|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  402 403 [404] 405 406   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.5.2011 10:04:52   
Bebica11
Jutro zenice

Vidim raspisale se o imenima. Meni je mm prepustio odluku za prvo a njegova je aBd za drugouser posted image , helem ako sve bude ako Bog da kako treba curica ce biti Aisa ili djecak Abdullah aBduser posted image

inace smo mi dobro hB,mirujemo, jedva cekam ponedjeljak da idem na kontrolu pa da vidim da je sve ok aBd

Mucnine skoro i nemam, osim sto imam gadjenje na neku hranu koju i izbjegavam. Sutra ulazim u 11. sedmicu, ne znam dal je rano za prestanak mucninauser posted image al necu vise da se opterecavam, bice kako je dragi Bog odredio

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10076
14.5.2011 10:07:07   
palachinken
Bebice, baš ti je divno to ime za curicu user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10077
14.5.2011 10:12:14   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Bebice, baš ti je divno to ime za curicu user posted image user posted image user posted image

user posted image

vidjela sam da se i tebi svidjauser posted image

meni je jos lijepo zensko Kanita, spominje se cesto u Kur'anu, a to je ona koja je Bogu pokorna i mnogo molitvu obavlja i to se ime nekad koristi za opis Merjeme, majke Isa-ove:) al ne moze se lijepo kod nas izgovoriti, ispravno je Qaanitah, al svi ce zvati Kanita i jos mogu djeca skracivati i zezati pa sam odustala, joj na sta sve covjek misliuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10078
14.5.2011 10:15:35   
malena27 RR
stomo puno bolje jutros... nema nikakvih naznaka ponovnog proljeva, valjda nije sad otislo u 2. krajnost, da je zastopalo user posted image user posted image user posted image

aisa i ajsa su mi prelijepa mena..... a i meni se svidja kanita za djevojcicu upravo zbog lijepog znacenja user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.5.2011 10:17:28 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10079
14.5.2011 10:16:20   
palachinken
Vjeruj mi da sam ja Ajšu, sa J a ne sa I, izabrala da ne bi bilo zabune pri upisu u dokumente. Koliko se moj muž napatio kad je trebao izvaditi pasoš jer mu je ocu u rodni list upisano Dž umjesto Đ, kako je u ličnoj.
Stvarno čovjek mora na hiljadu sitnica misliti. Imali smo i mi Kanitu na spisku user posted image I Adnu, Ajnu, Esmu, Nadju, Noru, Daliju, Daniu, pa otpadoše usput...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 10080
14.5.2011 10:23:08   
malena27 RR
odoh cunjati po buvljaku sa muzem i zaovom....pusa i do tipkanja...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10081
14.5.2011 11:00:17   
Silver
Cao curee,

neznam gdje da pitam, da mi neko objasni, posto sam tek na pocetku trudnoce gdje se vodi trudnoca, moze li u skerlicevoj ili na GAK-u ili kako to ide? TRebaju li mi uputnice iz lokalne ambulante? Inace imam otvoren karton u skerlicevoj? Ako neznate pomoci, makar me uputite na pravu temu!

Samo da dodam o imenima, moja zelja je da mi se curica ( ako je budem imala aBd) zove AJŠA, pored imena Ranija to mi je najljepse ime zensko user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10082
14.5.2011 11:06:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

Cao curee,

neznam gdje da pitam, da mi neko objasni, posto sam tek na pocetku trudnoce gdje se vodi trudnoca, moze li u skerlicevoj ili na GAK-u ili kako to ide? TRebaju li mi uputnice iz lokalne ambulante? Inace imam otvoren karton u skerlicevoj? Ako neznate pomoci, makar me uputite na pravu temu!

Samo da dodam o imenima, moja zelja je da mi se curica ( ako je budem imala aBd) zove AJŠA, pored imena Ranija to mi je najljepse ime zensko user posted image

Za GAK ti treba uputnica osim kad ne daj Boze krvaris a neradni dan pa se nekad smiluju i ne peglaju s time vec te prime kao sto je sa mnom bio slucaj.

Ja vodim privatno jer nemam snage da sjedim po cekaonama a slobodno mozes voditi trudnocu u Skerlica ili u lokalnom domu zdravlja kojem pripadas samo se naruci prije i zakazi termin. Jedino u Starom Gradu nema narucivanja i tu se ceka.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 10083
14.5.2011 11:10:40   
Gift
dobar dan..kako ste mi?
ja se nista nisam naspavala..opet me ufatile nesanice, sta da radimuser posted image
bolucka me nesto ispod stomaka i nos mi zacepljen samo da se ne prehladim..a lijepog dana danas...samo da hoce vise doc pravo lijepo vrijeme, dodijala mi zima..
meni ove vaginalete nista ne pomazu evo koristim ih 8 dana i nista i dalje imam sekretuser posted image
eto nakuka se jauser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 10084
14.5.2011 12:08:11   
Selma.A.M
Ženice kako ste mi,vidim sinoć je bila aktivna treća smjena,neka-neka user posted image

Evo i ja sa malcem gledam lucky luke aj hoću pobudaliti od njega a on zaljubljen u njega user posted image
Sweet vidim otišla na vježbice......

Gift i ja od vaginaleta imam pojačan sekret ali mi dr reče da tako treba jer se čisti od bakterija,pa možda je i kod tebe to-to user posted image user posted image ....

Sanela ajde postavljaj još koju pjesmu na fb da ne tragam ja po  you tubu user posted image ...A uj malena vas na balkon zakljuala user posted image ,sigurno je niste sluali pa kazna,a sva srea da nije zima napolju user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 14.5.2011 12:20:46 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10085
14.5.2011 12:13:50   
Gift
SElma vidis nisam to znala a moguce je posto ja mislim dasmo na istim vaginaletama Neo-penotranuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10086
14.5.2011 12:15:02   
Selma.A.M
Jesmo user posted image user posted image  na istim smo

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10087
14.5.2011 12:17:13   
Hannica
Dobra dan zenice.user posted image
Evo i mene,upravo doruckovala pa sam spremna za nove pobjede.user posted image Jutros rano (u 10 user posted image ) otisla frizerki a nisam doruckovala,kad nisam crkla od muke.nigdje vise brez durucka.user posted image
Ja vam veceras odoh malo u zivot,u Sarajevo na neku svadbu pa se isla malo dotjerat (koliko je mguce user posted image ),ja mislim da ce mi ovo biti posljednji izlazak do 2017.user posted image Nadam se da cu se lijepo provesti i da me nece glava zabolit,pritisak skocit...ili nesto slicno.
malena drago mi je da si bolje danas,ako mi sretnes sveki na bovljuku poselami je,ona ti je gora glavna,ne mere je ni jedan masit.user posted image
Gift eto lijepo ti je vrijeme,hajd setaj dok se sta nije okrenulo.user posted image Joj,i meni je zime preko glave,znam da ce mi i ljeto dosadit ali neka njega ipak....user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10088
14.5.2011 12:19:45   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ženice kako ste mi,vidim sinoć je bila aktivna treća smjena,neka-neka user posted image

Evo i ja sa malcem gledam lucky luke aj hoću pobudaliti od njega a on zaljubljen u njega user posted image

Gift i ja od vaginaleta imam pojačan sekret ali mi dr reče da tako treba jer se čisti od bakterija,pa možda je i kod tebe to-to user posted image user posted image ....

Jos 3 preljepe zenice su mi poslale zahtjev za prijateljstvo dvije sam odmah prepoznala po slikicama, ali jednu ne mogu da povezem ni sa jednim nickom na rr,pa eto koja je neka se javi,ima slika male sirene na fb-u user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanela ajde postavljaj još koju pjesmu na fb da ne tragam ja po  you tubu user posted image

I meni je neko poslao zahtjev,ne znam ko je,ako je neko s ove teme,a mislim da je jer su nam palachinken i malena 27 zajednicki prijatelji nek'' mi kaze ko je.Iz Sarajeva je.user posted image
Slika profila džamija i behar.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 14.5.2011 12:21:24 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 10089
14.5.2011 12:22:08   
sanela.asja
Uhh ja kad sam koristila Neo-penotran ujedao me da izvinete mala mi sva bila crvena ko da sam je nasminkala user posted image user posted image user posted image pjak je izgleda sad mi dala Polidzineks vaginalete super od trece mi prosao sekret....
Hannice odigraj koje kolo za nas user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10090
14.5.2011 12:23:57   
Hannica
Selma sad sam te ja dodala na fb,bar mislim da si to ti.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10091
14.5.2011 12:24:27   
Selma.A.M
Meni se javila ko je,pa sam obrisala post a ono ga ti citira user posted image user posted image user posted image ...

Nego plaho mi nešto ova tastatura guta slova,pogotovo ona č,ć.dž.đ pa ispada kao da sam nepismena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10092
14.5.2011 12:25:09   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Uhh ja kad sam koristila Neo-penotran ujedao me da izvinete mala mi sva bila crvena ko da sam je nasminkala user posted image user posted image user posted image pjak je izgleda sad mi dala Polidzineks vaginalete super od trece mi prosao sekret....
Hannice odigraj koje kolo za nas user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam ni za sebe,a rado bih,uvijek me nesto vuce da zaigram al sta ces kad sam smoto.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10093
14.5.2011 12:25:14   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Hannica

Selma sad sam te ja dodala na fb,bar mislim da si to ti.user posted image

Ako piše Selma imam djetešce u krilu,onda sam to ja user posted image user posted image user posted image ,odoh da vidim user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10094
14.5.2011 12:28:20   
Selma.A.M

Prihvatila sam te user posted image

A šta je ovo sve žene lijepe i mlade,svaka čast

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 14.5.2011 12:29:04 >

Neposredna veza do poruke: 10095
14.5.2011 12:28:29   
palachinken
Hannice, eno sam ti na FB protumačila ko je :D

Neposredna veza do poruke: 10096
14.5.2011 15:08:41   
Hannica

Meni se javila ko je,pa sam obrisala post a ono ga ti citira user posted image user posted image user posted image ...

Nego plaho mi nešto ova tastatura guta slova,pogotovo ona č,ć.dž.đ pa ispada kao da sam nepismena user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hajd sta fali,ne pise nigdje ime,ja otisla,sad ne mogu izbrisat.user posted image
Palachinken,hvala na objasnjenu i ovdje.user posted image

Neposredna veza do poruke: 10097
14.5.2011 15:23:31   
palachinken
Sinoć smo baš razgranale mahalu na FB, svi se pouvezivaše :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10098
14.5.2011 15:36:53   
Selma.A.M

Nego plaho mi nešto ova tastatura guta slova,pogotovo ona č,ć.dž.đ pa ispada kao da sam nepismena user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hajd sta fali,ne pise nigdje ime,ja otisla,sad ne mogu izbrisat.user posted image
Palachinken,hvala na objasnjenu i ovdje.user posted image

Ma nesmeta već sam htjela reći ti citira post kojeg nema user posted image ,ali hajde kao da će ko to pratiti,jel da? user posted image user posted image user posted image

Eh palachinken baš smo se razgranale,ja sad vas imam skoro pa sve user posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10099
14.5.2011 16:14:44   
animagical

Jos 3 preljepe zenice su mi poslale zahtjev za prijateljstvo dvije sam odmah prepoznala po slikicama, ali jednu ne mogu da povezem ni sa jednim nickom na rr,pa eto koja je neka se javi,ima slika male sirene na fb-u user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanela ajde postavljaj još koju pjesmu na fb da ne tragam ja po  you tubu user posted image

I meni je neko poslao zahtjev,ne znam ko je,ako je neko s ove teme,a mislim da je jer su nam palachinken i malena 27 zajednicki prijatelji nek'' mi kaze ko je.Iz Sarajeva je.user posted image
Slika profila džamija i behar.user posted image

oo to sam bila jauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  402 403 [404] 405 406   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  402 403 [404] 405 406   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *