Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ej to ja mislila to se pravo vidi, zene ovdje kazu vide i klikere cak..ma dobro kad mi dr. kaze da je sto posto sigurna..sad mi je rekla ''trebalo bi da je musko'' ..a sveki mi navija curicu, kaze treba joj curica.. a mm je ubjeden da je musko juce miluje stomu i kaze kako si ti sine?
mogu zamisliti ponosnog taju :) :) ma, ako ti blitvicka kaze da je , onda vjeruj... kazu da zena ne grijesi nikada.. kad pocinjes raditi? mogle smo se malko druziti sljedece nedjelje aBd zdravlja i lijepog vremena...
animagical, prelijepo ime, bas mi se svidja, a ima i lijepo znacenje...
ej to ja mislila to se pravo vidi,zene ovdje kazu vide i klikere cak..ma dobro kad mi dr. kaze da je sto posto sigurna..sad mi je rekla ''trebalo bi da je musko'' ..a sveki mi navija curicu, kaze treba joj curica.. a mm je ubjeden da je musko juce miluje stomu i kaze kako si ti sine?
ja Bogami nikada nista nisam ''prepoznala''... ma, znas mene... ja sam ti i ovako neiskusna, naivna... nije se cuditi
ej to ja mislila to se pravo vidi,zene ovdje kazu vide i klikere cak..ma dobro kad mi dr. kaze da je sto posto sigurna..sad mi je rekla ''trebalo bi da je musko'' ..a sveki mi navija curicu, kaze treba joj curica.. a mm je ubjeden da je musko juce miluje stomu i kaze kako si ti sine?
ja Bogami nikada nista nisam ''prepoznala''... ma, znas mene... ja sam ti i ovako neiskusna, naivna... nije se cuditi
ja sam proslog mjeseca vidjela bebi rcice i nogice, a sad nista na onom UZ ne znam prepoznat..dzabe mi pokazuju..
ma, ja vidim lijepo rukice, nogice, lice i sve na licu, ali cundaru nisam nikada.. i sada mi na pregledu dr pokazuje bubrege jetru i ostale organe, ja klimam glavom, a kontam draga zeno, nista ja to ne prepoznajem... ma, bitno je da ona vidi i da je sve ok,,
hehe nama dr dao sliku fino se vidi samo noge jedna malo savijena jedna pruzena i izmedju sve ocigledno...msilim da je to bilo sa nekih 17-18 sedmica... sada ma uzv slici bebic sav stisnut postaje mu tijesno izgleda hvala za ime mi smo pokusavala da vidimo jel se na to ime moze zvati dijete normalno, tipa Ajnureeeeeeeeee ulazi u kucu, rucak! moze se fino dreknut, znaci valja
sweet, ni sutra ne idem nazalost... mm je samo sutra tu, u nedjelju sabahile ode, pa tako da sutra idemo u podmiru i ostale obaveze zavrsavati...
vjezbice su mi bitnije, tako da u utorak aBd idemo zajedno...
joj, zenice, odoh polako.. imam jos sipercice prostrjeti, pa u krevet... bebi me ubi, ne da da vise sjedim... zelim vam svima laku noc i milkite stomke svoje...
hehe nama dr dao sliku fino se vidi samo noge jedna malo savijena jedna pruzena i izmedju sve ocigledno...msilim da je to bilo sa nekih 17-18 sedmica... sada ma uzv slici bebic sav stisnut postaje mu tijesno izgleda hvala za ime mi smo pokusavala da vidimo jel se na to ime moze zvati dijete normalno, tipa Ajnureeeeeeeeee ulazi u kucu, rucak! moze se fino dreknut, znaci valja
i mi to svaki put prvo provjerimo kad pomislimo na neko potencijalno ime..
Animagical ziva bila aj stavi tu slicicu da vidimo, kod mene na slicici isto jedna noga ispruzena, druga savijena, pa da se ne brukam ako mislim da nesto vidim I to slikica sa 17 tjedana Lijepo je ime!!!
Vidimo se onda ako nista u utorak Laku noc. Ja cu jos malo listat da vidim kaj ste pisale. Jao maloprije sma oprala kosu al jedva. mrsko mi bilo pod tus opet radi kose pa sma se sagela i onda kontam ma trebala sam unutra, kako se sagnem osjetim nju kako caprka dole po jajnicima
Animagical ziva bila aj stavi tu slicicu da vidimo, kod mene na slicici isto jedna noga ispruzena, druga savijena, pa da se ne brukam ako mislim da nesto vidim I to slikica sa 17 tjedana Lijepo je ime!!!
reci cu mami ako sutra podju kod nas da ponese, ona je maznula pa uslikam i stavim! to je bilo tako jer je bebi od te sedmice na glavu okrenut, pa mu lice tada nismo ni vidjeli od posteljice,samo noge i cunu
idacho laku noc.. meni se nikako ne spava, opet me izgleda ufatile nesanice.. animagical stavi slicicu..., ja sam dobila samo slikicu bubrega i kicme (valjda me htjela ubjedit da je sve ok iako je AFP povisen)
< Poruku je uredio Gift -- 14.5.2011 0:45:25 >
Odoh i ja pustit kakav film i pokusat zaspat, nije da sma nesto posebno pospana al valja uranit da bi se na vrijeme krneulo u skolicu za trudnjace, a i mm nastavlja sa poslom....Lijepo spavajte, cujemo se sjutra, tj. vec danas, laku noc!
reci cu mami ako sutra podju kod nas da ponese, ona je maznula pa uslikam i stavim! to je bilo tako jer je bebi od te sedmice na glavu okrenut, pa mu lice tada nismo ni vidjeli od posteljice,samo noge i cunu
Dobra si, mama ti maznula Ja sam proslu trudnocu 9 mj.vodila privatno i niti jedne slike mozete misliti to Zao mi jer nemam sta naljepiti u radosnicu. A sad vec imam 4 slike, i uvijek mi beba u vodoravnom polozaju. Ono glava na jednoj, noge na drugoj strani....
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 14.5.2011 0:49:52 >
ma nije svaka slika sa uzv onako okrenuta kako je beba okrenuta moj dubi na glavi odavno ali slike isto krenu normalno, kad da lezi na boki ili sta ja znam...ne daju mi naopacke sliku osim ako ti je beba stvarno poprecno polozena? sweet e jesi dugo i bila laku noc!
E vidis ne znam to moram pitati, ali onako kad drzim sliku vidi se fino da je glava desno a noge lijevo, sad je li isprintano tako nemam pojma. Nisam o tome razmisljala, morat cu pitat sljedeci put. I vidim isto kao neki rep, pretpostavljam da je to pupcana vrpca
evo i nas u trecoj smjeni animadzikal jesi ono ti tamo? evo i mene moj hasimbeg tuce.... malo nam se stomo smirio, popila sam jos jedna cajic.... smijem li ja staviti termofor u predjelu stomaka da ga malo zgrijem?