|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.5.2011 21:52:57   
Skvo RR
imamo li se na fejsu..da ti pokazem sta nudim?user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9976
13.5.2011 21:53:23   
animagical
majke ti palachinken odakle ti ova ilustracijauser posted image oplakah

Neposredna veza do poruke: 9977
13.5.2011 21:54:33   
animagical
ima me kod palachinken ona je sprovodadzijauser posted image samo je skupa 20% trazi za upiranje prstom

Neposredna veza do poruke: 9978
13.5.2011 21:56:28   
palachinken
Eto sam vas isprovodadžisala user posted image

Đaba!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9979
13.5.2011 21:59:12   
animagical
cim je dzabe sumnjivo jeuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9980
13.5.2011 22:02:01   
Skvo RR
ja  se zabavila..imam neka posla po fejsu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9981
13.5.2011 22:04:07   
Anoniman
Joj Palachinkem nasmija me do suza tvoja slika user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 9982
13.5.2011 22:05:06   
Skvo RR
Ah,,jelena tu si..a ono "kao da sam se najela"....saljem ti.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9983
13.5.2011 22:11:37   
animagical
ja nisam vise sigurna da si ti trudna skvouser posted image a umica je med medeni, upravo sam je vidjela i morala i mm pokazati kako je lijepa curicauser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9984
13.5.2011 22:11:47   
hatepsut
Mah trudnicama,ovdje uvijek "zivo",mozda vam se i pridruzim "uskoro" user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9985
13.5.2011 22:12:26   
animagical
user posted image bujrumuser posted image  

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9986
13.5.2011 22:13:17   
idacha
caaaaaaaaos...
vidim, veselo, veselo.. mashallah..
mislim da je ova tema najveselija tj zenice na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image
nama tajo stigao veceras kucici, malo se pozelili, izjuuuuuuuuubili, ja njih uspavala i skuhala vala sebi kafu rahat da popijem..
kud bih rahatnije, nego sa vama..

ja pocela oticati praaaaaavouser posted image user posted image user posted image zglobovi mi haosuser posted image bas sam se nadala da ce me u ovoj trudnoci obici ovi edemi, ali sipak...
a, svi mi govorili kako sam sa imijem oticala jer sam se mnogo udebljala.. eh, sada nisam, pa opet isti belaj..
kako ste mi vi?
sanela, super sto ti je tata izasao iz bolniceuser posted image user posted image nadam se da ce sve biti ok i da ce se potpuno oporaviti...
selma, jel to i ti deveras sa otokom?
bebice, cuvaj se i samo pozitivno, bice to aBd sve ok..
malena, gdje si nam ti?
skvo, user posted image user posted image user posted image , komplimenti padaju
jeco, vala sam se pozelila ispricati sa tobom... ali, kod mene vazda neka trka frka, bem mu misheve, nikada da se razrahatim kako treba... ljbim te
sweet, super za urinokulturu... pod hitno kupite jos jedan racunar... mm ti mnogo radi, a ti nam nedostajes :)
palachinken, animagical, kiss za vas.. kako ste vi?

eh, i ja sitno pocela da brojim... manje od 50 dana oostalo, a danas usla u 34tu sedmicu... samo da osvane 1. juni pa da cekam kad ce krenuti bebi vanka... ja sam mu dala rok do polovine juna... user posted image user posted image dotle mogu da izdrzim... :)
oooooooooooj, jest mi vala dojadilo da samo znateeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9987
13.5.2011 22:15:11   
Skvo RR
 a hvala animagicaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..evo Umici sam rekla " da je jedna teta rekla da je princeza slatkica" (to nam je kod, ne pitaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) nodmah je otisla na ogledalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9988
13.5.2011 22:17:09   
animagical
idachauser posted image kako slusa malac? mislim i jedan i drugiuser posted image moj u trbi danas miran, a ja cijeli dan nesto radila pa ga ljuljuskala...vec voli da se nosiuser posted image
skvo, nema sta prava slatka sredjena curicauser posted image i jelina ancica istouser posted image izbac mi na fejsu neki dan aninu sliku s viklerimauser posted image jesam se ismijala, zaboravih da joj kazemuser posted image ma curice su zakonuser posted image mm danas kaze, prica bebi, samo se ti pile nama rodi da te mazimo, da narastes, pa da ti RODIMO sekuuser posted image kad ce on to da radja...

< Poruku je uredio animagical -- 13.5.2011 22:19:32 >

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9989
13.5.2011 22:18:17   
idacha
e, tu i ja moram da se prikljucim..
umce je zaista ljepotica prava...
vidjela sam je na temi slike nasih beba, i bas sam se rastopila..
kazem poslije mm, kako hocu trece djete, u nadi da ce biti curica (sala, naravno)...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9990
13.5.2011 22:19:37   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image bujrumuser posted image  

Hvala,ma iskreno i nemam neke simptome za razliku od prve trudnoce user posted image samo znam da smo planirali drugu bebu,da mi vjestica kasni,imam uzasne grceve u stomaku i nekako ko da sam u 9om mjesecu tako mi je stomak naduvan user posted image ako,ako dace' Bog

Neposredna veza do poruke: 9991
13.5.2011 22:19:57   
Skvo RR
user posted image user posted image ..hvala vam drage moje..

Nema veceg ponosa nego kada mi neko nju pohvali...

user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9992
13.5.2011 22:22:59   
idacha
animagical, raspameti me malac u tibi totalno, majke mi mile... ja ne znam sta je ovo... pita me danas mm da li sam rekla dr da je ovakav, a isto me i mama to pitala.. ja se nasmijah rekoh ''pa, sta ce dr? da mu zaprijeti?!?!''...
a, ovaj ''veliki''.. to je tek prica za sebe... nek je ziv i zdrav, al doslo mi apaurin danas da mu dam...

ja sam sva u dilemi.. mi zivimo u 2sobnom stanu, imamo dnevnu sobu i spavacu... imijem krevetac je naravno u spavacoj, a pojma nemam kako da namjestim tj organizujem bebu i imija oko spavanja..
prvo sam mislila da imija prebacimu dnevnu, a bebu u spavacu, ali mi je zao da mi imi spava u dnevnoj, jer je kuca uvijek puna, sastavljena je i sa kuhinjom, pa me grehota da dijete spava u svim mirisima i ostalom..
poslije kontala da ih obojicu stavim u spavacu.. ko ce ziv ostati? jedno ce drugo buditi...  ne znam tacno sta da radim...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9993
13.5.2011 22:24:37   
idacha
hatepsutuser posted image user posted image user posted image user posted image mi navijamo, aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9994
13.5.2011 22:24:51   
animagical
idachauser posted image stavi im krevet na sprat malo dole veliko goreuser posted image i ti popij apaurinuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9995
13.5.2011 22:26:58   
enči80

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

Malena, jesi li ti isprobala jastuk? Valja li šta, da naručim.

ma cekam ga draga, ko ozeblo sunce user posted image user posted image user posted image a veceras bi mi dobro dosao, mm otisao u nocnu user posted image

bebice, cuvaj se, miruj jos malo dok bebi ne bude siguran pa onda laganini u setnju na zrak...

enci kako su tvoje bebace? user posted image

animadzikal nema te vise s nama tako cesto user posted image

Dobro su hvala Bogu,dok me ovako ubiše u predjelu pupka dobro jeuser posted image Tek sada osjećam neku razliku između "obične"
i blizanačke trudnoće i mogu ti reći da će mi biti teško(btw doktorica mi reče da sam se rano pošla žaliti).user posted image

Mi bili malo u gradu i baš sam se fino prošetala.Dobila sam cipele od mm tako da mi ja baš bilo fino ali mi muža leđa ukočila pa ga moram masirati konjskom kremom jer mu jedino ona pmaže

Odoh vas sad čitati.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9996
13.5.2011 22:29:59   
Skvo RR
enci stavi rukavice...mislim da ne bi trebala direktno dirati konjski gel.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9997
13.5.2011 22:36:25   
idacha
animagical user posted image user posted image user posted image user posted image nasmija me pravo...
enči, stavi rukavice.. i ja sam mm sve mazala konjskom kremom, ali sa rukavicama...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9998
13.5.2011 22:36:41   
enči80
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

enci stavi rukavice...mislim da ne bi trebala direktno dirati konjski gel.

Jel stvarno ne smijem?
Uh, koliko sam ga dosada puta namazala bez rukavica jer on je od onih koje nonstop leđa bole.
Odoh da sad obavim i tu bračnu dunostuser posted image user posted image user posted image (ustvari jedinu)

< Poruku je uredio enči80 -- 13.5.2011 22:40:17 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9999
13.5.2011 22:39:59   
idacha
ja sam sa rukavicama mazala, kazem, i to kada sam bila trudna sa imijem..
sada kada sam sotala trudna, uzaaaaasno su me ledja bolila i jednom mi mm namaze konjskom kremom ledja, jer fakat nisam mogla izdrzati.. poslije pitam svoju dr da li smijem mazati sa tom ili slicnom kremom, ona rece kategoricno NE...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *