idacha
|
caaaaaaaaos... vidim, veselo, veselo.. mashallah.. mislim da je ova tema najveselija tj zenice na ovoj temi nama tajo stigao veceras kucici, malo se pozelili, izjuuuuuuuuubili, ja njih uspavala i skuhala vala sebi kafu rahat da popijem.. kud bih rahatnije, nego sa vama.. ja pocela oticati praaaaaavo zglobovi mi haos bas sam se nadala da ce me u ovoj trudnoci obici ovi edemi, ali sipak... a, svi mi govorili kako sam sa imijem oticala jer sam se mnogo udebljala.. eh, sada nisam, pa opet isti belaj.. kako ste mi vi? sanela, super sto ti je tata izasao iz bolnice nadam se da ce sve biti ok i da ce se potpuno oporaviti... selma, jel to i ti deveras sa otokom? bebice, cuvaj se i samo pozitivno, bice to aBd sve ok.. malena, gdje si nam ti? skvo, , komplimenti padaju jeco, vala sam se pozelila ispricati sa tobom... ali, kod mene vazda neka trka frka, bem mu misheve, nikada da se razrahatim kako treba... ljbim te sweet, super za urinokulturu... pod hitno kupite jos jedan racunar... mm ti mnogo radi, a ti nam nedostajes :) palachinken, animagical, kiss za vas.. kako ste vi? eh, i ja sitno pocela da brojim... manje od 50 dana oostalo, a danas usla u 34tu sedmicu... samo da osvane 1. juni pa da cekam kad ce krenuti bebi vanka... ja sam mu dala rok do polovine juna... dotle mogu da izdrzim... :) oooooooooooj, jest mi vala dojadilo da samo znateeee