|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  400 401 [402] 403 404   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.5.2011 0:20:08   
Gift
ej to ja mislila to se pravo vidi, zene ovdje kazu vide i klikere cak..ma dobro kad mi dr. kaze da je sto posto sigurna..sad mi je rekla ''trebalo bi da je musko'' user posted image ..a sveki mi navija curicu, kaze treba joj curica.. a mm je ubjeden da je musko juce miluje stomu i kaze kako si ti sine?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10026
14.5.2011 0:24:36   
idacha
user posted image mogu zamisliti ponosnog taju :) :)
ma, ako ti blitvicka kaze da je user posted image , onda vjeruj... kazu da zena ne grijesi nikada..
kad pocinjes raditi? mogle smo se malko druziti sljedece nedjelje aBd zdravlja i lijepog vremena...

animagical, prelijepo ime, bas mi se svidja, a ima i lijepo znacenje...user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10027
14.5.2011 0:25:54   
idacha
IZVORNA PORUKA: Gift

ej to ja mislila to se pravo vidi, zene ovdje kazu vide i klikere cak..ma dobro kad mi dr. kaze da je sto posto sigurna..sad mi je rekla ''trebalo bi da je musko'' user posted image ..a sveki mi navija curicu, kaze treba joj curica.. a mm je ubjeden da je musko juce miluje stomu i kaze kako si ti sine?

ja Bogami nikada nista nisam ''prepoznala''... ma, znas mene... ja sam ti i ovako neiskusna, naivna... nije se cuditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10028
14.5.2011 0:27:56   
Gift
idacho da ti ovdje ne pisem romane nazvat cu te ujutro, poduza prica..
animagical lijepo ime...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10029
14.5.2011 0:30:38   
idacha

idacho da ti ovdje ne pisem romane nazvat cu te ujutro, poduza prica..
animagical lijepo ime...

moRe...

evo je i sweet.. muzic zavrsio posao... mislim na racunaru..
joooooooooooj, ubi me beba.. mogu ga komotno za nogicu uhvatitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10030
14.5.2011 0:30:39   
Gift

IZVORNA PORUKA: idacha

ja Bogami nikada nista nisam ''prepoznala''... ma, znas mene... ja sam ti i ovako neiskusna, naivna... nije se cuditiuser posted image user posted image user posted image

ja sam proslog mjeseca vidjela bebi rcice i nogice, a sad nista na onom UZ ne znam prepoznat..dzabe mi pokazuju..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10031
14.5.2011 0:32:56   
idacha
ma, ja vidim lijepo rukice, nogice, lice i sve na licu, ali cundaru nisam nikada.. i sada mi na pregledu dr pokazuje bubrege jetru i ostale organe, ja klimam glavom, a kontam draga zeno, nista ja to ne prepoznajem...
ma, bitno je da ona vidi i da je sve ok,,

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10032
14.5.2011 0:33:22   
sweet insanity
Evo i mene da vam mahnem, mm pravi pauzu--pravi sebi kasnu veceruuser posted image Vidim vi se raspricale, neka.......Idacho ides li sjutra u skolicu? Ostale kako ste mi tonight?user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10033
14.5.2011 0:35:06   
animagical
hehe nama dr dao sliku fino se vidi samo noge jedna malo savijena jedna pruzena i izmedju sve ocigledno...msilim da je to bilo sa nekih 17-18 sedmica...
sada ma uzv slici bebic sav stisnut postaje mu tijesno izgledauser posted image   hvala za imeuser posted image mi smo pokusavala da vidimo jel se na to ime moze zvati dijete normalno, tipa Ajnureeeeeeeeee ulazi u kucu, rucak!user posted image moze se fino dreknut, znaci valjauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10034
14.5.2011 0:36:41   
idacha
sweet, ni sutra ne idem nazalost... user posted image mm je samo sutra tu, u nedjelju sabahile ode, pa tako da sutra idemo u podmiru i ostale obaveze zavrsavati...

vjezbice su mi bitnije, tako da u utorak aBd idemo zajedno...

joj, zenice, odoh polako.. imam jos sipercice prostrjeti, pa u krevet... bebi me ubi, ne da da vise sjedim...
zelim vam svima laku noc i milkite stomke svoje...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10035
14.5.2011 0:39:01   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

hehe nama dr dao sliku fino se vidi samo noge jedna malo savijena jedna pruzena i izmedju sve ocigledno...msilim da je to bilo sa nekih 17-18 sedmica...
sada ma uzv slici bebic sav stisnut postaje mu tijesno izgledauser posted image   hvala za imeuser posted image mi smo pokusavala da vidimo jel se na to ime moze zvati dijete normalno, tipa Ajnureeeeeeeeee ulazi u kucu, rucak!user posted image moze se fino dreknut, znaci valjauser posted image

i mi to svaki put prvo provjerimo kad pomislimo na neko potencijalno ime..user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10036
14.5.2011 0:39:41   
sporty mamaa

Animagical ziva bila aj stavi tu slicicu da vidimo, kod mene na slicici isto jedna noga ispruzena, druga savijena, pa da se ne brukam ako mislim da nesto vidimuser posted image user posted image user posted image I to slikica sa 17 tjedanauser posted image Lijepo je ime!!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10037
14.5.2011 0:40:14   
sweet insanity
Vidimo se onda ako nista u utorak user posted image Laku noc. Ja cu jos malo listat da vidim kaj ste pisale. Jao maloprije sma oprala kosu al jedva. mrsko mi bilo pod tus opet radi kose pa sma se sagela i onda kontam ma trebala sam unutra, kako se sagnem osjetim nju kako caprka dole po jajnicimauser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10038
14.5.2011 0:42:05   
animagical
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Animagical ziva bila aj stavi tu slicicu da vidimo, kod mene na slicici isto jedna noga ispruzena, druga savijena, pa da se ne brukam ako mislim da nesto vidimuser posted image user posted image user posted image I to slikica sa 17 tjedanauser posted image Lijepo je ime!!!user posted image user posted image

reci cu mami ako sutra podju kod nas da ponese, ona je  maznulauser posted image pa uslikam i stavim! to je bilo tako jer je bebi od te sedmice na glavu okrenut, pa mu lice tada nismo ni vidjeli od posteljice,samo noge i cunuuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10039
14.5.2011 0:43:13   
Gift
idacho laku noc..
meni se nikako ne spava, opet me izgleda ufatile nesanice..
animagical stavi slicicu..., ja sam dobila samo slikicu bubrega i kicme (valjda me htjela ubjedit da je sve ok iako je AFP povisen)

< Poruku je uredio Gift -- 14.5.2011 0:45:25 >

Neposredna veza do poruke: 10040
14.5.2011 0:48:24   
sweet insanity
Odoh i ja pustit kakav film i pokusat zaspat, nije da sma nesto posebno pospana al valja uranit da bi se na vrijeme krneulo u skolicu za trudnjace, a i mm nastavlja sa poslom....Lijepo spavajte, cujemo se sjutra, tj. vec danas, laku noc!user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10041
14.5.2011 0:48:44   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

reci cu mami ako sutra podju kod nas da ponese, ona je  maznulauser posted image pa uslikam i stavim! to je bilo tako jer je bebi od te sedmice na glavu okrenut, pa mu lice tada nismo ni vidjeli od posteljice,samo noge i cunuuser posted image

Dobra si, mama ti maznulauser posted image user posted image user posted image Ja sam proslu trudnocu 9 mj.vodila privatno i niti jedne slike mozete misliti touser posted image user posted image Zao mi jer nemam sta naljepiti u radosnicu. A sad vec imam 4 slike, i uvijek mi beba u vodoravnom polozaju. Ono glava na jednoj, noge na drugoj strani....

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 14.5.2011 0:49:52 >

Neposredna veza do poruke: 10042
14.5.2011 0:51:46   
Gift
jao Sporty dobro si me podsjetila za radosnicu...to sam bila potpuno zaboravila..

Neposredna veza do poruke: 10043
14.5.2011 0:52:04   
animagical
ma nije svaka slika sa uzv onako okrenuta kako je beba okrenutauser posted image moj dubi na glavi odavno ali slike isto krenu normalno, kad da lezi na boki ili sta ja znam...ne daju mi naopacke slikuuser posted image osim ako ti je beba stvarno poprecno polozena?
sweet e jesi dugo i bilauser posted image laku noc!

Neposredna veza do poruke: 10044
14.5.2011 0:55:50   
Gift
Sweet laku noc..
Malena viri...

Neposredna veza do poruke: 10045
14.5.2011 0:57:13   
sporty mamaa
E vidis ne znam to moram pitati, ali onako kad drzim sliku vidi se fino da je glava desno a noge lijevo, sad je li isprintano tako nemam pojma. Nisam o tome razmisljala, morat cu pitat sljedeci put. I vidim isto kao neki rep, pretpostavljam da je to pupcana vrpcauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10046
14.5.2011 1:00:46   
animagical
vjerovatno dobijes neki nalaz na kom bi trebalo pisati ili biti zaokruzeno cime beba prednjaci...kod mene pise prednjaci glavauser posted image pogledaj mozda nadjes

Neposredna veza do poruke: 10047
14.5.2011 1:05:44   
malena27 RR
evo i nas u trecoj smjeni user posted image user posted image user posted image
animadzikal jesi ono ti tamo? user posted image user posted image user posted image
evo i mene moj hasimbeg tuce.... malo nam se stomo smirio, popila sam jos jedna cajic....
smijem li ja staviti termofor u predjelu stomaka da ga malo zgrijem?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10048
14.5.2011 1:11:01   
animagical
jesam li gdjeuser posted image izvini zaglupih nesto u zadnjih mjesec
NE stavljaj termofor na stomak ziva bila, hoces kontrakcije da fasujes cccuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10049
14.5.2011 1:12:17   
malena27 RR
na facebook-u ti mala sto ne pamtis nista user posted image user posted image user posted image a tu smo negdje user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  400 401 [402] 403 404   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  400 401 [402] 403 404   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *