:51:03   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahhal..dobro si..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9974
13.5.2011 21:51:46   
animagical
user posted image idi, cisti tamo tu cokoladuuser posted image a ne znam sta nudisuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *