Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 20:59:37
Selma.A.M
Samo vi zezajte,da je šta bilo ogradici uh ..........
A ono se i dalje peče,nije još eksplodiralo, ali ja sam za svaki slučaj malca poslala u njegovu sobu,a ja se izmakla od kuhinje što je sigurno,sigurno je
Malena samo kafe mljevene na kašikicu i progutaj,sigurno će te još samo jednom potjerati u wc i stat će..Vjeruj da je to provjeren lijek za proljev......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 21:02:53
Selma.A.M
Sanela baš mi je drago za tatu ...
m.i.n.a. nema na čemu .........
Hannice to se ti i malena upoznale ....Ajde ti sa zaovom sjedi ko šiša mene i što ja moram mirovati ....
A šta mislite hoće li šta biti ako onaj moj hepek od jela se bude duže pekao,hoće li onda eksplodirati? Joj meni dok ovo jelo ne ode kvragu ja se okaniti neću
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 21:05:40
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
A ono se i dalje peče,nije još eksplodiralo, ali ja sam za svaki slučaj malca poslala u njegovu sobu,a ja se izmakla od kuhinje što je sigurno,sigurno je
Malena samo kafe mljevene na kašikicu i progutaj,sigurno će te još samo jednom potjerati u wc i stat će..Vjeruj da je to provjeren lijek za proljev......
ma nece nista biti, samo pazi kad budes otvarala kesu... uh mljevena kafa
nismo se upoznale hannica i ja, nego imamo nekog zajednickog prijatelja haman sa foruma, pa sam vidjela njeno ime i nick hana zajedno i skontam da je ona...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 21:09:18
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
ma nece nista biti, samo pazi kad budes otvarala kesu... uh mljevena kafa
nismo se upoznale hannica i ja, nego imamo nekog zajednickog prijatelja haman sa foruma, pa sam vidjela njeno ime i nick hana zajedno i skontam da je ona...
Ta sam, sad cu vam procenat uzet za provodadžisanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 21:19:17
malena27 RR
malo je bolje, ali me boli stomak... sva sreca ne povracam... jutros sam se bas ispovracala.... najela sam se svega sto zatvara, pa valjda se vrati u prvobitno stanje tj. stignem do zatvora
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 21:39:48
animagical
heheh mi smo se pravili pametni pa sve kupili one veoma cupave cilime i staze, nema sile nicim osim usisivacem i naravno plocice i parket krpom smislila sam sutra praviti jabukovacu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.5.2011 21:40:19
Anoniman
Selma bona nece explodirati , to sam hipoteticki rekla explodiralo, mislila sam pukla kesa i malo se razletilo po rerni , ali ja sam stavila sad kad se sjetim na malo vecu temperaturu od preporucene, zurilo mi se
Hocu i ja da vidim ove lijepe trudnice...Malenu sam upoznala, med je medeni, Skvo nikad ne bih rekla da je trudna, vec da se zena malo vise najela da i enu sam upoznala ona je tu negdje kao ja